*ویژگیهای ۱۵ گانه آیتالله رئیسی*
۱- *اخلاق کریمه:*
از ویژگیهای بارز آیتالله رئیسی، اخلاق نیکو، طبع نرم، خوشروئی و تخلق به اخلاق اسلامی است. مجموعه این صفات باعث شده حتی در نظر دشمنانش کریم و بزرگ جلوه دهد.
۲- *مردمیبودن:*
در طول ۴۲ سال خدمت ایشان در پستهای مختلف، هیچگاه از مردم کناره نگرفته است. با مردم و در میان آنها بوده و چهره به چهره و با متانت خاص به سخنان مردم گوش داده و گرهگشائی کرده است.
۳- *قاطعیت:*
آیتالله رئیسی در عین اینکه دارای طبع نرمی است، اما در احقاق حقوق مردم و مبارزه با فساد، چهرهای قاطع و مصمم از خود نشان داده است.
۴- *آراستگی:*
از خصلتهای زیبای دکتر رئیسی آراستگی ظاهری است. پوشش او علیرغم سادگی شیک و جوانپسند است و به آخوند خوشتیپ معروف است.
۵- *پاکدستی:*
آیتالله رئیسی در زمره مسئولینی است که در زمینه مالی، در طول تمام مسئولیتها تا کنون حتی یک نقطه خاکستری از وی مشاهده نشده و به پاکدستی شهره میباشد.
۶- *ثبات قدم در مسیر ولایت:*
ایشان همواره یاری صدیق برای امام خمینی و بعد از او برای مقام معظم رهبری بوده و بعنوان بازویی توانمند و بدون هرگونه لغزش و انحرافی به ولایت عشق ورزیده است.
۷- *حسنادب:*
حسن ادب تا جائی اهمیت دارد که در ادبیات ما گفته شده: "ادب مرد به ز دولت اوست". ادب آیتالله رئیسی همواره مقدم بر مسئولیت او بوده است.
۸- *دوری از آلودگیهای قدرت:*
ایشان در طی مسئولیتهای ۴۲ سال گذشته، همواره جزو کسانی بوده که قدرت او را آلوده و مغرور نساخته و شخصیت او را تغییر نداده است.
آیتالله رئیسی، بر قدرت سوار بوده و از آن بعنوان ابزاری برای خدمت به مردم استفاده کرده و هیچگاه قدرت او را مغلوب نساخته است.
۹- *پرهیز از اشرافیگری:*
کسانی که از نزدیک با زندگی آیتالله آشنایی دارند، اذعان میکنند او اهل تجملگرایی و کاخنشینی نیست و همانند مردم عادی زندگی میکنند. او اشرافیگری را آفت مسئولیت میداند و بشدت از آن پرهیز میکند.
۱۰- *تحولخواهی:*
یکی از بارزترین ویژگیهای آیت الله رئیسی تحولخواهی و نوآوری در زمینه مدیریت است. هرجایی که او قدم گذاشته بعد از مدتی تحول در جهت پیشبرد کارها کاملا مشهود بوده است. روش مدیریتی ایشان کاملا منطبق بر نیاز روز و جامعه بوده و نوگرایی و چابکسازی مجموعه جزو برنامههای دائمی اوست.
۱۱- *کارآمدی:*
آیتالله رئیسی نشان داده است در عرصه مدیریت فردی کارآمد و خلاق است. وی بشدت از ایستایی و آزمون و خطا پرهیز کرده و مجموعههای تحت مدیریت ایشان دارای پویایی و بهرهوری بالا بوده است.
۱۲- *سلامت:*
سلامت نفس و طهارت روح از آیتالله رئیسی، فردی امین و درستکار ساخته است. مقام معظم رهبری در پیام انتصاب ایشان به ریاست قوه قضائیه، او را دارای سلامت و فقاهت معرفی میفرماید.
۱۳- *فقاهت:*
آیتالله رئیسی یک فقیه جامعالشرایط بوده و از مجتهدین مسلم و اساتید مبرز در زمینه فقه و علوم حوزوی میباشد.
۱۴- *امانتداری:*
امانتداری در مسئولیتهای محوله و مسئولیت را امانتی بر گردن خود دانستن، از خصلتهای شایسته آیت الله رئیسی است. آیتالله در عمل ثابت کرده که مدیری امین ، کارآمد و تواناست.
۱۵- *دانش و تجربهکافی:*
آیتالله رئیسی با اندوخته های علمی در حوزه و دانشگاه و تجربههای ارزشمند حاصله از ۴۲ سال مدیریت در عرصههای مختلف، از دانش و تجربه کافی برای سکانداری قوه مجریه برخوردار است و بیتردید شایستهترین فرد برای ریاستجمهوری اسلامی ایران است.
🌸اللّهم عجّل لولیّک الفرج🌸
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
🌟 این دانشگاه تا ظهور شاگرد میپذیرد
◾️ روزی که منصور، نقشهٔ قتل امام را میکشید فکر میکرد جعفر بن محمد که نباشد، بساط مکتبش هم جمع میشود.
