#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
✅ اعتراف رسمی!
🔶 پس از ناامیدی از همراهی مردم، حالا خودشان با وقاحت اعلام میکنند که سلاح وارد ایران کردهاند تا همه چیز تمام نشده، نبرد را در خیابانهای ایران شروع کنند و هدف نهاییشان را محقق کنند... اما ناراحت کننده، کسانیاند که وقتی بیانیه و فیلم رسمی دا..عشیها را درباره ماجرای شیراز میبینند باز هم مالهکش آنان میشوند و خودشان را به ندیدن میزنند، وقتی اعلامهای رسمی اینچنینی را میشنوند و کمتر از یک هفته بعد جنایت را در ایذه و اصفهان میبینند، باز هم تحت تاثیر عملیات رسانهای پس از حمله قرار میگیرند و میگویند نکند کار خودشان باشد...
🔶 تا وقتی آنها در برابر چنین جنایتهایی یک ایران یکپارچه نبینند، تا وقتی چنین همراهیها و تردیدهایی در ایران ببینند، مطمئن باشید دلگرمتر از قبل جنایت های بزرگتر بعدیشان را طراحی میکنند...
🔸 #به_قلم_اساتید:علی صدری نیا
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی #امنیت
✅ تحلیلی بر سریال مانی هیست
🔶 سریال مانی هیست یک ضد قهرمان دارد به نام پروفسور.
🔶 پروفسور مغز متفکر تیم دزدانی است که میخواهند به خزانه چاپ اسکناس اسپانیا بزنند و پلیس و همه نیروهای امنیتی میخواهند پروفسور را به چنگ بیاورند و او با هوش و نقشه دقیقی که طراحی میکند همیشه از پلیس یک قدم جلوتر است و آخرسر هم با رو کردن برگه برنده های مختلف همه مردم را در دزدی با خودش همراه می کند و قهرمان سریال می شود.
🔶 یقین دارم بسیاری از #سلبریتی ها، میکروسلبریتی ها، اینفلوئنسرها، مارکت ها و... که امروز ژست اپوزیسیون و برانداز گرفته اند، نه ایدئولوگ هستند، نه تئوریسین، نه جامعه شناس، نه دلسوز مردم و نه هرموجود صاحب اندیشه و خردی که بتواند واقعیت های اجتماعی و سیاسی را حتی تحلیل کند.
🔶 این ها مثل او ار اس هستند. معلوم نیست شورند یا شیرین. خیلی وقت ها هم تلخ اند. سطح سوادشان بالا نیست، اما تنها مولفه ای که به درستی دریافته اند و به خوبی روی آن سوار می شوند، هوش رسانه ای شان است!
🔶 هوش رسانه ای که باعث می شود مثل پروفسور سریال مانی هیست همیشه یک قدم از مخاطب شان جلو باشند تا بتوانند از این مخاطب برای خود نردبانی بسازند. نردبانی برای رسیدن به زمین پول، شهرت، قدرت، ویزا، اقامت یا هرچیز مادی دیگر!
🔶 اینکه میبینید این ها یکجا پای سفره #انقلاب می نشینند و جای دیگر دست دوستی به گردن ضد انقلاب میاندازند . یا اینکه یک جا پز روشن فکری شان گوش فلک را کر میکند و جای دیگر وطن پرست می شوند. یا اینکه میبینید علی کریمی در سازوکار همین نظام صلاحیتش برای کاندیدای ریاست فدراسیون تایید میشود و می آید.
🔶 یا اینکه همه این سلبریتی هایی که الان فاز مخالف برداشته اند به میل خود در سالهای گذشته به نهاد ریاست جمهوری رفته اند. یا اینکه علینژاد وقتی دید آبی از دولت خاتمی برایش گرم نمیشود به آغوش ترامپ و مکرون میپرد.
