📝 #یادداشت| مغرورهای ناتوان با تفکر لیبرالیستی
🔺 یکی از دورههای بروز تفکرات غربگرایانه و لیبرالیستی در ایران پس از انقلاب، دورهای است که جریان موسوم به اصلاحات قدرت را در دست گرفت. گرچه زمینههای ظهور این دوره در دولت کارگزاران آقای هاشمی بنا گردیده بود، اما رسما از خرداد ۱۳۷۶ با پیروزی آقای خاتمی در هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران آغاز شد.
🔺 امروزه رهبر جریان اصلاحات در ایران با نام سید محمد خاتمی، رئیس دولتهای هفتم و هشتم ایران پس از انقلاب شناخته میشود. آقای خاتمی، شخصیتی با اندیشههای متمایل به تفکرات نظام سرمایهداری غرب میباشد که در دو دوره چهار ساله در ایران بسیاری از مبانی و مفاهیم غربی همچون آزادی، جامعه مدنی و … را رواج داد.
🔺 دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی در ایران، متاسفانه دوره رواج اندیشههای التقاطی و آموزههای لیبرالیستی و نیز تضعیف مبانی فرهنگی و ارزشهای اصیل اسلامی است.
برای مطالعه متن کامل یادداشت می توانید به لینک زیر مراجعه کنید: 👇
#نفوذ
#اصلاح_طلبان
#لیبرالیسم
#سکولاریسم
#خاتمی
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=30
@tabyinchannel
♦️ تقی زادههای زمان، مروجین سند ۲۰۳۰
✍️ جریان غربگرا و غرب زده بر این پندار خام است که قله کمال، غرب و تمدن غربی است. اگر ایران نیز بخواهد در مسیر توسعه و پیشرفت مدرن قرار گیرد باید استانداردهای غربی را بپذیرد. این استانداردها تنها در حوزه اقتصاد نبوده بلکه شامل عرصه تربیت و آموزش و پرورش هم میشود، زیرا ما باید «انسان تراز جامعه جهانی» تربیت کنیم تا بتواند استانداردها و دستورالعملهای این جهان مدرن را رعایت کند.
✍️ همین رویکرد سبب شد در دولتهای مختلف از جمله دولت یازدهم جریانی در پی غرب زدگی سیستماتیک کشور باشند و سیاستهای کلان را ذیل سیاستهای جهانی تعریف نمایند. یکی از این تئوریسینها، دکتر محمود سریع القلم یکی از چهرههای نزدیک به حسن روحانی است. کسی که از او به عنوان مشاور روحانی یاد شده و روحانی نیز بر کتاب وی مقدمهای نگاشته است.
✍️ سریع القلم بر این باور است که نسل آینده ایران باید تغییر کند. نسل فعلی نمیتواند دستورکارهای جهانی را اجرا کند. نسل جدید نیز مختصات ویژهای دارد از جمله اینکه به شدت غیر ایدئولوژیک است. تکیه و اصرار بر غیر ایدئولوژیک بودن یعنی دقیقا یک شهروند غربی منفعتگرای دنیا پرست که با هیچ امری غیر از منفعت شخصی خود در دنیا کار ندارد. همان شهروند غربیای که با پول مالیات او در یمن و غزه و سوریه انسان میکشند و از او هیچ صدایی در دفاع از بشریت در نمیآید.
✍️ در چنین شرایطی بود که مقام معظم رهبری ابتدای سال ۱۳۹۶ در دیدار با فرهنگیان و معلمان پرده از تصویب و اجرای محرمانه سندی در حوزه آموزش برداشتند. سند موسوم به ۲۰۳۰ که بنا بود به عنوان سندی بالادستی،
سمت و سوی آموزش کشور را تغییر دهد. ایشان در این بیانات مهم فرمودند:
🔺 بنده از شورای عالی انقلاب فرهنگی هم گلهمند هستم؛ آنها باید مراقبت میکردند، نباید اجازه میدادند این کار تا اینجا پیش بیاید که ناچار بشویم ما جلوی آن را بگیریم و ما وارد قضیّه بشویم. اینجا جمهوری اسلامی است؛ اینجا، مبنا اسلام است، مبنا قرآن است؛ اینجا جایی نیست که سبک زندگی معیوبِ ویرانگرِ فاسدِ غربی بتواند در اینجا اینجور اِعمال نفوذ کند.
✍️ اما علت اصلی این هشدارها و مخالفتها با چنین سندی چه بود؟ «نفی استقلال ملی» و «آسیب به بنیانهای فکری و فرهنگی کشور» مهمترین سرفصلهایی بودند که دلسوزان ایران و انقلاب را به مقابله با این سند انحرافی وا میداشت. مقام معظم رهبری این سند را از همین زاویه نیز نقد کردند و فرمودند:
🔺 «مسئلهی «استقلال» خیلی مهم است. حالا همین مسئلهی ۲۰۳۰ -این قضیّهی سند ۲۰۳۰- از همین قبیل است؛ این مسئلهی استقلال است.