🌍 تصورش را هم نمیکرد کلاس درس حضرت صادق به اندازهٔ تمام تاریخ گسترده شود و شاگردانش تنها به جابر، زراره، صفوان و... خلاصه نشوند.
📚 آری! این دانشگاه تا روز ظهور، شاگرد میپذیرد؛ شاگردهایی مثل حججیها، سلیمانیها و... مردان و زنانی که مانند پیشوایشان امام صادق، آرزوی خدمت به قائم را دارند و برای دیدارش روزها را میشمارند.
🏴 شهادت #امام_صادق تسلیت باد
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
باسلام وتسلیت شهادت جانسوز رییس مذهب شیعه امام جعفرصادق علیه السلام
حدیث روزیکشنبه۲۵شوال۱۴۴۲
🍃🌸🍃🌸🍃
🍃💐#امام_صادق(ع): 💐🍃
هـر کس به تو بی احترامی کرد؛
خـودت را در مـرتبه او قـرار مـده!
📚 میزان الحکمه.
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
روش زندگی زیبا در کلام امام صادق عليه السلام
شهادت #امام_صادق علیه السلام تسلیت باد
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
▪️ لوح | حضرت آیتالله خامنهای:«امام صادق(ع) در اواخر دوران بنیامیه، شبکهی تبلیغاتی وسیعی را که کار آن، اشاعهی امامت آلعلی(ع) و تبیین درست مسألهی امامت بود، رهبری میکرد.» ۵۸/۳/۲۱
#امام_صادق علیه السلام
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
سلام علیکم
نظر مراجع معظم تقلید درباره ي شركت در انتخابات
حضرت امام خميني (رحمة الله عليه):
چه بسا که در برخي مقاطع حضور نيافتن در انتخابات يا مسامحه در آن، گناهي باشد که در رأس گناهان کبيره است، پس علاج واقعه را قبل از وقوع بايد کرد و الا کار از دست همه خارج خواهد شد. اين وظيفه اي است شرعي و ملي و انساني، که همه بايد به آن عمل کنيم و همه ما بايد در انتخابات شرکت کنيم.
مقام معظم رهبري حضرت آیت الله "خامنه ای":
حضور در عرصه های ملّی، مذهبی و اسلامی بر همگان یک فریضه و واجب الهی است.
برای مشاهده استفتائاتی درباره انتخابات از معظم له اینجا را کلیک نمایید
آیت الله العظمی "سیستانی" :
شرکت در انتخابات واجب شرعي و عدم شرکت در آن امري نابخشودني است. اگر کسي نتواند نماز بخواند يا روزه بگيرد مي تواند قضاي آن را ادا کند اما شرکت نکردن در انتخابات امري است که قضاي آ ن ادا نمي شود.
آیت الله العظمی "شبیری زنجانی" :
(درجواب استفتائی که از حکم شرکت در انتخابات از معظم له سوال شده بود فرمودند:)
موارد مختلف است. در جایی که حیات مذهب حق متوقف بر شرکت باشد یا عدم شرکت موجب مفاسد عظیم تر در مجتمع گردد شرکت کردن لازم است.
آیت الله العظمی "صافی گلپایگانی" :
همه صحنههایی كه مردم حضور دارند، برای آن است كه میخواهند دین را نگه دارند و در برابر دشمنان اسلام صف آرایی كنند و اجتماعاتی با این شكوه و عظمت، با انگیزهای جز حفظ دین فراهم نمیشود.
آیت الله العظمی "فاضل لنكرانی":
در پاسخ به سوالی مبنی بر این كه اگر شوهری همسر خود را از شركت در انتخابات و خروج از منزل برای این كار منع كند، آیا زن می تواند بدون اذن او از منزل خارج شده و در انتخابات شركت كند؟ می فرمايند :
در واجب عینی، اذن شوهر به هیچ وجه دخالت ندارد.
آیت الله العظمی محمد جواد "فاضل لنكرانی":
شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به جهت این که سرنوشت کشور و نظام را رقم می زند و تأثیر فراوان و حیاتی در بقاء حکومت اسلامی دارد و از طرفی تردیدی در وجوب حفظ حکومت اسلامی نیست، لذا این امر واجب است و باید همگان که صلاحیت رای دادن را دارند در آن شرکت نمایند.
آیت الله العظمی "مكارم شیرازی":
ترك شركت در انتخابات، بدون عذر شرعی جایز نیست.
برای مشاهده استفتائاتی درباره انتخابات از معظم له اینجا را کلیک نمایید
آیت الله العظمی "نوری همدانی":
با توجه به اوضاع روز در تمام عرصه های اجتماع اسلامی حضور یافتن علامت رشد سیاسی است که امروز لازم است.
آیت الله العظمی "وحید خراسانی":
به طورکلی، تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران حرام است (و هرکاری که انجام آن باعث تضعیف نظام شود، لازم است ترک شود و هر کاری که ترک آن باعث تضعیف نظام شود، لازم است انجام داده شود.)
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr