فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⭕️ بنظرتون ؛ آقای پرزیدنت پزشکیان جزء کدوم دسته است؟!!!
ولایت فقیه از نگاه علامه طباطبایی.mp3
16.11M
🎤احمدحسین شریفی
🟢دیدگاه علامه طباطبائی درباره ولایت فقیه و حکومت اسلامی
🔻نقد نسبتهای ناروایی که به علامه طباطبائی در موضوع انقلاب اسلامی و ولایت فقیه زده میشود.
#علامه_طباطبائی
#ولایت_فقیه
#اندیشه_سیاسی
چند جمله با دوستان انقلابی.mp3
11.82M
چند نکته مهم با دوستان انقلابی ام
🗣 محمد صالح مشفقی پور
۱. دو جریان غیر انقلابی و منفعل در کشور، در حال تضعیف و حذف جریان انقلابی هستند. نباید با آن ها هم نوایی کرد.
(استفاده از الفاظ تندرو، سوپر انقلابی، متحجر، ایتایی و ایتا سوار!)
۲. می خواهند همه چیز را به گردن رهبری بیندازند! تا راه انتقاد را ببندند!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
چرا روز ۲۶ آذر ، روز ملی حملو نقل نامگذاری شد؟
فکر نمیکنم بیشتر شما چرائیش رو بدونید. اونقدر کم بازگو شده که حتی بعضی حماسهآفرینانش هم اون رو فراموش کرده اند.
در بحبوحهی جنگ، مشكلات و محدودیتهای فراوانی در گلوگاههای اصلی كشور پدیدار شد به نحوی كه از مجموع بنادر فعال پنجگانه آبادان، خرمشهر، بندرامام، بوشهر و بندرعباس، به كلی از صحنه حمل ونقل حذف شدند و بندر امام هم به دلیل نزدیکی به مناطق جنگی به حالت نیمه تعطیل درامده بود.
تعداد زیادی كشتی در انتظار تخلیه در بنادر بود و ناهماهنگی مسئولان باعث دردسر زیادی در تخلیه اینها شده بود. محمولههای بسیاری مانند مواد غذایی در معرض فساد بود و کشور به شدت به آنها نیاز داشت. حملات هواپیماها و توپخانه دشمن مانع تخلیه سریع این کشتیها بود.
برای مقابله با این معضل، ستادی متشكل از برخی دستگاههای اجرایی، تشكیل شد، اما راه به جایی نبردند و سرانجام در آذر ماه سال ۱۳۶۲، تعداد کشتیهای منتظر تخلیه به حدود ۱۰۰ فروند رسید. با اوج گرفتن بحران، گزارشهایی به حضرت امام «ره» ارائه شد و ایشون در سخنرانی روز ۲۶ آذر ماه در همون سال، كامیونداران كشور رو به مشاركت در تخلیه هرچه سریعتر بنادر فراخواند.
در پی این فراخوان تاریخی امام عزیز«ره»، كامیونداران، رانندگان و مؤسسات و انجمن های صنفی، آماده بسیج تخلیه بنادر شدند و در نهایت با درایت حضرت امام «ره» و فداكاری، ایثار و تلاش شبانه روزی رانندگان، مشكل تجمع كالاهای وارداتی و نوبتهای طولانی تخلیه كشتیها در بنادر كشور حل شد. این طور نبود که منتظر کار دولت و مسئولان بمونن، بلکه با لبیک به فراخوان امام ره به سمت مقصد حرکت کردند. کار آسونی هم نبود. این رانندهها به قدری سریع
آماده شدند که بسیاریشون حتی غذایی برای تو راه نداشتند. در همین حین صنف کبابی های کشور، گفتند غذای رانندهها با ما. انقدر مرد و اهل کار و کمک بودند. با این فداکاری بزرگ، کشتیهایی که هر کدوم ۴۰ روز طول میکشید تا تخلیه بشن، در طی ۱۰ روز خالی میشدند و این بحران بالاخره طی ۲-۳ ماه حل شد.
۱۴ سال پس از این حماسه و در سال ۷۶ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و برای آگاهی هر چه بیشتر جامعه با نقش و جایگاه بخش حمل و نقل، روز ۲۶ آذر ماه، از سوی شورای فرهنگ عمومی كشور به عنوان روز حمل ونقل شناخته شد.
این روز رو به تمام رانندگان عزیز تبریک میگم و صمیمانه از آفرینندگان این حماسه ملی سپاسگزاری میکنم. در پناه حق باشید.
💐 با احترام فرشیداباذری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 نقل خـــوابــی عجــیــب از مــیرزای
نائینی (ره) توسط علامه جعفری (ره):
کس نمیداند در این بحر عمیق
ســـنگــریــزه قُــرب دارد یــا عقیق
خیلی مراقب رفتارمون با مردم باشیــم.
حتی اگر در ظاهـر خــیــلــی از خــدا دور
باشه ممکنه خداوند به خاطر یک عمل
خیرش نگاه ویژه ای بهش بـکنــه و اون
رو هدایت و از مقــربان درگاهــش کنه.
جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی_گیلان
https://eitaa.com/tahavvol_gilan
آیلپ: پروژه ایران هراسی آمریکا در عراق
(IYLEP- Iraqi Young Leaders Exchange Program)،
یک برنامه آموزشی مختص نوجوانان عراقی است که توسط سفارت ایالات متحده در بغداد و دفتر فرهنگی وزارت امور خارجه ایالات متحده طراحی میشود.
شروع هر برنامه پس از ثبت نام متقاضیان و بررسی شرایط هر یک از آنان، با سفر چهار هفتهای به آمریکا در ماههای ژوئیه و آگوست آغاز میشود.
بازوی اجرایی این برنامه سازمان یادگیری جهانی (world Learning) است که در مسئولیت حفظ ارتباط با اعضای شرکتکننده در هر دوره و برگزاری برنامههای مختلف در طول سال با هدف تثبیت و شبکهسازی اعضا را بر عهده دارد.
از زمان آغاز به کار برنامه آیلپ در سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۲۵۰۰ نوجوان عراقی تحت آموزش و تربیت این برنامه قرار گرفتهاند. تمرکز اصلی این برنامه بر آموزش دانش آموزان دبیرستانی ۱۵ تا ۱۷ سال عنوان شده است.
در طول سفر چهار هفتهای به آمریکا نیز عمده آموزشها توسط مربیان عراقی انجام میگیرد که خود پیش از این، آموزشهای لازم را دیدهاند.
بر اساس آماری که از شرکتکنندگان دوره سال ۲۰۱۸ وجود دارد، ۶۰ درصد آنان دانش آموزان دختر و حدود ۵۰ درصد آنان از استانهای شیعه نشین عراق بودهاند.
حضور و مشارکت در این برنامه هیچ هزینهای برای دانش آموزان متقاضی ندارد و همه هزینهها از جمله سفر چهار هفتهای توسط وزارت امور خارجه آمریکا تأمین میشود.
⚠️مطالعه بیشتر اینجا
کانال جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی_گیلان
👇👇👇
https://eitaa.com/tahavvol_gilan
◻️به بهانه سالروز وحدت حوزه و دانشگاه
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قریب به ۴۵ سال است که مسأله وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از راهبردهای مهم جمهوری اسلامی مطرح شده است. هر ساله هم به مناسب روز ۲۷ آذر، سالروز شهادت شهید مفتح، مراسمهایی در دانشگاهها و حوزههای علمیه در این موضوع منعقد میشود.
اما هنوز هم بعد از ۴۵ سال، حتی در این که منظور از این راهبرد دقیقا چیست، اختلاف وجود دارد. هنوز هم مهمترین دادهها در این موضوع سخنان امامین انقلاب است.
ابهام مفهومی، موجب شده است که عدهای نه تنها ضرورت و اهمیت آن را درک نکنند، بلکه به مخالفت با آن هم بپردازند!
در اینجا به اختصار و صرفاً برای تذکار، به چند معنای وحدت در ترکیب وحدت حوزه و دانشگاه اشاره میکنم:
یک. وحدت در مديريت: این نوع وحدت به معنای اضمحلال يکی در ديگری است که نه معقول است و نه ممکن و نه خواستهی هيچ يک از مدافعان و طراحان وحدت؛
دو. وحدت به معنای ارتباط فيزيکی و تبادل استاد و دانشجو و طلبه: این نوع وحدت، هم ممکن است و هم شدنی و هم مطلوب و مؤثر؛
سه. وحدت در نظام آموزشی؛ داشتن تعاملات آموزشی با يکديگر؛ آشنايی حوزويان با خوبیهای نظام دانشگاهی و آشنايی دانشگاهيان با نقاط قوت نظام آموزشی حوزهها: این نوع ارتباط هم بسیار مفید است و هم لازمه پویایی مراکز علمی است و اگر جدی گرفته شود میتواند به تحولی مثبت و پیشبرنده در نظام آموزشی حوزهها و دانشگاهها منجر شود؛
چهار. وحدت به معنای برگزاری درسها و رشتههای حوزوی برای دانشجويان و بالعکس: این نوع وحدت نیز تا اندازهای محقق شده است و با توجه به آزاد بودن و دلبخواهی بودن شرکت در چنین درسها و دورههایی، توانسته است برای افراد مستعد و علاقمند مفید هم واقع شود و افقهای ذهنی آنان را به همدیگر نزدیک کند.
پنج. وحدت در اهداف: مهمترین و عالیترین اهداف در حکمرانی اسلامی عبارتند از «فردسازی»، «جامعهپردازی» و «تمدنسازی». به نظر میرسد هم دانشگاهها در جمهوری اسلامی و هم حوزههای علمیه در این جهت مشترکاند یا باید مشترک باشند.
شش. وحدت در مبانی و روش تحقيق: مبانی هستیشناختی، معرفتشناختی و انسانشناختی؛ و توجه به روش اسلامی تحقيق در علوم انسانی. این از مهمترین و بنیادیترین سطوح وحدت حوزه و دانشگاه، به عنوان دو زیر نهاد اصلی از نهاد علم کشور، است و معتقدم تا چنین وحدتی در مبانی و روششناسی علوم انسانی ایجاد نشود، سایر انواع وحدت نمیتواند چندان کارگر افتد.
#دانشگاه
#حوزه_علمیه
کانال جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی_گیلان
👇👇👇
https://eitaa.com/tahavvol_gilan