متن کامل یادداشت را می توانید از لینک زیر مشاهده نمایید: 👇
#نفوذ
#غربزدگی
#سریع_القلم
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=2969
📝"قرارمان این نبود..."
♦️سال ۶۷ که لایحه مدارس غیرانتفاعی طرح شد مهم ترین توجیهشان این بود "میخواهیم بار را از روی دوش دولت برداریم، یک بخشی از جامعه رفاه بیشتری دارند و حاضرند پول آموزششان را خودشان بدهند."
♦️حالا در ۴۰ سالگی انقلاب، سرازیری خصوصیسازی بلایی بر سر کشور آورد که کارمندهای معمولی و ضعیف جامعه هم مجبورند دو شیفت حتی بعد از ساعت اداری در اسنپ و تپسی کار کنند تا بچهشان را به غیرانتفاعی بفرستند.
♦️قرار سال ۶۷ این نبود که مردم به جایی برسند که خارج از غیر انتفاعی، دانشگاه و آینده و شغل و جایگاه اجتماعی و هیچ چیزی دیگری متصور نباشند. قرار نبود آموزش رایگان فقط یک بند خیالی در قانون اساسی بشود.
♦️حالا کلیت غیرانتفاعی یک طرف، #مدارس_خاص طرف دیگر. چه از جنس آکواریوم های مذهبی قبل و بعد انقلاب که دور از فضای جامعه، حجتیهایها ساختند چه از جنس آکواریومهای سیاسی مذهبی که بعد از جنگ راستها و چپها ساختند.
♦️مدل تربیتی، شکل گیری طبقه خاص، سطح دردمندی نسبت به جامعه و کلیت کارنامه این مدارس بحثهای زیادی دارد.
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel
زامبی سازی؛ موثر ترین سلاح دشمن
#یک_دقیقه_مطالعه_مجازی 👇 👇
🔹باید مراقب پروژه فلج کردن روحی و مغزی (زامبیسازی) بود. گفته میشود نوعی زنبور (موسوم به جواهرنشان) وجود دارد که با نیش زدن به مغز حشره هدف، او را فلج و سپس در بدن او تخم ریزی و تغذیه میکند.
♦️زنبورهایی هستند که عنکبوتها را فلج میکنند و به بردگی می گیرند؛ سپس تخمهای خود را بر روی پیکر عنکبوت قرار میدهند. پس از مدتی لاروهای زنبور از تخم بیرون آمده و از عنکبوت فلج تغذیه میکنند.
🔹در مباحث مربوط به خودآگاهی و فلسفه ذهن، از زامبیها (مردگان متحرک و مسخ شده) سخن گفته میشود که همانند انسان عمل میکنند اما خودآگاهی و فهم و اراده ندارند.
♦️به جرأت میتوان گفت موثرترین سلاح قدرتها در دنیا برای استیلا، تزریق همین احساس فلج روحی و زامبیسازی بوده و از همین زاویه، انقلاب اسلامی شالودهشکن را دشمن میدارند.
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel
⭕️ سازمان تبلیغاتی که انقلابی نبود!
🔹۳۸ سال قبل در چنین روزی، به دستور #امام_خمینی رحمت الله علیه
#سازمان_تبلیغات تاسیس شد، سازمانی که قرار بود بازوی تبلیغی و ترویجی انقلاب باشد! انقلابی که وجدان های خفته را بیدار کرد، همه ابرقدرتهای دنیا را به زانو درآورد، همه اقشار جامعه از هر صنف و آئین و مسلکی را کنار هم قرار داد، جوانان را سرمایه اصلی و حقیقی خود خوانده و به آنها میدان داد، نیروهای خدوم و مخلص و متعهد را تربیت کرد، اسلام را در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی وارد کرده و کمونیست را به چالش کشید، لیبرالیسم و کاپیتالیسم را به بن بست کشید، همه تئوری های غربی و شرقی را ناکارآمد اعلام کرد و اسلام انقلابی را چاره نجات بشر اعلام و در عمل اثبات و علم و تقوا و عمل صالح و مبارزه را توامان تعریف کرد!‼️⁉️
🔸سازمان تبلیغاتِ انقلابِ اسلامی، بنا بود بازوی ترویجی و تبلیغی چنین انقلابی باشد، امروز سازمان تبلیغات در چه جایگاهی قرار دارد؟! نسبت به ره آوردهای انقلاب اسلامی چه حرفی برای گفتن دارد؟! چه مقدار در مسیر تحقق اهداف انقلاب قدم برداشته است؟!
