PTT-20221008-WA0004.opus
1.24M
چرا انهدام پُل کریمه اهمیت داشت ؟
🔸️ اهمیت ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی پُل کریمه چه بود ؟
🔸️انهدام این پُل از سوی اوکراین نشانه چیست؟
🔸️ واکنش پوتین به انهدام پُل کرچ چه خواهد بود ؟
تقوی نیا
مروری_بر_آخرین_تحولات_منطقه_زیر_سایه_جنگ_رسانهای_آمریکا.pdf
191.4K
📌در این گزارش ۵ صفحهای نگاهی داشتهایم به آخرین تحولات منطقه که این روزها بیش از هر چیز تحت تاثیر خبرها در خصوص اعزام نیروهای آمریکایی به منطقه و احتمال حمله به غرب فرات بوده است.
در این گزارش پس از پاسخ به این سوال که آیا آمریکاییها توان درگیری را دارند یا نه به برخی روندهای جریانساز اشاره شده و ماهیت حرکات اخیر یانکیها مورد بررسی قرار گرفته است و به ۵ دلیل مهم چنین تحرکاتی پرداخته شده است.
همچنین در لابلای این تحلیل نیز برخی خبرها وجود دارند که شاید برای اولین بار بشنوید.
Muhallel
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
برخی عوامل و عناصر نفوذی انگلیس در تهران به ویژه در حوزه رسانهای و حتی سیاسی تلاش بسیاری کردند تا شاید بتوانند در همت ایران برای کمک نظامی به روسیه خلل ایجاد کنند اما با اطلاع کامل مینویسم که در هیچ سطحی از نظام هیچ اختلاف نظری در مورد کمک به روسیه وجود ندارد. نگاه حاکمیت این است که روسیه نباید شکست بخورد و شکست هم نخواهد خورد. تنها موضوعی که وجود دارد مورد استفاده از موشکها است. در حالی که برخی از مسوولان، به ویژه در رده نظامی بر این باور هستند که باید پدر و مادر امریکا و انگلیس را در اوکراین با هم یکی کرد، سیاسیون میگویند با همین پهپادها هم میشود و نیاز به استفاده از موشکهای ارسالی به روسیه نیست. این موشکها برای روز مبادا خواهد بود. اگر به مشام رئیس MI6 بوی کباب خورده، اشتباه میکند در اینجا خر داغ میکنند. در ایران تصمیم به کمک به روسیه است و در تهران همه به خوبی میدانند که موضوع جزایر سهگانه هم از طریق غربیها به طرف اماراتی توصیه شده بود که در بیانیه پایانی گنجانده شود و جریان غربگرای حاضر در وزارت خارجه روسیه هم آن را تایید کرد.
syriankhabar
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
💥قابل تامل
در همه انتخاباتهای گذشته تنها قشری که همیشه مشارکت داشته و با کنشگری خود مردم را نیز ترغیب به حضور در پای صندوق رأی کرده، بدنه ایدئولوژیک و غالبا متوسط به پایین نظام بوده است. آنها فارغ از نتیجه سیاست دولتها، نظام را موجودی کارآمد، دارای حیات و پویایی میدانند. اما از سال۹۸به بعد روند نگرش این قشر پراهمیت و سرنوشتساز دستخوش تغییراتی شده است. آنها با پرسشهای اساسی در زمینه عدالت در همه شئون روبهرو بودهاند که منجر به دست به عصا حرکت کردن و حتی تردید در برخی از سابقون شده است.
.
تا پیش از دولت آقای رئیسی این قشر به سبب سیاستورزی دولت اعتدال معتقد بود که ایراد از دولت داری است و با تغییر دولت و تغییر برخی ساختارهای حکمرانی میتوان ضمن همسو شدن با حرکت انقلاب،تغییراتی ایجاد کرد.