🔶 یا حتی اینکه کیم کارداشیان وقتی استوری اولش درباره مهسا امینی آن میزان ایمپرشن میگیرد ، ۵ استوری بعدی را میگذارد. یا اینکه بازیگران بیکار و تمام شده پست های کشف حجاب و خداحافظی میگذارند. دلیلش تنها یک چیز است.
🔶 همراه کردن توده ابرِ متراکمِ مخاطبانِ منفعل که با جیغ و هورا کشیدن آن ها متاع #توجه شان خریدنی میشود و تعداد هوادار، فالوئر، فن، مریدان و هرنوع دیگری از آدم هایی که میشناسنشان بیشتر.
🔶 اصطلاح علمی اش می شود #اقتصاد_توجه. بله! آن ها از همه توجه می خواهند. توجهی که فرقی نمیکند از چه کسی باشد ولی باعث می شود نان اقتصادشان، روغن شود. آن ها پروفسورهای مجازی اند و سیاسی اجتماعی تحلیل کردن شان #خطای_شناختی...
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدامین حسام
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی #امنیت
✅ اعتصاب زورکی سراسری
🔶 بیست و سوم آبان یک روز پیش از اعتصاب زورکی سراسری که بازاریان شریف با آن همراهی نکردند، همینجا مطلبی با شما به اشتراک گذاشتم "خون بیگناه" حالا آن سه روز فشار بی سابقه رسانه ای بر بازار گذشت. حالا که اکثریت مطلق بازار با ناامنی و اعتصاب سفارشی خارج نشینان همراه نشد، انتقام آن را با خون ریزی از مردم عادی و حافظان امنیت گرفتند.
🔶 در همین چند روز، تعداد حافظان امنیت که شهید شدند از تعداد افراد مسلح درگیر در شهرها بیشتر بود. خودشان هم می دانستند مدل اعتصاب زورکی جواب نخواهد داد و فقط می بایست به خون ختم شود. از کیان بی گناه تا آن سرباز مظلوم در سراوان... خون ریزی شدید و خشم کورِ سازمانی توسعه پیدا می کند.
🔸 عصبانیت از عدم همراهی مردم این گروهک ها را به پایان می رساند و ترس از پایان، خون ریزی را بیشتر و بیشتر خواهد کرد. با تمام توان رسانه ای، مالی، سازمانی و خارجی به امید پایان جمهوری اسلامی به میدان آمده اند، اگر نتوانند با این حجم امکانات و توانی که گذاشته اند جمهوری اسلامی را به پایان برسانند، سرنوشت خودشان به پایان می رسد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#امنیت
✅ مسیر سوریه سازی از ایران
🔶 مسیر فعلی با این حجم سازماندهی تروریستی، جنگ بی امان رسانه ای و عدم ادراک جمعی، ایران را به سوریه شدن می رساند. پازل در حال تکمیل شدن است.
🔶 کسانیکه با هشدار و انذار دوست بیدار نشوند قطعا با لگد دشمن از خواب برمی خیزند.
🔶 وقایع اخیر کشور سه ضلع دارد:
1⃣ مساله امنیتی و درگیری فیزیکی خشونت بار
2⃣جنگ رسانه ای و روانی وسیع
3⃣ جنگ ادارکی و شناختی (سردرگمی تحلیلی جامعه)
🔶 اگر هر سه ضلع باهم تقویت نشوند قدرتمند بودن در یک ضلع، باعث حل مساله نخواهد شد. قدرت امنیتی و نظامی ایران به دو کمک حال دیگر نیاز دارد: رسانه قوی و تبیین با روشهای روز.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی #اعتبار_اجتماعی
✅ تحلیل خواص مردود شده
🔶 خیلی از خواص در قضایای اخیر مردود شدند. اینها وظیفه قانونی، اخلاقی و انقلابی خود را در تنویر افکار عمومی انجام ندادند و گفتند از جوسازیها در فضای مجازی میترسیم. اگر اینطور باشد که مجاهدان راه خدا نباید به میدان میرفتند.
