مروری_بر_آخرین_تحولات_منطقه_زیر_سایه_جنگ_رسانهای_آمریکا.pdf
191.4K
📌در این گزارش ۵ صفحهای نگاهی داشتهایم به آخرین تحولات منطقه که این روزها بیش از هر چیز تحت تاثیر خبرها در خصوص اعزام نیروهای آمریکایی به منطقه و احتمال حمله به غرب فرات بوده است.
در این گزارش پس از پاسخ به این سوال که آیا آمریکاییها توان درگیری را دارند یا نه به برخی روندهای جریانساز اشاره شده و ماهیت حرکات اخیر یانکیها مورد بررسی قرار گرفته است و به ۵ دلیل مهم چنین تحرکاتی پرداخته شده است.
همچنین در لابلای این تحلیل نیز برخی خبرها وجود دارند که شاید برای اولین بار بشنوید.
Muhallel
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
برخی عوامل و عناصر نفوذی انگلیس در تهران به ویژه در حوزه رسانهای و حتی سیاسی تلاش بسیاری کردند تا شاید بتوانند در همت ایران برای کمک نظامی به روسیه خلل ایجاد کنند اما با اطلاع کامل مینویسم که در هیچ سطحی از نظام هیچ اختلاف نظری در مورد کمک به روسیه وجود ندارد. نگاه حاکمیت این است که روسیه نباید شکست بخورد و شکست هم نخواهد خورد. تنها موضوعی که وجود دارد مورد استفاده از موشکها است. در حالی که برخی از مسوولان، به ویژه در رده نظامی بر این باور هستند که باید پدر و مادر امریکا و انگلیس را در اوکراین با هم یکی کرد، سیاسیون میگویند با همین پهپادها هم میشود و نیاز به استفاده از موشکهای ارسالی به روسیه نیست. این موشکها برای روز مبادا خواهد بود. اگر به مشام رئیس MI6 بوی کباب خورده، اشتباه میکند در اینجا خر داغ میکنند. در ایران تصمیم به کمک به روسیه است و در تهران همه به خوبی میدانند که موضوع جزایر سهگانه هم از طریق غربیها به طرف اماراتی توصیه شده بود که در بیانیه پایانی گنجانده شود و جریان غربگرای حاضر در وزارت خارجه روسیه هم آن را تایید کرد.
syriankhabar
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
💥قابل تامل
در همه انتخاباتهای گذشته تنها قشری که همیشه مشارکت داشته و با کنشگری خود مردم را نیز ترغیب به حضور در پای صندوق رأی کرده، بدنه ایدئولوژیک و غالبا متوسط به پایین نظام بوده است. آنها فارغ از نتیجه سیاست دولتها، نظام را موجودی کارآمد، دارای حیات و پویایی میدانند. اما از سال۹۸به بعد روند نگرش این قشر پراهمیت و سرنوشتساز دستخوش تغییراتی شده است. آنها با پرسشهای اساسی در زمینه عدالت در همه شئون روبهرو بودهاند که منجر به دست به عصا حرکت کردن و حتی تردید در برخی از سابقون شده است.
.
تا پیش از دولت آقای رئیسی این قشر به سبب سیاستورزی دولت اعتدال معتقد بود که ایراد از دولت داری است و با تغییر دولت و تغییر برخی ساختارهای حکمرانی میتوان ضمن همسو شدن با حرکت انقلاب،تغییراتی ایجاد کرد.
اما دولت رئیسی بدلی عجیب به این قشر زد که بشخصه آن را مبارک میدانم!..بدلی که موجب شد «کنشگران فعال» آن برای تفکر به پستوهای سکوت بروند و «کنشگران پیرو» دچار اعوجاج ذهنی شده و حداقل دیگر بازیساز بازیگردانان نشوند؛پیدهای که اصلاحطلب و اصولگرا نمیشناسد و اکنون به کل بدنه اجتماعی ایران تسری پیدا کرده است و اصل رقابت و شور سیاسی در بین آحاد از بین رفته و حنای سیاسیون چپ و راست که حالا در اثر فرتوتی و بازنشستگی به دنبال جایگزین کردن معتمدین جوان و حرفگوشکن هستند،رنگ باخته است.