اما دولت رئیسی بدلی عجیب به این قشر زد که بشخصه آن را مبارک میدانم!..بدلی که موجب شد «کنشگران فعال» آن برای تفکر به پستوهای سکوت بروند و «کنشگران پیرو» دچار اعوجاج ذهنی شده و حداقل دیگر بازیساز بازیگردانان نشوند؛پیدهای که اصلاحطلب و اصولگرا نمیشناسد و اکنون به کل بدنه اجتماعی ایران تسری پیدا کرده است و اصل رقابت و شور سیاسی در بین آحاد از بین رفته و حنای سیاسیون چپ و راست که حالا در اثر فرتوتی و بازنشستگی به دنبال جایگزین کردن معتمدین جوان و حرفگوشکن هستند،رنگ باخته است.
.
ایران یک کشور نرمال نیست؛جدای از اثر جغرافیا،این واقعیت دهه پنجم انقلاب است. در طول چهارده گذشته تنها عامل بقای نظام در برابر هر تهدید بیرونی،اقشار فرودستی بودهاند که از نزدیک کارکرد نظام در فراهم نمودن زیرساختهای رفاهی را دیدهاند. اما در دهه پنجم دیگر این قشر نیز از مطالبات برق و آب و گاز گذشته است و هم سطح طبقه متوسط خوتستار امکانات،و همسطح طبقه متمول و مسئولین عدالت! را مطالبه دارد.
بزرگترین عارضه عقب ماندگی اقتصادی و ضعف کارکرد حاکمیت این است که مردم دیگر بجای مطالبه رفع نیازهای خود به دنبال رفع آرزوهای خود هستند که روزی در زمره نیازها بودهاند.
با روی کارآمدن دولت آقای رئیسی ساختار فرسوده مدیریتی تداوم پیدا کرد و نوع جدیدی از مدیران،یعنی مدیران «جایگزین»یا «حرف گوشکن» یا «حافظ منافع مدیران سابق»متولد شد که اصولا منافی «مدیران گام دومی»،«خوشفکر»،«ریسک پذیر» و «غیر وابسته» میباشد. از داماد و دختر روحانی،پسر ابتکار و پسر عارف رسیدیم به پسر خزعلی و همکلاسی فلان و رفیق بیسار...و افرادی که بدون تخصص و کارنامه به صرف متصل بودن بر اریکه قدرت نشستند.
.
بدنه ایدئولوژیک اکنون میبیند و میپرسد نخبگانی مانند دانشمندان هستهای تا آخر فقط دانشمند بودهاند و هنر مدیریتشان در همان سطح باقی مانده و آرمان علی وردی و روح الله عجمیانها که به شدیدترین وجه خونشان ریخته میشود جز در یادوارهها جایی ندارند و اصولا سیستم در زمان طلایی انقلاب که باید چنین افرادی را در ساختارش ولو بعنوان کارمند ساده بپذیرد تا به داد انقلاب برسند و مدیران آینده شوند،به گوشهای نهاده است تا ضعف دیگران به چشم نیاید.دیگرانی که خود در موقع نیاز،در صف معترضین خواهند بود با این تفاوت که علاوه بر اعتراض،نمکنشناسیشان از عجایب است.
جناب آقایان!
تحمل فشار اقتصادی، تحمل فشار روانی، مواجهه میدانی با جریانات آشوب و مغضوب جریانات قدرت بودن،کنار گذاشتن مزیت شریعت توسط برخی مسئولان،و نهایتا دیده نشدن جریان ایدئولوژیک باعث تردید شده است.
بنظر حرکت به سمت بستن تمام درب های کشور از جمله اینترنت نیز برآیند مشورت همان دست مدیران برای مواجهه با بحرانهای آینده و پوشاندن ضعفهای خودشان باشد.به زعم مشورتدهندگان، این راهبرد یعنی حفظ وضع موجود، تضمین بقای مدیران فاسد، به قیمت تشدید برخوردهای امنیتی و درگیر کردن حافظان امنیت و مردم(که از یک جنساند) و در نهایت از دست دادن پشتوانه مردمی،حداقل سازی انتخابات و امکان مهندسی کثیف آرا(که البته خدای ایران و ملتش نخواهد گذاشت).