🔶 یعنی عدهای حاضرند نظام، آقا و دین خدا ضربه بخورد، اما خدای ناکرده #اعتبار_اجتماعیشان ناخنک نخورد!!
🔶 بزرگواران! بخش بزرگی از مردم گوششان به حرف شما بود. آقای منبری، آقای مداح، آقا و خانم نماینده سابق و فعلی مجلس، آقا و خانم مسئولِ سابق، آقا و خانم استاد دانشگاه، جناب حجةالاسلام و ...
🔶 همینها سالهاست در هیچ کُنِشِ هزینهزایی نیستند اما زمان انتخابات به یک باره احساس تکلیف میکنند! و روزی ۵۰ تا مصاحبه میکنند، لیست میبندند، به دشمن میتازند و از حقوق مردم و حفظ نظام میگویند!
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید کثیری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
✅ مقابله با لذت دروغ در اغتشاشات
🔶 روز روشن را می گویند شب است و عده ای باور می کنند. در کشته سازی خیال انگیز دچار جنون شدند و همچنان ادامه می دهند؛ چرا؟
سوال مهمتر اینکه چه باید کرد؟ آیا افشای این دروغ ها کافی است؟ اگر هست پس چرا عده ای همچنان همان دروغ را تکرار می کنند؟
رسانه های کذاب غربی که تکلیف شان روشن است؛ برای این بافته های تخیلی جیره می گیرند اما سوال اینست که وقتی دروغ شان افشا می شود چرا ادامه می دهند؟ نگران بی آبرویی بیشتر نیستند؟ پاسخ اجمالی اینست که ادامه می دهند چون این دروغ ها باور می شود. یک نمونه را مرور کنیم؛
🔶 عکس فردی را منتشر کردند که دستش به میله ای بسته است و به حساب اعتراضات گذاشتند. اما این عکس مربوط به تیر ماه و فرد دیگری است که اتفاقا در اینترنشال منتشر شده است. یعنی خود این رسانه سند دروغ بودن خودش است. از این واضح تر؟ اما فرد مذکور کیست؟ فردی که بعد از 16 فقره سرقت و در آخرین دزدی طی یک درگیری مسلحانه کشته شده است.
🔶 دروغ افشا شد؛ اما از روی این تصویر، طرح ها زده شد؛ چندنفر در تهران و زاهدان در اقدامی نمادین دستشان را به ستون بستند. دو نفر هم در میدان آزادی برایش رقصیدند و عده ای برایش شعار دادند. واقعا چرا؟ چه اتفاقی درون یک نفر می افتد که چنین مسخ می شود و بعد از تکذیب هم از دروغ دل نمی کند؟
🔶 مفهومی داریم به نام تعلیق ناباوری؛ یعنی چی؟ زمانی که مخاطب تصمیم می گیرد حقیقت را نادیده بگیرد. مثلا شما وقتی فیلمی می بینید تصمیم می گیرید غیرواقعی بودن آنرا کنار بگذارید. به عنوان نمونه اگر کسی بگوید این زن و شوهر در فیلم زن و شوهر واقعی نیستند برای تان مهم نیست. چرا؟ لذت غوطه وری در فیلم.
رسانه های کذاب به حکم مخاطبینی که از روایت های دروغ لذت می برند همچنان دروغ می گویند. اما مخاطبش چرا لذت می برد؟
🔶 مهم کشته سازی های تصنعی نیست. مهم اصل داستان است. اصل داستان را باور کردند و از جزئیات لذت می برند؛ ولو دروغ باشد.
قصه اصلی شان چیست؟ تصور اینکه با این حکومت در بن بست ایم؛ گذشته سیاه و آینده در ناامیدی محض است. رسانه های دشمن از مشکلات موجود در ذهن آنها یک هیولا ساخته است و آنها در یک خلسه رسانه ای این ابر روایت را باور کردند. با این توضیح از کنار جزئیات این قصه عبور می کنند. اما چه باید کرد؟
🔶 اصل قصه و ابر روایت را در ذهن این آدم ها که الزاما دشمنی هم ندارند باید اصلاح کرد. چطور؟ در کنار افشای دروغ، دو کار بسیار توهم شکن است و مانع باورپذیری و غوطه وری در دیگر دروغ ها است.