.
ایران یک کشور نرمال نیست؛جدای از اثر جغرافیا،این واقعیت دهه پنجم انقلاب است. در طول چهارده گذشته تنها عامل بقای نظام در برابر هر تهدید بیرونی،اقشار فرودستی بودهاند که از نزدیک کارکرد نظام در فراهم نمودن زیرساختهای رفاهی را دیدهاند. اما در دهه پنجم دیگر این قشر نیز از مطالبات برق و آب و گاز گذشته است و هم سطح طبقه متوسط خوتستار امکانات،و همسطح طبقه متمول و مسئولین عدالت! را مطالبه دارد.
بزرگترین عارضه عقب ماندگی اقتصادی و ضعف کارکرد حاکمیت این است که مردم دیگر بجای مطالبه رفع نیازهای خود به دنبال رفع آرزوهای خود هستند که روزی در زمره نیازها بودهاند.
با روی کارآمدن دولت آقای رئیسی ساختار فرسوده مدیریتی تداوم پیدا کرد و نوع جدیدی از مدیران،یعنی مدیران «جایگزین»یا «حرف گوشکن» یا «حافظ منافع مدیران سابق»متولد شد که اصولا منافی «مدیران گام دومی»،«خوشفکر»،«ریسک پذیر» و «غیر وابسته» میباشد. از داماد و دختر روحانی،پسر ابتکار و پسر عارف رسیدیم به پسر خزعلی و همکلاسی فلان و رفیق بیسار...و افرادی که بدون تخصص و کارنامه به صرف متصل بودن بر اریکه قدرت نشستند.
.
بدنه ایدئولوژیک اکنون میبیند و میپرسد نخبگانی مانند دانشمندان هستهای تا آخر فقط دانشمند بودهاند و هنر مدیریتشان در همان سطح باقی مانده و آرمان علی وردی و روح الله عجمیانها که به شدیدترین وجه خونشان ریخته میشود جز در یادوارهها جایی ندارند و اصولا سیستم در زمان طلایی انقلاب که باید چنین افرادی را در ساختارش ولو بعنوان کارمند ساده بپذیرد تا به داد انقلاب برسند و مدیران آینده شوند،به گوشهای نهاده است تا ضعف دیگران به چشم نیاید.دیگرانی که خود در موقع نیاز،در صف معترضین خواهند بود با این تفاوت که علاوه بر اعتراض،نمکنشناسیشان از عجایب است.
جناب آقایان!
تحمل فشار اقتصادی، تحمل فشار روانی، مواجهه میدانی با جریانات آشوب و مغضوب جریانات قدرت بودن،کنار گذاشتن مزیت شریعت توسط برخی مسئولان،و نهایتا دیده نشدن جریان ایدئولوژیک باعث تردید شده است.
بنظر حرکت به سمت بستن تمام درب های کشور از جمله اینترنت نیز برآیند مشورت همان دست مدیران برای مواجهه با بحرانهای آینده و پوشاندن ضعفهای خودشان باشد.به زعم مشورتدهندگان، این راهبرد یعنی حفظ وضع موجود، تضمین بقای مدیران فاسد، به قیمت تشدید برخوردهای امنیتی و درگیر کردن حافظان امنیت و مردم(که از یک جنساند) و در نهایت از دست دادن پشتوانه مردمی،حداقل سازی انتخابات و امکان مهندسی کثیف آرا(که البته خدای ایران و ملتش نخواهد گذاشت).
.
علی ای حال زمان طلایی برای اصلاح ساختار کشور دولت آقای رئیسی بود که متاسفانه.....