.
علی ای حال زمان طلایی برای اصلاح ساختار کشور دولت آقای رئیسی بود که متاسفانه.....
متن فوق،بخشی از گفتوگوی دونفره هست که قسمتهای قابل انتشار آن،بیان شد(باسانسور)
حسین کمیل
مبین شهسواری
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
💥*قابل توجه مسئولان فرهنگی */برای طبلزنی دنبال منبع روایی میگشتم و مخالفش بودم تا دیشب!... دیشب از مراسم مسجد برمیگشتم و در ناباوری مراسم عروسی و بوق زدن و رقص توی خیابون! واقعا عروسی بود!شرعا ایرادی نداره،ولی عرفا پذیرفته نیست! خوبی مراسم طبلزنی توی خیابونا ضمن حفظ عرف اینه،همه خبردار میشن محرم اومده😔/بعضی از عرفها مثل پخش اذان صبح از مناره مساجد،سحرخوانی ماه رمضان توی کوچه،دسته عزاداری شبانه توی خیابونا که حالا منتقل شده داخل مساجد و ...دیگه نیستن و یا کمتر وجود دارن!...باید یادمون میبود که اینها خودشون اگر جز شعائر نیستن اما!حافظ و یادآور شعائرن/حسین کمیل
- ناشناس.mp3
38.42M
کشور جنگزده و بحرانزده یمن این روزها شاهد اتفاقات و رویدادهای مهمی است ناتوانی دولتهای مزدور وابسته به ائتلاف سعودی اماراتی در حل مشکلات مردم باعث شده تا ساکنان استانهای جنوبی به صورت روزانه دست به اعتراض و اعتصاب بزنند. اما همه این اقدامات باعث نشده که مشکلات مردم در این مناطق حل شود؛ دولت مزدور وابسته به سعودی در ریاض مستقر است و مردم از بیبرقی، کاهش ارزش پول ملی، ناامنی و کوچک شدن سفره خود در کنار از بین رفتن فرصتهای شغلی مینالند. این مسائل باعث شده که اواخر هفته گذشته آمریکا سفیر جدید خود را راهی عدن کند و او در مقام یک حاکم نظامی آمریکایی که رفتارهایش اقدامات «پل برمر» حاکم نظامی وقت آمریکا در عراق را به یاد میآورد، در کاخ ریاست جمهوری معاشیق در عدن مستقر شود.
این گزارش نگاهی دارد به اقدامات و رویدادها یمن به ویژه استانهای جنوبی پس از حضور سفیر آمریکا در عدن و تحلیلی در مورد آخرین رویدادهای این کشور و برنامههای آمریکا و انگلیس جهت آینده این کشور را به شما ارائه خواهد کرد.
syriankhabar
🔴پشت ماشین ترور چه کسی نشسته است؟
🔸پاییز سال ۱۳۸۵ همزمان با راه افتادن کمپین امریکایی یکمیلیون امضا از سوی شیرین عبادی، یکی از عناصر این شبکه فمینیستی در سفری مخفیانه به زاهدان برای برخی زنان آن شهر که اغلب بلوچ هم نبودند، یک کارگاه آموزشی با رنگ و بوی براندازی نرم برگزار کرد. این جلسات با عنوان توانمندسازی زنان در مناطق محروم برگزارشد، اما محتوای آن آموزش چگونگی یارگیری مویرگی و شبکهای از برخی محلات حاشیهای شهر بود.