1⃣ تکرار گزاره «کشور در حال حرکت است.» هرانچه این گزاره را نشان دهد باید مقابل چشم شان فهرست شود. نمونه هایی شبیه همین موشک هایپرسونیک و هزاران نمونه دیگر. از جمله مقایسه این دولت با گذشته.
2⃣ تغییر. کشور در حرکت و رو به اصلاح است. توضیح اینکه در نقطه ای که قرارداریم نقطه رضایت بخش نیست و حکومت مصمم به تغییر است.
🔶 اما این دو گزاره باید به شبکه این افراد وارد شود. عملکرد رسانه های رسمی با فرض اینکه درست عمل کنند کافی نیست و ممکن است شنیده نشود. هرکس هرجا هست باید نور شود بر این ظلمت تودرتو. همه باید رسانه شوند؛ در هر سطح.
🔶 در غیر اینصورت با جماعتی مواجهیم که با غوطه وری در قصه خیال انگیز رسانه های دشمن از انباشت این روایت های دروغ لذت می برند چون ابرروایت را باور کردند.
فراموش نکنیم تا زمانی که یک نفر از مردم ناخواسته در کنار جریان آشوب و تروریست های وطنی است این فتنه ادامه دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#سبک_زندگی
#ترانه_علیدوستی
#مولوی_عبدالحمید
✅ نه این و نه آن!
🔶 از بامزگیهای این روزها این است که ترانه علیدوستی و مولوی عبدالحمید با هم یک شعار را میدهند! اما چرا نه شعار این و نه شعار آن اعتباری ندارد؟
1⃣ زن زندگی آزادی گفتن مولوی عبدالحمید وقتی میتوانست باورپذیر باشد که به خاطر نوع نگاه او به زن، امروز زن بلوچ یکی از مهجورترین و مظلومترین زنان در کشور به حساب نمیآمد. زنان بلوچ حتی اجازه ندارند در نماز جمعه حاضر شوند و پشت سر عبدالحمید نماز بخوانند. بماند که این روزها فیلم هایی از سخنان سالهای اخیر او هم منتشر شده که نگاه واقعیاش به حجاب زنان را نشان میدهد که هم ترویج بدحجابی را توطئه غرب میداند و هم خودش را ملزم به ارشاد بدحجاب ها. حالا اینکه او را هم به عنوان یک کارت بازی وارد صحنه کنند و از او بخواهند شعار زن زندگی آزادی بدهد بحث دیگری است؛ اما این شعار از دهان او برای کمتر کسی باورپذیر است، حتی برای ترانه علیدوستی!
2⃣ اکثریت جامعه هنری جامعه شریفی است؛ اما بخشی از این جامعه در این سالها یک نوع سبک زندگی خاص را برای خود انتخاب کرده؛ سبک زندگیای که روابط آزاد و باز و پوشش بدون محدودیت بخشی از آن بوده است؛ طرفداران این سبک زندگی اتفاقا در این سالها در مصاحبه و موضعگیریها و فیلم های خود دائما جامعه مذهبی کشور را اُمُل و عقب مانده تصویر کردهاند؛ کسانی که با یک تار مو تحریک میشوند! و در مقابل زندگی خودشان را زندگی متمدنانه معرفی کردهاند! اما این سبک زندگی آزمون خود را پس داده!تا حدی که در سالهای اخیر بارها و بارها منجر به افشاگریهای عجیب و غریب از نتیجه سیاه و پر از فساد این نوع از سبک زندگی شد! حتی ترانه علیدوستی خودش از سردمداران جنبشی شد که در اصل نشان دهنده فسادی بود که در نتیجه این روابط آزاد و باز در آن بخش از جامعه هنری به وجود آمده است!از ماجرای استاد هنری که به ده ها دختر دانشجویش تجاوز کرده بود، تا افشاگری علیه شاعر معروف روشنفکر،و تا افشاگری علیه برخی چهرههای معروف سینمایی!کار تا حدی رفت که حتی کتایون ریاحی که در ماه های اخیر طرفدار شعار زن زندگی آزادی شده هم درباره تجربه مشابهی که برایش به وجود آمده بود افشاگری کرد!