متن فوق،بخشی از گفتوگوی دونفره هست که قسمتهای قابل انتشار آن،بیان شد(باسانسور)
حسین کمیل
مبین شهسواری
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
💥*قابل توجه مسئولان فرهنگی */برای طبلزنی دنبال منبع روایی میگشتم و مخالفش بودم تا دیشب!... دیشب از مراسم مسجد برمیگشتم و در ناباوری مراسم عروسی و بوق زدن و رقص توی خیابون! واقعا عروسی بود!شرعا ایرادی نداره،ولی عرفا پذیرفته نیست! خوبی مراسم طبلزنی توی خیابونا ضمن حفظ عرف اینه،همه خبردار میشن محرم اومده😔/بعضی از عرفها مثل پخش اذان صبح از مناره مساجد،سحرخوانی ماه رمضان توی کوچه،دسته عزاداری شبانه توی خیابونا که حالا منتقل شده داخل مساجد و ...دیگه نیستن و یا کمتر وجود دارن!...باید یادمون میبود که اینها خودشون اگر جز شعائر نیستن اما!حافظ و یادآور شعائرن/حسین کمیل
- ناشناس.mp3
38.42M
کشور جنگزده و بحرانزده یمن این روزها شاهد اتفاقات و رویدادهای مهمی است ناتوانی دولتهای مزدور وابسته به ائتلاف سعودی اماراتی در حل مشکلات مردم باعث شده تا ساکنان استانهای جنوبی به صورت روزانه دست به اعتراض و اعتصاب بزنند. اما همه این اقدامات باعث نشده که مشکلات مردم در این مناطق حل شود؛ دولت مزدور وابسته به سعودی در ریاض مستقر است و مردم از بیبرقی، کاهش ارزش پول ملی، ناامنی و کوچک شدن سفره خود در کنار از بین رفتن فرصتهای شغلی مینالند. این مسائل باعث شده که اواخر هفته گذشته آمریکا سفیر جدید خود را راهی عدن کند و او در مقام یک حاکم نظامی آمریکایی که رفتارهایش اقدامات «پل برمر» حاکم نظامی وقت آمریکا در عراق را به یاد میآورد، در کاخ ریاست جمهوری معاشیق در عدن مستقر شود.
این گزارش نگاهی دارد به اقدامات و رویدادها یمن به ویژه استانهای جنوبی پس از حضور سفیر آمریکا در عدن و تحلیلی در مورد آخرین رویدادهای این کشور و برنامههای آمریکا و انگلیس جهت آینده این کشور را به شما ارائه خواهد کرد.
syriankhabar
🔴پشت ماشین ترور چه کسی نشسته است؟
🔸پاییز سال ۱۳۸۵ همزمان با راه افتادن کمپین امریکایی یکمیلیون امضا از سوی شیرین عبادی، یکی از عناصر این شبکه فمینیستی در سفری مخفیانه به زاهدان برای برخی زنان آن شهر که اغلب بلوچ هم نبودند، یک کارگاه آموزشی با رنگ و بوی براندازی نرم برگزار کرد. این جلسات با عنوان توانمندسازی زنان در مناطق محروم برگزارشد، اما محتوای آن آموزش چگونگی یارگیری مویرگی و شبکهای از برخی محلات حاشیهای شهر بود.
در میانه برگزاری پنلهای این کارگاه آموزشی یکی از شرکتکنندگان از مسئول برگزاری جلسه یک سؤال جالب پرسیده و گفته بود: در استانی که گروهکهای تروریستی و تکفیری جولان داده و اوباشی، چون عبدالمالک ریگی در آن فعالیت تروریستی دارند، برگزاری کارگاه آموزشی برای زنان چه اهمیت و فایدهای دارد؟
🔸همکار شیرین عبادی در پاسخ گفته بود زنان باید با مسائل اجتماعی همگون شوند، اگر چنین اتفاقی روی دهد از درون رادیکالیسم سیاسی و حتی جنگ مسلحانه برای خود راهحل رهاییبخش پیدا خواهند کرد. این پاسخ عجیب البته دارای یک خاستگاه تاریخی هم بود زیرا پیش از این نشریه مجاهد وابسته به گروهک منافقین در یکی از سرمقالههای خود در سال ۵۹ نوشته بود که در آینده پشت ماشین سازمان زنان خواهند نشست، آن تحلیل خاص و پاسخهای بعد از آن بهخوبی رابطه کمپین عبادی با گروهک منافقین را آشکار ساخت.
