نگرش کودکان دیر آموز به مدرسه و تحصیل معمولا منفی است. تعداد غیبتهای آنان بیشتر است و در بسیاری از موارد از سوی همکلاسیهای خود طرد می شوند. گاهی این دانش آموزان تعارض های اجتماعی خود را به شکل پرخاشگری نشان میدهند.
دیر آموزان انگیزه بالایی ندارند و همین امر موجب درماندگی، ناامیدی و پایین آمدن عزت نفس آن ها در مدرسه میشود. تجربه شکست مکرر در کلاس، فقدان هدف برای آینده، نگرش منفی همکلاسان و برخی روشهای نادرست آموزش، رشد انگیزه تحصیلی این کودکان را به شدت کاهش میدهد. این کودکان از مشکلات رفتاری خود آگاه نیستند و نمی توانند عواطف خود را به طور مناسب ابراز کنند.
بهترین کمک به این دانش آموزان آن است که خانواده به طور موثر با شما همکاری کرده و شما هم از این همکاری استقبال کنید. آنها را در کلاس جایی قرار دهید که شما خیلی یبشتر به او سر بزنید و حتی گاهی آموزش انفرادی به او بدهید و به تدریج او را درگیر فعالیت های گروهی و دروس جمعی نمایید. پیشرفت این کودک به صورت هفتگی ثبت شود و حتما از وجود یک مشاور کمک گرفته شود.
کوچکترین پیشرفت او را تقویت کنید و در کلاس مورد تشویق قرار دهید.
فقط به توانایی های آموزشی او توجه نکنید بلکه اگر توانایی خاصی در زمینه های دیگر دارد حتما آن را تشویق کنید و در جمع ابراز نمایید.
با آنها رابطه نزدیک و عاطفی برقرار کنید.
🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
دوستان و همكاران عزیز حواسمون به عزت نفس كودكان دیرآموز باشه
18970972710961.pdf
3.92M
#معنی کلمات، کلمات هم خانواده، کلمات متضاد
درس فارسی