🔶 حالا ترانه علیدوستی از یک سو سردمدار جنبشی است که در اصل،علیه نتیجه سبک زندگی بی بند و بار خودشان است!و از سوی دیگر طرفدار شعاری است که در ماههای اخیر نشان داده دقیقا به دنبال غلبه دادن همان سبک زندگی به همه مردم است!
🔶 سر دادن این شعار از امثال ترانه علیدوستی هم بامزه و پر از تناقض است؛این تناقض حتی به چشم مولوی عبدالحمید هم میآید!
🔸 #به_قلم_اساتید: علی صدری نیا
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
✅ خائن یا رقیب؟!
🔸 دو هفته قبل بود که خط جدید دشمن برای ایجاد افتراق در کشور به صورت نیمه عریان در شبکه تروریستی اینترنشنال دیده شد و بعد از آن هم ملیجکی به اسم سوشا مکانی را برای برنامهای دعوت کردند و علناً صحبت از تفکیک تیم ملی و تیم جمهوری اسلامی کردند! ساده است هر کاری که کمک کند حال مردم خوب نباشد و بنایی برای اختلاف ایجاد کند برای دشمن محبوب است!! بعد از این هم عدهای بازیکنان تیم ملی را خائن خواندند و ...
🔸 در هیچ کجای دنیا سراغ نداریم که مردم با تیم ملی خودشان بخواهند چنین کنند و در واقعیت، در کوچه و بازار، در مدرسه، در تاکسی و همهی شهر نیز کاملاً میبینید که مردم نسبت به جام جهانی و تیم ملی احساس خاصی دارند و هر چند نسبت به نتایج پیشرو مردد هستند اما بیصبرانه منتظر شروع بازیها و نمایش بچههای تیم ملیاند. این یعنی مردم عادی میفهمند اما عدهای که خود را مردم میخوانند نه!!
🔶 دقت کنیم فقط یک عده #وطن_فروش هستند که به تیم ملی کشورشان میگویند خائن!! وگرنه حتی تیمهای مقابل هم به تیم ایران نمیگویند خائن، میگویند رقیب!
🔶 و این صدایی است که باید به گوش بچههای تیم ملی هم برسد. واقعا نباید مقهور چند ده هزار کنشگر فضای مجازی شد. باید عموم مردم کشور را دید که هنوز علی جهان و مهدی طارمی و علی بیرو و احمد نور و باقی بچهها برایشان همان بچههای همیشگی هستند. همان بچههایی که #تا_پای_جان_برای_ایران میدوند و مسئلهشان خوشحالی من و توست.
🔸 #به_قلم_اساتید:حمید کثیری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
✅ این همه خشم از کجاست؟!
🔶 حتما شما هم به افرادی برخوردید که الزاما دشمنی ندارند اما بسیار خشمگین اند. در اغتشاشات هم شرکت نکردند، ولی عصبانی اند. از سبعیت اغتشاشات نیز اعلام برائت کردند اما برآشفته از مسوولین اند. سوال اینست که این جریان چطور به این نقطه خشم و غضب رسیده است و مواجهه با این افراد به چه نحوی است؟
🔶 پاسخ این است که خشم این جماعت منحصر به این ایام نیست. این خشم میوه سالها عملیات رسانه ای شیطانی است. اما طی کدام فرآیند؟ چطور یک آدم منتقد و معترض تبدیل به یک انسان خشمگین و عصبی می شود؟
🔸سوال دقیقتر؛ آیا میشود یک نفر را به نقطه جنون رساند یا افسرده کرد؟ بله. کافیست "گذشته" و "آینده" او به گروگان رود. القای اینکه گذشته اش به تباهی رفته و آینده اش در بن بست است. رسانه های ضدانقلاب در یک جمله تنها برای همین دو گزاره ذهنی، آرایش گرفته اند؛ با دو مرحله.