🔸اما ماجرای سفر یکی از سرشبکههای براندازی به زاهدان تنها به برگزاری یک کارگاه آموزشی ختم نشد، این فرد پس از پایان جلسات زیرزمینی از همکاران محلی خود درخواست کرده بود که فرصت یک دیدار کوتاه با مولوی عبدالحمید در مسجد مکی را فراهم کنند، این درخواست باعث تعجب میزبان شده بود، زیرا از نگاه آنان امکان نداشت عبدالحمید با یک زن آنهم با گرایشات تند فمینیستی دیدار کند. ولی برخلاف تصورات اعضای آن محفل، پیغام ارسالشده از سوی رابطین با پاسخ مثبت از جانب رئیس مسجد مکی روبهرو شد و همکار عبادی توانست یک پیام محرمانه را به دست عبدالحمید برساند، کمتر از یک سال پس از ارسال این پیام خاص امام جمعه اهل سنت شهر زاهدان به عضویت شورای صلح (وابسته به گروهکهای ضدانقلاب) درآمده و به دلیل خوشخدمتی از عبادی یک جایزه حقوق بشری نیز گرفت.
🔸این همکاریهای آشکار و گاهی مخفیانه میان متولیان مسجد مکی و گروهکهای برانداز باعث تعجب ناظران بر وقایع شده بود، درحالیکه عبدالحمید سعی میکرد با ارسال چند پیام کوتاه خود را مبرا از ترورهای خونین جنایت تاسوکی نشان دهد، در پشتصحنه با بازیگردان اصلی همدست شده و قمار مرگ و زندگی را ادامه میداد. آن روزها صدای امریکا رسانه وزارت خارجه امریکا، عبدالمالک ریگی را یک فعال مدنی ساده و یک سیاستمدار بلوچ خوانده و همکاران شیرین عبادی در کانون وکلای حقوق بشر حمایت حقوقی از یک شرور مسلح را وظیفه حرفهای خود میدانستند!
🔸شگفتی آنکه وبسایت روزآنلاین که روزنامه اینترنتی منافقین محسوب میشد در تحلیلی درباره تحولات در جنوب شرق کشور نوشته بود که ترورهای اخیر در زاهدان و ایرانشهر را باید در زمره ترورهای هوشمند تقسیمبندی کرد، زیرا فقط نیروهای مسلح را هدف قرار میدهد، این تفکیک در ترور خوب و ترور بد عمق راهبردی دشمن را بهخوبی نمایش میداد. نزدیک به ۱۵ سال پس از آن ماجراها گروهک تروریستی ریگی منهدم و اقمار انشعابی آن یکی پس از دیگری به برخی سرویسهای آلوده در منطقه متصل و مدتی بعد ریشه آنها خشک شد، با وجود این هیچگاه تحلیل امنیتی تکفیریها حالت تصاعدی پیدا نکرد!
🔸 اما پس از بروز اغتشاشات در برخی محلات، انجام دو عملیات تروریستی در فاصله زمانی کوتاه یکی در زاهدان و دیگری در خاش حقایق مهمی را درباره ریشههای ضد امنیتی خشونت در آن منطقه آشکار کرده است. در این دو عملیات بررسی اقدامات و سطح آن نشان میدهد که عاملان آن با سرویسهای بیگانه ارتباط داشته و باهدف خرید زمان و افزایش رادیکالیسم آن را اجرایی کردهاند. طراحان این دو عملیات شوم تصور میکنند که شهر زاهدان کشش لازم برای ادامه اغتشاشات هفتگی را ازدستداده و با اقدامات تروریستی و مسلحانه میتوان جذب سرمایه اجتماعی کرد.
🔸با وجود این یک اتفاق مهم محاسبات عددی و سیاسی دشمن را برهمزده است، مواضع یکدست و همدلانه مردم و عدم همراهی با عناصر دشمن باعث شده است تا این بار علاوه بر گروهکهای تروریستی نقش ناامنساز رئیس مسجد مکی نیز روشنشده و عبدالحمید نتواند با دادن یک پیام یا بیانیه کوتاه از زیر بار مسئولیت آن شانه خالی کند.