🔺سازمان تبلیغات در سیر قریب به چهل ساله خود به یک مجموعه خموده، راکد، هزینه بر، با دافعه بالا تبدیل شده است!همه دوستان دلسوز و انقلابی از این سازمان و اثربخشی او در جریان عظیم انقلاب ناامید شده و گلایه های فراوانی داشتند تا اینکه امام خامنه ای، حجت الاسلام قمی را به ریاست این سازمان منصوب کردند و چنان که انتظار میرفت بارقه های امیدی ایجاد شده و در همین مدت کوتاه اتفاقات مبارک و در شان این سازمان رقم خورده است!‼️⁉️
✅ لازمه استمرار این تحول انقلابی در بدنه سازمان، تحول در برنامه های زیربنایی به همراه تغییر اکثریت قریب به اتفاق مدیران این سازمان در استانها و شهرستانها میباشد چراکه با تیم موجود و برنامه های روزمره فرسایشی امیدی به تحول و تغییر نیست!⁉️‼️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel
#یک_دقیقه_مطالعه_مجازی 👇
🔰 اسارت اندیشه و محیط
در میان چوب گوید کِرمِ چوب
مَر کِه را باشد چُنین حَلْوایِ خوب؟
کِرمِ سَرگین در میانِ آن حَدَث
در جهانْ نُقلی نَدانَد جُز خَبَث
کِرمی که در میان چوب زندگی می کند پیش خودش می گوید که چه کسی به جز من چنین حلوای لذیدی نصیبش شده است؟
کرمی هم که در میان مدفوع زندگی می کند، هیچ شیرینی به غیر از آن مدفوع را نمی شناسد.
✅ برخی چنان اسیر افکار و محیط بسته زندگی خود هستند، که هرگز باور نمی کنند دنیا چه قدر می تواند وسیع تر و زیباتر از آن چیزی باشد که در اندیشه آنها و محیط زندگی شان شکل گرفته است.
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel
📛همه چيز درباره #نيويوركيها 📛
✳️قسمت اول
⛔️در وزارت امور خارجه ايران
❌اصولاً امريكاي شمالي پاتوق اصلي باند نيويورك است و انتخاب و اعزام ديپلمات ها به اين منطقه توسط اعضاي اين باند تأييد و تصويب مي شود اما هنگامي كه به علت پافشاري مسئولين و عدم توجه به مشاورت هاي اين تيم خارج از اعضاي باند نيويورك فردي انتخاب شود، اين بار امريكا يا كانادا رأساً وارد ماجرا شده و با رد ويزاي فرد مذكور از ورود وي جلوگيري مي كنند.
⛔️محمد رحماني- در روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر حضور دوباره برخی عناصر باند معروف به نیویورکی ها در وزارت امورخارجه به گوش می رسد، آنچه در ادامه می خوانید روایتی از فعالیتها و واقعیتهاي یک لابی سیاسی در وزارت امورخارجه است که به باند نیویورکیها معروف شدند.
⛔️اواسط دوران رياست جمهوري #سيد_محمد_خاتمي، روزنامه هاي منتقد او از وجود يك باند در وزارت خارجه خبر مي دادند كه مي كوشد تا رابطه ديپلماتيك نابود شده ايران و امريكا را دوباره جوش بدهد.
👈استفاده از عنوان #نيويوركي_ها سبب ميشد تا نگاه ها به سمت نمايندگي ايران در سازمان ملل كه در نيويورك مستقر بود، بچرخد؛ رئيس اين نمايندگي نيز كسي نبود جز محمد جواد #ظريف. محمد جواد ظريف متولد تهران، پيش از دوران دانشگاهش به امريكا سفر كرده بود و در دانشگاه سانفرانسيسكو و دنور تا مدرك دكترا تحصيل كرده بود. او از 22 سالگي و در سال 1982 به نمايندگي ايران در سازمان ملل رفته بود و سربازي اش را به عنوان كارمند محلي دفتر نمايندگي ايران در سازمان ملل گذراند.
1⃣
⛔️اما منتقدان باند نيويوركي ها ظريف را نفر اول اين باند در وزارت خارجه نمي دانستند. يكي از ديپلمات هاي باسابقه كه نمي خواهد نامش فاش شود، معتقد است: حركت اين باند از مقطع صدور قطعنامه 598 آغاز شده است.
📛📛همه چيز درباره #نيويوركيها 📛📛
✳️قسمت دوم
❌در واقع اين ديپلمات به تلاش تعدادي از هيأت ديپلماتيك كشور در نيويورك در سال 1366 اشاره مي کند كه در حين مذاكرات مربوط به قطعنامه 598 كوشيدند تا با از كار انداختن حسگرها و منابع ورودي وزارت امورخارجه اجماعي جهاني عليه ايران به وجود آورند. مقدمه تصويب #قطعنامه_598 و تصويب آن هنگامي صورت گرفت كه احتمال پيروزي نهايي ايران در جبهه ها دور از ذهن نبود و اين قطعنامه با هدف حفظ صدام به تصويب رسيد.