1⃣ نقطه جوش: فرض کنید شب و روز با اخبار سیاه بمباران ذهنی شوید. فقط تلخی؛ اخبار ریز و درشت از آسیب ها. راست و دروغ. بااهمیت و بی ارتباط به نیاز و زندگی شما. با این همه چه تصویری از اوضاع پیدا می کنید؟ روشن است. سلامت روح و جسم فرد نابود می شود. این گزاره ها را حتما در کامنت اخبار منفی زیاد دیده اید: "هر دم از این باغ بری میرسد"، " همه چی مون به همه چی مون میاد"، "تا بوده همین بوده"، "هر روز بدتر از دیروز" و... این جملات نغمه مشترک کسانی است که در محاصره اخبار سیاه اسیر شدند.
🔶 بنابراین در گام اول کاری می کنند که جز سیاهی نبینید و طبیعی است که سیاهی امروز را به پای چهل سال مسیر طی شده بدانید.
🔸یعنی نه تنها اخبار خوب را به جهت محاصره رسانه ای نمی بینید و بلکه اگر هم با اخبار خوب مواجه شوید به جهت حساسیت اخبار بد، ذهن تان ناخواسته آنها را فیلتر می کند چراکه ترس بیشتر برانگیخته می کند تا خوشی.همین؟ خیر. گام دوم مهمترست.
2⃣ نقطه خشم: گام دوم تیر خلاص به مخاطب است وقتی که به او می گویند این سیاهی ها صرفا ناشی از خصومت حکومت با آنهاست. اینجاست که پروژه هیولاسازی با استقرای ناقص رقم می خورد. اینجاست که مخاطب احساس می کند آن راه طی شده سیاه که امروزش را ویران کرده است، ثمره یک حاکمیت اهریمنی است. اینجاست که امیدش برای اصلاح از بین می رود و آینده را در بن بست کامل می بیند. نقطه جوش و خشم اینجا بهم می رسند. اما چه باید کرد؟
🔶 متاسفانه برخی از مسوولین در تصوری ساده لوحانه خیال می کنند این فرآیند طبیعی در رسانه است و گریزی نیست. حال آنکه چنین نیست و در یک جمله باید گفت هیچ کشوری این یله سازی ناشیانه را تحمل نمی کند. چراکه این فرآیند، خارج از پیام رسانی به معنای متعارف است و با ابزار جنگ شناختی و شبکه ای، ناخودآگاه مخاطب را درگیر می کند و نه خودآگاه؛ توضیحش بماند. امان از این سادگی بی امان.
🔸اما نقش من و شما: در عصر شبکه باید همه ما شبکه ارتباطی مان را کشف کنیم و نقش یک رسانه فعال را در این شبکه بازی کنیم. این شبکه هر اندازه و به هر ابعادی باشد مهم نیست؛ دوست و فامیل و غیره. مهم انتقال پیام به مخاطبینی است که اگر من و شما برای آنها قدمی برنداریم ممکن است هیچ صدای حقی به آنها نرسد. چه کنیم؟
🔸دقیقا نقطه مقابل دوگام دشمن در سه اقدام؛
1⃣ پمپاز خبر خوب: مخاطب امروز ما با بسیاری از توفیقات و قله های فخرآور آشنا نیست. محاصره هراس انگیز از اخبار بد را بشکنید.
2⃣ علت یابی دقیق مشکلات: بسیاری تصور می کنند مشکلات امروز صرفا ناشی از خصومت نظام است. سهم دشمن خارجی و سهم تصمیمات غلط و سهم موانع فرهنگی و نهادی و البته سهم بی تدبیری ها و ناشایستگی ها باید دقیق شود. سهم بافته ها و بزرگنمایی رسانه ای نیز.