Muhallell
🔸واقعیت آن است که ناآرامسازی استان سیستان و بلوچستان تک عاملی نیست و چشمپوشی از سایر عوامل شبکهای باعث خطا در محاسبه میشود. این وضعیت باعث شده است که عبدالحمید از سوی اذهان عمومی با این پرسش روبهرو شود که از زاویه دید مسجد مکی، شهادت چند مأمور مظلوم راهور ترور خوب و هوشمند باهدف دامن زدن به اغتشاشات محسوب میشود یا یک ترور کور در حوالی انتخابات آتی است؟ هر پاسخی از جانب ایشان معمای آشوبهای چندماهه در شهر زاهدان را حل و مشخص میکند چه کسی اینبار پشت ماشین ترور نشسته است.
🔸البته حوادث اخیر در زاهدان برای مفسران سیاسی نیز درسهایی مهم دارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای در دیدار با جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه در بخشی از بیانات مهمشان فرمودند که در مقابل شمشیرهای خونریز تبلیغات دشمنان، تبلیغ را اولویت اول بدانیم، این کلام راهبردی کلید برادری و تقریب مذاهب است. در دورانی که تکفیریهای مدرن تریبون را در دست دارند، تبلیغ کارآمد حتی از عملیات فنی و امنیتی، چون دستگیری ریگی در آسمان نیز مؤثرتر است!
✍🏻مرتضی سیمیاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از طریق دانمارک و هلند مستقیم به صهیونیستها وصل بودند. بمبهایی با قدرت تخریب بالا و قابلیت کنترل از راه دور داشتند که ۲۰ بمب از ۴۳ بمبشان ویژگی پرتابی داشت. شبکهای با تعریف کار انفجار و خرابکاری و با هدف ایجاد اغتشاش خیابانی. اعضای شبکه مورد اشاره ضمن انجام عملیات تروریستی با فاصله زمانی اندک نسبت به سالگرد اتفاقات سال گذشته دنبال ایجاد اغتشاش دوباره در کشور بودند. انفجارهایی که علاوه بر خسارات جانی و مالی بالا، زمینه اغتشاش را فراهم میکرد. این تیم برای اغتشاش بعد از انفجار برنامه ویژهتری داشت. برنامه گسترده خیابانی پساانفجار؛ با کشف چندین قبضه کلت کمری، سلاحهای شکاری ساچمهزن و مقادیر فراوانی سلاح سرد و ابزارهایی صرفاً با کاربرد در اغتشاشات خیابانی چیزی جز روشن کردن آتش فتنه در خیابانهای کشور را به ذهن متبادر نمیکند آن هم اندکی مانده به سالگرد فوت خانم مهسا امینی
✍🏻مهدی کشتدار
✍🏻اهمیت انهدام این شبکه در جایی است که در اغتشاشات ۱۴۰۱ بر خلاف تصورات، فقط ۲۰ درصد کار در کف خیابان بود و ۸۰ درصد آن یک عملیات بزرگ رسانهای بود.
این ۲۰ درصد را نیز حدود ۶۰ سلول عملیاتی از منافقین، سلطنت طلبان، بهائیت، جیشالظلم، اراذل و اوباش و تروریستهای کردستان که ترکیب شده بودند پیاده کردند. این ۶۰ سلول نیز حدود دو سال اقدام به ساخت خود کرده بودند.
پس از شکست اغتشاشات، بحثی پدید آمد مبنی بر اینکه دستگیری لیدرها و سرشبکهها و حتی انهدام اتاقهای عملیات به معنای انهدام شبکه مادر اغتشاشات نیست و این شبکه یا از کشور خارج شده یا خود را محو کرده است. البته تداوم دستگیریها و انهدامها و البته سرنوشتِ معدوم، علیرضا اکبری نشان داد این شبکه نیز تحت اشراف است.
از این رو، انهدام شبکههای لانه کرده در مقطع فعلی نقش مهمی در پیشگیری از وقوع ناآرامی در سالگرد اعتراضات خواهد داشت.
