🟧 نگویید معلم بگویید مدیر یادگیری!
🔶 5⃣1⃣ نکته ای که مدیر یادگیری باید بداند!!!!
1⃣ در دنیای جدید معلم رفته و مدیر یادگیری جای آن نشسته است (معلمی به معنای انتقال یکطرفه و منفعلانه اطلاعات و متکلم وحده جای خود را به مدیریت یادگیری به معنای چرخش فعال و منتقدانه و پرسش محور اندیشه).
2⃣ مدیر یادگیری بیش از گفتن باید بشنود و پرسش محور مباحث را پیش می برد. خود می پرسد و مدام مقدمات پرسشهای قدرتمند را فراهم می کند.
3⃣ مدیر یادگیری دانش آموز را ظرف اطلاعات نمی بیند. مدیر یادگیری در مدیریت یاددهی-یادگیری پیش از هر چیز به دنبال خلق شوق و نشاط است.
4⃣ مدیر یادگیری با دانش اموز هماندیشی میکند و از او میآموزد و به پرسش هایش بها میدهد و پرسشگر و پرسشگری را ارج مینهد و بر صدر مینشاند.
5⃣ مدیر یادگیری هم به زبان دانش آموز بها میدهد و هم به زبان بدنش توجه دارد و خود هم هر دو زبان خویش را برای مدیریت یادگیری بکار میگیرد. همچنین، از چشمان دانش اموز پیامهای زیادی دریافت میکند؛ پیامهایی مبنی بر تلقی به قبول شدن یا پذیرفته نشدن! پیامهای هشدار دهنده درباره جذاب و مفید نبودن درس یا نفهمیدن آن یا پیامهای امیدوار کننده و ... که در جهتگیریهای بعدی مدیر یادگیری نقش دارد.
6⃣ مدیر یادگیری، شعار دارد و شعارش بسته به اینکه دانش آموزش چه کسانیاند و در چه مدرسه و منطقه ای اموزش میدهد متفاوت است و برای تحقق شعارش برنامه دارد.
┄┅┅✶🍃🌻🍃✶┅┅┄
🌸🍃 @tadriis_yar
7⃣ مدیر یادگیری هم زیاد "نمیدانم" را به کار میبرد و هم تلاش میکند این جمله باشکوه در ذهن و زبان دانش آموز نقش بندد تا به رسمیت بشناسند مرز جهالت و دانایی را.
8⃣ مدیر یادگیری سعی میکند مسئولانه از بازتولید و تکثیر ضربالمثلها و تعابیر ضد توسعه جلوگیری کند؛ تعابیری مثل " دیواری کوتاهتر از من نیست که.." ؛ " مشکل خودته"؛ "به من چه؟"؛ "فکر خودت باش که..(با دلالت فقط به فکر خود باش)"....
9⃣ مدیریادگیری در راستای تحقق پایدار و حداکثر نوآوری به تفاوتهای دانشآموزان توجه دارد و آن را به رسمیت می شناسد.
0⃣1⃣ مدیر یادگیری، عقل کل نیست و صرفا به مغز و عقل دانش اموز نظر ندارد بلکه افزون بر ساحت ذهن به عواطف، هیجانات، احساسات، خیال و بالاخره همه ساحات وجودی و کنش های او توجه دارد.
1⃣1⃣ مدیر یادگیری تکلیف نمی دهد بلکه حاصل شوق دانش آموز را بطور داوطلبانه در قاب پژوهش و پرسش و پرسشگری به نظاره می نشیند.
2⃣1⃣ مدیر یادگیری زندگی کردن را با دانش اموز زندگی می کند و در دل این زندگی ریاضی و علوم و.. آموزش می دهد. وی آموزش را به مدرسه و مدرسه را به کلاس تقلیل نمی دهد. بلکه محیط آموزشی برای او بزرگتر از کلاس و مدرسه است.
3⃣1⃣ مدیر یادگیری چراغ عقل را روشن نگه می دارد تا راه دین به درستی و در ریل بصیرت و به دور از افراطی گری پیموده شود و حیات طیبه را در حیات دینی جستجو می کند و عطش این حیات را در دانش اموز خلق میکند.
┄┅┅✶🍃🌻🍃✶┅┅┄
🌸🍃 @tadriis_yar
راهنمای معلم علوم اول ابتدایی.pdf
1.25M
✅ راهنمای علوم
⬅️ پایه اول
✅ قابل استفاده برای همکاران تازه استخدام
@tadriis_yar
1_1826170945.pdf
243.7K
👆👆👆
✅ تدریس فعال
🔻شما چگونه کلاس درس خود را جذاب می کنید؟! بدیهی است که اگر دانش آموزان شما خسته و بی انگیزه باشند و توجهی به سخنان شما و مطالبی که قصد دارید به آنها منتقل کنید نداشته باشند، تدریس شما فاقد کمترین میزان از اثر بخشی مطلوب خواهد بود...
🔻این مطلب شامل پنج راهبرد ساده جهت افزایش انگیزه و انرژی داوطلبان در خلال فرایند تدریس و برگرفته از پیشنهاد های ژانل کاکس (کارشناس ارشد علم آموزش از دانشگاه ایالتی نیویورک) است.
✅ پنج راهبرد ذکر شده در مطلب به طور خلاصه به شرح زیر است:
1⃣ بازی های کلاسی بعنوان راهبُردهای تدریس
2⃣ ارتباط دادن مطالب کلاس با محتوای زندگی واقعی
3⃣ به کارگیری فنون تدریس از نوع مشارکتی و تعاملی کردن کلاس
4⃣ دادن حق انتخاب به دانش آموزان
5⃣ استفاده از فناوری در جریان تدریس
✍ترجمه و تلخیص: پرنیان جلالی، کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی
🔰منبع: مجله رشد فناوری آموزشی، دوره سی و پنجم|شماره۲|آبان۱۳۹۸
@tadriis_yar
لغت-معنی-فصل-2-درس-4-با-بهاری-که-می-رسد-از-راه-زیبایی-شگفتن-فارسی-(سری1)-هفتم-متوسطه_Biamoz.com.pdf
94.9K
لغت معنی فصل ۲ درس ۴ با بهاری که می رسد از راه زیبایی شگفتن
#فارسی
#هفتم متوسطه
@tadriis_yar
#برای_همکاران_فوروارد_کنید