3⃣ مطالبه تغییر: ما نیازمند تغییر و اصلاحیم. این پیام باید منتقل شود که کسی وضع موجود را بی نقص نمی داند اما مهم اینست که در مسیر اصلاحیم و در حرکتیم.
🔶 این سه گام باعث میشود مخاطب معترض ولو عصبانی هم آرامش بگیرد و امیدوار.
🔶 خلاصه اینکه؛
همه مسوولیم. همه رسانه ایم. همه پیامیم. فراموش نکنیم تا آخرین نفری که در حلقه ذهنی تروریست های وطنی گرفتار است این فتنه ادامه دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مردم_سالاری_دینی
✅ از این منطق جدید رفع نقص کنیم!
🔶 رهبر انقلاب اسلامی : "ما جمع کردیم بین جمهوری و بین اسلامی؛ جمع کردیم بین حضور مردم و آراء مردم و معارف الهی؛ جمع بین این دو کارِ آسانی نیست، [ولی] ما این کار را به توفیق الهی انجام دادیم. البتّه نقص هایی داریم. من هیچ وقت ادّعا نمیکنم در این زمینهها نقص نداریم؛ نه، نقص هایی داریم امّا حرف، منطق، یک منطق جدیدی است در دنیا."(۱۱آبان۱۴۰۱)
🔶 پ.ن:
وظیفه نیروهای انقلابی در وهله اول فهم و برجسته کردن این منطق جدید و بعد تلاش برای رفع نقایص آن است. هنوز به نظر افراد حزب اللهی زیادی این منطق جدید یعنی جمع بین معارف و ارزش های الهی با حضور و رای مردم -که حرف نوی جمهوری اسلامی است، خوب فهم نشده است. لوازم این منطق جدید در همه سطوح و رویه های حکمرانی خوب پیگیری و اجرا نشده است! قبول کنیم سطحی از مشکلات حکمرانی با مردم دقیقا از این نقایص است!
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
✅ مشت باز شده ی دگراندیشان
🔶 بعد از فوت خانم #مهسا_امینی، با دوستان در شبکه چهار همفکری کردیم چه کار مفیدی میتوانیم انجام دهیم که هم از گسترش خشونتهای کور جلوگیری کنیم و هم مسئلهای را حل بکنیم. یکی از دوستان پیشنهاد برگزاری مناظره زنده با موضوع مسئله گشت ارشاد را داد. بنده اول مخالفت کردم و گفتم الان کسی حاضر نیست چیزی بشنود، بگذاریم یک هفته از موضوع بگذرد، بعد گفتوگوهایی تحلیلی برگزار کنیم. اما بعد از رفتوبرگشت نظرات، نظر جمع بر این شد که مناظره زنده برگزار کنیم.
🔶 ساعت 23 شب تا 2 بامداد جلسه گذاشتیم. اسم هر استاد و کارشناسی را که به ذهنمان رسید -از مخالفین و موافقین حجاب اجباری- روی کاغذ نوشتیم. از فردایش شروع کردیم به دعوت کردن. یکی از مخالفین گفت اگر من بیایم تند صحبت میکنیم و شما سانسور میکنید. گفتیم اگر انتقادتان همراه با رعایت ادب است، مشکلی ندارد، کارشناس دیگری مقابل شماست، باهم بحث میکنید، آنتن زنده هم امکان سانسور ندارد. آمد، صحبت کرد، یک دقیقه تند صحبت کرد، اما دیگر حرف حساب جدی نداشت و مجبور شد 80 دقیقه باقی مانده را با جملات بیمحتوا، چیزی سرهم بکند. بسیاری از دگراندیشان، بیش از آنکه از آنتن صداوسیما بدشان بیاید، نگران باز شدن مشتشان هستند.
