هدایت شده از رادیو خدمتگزاران - پخش آزمایشی
🔴برنامه رادیویی #قصه_های_بی_غصه
❇️(با محوریت قصه گویی برای کودکان عزیز)
شنبه : ۱۴۰۲/۹/۱۱
ساعت ۲۱:۳۰
@khedmatgozaran_radio
این قصه را تقریبا ۶ ماه پیش تعریف کردم.
در طراحی داستان سعی کردم از همدلی و یکصدا شدن بگویم.
البته نباید از نقش مهم آقای امیر داوری ( دانشجوی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد) که ایده اصلی این قصه را در جشنواره قصه گویی دانشجویی آن دانشگاه ارائه دادند چشم پوشی کرد.
داستان در ۲ قسمت تولید و تقدیم شده بود.
برای گوش کردن ( ۲ ترک ۱۷ دقیقه ای) ، آن هم طی یک شب ، بنظرم طولانی است.
💻معلمبلاگری، فرصت یا تهدید؟💻
✻ دفتر دانشگاه فرهنگیان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار میکند!
میهمانان:
🟣دکتر سیدجواد حسینی (مدیرکل اسبق آموزش و پرورش خراسان رضوی و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان)
🟣دکتر عباس عنوانی (مدیر حقوقی اداره آموزش و پرورش خراسان رضوی و مدرس دانشگاه آزاد)
🟣دکتر طه رئیسیان (مدرس دانشگاه فرهنگیان و عضو انجمن قصهگویی کانون پرورش فکری)
🟣حسین باقری (مدیرآموزگار ناحیهی تبادکان مشهد، معلم فعال در اینستاگرام)
⏳️زمان:
چهارشنبه، ۹ خردادماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۶
📍مکان:
سهراه ادبیات، فرهنگسرای جهاد دانشگاهی، تالار فردوسی
🤩کانال خبری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
قصه گویی|تربیت|رئیسیان
💻معلمبلاگری، فرصت یا تهدید؟💻 ✻ دفتر دانشگاه فرهنگیان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بر
در جمع ما، معلمین و مربیان حضور دارند.
دوست دارم نظر شما را درباره معلم بلاگری بدانم.
شما چطور به این پدیده نگاه میکنید ؟
از طریق این آیدی نظرتان را با من به اشتراک بگذارید.
@Yarinokids
🎯 چرا دانشآموزان در سراسر جهان دارند خنگ میشوند؟
🔴 معروفترین معیار سنجش توانمندی دانشآموزان در سطح جهان، آزمونی موسوم به پیآیاسای است که هر سه سال یکبار عملکرد دانشآموزان هشتاد کشور جهان را در ریاضی، علوم و درک مطلب میسنجد. در سالهای اخیر هربار که نتایج این آزمون منتشر میشود، سیاستگذاران و برنامهریزان آموزشی در جهان را به تعجب وا میدارد. طی چندین آزمون گذشته، نمرات دانشآموزان تقریباً در همۀ درسها و تقریباً در همهجای دنیا به طور مداوم در حال کاهش است. حتی کشورهایی مثل فنلاند و کرۀ جنوبی که نظامهای آموزشی بسیار باکیفیتی دارند هم مستثنی نیستند.
🔴 چه چیزی باعث افت نمرات در دانشآموزان سراسر جهان شده است؟ برخی از تحلیلگران همهگیری کرونا را عامل اصلی دانستهاند. اما روند افول نمرات از چندین سال قبل و مشخصاً از سال ۲۰۱۲ به بعد آغاز شده است و کرونا فقط شیب آن را افزایش داده است. گزارش پیآیاسای به سه دلیل «گوشیهای همراه» را عامل اصلی معرفی میکند: اولاً دانشآموزانی که روزانه کمتر از یک ساعت از اوقات فراغت خود را با دستگاههای دیجیتال سپری میکنند، عملکرد ریاضیشان حدود پنجاه درصد بالاتر از دانشآموزانی است که روزانه بیش از پنجساعت به اسکرین چشم میدوزند.
🔴 ثانیاً به نظر میرسد که صفحهنمایشها باعث نوعی حواسپرتی فراگیر در میان همهٔ دانشآموزان شدهاند، حتی دانشآموزانی که مدام چشم به آنها ندوختهاند نیز در اثر حواسپرتی اطرافیانشان درگیر میشوند.
🔴 دلیل سوم این است که تقریباً نیمی از دانشآموزانی که در این آزمون شرکت کردند، گفتند وقتی از دستگاههای دیجیتال خود دور هستند، احساس «کلافگی» یا «اضطراب» میکنند. به همین روال، نیمی از دانشآموزان گفتند که بدون دستگاههای دیجیتالشان از زندگی رضایت کمتری دارند. این اضطراب رابطهای معکوس با عملکرد تحصیلی دانشآموزان دارد. در مجموع، دانشآموزانی که بیشتر با تلفن همراه خود کار میکنند در مدرسه نمرات بدتری میگیرند، حواس دانشآموزان دیگر را پرت میکنند و احساس بدتری نسبت به زندگی خود دارند.
🔴 البته آزمون پیآیاسای تنها پژوهشی نیست که پیوستگی استفادۀ زیاد از دستگاههای دیجیتال و عملکرد بد تحصیلی را نشان میدهد. جاناتان هایت، در پژوهشی جدید به این نتیجه رسیده است که صرفِ وجود یک گوشی هوشمند در دیدرس، باعث افت قابلتوجه تمرکز حاضرین میشود.
نظر شما چیست؟
🔴 هایت پیشنهاد میکند که بهتر است گوشیهای هوشمند کاملاً در مدارس ممنوع شوند. به نظر میرسد تحلیل پیآیاسای نیز استدلالی قوی در حمایت از این سیاست باشد. صدها پژوهش جدی دیگر در دهسال اخیر نیز به نتایج مشابهی رسیدهاند. اگرچه بعضی میگویند اگر دانشآموزان مهارت استفاده از گوشی را بیاموزند، شاید کمتر در معرض خطر باشند، اما ممنوعکردن تلفن در مدرسه اقدام آزمایشی جسورانه و بدیعی خواهد بود. شاید مؤثر نباشد، اما غلط است اگر فکر کنیم هیچ کاری نکردن و حفظ وضع موجود، بیضرر خواهد بود. وقت وقتِ یک مداخله جدید است.
📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «آیا تلفن همراه دانشآموزان را کندذهن کرده است؟» که در سیامین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۲ در وبسایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ درک تامپسن است و نیره احمدی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخه کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وبسایت ترجمان سر بزنید.
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/w51475
قصه گویی|تربیت|رئیسیان
🎯 چرا دانشآموزان در سراسر جهان دارند خنگ میشوند؟ 🔴 معروفترین معیار سنجش توانمندی دانشآموزان در
کپی شده از کانال دوست عزیزم دکتر تقی زاده، به آیدی آدرس اینستگرام :
m . reza _ taghizadeh
دیشب در جهاد دانشگاهی از معلم بلاگری و آنچه در دنیا با این عنوان از آن یاد می شود گفتم و در کنار دیگر اساتید این پدیده نوظهور را مرور کرده و به نکاتی درباره تهدیدها و فرصت هایش اشاره کردم.
امیدوارم این گونه نشست ها گسترش پیدا کرده و با پویایی و انرژی مناسبی که دانشجو معلمین دارند، بررسی های مصداقی و میدانی صورت بگیرد.
از دوستان و عزیزانی که همت کردند و در برگزاری این نشست همراهی و مشارکت داشتند هم باید جانانه تقدیر کرد.