با توجه به حجم کشفیات سلاح در روزهای اخیر که نگارنده را به یاد اندازه کشفیات در تابستان ۹۹ میاندازد (در آن مقطع حریف اقدام به اعزام شدید اسلحه به داخل کشور برای سالگرد آبان ۹۸ کرد)، همزمان با دو عملیات تروریستی در خاش و زاهدان و تاکتیک شبکه منهدم شده اخیر یعنی اغتشاشات پساانفجار یک روش آشنا را به ذهن متبادر میکند و آن تاکتیک قدیمی منافقین یا نظریه مبارزه مسلحانه رژی دبره است که در کتاب انقلاب در انقلاب وی مطرح شده است و حتی در آبان ۱۴۰۱ در شیراز، ایذه، اصفهان، مشهد و کرج اجرا شد.
این روش که در دهه ۶۰ از سوی منافقین اجرا میشد به زبان ساده در یک سند کشف شده از منافقین در همان سال گفته شده است:
" لازم است مردم با تاکتیک مناسبی به صحنه کشانده شوند. اختناق مهمترین عامل عدم ورود مردم به صحنه مبارزه علیه رژیم بوده است؛ بنابراین، لازم است ابتدا جوّ اختناق توسط پیشتاز شکسته شود، تا مردم به صحنه بیایند. «تظاهرات مسلحانه و شورشی»، مناسبترین شکل شکستن جوّ اختناق است".
رژی دبره نیز این روش را بدین شکل مطرح کرده است:
"موتور کوچک اقدامات مسلحانه و تروریستی میتواند موتور بزرگ حرکت تودهای را به حرکت درآورد و موتور محرکه آن باشد."
به نظر میرسد اکنون آنها به دنبال ساخت جو اختناق و خشم کاذب هستند تا خود با باز کردن فضا، یارگیری کنند. همچنین برخی عقیده دارند اصلیترین موضوع برای اعتراضات آینده مسائل اقتصادی است. هر چند جلوگیری از اقدامات تروریستی و ضربات پیشدستانه و اقدامات عملیاتی وظیفه نهادهای امنیتی و نظامی است و ضربات دومینویی به چشم شیطان فتنه را کور خواهد کرد و در این زمینه اتفاقاتی رخ خواهد داد اما اولا نقش دولت و مجلس در ارائه دستاوردهای اقتصادی در سفره مردم، جهاد تبیین فنی و تخصصی و البته شکلگیری فضای گفتگو و اتحاد اجتماعی و کرسیهای آزاداندیشی همگی در جلوگیری از برنامههای آتی دشمن موثر است.
Muhallell
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
انسان شناسی ۸۴.mp3
11.12M
#انسان_شناسی ۸۴
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
🔘 آخه چرا نمیشه با نامحرم توی یه اتاق دربسته نماز خوند؟
🔘 چرا نباید برای شوهرم انگشتر طلا بخرم؟
🔘 چرا باید وسط آتیشِ گرما، اینطوری چادر چاقچور کنم؟
و .....
← تمام رفتارهای خداوند با انسان
✓ چه در چهارچوب قوانین دین
✓ و چه در اتفاقات گوناگون مسیر زندگی،
فقـــط یک دلیل دارد!
💥 کدام دلیل؟
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
#لبیک_یا_خامنه_ای
فریاد_قهرمان/🇮🇷
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
💠 صدقه برای سلامتی امام زمان ارواحنافداه
🏴 اَلسَّلامُ عَلی مَن هُوَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِکَرْبَلاءَ
🚩 السَّلامُ عَلی مَن هُوَ قائِدُ جَیشُ لَثاراتِ الحُسَین عَلیهالسَّلام.
▪️در این روز و شبها، قلب امام عصر ارواحنا فداه از داغ مصائب جدِّ بزرگوارشان اباعبدالله علیهالسّلام به شدت در فشار است.
▪️به دوستانتان توصیه کنید برای سلامتی امام زمان علیه السّلام و قلب شریفشان در این ایّام و لیالی بسیار دعا کنند و صدقه بدهند.
┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈
🇮🇷فریاد قهرمان
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجالس روضه سیدالشهداء مستحب نیست، واجب است.
👤مرحوم آیت الله مرتضی تهرانی
┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈
🇮🇷فریاد قهرمان
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
17.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسینیها بپا خیزید و حسین را از محاصره مجالس عزا در بیاورید!
امام خمینی: تکلیف مردم است دستههای شکوهمند سینهزن بیرون بیاورند!