🔶 بنده شخصا بارها و بارها با منتقدان سرسختی که ادعا میکنند صدای ما را کسی نمیشنود، تماس گرفتم، قبول نکردند در برنامه زنده حضور پیدا کنند. به یکی از دگراندیشان گفتم اگر با مباحث بحثبرانگیز مشکل دارد، برنامه درباره مسائل غیرچالشی برگزار کنیم، باز هم امتناع کردند. حتی درباره تحلیل اجتماعی پیادهروی اربعین!
🔶 یکی از منتقدان سرسخت حجاب، حدود چهار سال قبل قرار بود در برنامه حضور پیدا بکند، استودیو و عوامل را آفیش کردیم، چند ساعت قبل از برنامه پیام داد که حاضر نیست در برنامه شرکت کند و تلفن همراهش را خاموش کرد. اصلا هم برایش مهم نبود که چند میلیون به ما ضرر زد. مدام هم در فضای مجازی دم از اخلاق میزند.
🔶 یکی از آقایانی که هر روز چند توییت میزند و همه را دعوت به گفتوگو میکند و اصرار دارد که "چارهای جز گفتوگو نداریم"، قبول نکرد در گفتوگوی زنده شرکت کند و دلیلش را اجازه ندادن همسرش عنوان کرد.
🔶 خلاصه کلام اینکه، ژست اپوزوسیونِ لایت و نمکی گرفتن، این روزها خیلی باکلاس است. من نمیگویم همه چیز خوب و گل و بلبل است، اما دگراندیشانی که از عدم داشتن تربیون ناله میکنند را هم باور نکنید.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#حجاب
✅ درباره تلخی خیابان های شهر
🔶 چند عکس از برهنگی منتشر کرده و زیرش با ناامیدی نوشته است: روز به روز بدتر می شود.
بله. حق دارد. طبیعی است که مومنین از اباحه گری در شهر دلچرکین شوند. اما ماجرا چنین نخواهد ماند. به چند دلیل:
1⃣ برهنگی و بی حجابی به جهت کمی بیشتر نشده است. عیان تر شده است. اینها که کشف حجاب کردند که قبلا محجبه نبودند. همین بودند کم و بیش. یک نمونه اش سلبریتی هایی که اخیرا کشف حجاب کردند. مثلا علیدوستی قبلا حجاب داشت؟!
2⃣ بخشی از این بی حجابی از سر برانگیختگی اعتراضی است. این هیجان می گذرد و عقلانیت حاکم می شود. مردم ما عفیف اند. فرهنگ شان که یک روزه تغییر نمی کند.
3⃣ این مارپیچ سکوت اجتماعی برای این روزهای برزخی است. این نیز می گذرد. نهی از منکر اجتماعی رها نخواهد شد. ولو در حد یک اخم ساده با ادبار اجتماعی مواجه خواهند شد. حتی از سوی محجبه های عرفی.
4⃣ اینکه نظام از صیانت و مراقبت از ضرورت دین نخواهد گذشت. مدارای ناشی از التهاب ها می گذرد. قانون حاکم می شود؛ البته با تدبیر و درایت و اصلاح رویه های غلط گذشته.
5⃣ مدیران و مسوولین فرهنگی و حوزوی از این حوادث اخیر بهوش شوند و بار روی زمین مانده 40 سال گذشته را بدوش بکشند. دعاکنیم این صحنه ها را ببینند و وجدان درد بگیرند... یک حرف باقی ماند.
🔶 خیابان های شهر خیلی هم تلخ نیست. دقیق تر شویم. مگر بنا به ظاهر و گفته ضدانقلاب، بی حجابی آزاد نشده است؟ چرا اکثریت مردم بی حجاب نشدند؟ شاید من و شما کمتر متوجه این دارایی شویم. اما ضدانقلاب فهمیده تیرش به سنگ خورده است. او فکر می کرد شل حجاب ها فردای حذف قانون کشف حجاب می کنند. او نمی دانست مردم ما هر سطحی از حجاب شان را حجاب می دانند و پاسدار آنند، لذا همین نیز قابل ارتقاست.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان
🆔 @tahlil_shjr