نفرین دهه هشتم ظاهرا واقعیت دارد !!!
🔸️تل آویو در آتش اعتراضات به اصلاحات قضایی نتانیاهو می سوزد و ایران در حال غنی سازی ۶۰ درصدی با حداکثر توان ممکن است .
🔸️در این شرایط نتانیاهو چگونه می تواند انسجام داخلی ایجاد کرده و به تاسیسات اتمی ایران حمله نماید ؟
🔸️نفرین دهه هشتم ظاهرا واقعیت دارد !!!
📌به صفحه توییتر تفسیرگر بپیوندید 👇
https://twitter.com/tafsirgar
@taghaviniaa
عقب نشینی بایدن در برابر ایران به روایت نیویورک تایمز
🔸️نشریه نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه در دولت بایدن نوشته که کاخ سفید با دستور توقف حمله مجدد به نیروهای مسلح وابسته به ایران در سوریه از وقوع جنگ جلوگیری کرده است .
@taghaviniaa
پیشروی مهم روسیه در باخموت و اثرات راهبردی آن
🔸️روسها دیروز از پیشروی های مهم در شهر راهبردی باخموت خبر دادند و ظاهرا منطقه صنعتی آن را تصاحب کرده اند .
🔸️با این حساب باید گفت باخموت تقریبا از لحاظ نظامی سقوط کرده محسوب می شود.
🔸️در خصوص این تحول مهم در نبردهای شرق اوکراین ، چند نکته باید ذکر شود ؛
1️⃣ باخموت یک شهر صنعتی و معدنی در استان دونتسک است و در شمال مرکز این استان قرار دارد .
🔸️باخموت از لحاظ راهبردی کلید تصرف سایر شهرهای مهم استان دونتسک مانند کاراماتورسک و اسلاویانسک ( که در شمال غربی آن قرار دارند ) است.
2️⃣ باخموت به نماد مقاومت اوکراین در شرق این کشور تبدیل شده است و روسها بر اساس رفراندومی که ترتیب داده اند، آن را بخشی از خاک خود می دانند و اگر سقوط کند ، علاوه بر تاثیرات استراتژیک در صحنه نبرد، ضربه ای روانی بر ارتش اوکراین وارد خواهد شد.
3️⃣ روسها در تابستان گذشته شهر مهم و حساس ایزیوم در جنوب استان خارکیف را از دست دادند که یکی از دلایلش عدم تسلط آنها بر باخموت بود، اما اگر بتوانند این شهر و شهرهای کراماتورسک و اسلاویانسک را تصرف کنند ، می توانند با خیال راحت از جنوب محوری جدید برای حمله به ایزیوم ایجاد کرده و آن شهر و سایر شهرهای استان خارکیف را تحت فشار قرار دهند و شاید حتی آنان را کنترل نمایند .
4️⃣ از چند ماه پیش ، روسها از ۳ جهت به باخموت حمله کردند که با مقاومت شدید نیروهای اوکراینی مواجه شدند ؛ هر روز چند صد نظامی اوکراینی در این شهر کشته و زخمی میشدند ولی زلنسکی حاضر به صدور دستور عقب نشینی نشد.
🔸️حال با وجود بیش از ۵۰ هزار کشته و زخمی، سقوط باخموت برای اوکراینی ها به یک تراژدی بزرگ تبدیل می گردد.
5️⃣ ۹ ماه درگیری شدید بر سر شهر کوچک باخموت و سرسختی اوکراینی ها از عدم پایان جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۳ حکایت می کند.
زیرا روسها قصد دارند مناطقی که در رفراندوم به خاک خود ملحق کرده اند را بگیرند ( که البته کار بسیار مشکل و پرهزینه ای است به خصوص شهر خرسون در جنوب غرب اوکراین) و از طرفی اوکراینی ها نیز نبردها را تا آزاد کردن آخرین وجب از خاک خود ادامه خواهند داد .
6️⃣ نکته مهم دیگر اینست که اروپا و بلوک غرب بیش از پیش باید به سمت تولید تسلیحات و مهمات بروند زیرا با طولانی شدن جنگ ، ذخایر راهبردی آنها تحلیل می رود .