در میانه برگزاری پنلهای این کارگاه آموزشی یکی از شرکتکنندگان از مسئول برگزاری جلسه یک سؤال جالب پرسیده و گفته بود: در استانی که گروهکهای تروریستی و تکفیری جولان داده و اوباشی، چون عبدالمالک ریگی در آن فعالیت تروریستی دارند، برگزاری کارگاه آموزشی برای زنان چه اهمیت و فایدهای دارد؟
🔸همکار شیرین عبادی در پاسخ گفته بود زنان باید با مسائل اجتماعی همگون شوند، اگر چنین اتفاقی روی دهد از درون رادیکالیسم سیاسی و حتی جنگ مسلحانه برای خود راهحل رهاییبخش پیدا خواهند کرد. این پاسخ عجیب البته دارای یک خاستگاه تاریخی هم بود زیرا پیش از این نشریه مجاهد وابسته به گروهک منافقین در یکی از سرمقالههای خود در سال ۵۹ نوشته بود که در آینده پشت ماشین سازمان زنان خواهند نشست، آن تحلیل خاص و پاسخهای بعد از آن بهخوبی رابطه کمپین عبادی با گروهک منافقین را آشکار ساخت.
🔸اما ماجرای سفر یکی از سرشبکههای براندازی به زاهدان تنها به برگزاری یک کارگاه آموزشی ختم نشد، این فرد پس از پایان جلسات زیرزمینی از همکاران محلی خود درخواست کرده بود که فرصت یک دیدار کوتاه با مولوی عبدالحمید در مسجد مکی را فراهم کنند، این درخواست باعث تعجب میزبان شده بود، زیرا از نگاه آنان امکان نداشت عبدالحمید با یک زن آنهم با گرایشات تند فمینیستی دیدار کند. ولی برخلاف تصورات اعضای آن محفل، پیغام ارسالشده از سوی رابطین با پاسخ مثبت از جانب رئیس مسجد مکی روبهرو شد و همکار عبادی توانست یک پیام محرمانه را به دست عبدالحمید برساند، کمتر از یک سال پس از ارسال این پیام خاص امام جمعه اهل سنت شهر زاهدان به عضویت شورای صلح (وابسته به گروهکهای ضدانقلاب) درآمده و به دلیل خوشخدمتی از عبادی یک جایزه حقوق بشری نیز گرفت.
🔸این همکاریهای آشکار و گاهی مخفیانه میان متولیان مسجد مکی و گروهکهای برانداز باعث تعجب ناظران بر وقایع شده بود، درحالیکه عبدالحمید سعی میکرد با ارسال چند پیام کوتاه خود را مبرا از ترورهای خونین جنایت تاسوکی نشان دهد، در پشتصحنه با بازیگردان اصلی همدست شده و قمار مرگ و زندگی را ادامه میداد. آن روزها صدای امریکا رسانه وزارت خارجه امریکا، عبدالمالک ریگی را یک فعال مدنی ساده و یک سیاستمدار بلوچ خوانده و همکاران شیرین عبادی در کانون وکلای حقوق بشر حمایت حقوقی از یک شرور مسلح را وظیفه حرفهای خود میدانستند!
🔸شگفتی آنکه وبسایت روزآنلاین که روزنامه اینترنتی منافقین محسوب میشد در تحلیلی درباره تحولات در جنوب شرق کشور نوشته بود که ترورهای اخیر در زاهدان و ایرانشهر را باید در زمره ترورهای هوشمند تقسیمبندی کرد، زیرا فقط نیروهای مسلح را هدف قرار میدهد، این تفکیک در ترور خوب و ترور بد عمق راهبردی دشمن را بهخوبی نمایش میداد. نزدیک به ۱۵ سال پس از آن ماجراها گروهک تروریستی ریگی منهدم و اقمار انشعابی آن یکی پس از دیگری به برخی سرویسهای آلوده در منطقه متصل و مدتی بعد ریشه آنها خشک شد، با وجود این هیچگاه تحلیل امنیتی تکفیریها حالت تصاعدی پیدا نکرد!