❌در اين بين ديپلمات يادشده معتقد است: «از همان ايام هنگامي كه متوجه اين موضوع شدم به صورت پي در پي براي تهران تلكس مي فرستادم تا شايد كوچكترين تحريكي در اين بين صورت گيرد اما مسئولين وقت حاضر به شنيدن مطالب به هيچ وجه نشدند. نكته قابل توجه آن است كه اين اجماع جهاني بر سر قطعنامه 598 در فضاي دوقطبي آن روز رخ مي داد و دو ابرقدرت جهاني داراي تضادهاي بسياري بودند و از اين فرصت امكان استفاده مناسب متصور بود.
⛔️حتي اگر ديپلمات هاي كشور درصدد انجام مذاكرات صلح مي بودند قطعاً حضور فعال آنها در اين بين مي توانست موجب تقويت موضع ايران در اين گفتوگوها و تحميل بيشتر شرايط كشور شود نه آنكه با سكوت خود تسليم هويجهاي نظام بين الملل شوند. در واقع بخش بين الملل وزارت امور خارجه گويا به اين امر حساسيتي را نداشته است.
2⃣
. اين قسمت به صورت مستقيم با سازمانهاي بين المللي در ارتباط بود و افراد اصلي تشكيل دهنده اين بخش بعدها به باند نيويوركي ها معروف شدند.
اين بي توجهي ها ادامه مي يابد تا اينكه يك روز مانده به تصويب قطعنامه 598 جواد لاريجاني به سرعت جهت جلب نظر بلوك شرق خود را به مسكو مي رساند اما پاسخ روسها در اين بين نااميد كننده است. شوارد نادزه وزير وقت امور خارجه شوروي به لاريجاني مي گويد: «قطار رفت، آقاي محترم ما اين قطعنامه را پاراف كرديم و نماينده ما زير آن را امضا كرده است و تنها فردا اين قطعنامه اعلام ميشود، دير آمديد.»
⛔️دكتر ولايتي هم در گفتوگويي كه اخيراً منتشر شد، از فشارهاي داخلي براي پذيرش سريعتر قطعنامه در حين مذاكرات بعد از تصويب آن اشاره مي کند؛ به نحوي كه ولايتي در برابر فشارهاي داخلي صريحاً مي گويد: «من وثوق الدوله نيستم.» به كار بردن كلمه وثوق الدوله از سوي ولايتي معنادار است، چرا كه اين فرد طي قرارداد 1919 ايران را تحت الحمايه انگلستان قرار داد، هرچند كه بعدها به واسطه ايستادگي علما اين قرارداد ملغي شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
3⃣
📛📛همه چيز درباره #نيويوركيها 📛📛
✳️قسمت سوم
❌❌اما مدير وقت امور بين الملل وزارت خارجه كيست⁉️⁉️
⛔️ #محمد_جعفر_محلاتي چند سال پيش به امريكا پناهنده شد و هم اكنون جزو مشاوران دستگاه سياست خارجي اين كشور در خاورميانه و ايران به حساب مي آيد. او پس از مدتي نماينده ايران در سازمان ملل شد و در مذاكرات حساس قطعنامه 598 حضور داشت. او پس از بازگشت به ايران در فرودگاه توسط دستگاههاي امنيتي بازداشت شد و پس از آزادي مدتي به شيراز رفت و اكنون سالهاست كه مقيم امريكاست.
⛔️ديپلمات ياد شده تأكيد مي کند: «تلكسهاي من درباره اجماع جهاني عليه ايران توسط محلاتي آرشيو ميشد و هيچ كدام از آنها به دست آقاي #لاريجاني نمي رسيد.»
👈بنابراين، اولين حركت مؤثر اين باند را مي توان در بي تفاوت كردن مسئولين و در نهايت تصويب اجماع جهاني عليه ايران دانست. محلاتي دو سال بعد از پايان مأموريتش به عنوان سفير ايران در سازمان ملل، در سال 91 به دانشگاه كلمبيا نزد گري سيك رفت و تا سال 1997 يعني تا رياست جمهوري خاتمي استاد اين دانشگاه بوده است.
👈وي در سال 2000 به مؤسسه خاورميانه Middle East Institute رفت، محمد جعفر محلاتي همزمان بنياد فرهنگي ILEX را به همراه يك زن امريكايي ديگر تأسيس كرد تا بيشتر از بودجه هايي كه دولت امريكا براي سرنگوني جمهوری اسلامی مصوب مي کند، استفاده كند. جالب توجه آن است كه اين خانم يكي از همكاران شوراي ايراني - امريكايي به مديريت #هوشنگ_امير_احمدي نيز هست.
4⃣