🔸️از طرفی روسها نیز بیشتر از سابق دست نیاز به طرف متحدان آسیایی خود دراز خواهند کرد و منابع مالی خود را باید صرف خرید سلاح و مهمات کنند .
@taghaviniaa
چه کسی باور می کرد چنین روزی برسد ؟
🔸️چه کسی گمان می کرد روزی برسد که رئیس جمهور آمریکا اعلام کند: اسرائیل با این وضع نمی تواند ادامه دهد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم بگوید به تو ربطی ندارد.
🔸️حمایت آمریکا و قدرت نظامی صهیونیست ها مهم ترین عوامل بقای اسرائیل اند اما هردو فاکتور در حال کمرنگ شدن هستند.
#نفرین_دهه_هشتم
📌به صفحه توییتر تفسیرگر بپیوندید 👇
https://twitter.com/tafsirgar
@taghaviniaa
تفسیرگر | علیرضا تقوی نیا
پیشروی مهم روسیه در باخموت و اثرات راهبردی آن 🔸️روسها دیروز از پیشروی های مهم در شهر راهبردی باخموت
اثرات راهبردی تصرف باخموت از سوی روسیه ☝☝☝
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف این ژنرال اسرائیلی را حتما ببینید
🔸️ این ژنرال اسرائیلی در مصاحبه ای که کاوش مدیا آن را ترجمه کرده است، نکات مهمی را می گوید :
🔸️اسرائیل نمی تواند به تاسیسات اتمی ایران حمله کند / حتی در سال ۱۳۸۸ قصد حمله داشتند اما با توجه به تبعات آن پشیمان شدند
🔸️ایران ۲۵۰ هزار راکت ، پهپاد و موشک در اطراف اسرائیل مستقر کرده که اثرات آن مانند بمب اتم است
🔸️ اسرائیل در برابر ایران فقط بلوف زده است
@taghaviniaa
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلاحات قضایی آخرین شانس نتانیاهوست
علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه سحر افغانستان :
🔸️اصلاحات قضایی اخیر در اسرائیل ، دولت را در برابر قوه قضاییه قوی تر خواهد کرد
🔸️نتانیاهو اگر از اصلاحات قضایی کوتاه بیاید، هم عزل می شود و هم به زندان می رود
🔸️عقب نشینی اخیر نتانیاهو تاکتیکی بود
@taghaviniaa
تفسیرگر | علیرضا تقوی نیا
باکو ؛ اسرائیلی ترین تهدید پیرامونی ایران 🔸️مدت ها پس از آن که راهبردهای جمهوری اسلامی در خصوص حضو
☝☝☝
باکو ؛ اسرائیلی ترین تهدید پیرامونی ایران
📌این یادداشت ۳ ماه پیش نوشته شده و مجددا مطالعه آن به مخاطبان عزیز توصیه می گردد.
@taghaviniaa
اسرائیل یکی از افسران سپاه پاسداران در سوریه را صبح امروز به شهادت رساند .
نتانیاهو تنش نظامی محدود میخواهد تا از اعتراضات فرار کند .
به زودی کانال تفسیرگر یک تحلیل ویژه در این خصوص منتشر خواهد کرد.
@taghaviniaa
قاتل شهید احمد متوسلیان این فرد است
🔸️این فرد روبرت مارون حاتم شخصی ست که در ایست بازرسی منطقه برباره در استان جبل در شمال بیروت مستقیما به صورت شهید حاج احمد متوسلیان شلیک کرد و او را به شهادت رسانید .
🔸️حاتم مدت ها وظیفه محافظت از ایلی حبیقه سیاستمدار مسیحی و فرمانده نیروهای فالانژ را بر عهده داشت.
🔸️ایست و بازرسی برباره از مخوف ترین مناطق لبنان در جنگ داخلی بین سالهای ۷۵ تا ۹۰ میلادی بود که صدها تن از مسلمانان در آن نقطه توسط فالانژها به شهادت رسیدند.
@taghaviniaa