🔸 اما پس از بروز اغتشاشات در برخی محلات، انجام دو عملیات تروریستی در فاصله زمانی کوتاه یکی در زاهدان و دیگری در خاش حقایق مهمی را درباره ریشههای ضد امنیتی خشونت در آن منطقه آشکار کرده است. در این دو عملیات بررسی اقدامات و سطح آن نشان میدهد که عاملان آن با سرویسهای بیگانه ارتباط داشته و باهدف خرید زمان و افزایش رادیکالیسم آن را اجرایی کردهاند. طراحان این دو عملیات شوم تصور میکنند که شهر زاهدان کشش لازم برای ادامه اغتشاشات هفتگی را ازدستداده و با اقدامات تروریستی و مسلحانه میتوان جذب سرمایه اجتماعی کرد.
🔸با وجود این یک اتفاق مهم محاسبات عددی و سیاسی دشمن را برهمزده است، مواضع یکدست و همدلانه مردم و عدم همراهی با عناصر دشمن باعث شده است تا این بار علاوه بر گروهکهای تروریستی نقش ناامنساز رئیس مسجد مکی نیز روشنشده و عبدالحمید نتواند با دادن یک پیام یا بیانیه کوتاه از زیر بار مسئولیت آن شانه خالی کند.
Muhallell
🔸واقعیت آن است که ناآرامسازی استان سیستان و بلوچستان تک عاملی نیست و چشمپوشی از سایر عوامل شبکهای باعث خطا در محاسبه میشود. این وضعیت باعث شده است که عبدالحمید از سوی اذهان عمومی با این پرسش روبهرو شود که از زاویه دید مسجد مکی، شهادت چند مأمور مظلوم راهور ترور خوب و هوشمند باهدف دامن زدن به اغتشاشات محسوب میشود یا یک ترور کور در حوالی انتخابات آتی است؟ هر پاسخی از جانب ایشان معمای آشوبهای چندماهه در شهر زاهدان را حل و مشخص میکند چه کسی اینبار پشت ماشین ترور نشسته است.
🔸البته حوادث اخیر در زاهدان برای مفسران سیاسی نیز درسهایی مهم دارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای در دیدار با جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه در بخشی از بیانات مهمشان فرمودند که در مقابل شمشیرهای خونریز تبلیغات دشمنان، تبلیغ را اولویت اول بدانیم، این کلام راهبردی کلید برادری و تقریب مذاهب است. در دورانی که تکفیریهای مدرن تریبون را در دست دارند، تبلیغ کارآمد حتی از عملیات فنی و امنیتی، چون دستگیری ریگی در آسمان نیز مؤثرتر است!
✍🏻مرتضی سیمیاری
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از طریق دانمارک و هلند مستقیم به صهیونیستها وصل بودند. بمبهایی با قدرت تخریب بالا و قابلیت کنترل از راه دور داشتند که ۲۰ بمب از ۴۳ بمبشان ویژگی پرتابی داشت. شبکهای با تعریف کار انفجار و خرابکاری و با هدف ایجاد اغتشاش خیابانی. اعضای شبکه مورد اشاره ضمن انجام عملیات تروریستی با فاصله زمانی اندک نسبت به سالگرد اتفاقات سال گذشته دنبال ایجاد اغتشاش دوباره در کشور بودند. انفجارهایی که علاوه بر خسارات جانی و مالی بالا، زمینه اغتشاش را فراهم میکرد. این تیم برای اغتشاش بعد از انفجار برنامه ویژهتری داشت. برنامه گسترده خیابانی پساانفجار؛ با کشف چندین قبضه کلت کمری، سلاحهای شکاری ساچمهزن و مقادیر فراوانی سلاح سرد و ابزارهایی صرفاً با کاربرد در اغتشاشات خیابانی چیزی جز روشن کردن آتش فتنه در خیابانهای کشور را به ذهن متبادر نمیکند آن هم اندکی مانده به سالگرد فوت خانم مهسا امینی
✍🏻مهدی کشتدار