اگر بروی توی اتاقی زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام بخوانی، این اسلام را حفظ نمیکند! هیاهو میخواهد!
👤حجت الاسلام پناهیان
🇮🇷فریاد قهرمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وابستگی و ترس روسیه از ایران
#کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران قدرت متوسطه؟!
#کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیماری شترمرغی در اقتصاد ایران
#کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذوب شدن هیمنه ی آمریکا در مقابل هیمنه ی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلاه جدید برجام که سرمون نرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران یک قدرت متوسط؟؟؟
📌طرح جدید آمریکا در منطقه چیست؟
🔸 پنجشنبه مشاور امنیت ملی آمریکا مذاکراتی با ولیعهد عربستان در شهر جده داشت که به این مذاکرات به عنوان بخشی از یک طرح مهم برای یک موفقیت دیپلماتیک در منطقه نگاه میشود.
🔸 به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، کاخ سفید اعلام کرد، هدف از مذاکرات روز پنجشنبه جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در جده دستیابی به یک چشم انداز و دیدگاه مشترک برای ایجاد صلح، امنیت و ثبات بیشتری در خاورمیانه است.
🔸 توماس فریدمن، روزنامه نگار مشهور آمریکایی در مقالهای با عنوان «جو بایدن به فکر معامله بزرگی در خاورمیانه است» در روزنامه نیویورک تایمز نوشت: تصویب اصلاحات قضایی در کنست به رغم خواستههای صدها هزار اسرائیلی برای لغو آن و ادامه اعتراضات گسترده به نظر میرسد یک شکست محسوب میشود؛ اما به طور کامل ناامید کننده نیست چرا که مذاکرات کنونی میان آمریکا و عربستان کمکی برای اسرائیل خواهد بود.
🔸 زمانی که با جو بایدن در کاخ سفید دیدار کردم از وی خواستم بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل را به توقف طرح اصلاحات قضایی ترغیب کند؛ اما این همه چیزی نبود که درباره آن صحبت کردیم. بایدن درحال بررسی طرح معاهده امنیتی آمریکا با عربستان است که بر اساس آن عربستان با اسرائیل به شرط ارائه امتیازهایی به فلسطینیها که امکان تشکیل کشور فلسطین را برای آنها حفظ کند، سازش میکند.
🔸 بعد از چند روز مذاکرات عمیق میان بایدن و جیک سالیوان و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و برت مکگورک، مشاور کاخ سفید در امور خاورمیانه، بایدن، سالیوان و مکگورگ را به عربستان فرستاد. آنها پنجشنبه برای رسیدن به نوعی تفاهم آمریکایی-عربستانی- اسرائیلی-فلسطینی وارد عربستان شدند.
🔸توماس فریدمن گفت: جو بایدن هنوز در این مورد تصمیم قطعی نگرفته است؛ اما با سفر تیم خود برای مذاکره با ولیعهد عربستان و اطلاع یافتن از معاملهای که وی خواهان آن است، موافقت کرد. حتی اگر بایدن تصمیم بگیرد مسیر درست را برود این معامله زمانی طولانی میطلبد و دشوار و پیچیده است؛ اما مذاکرات درباره دو مساله است؛ مساله اول معاهده امنیتی آمریکا و عربستان است که منجر به عادی سازی روابط میان اسرائیل و عربستان و کاهش روابط عربستان و چین میشود و به منزله تغییر قواعد بازی در خاورمیانه خواهد بود. این معاهده بزرگتر از معاهده کمپ دیوید بین مصر و اسرائیل خواهد بود. به این دلیل که صلح بین اسرائیل و عربستان منجر به صلح میان اسرائیل و تمام جهان اسلام از جمله کشورهایی مثل اندونزی و پاکستان خواهد شد و این یک میراث دیپلماتیک مهم برای بایدن خواهد بود. مساله دوم درباره ائتلاف امنیتی آمریکا با عربستان به شرط عادی سازی روابط با اسرائیل و ارائه امتیازهای واقعی به فلسطینیها است.
🔸ائتلاف بنیامین نتانیاهو مجبور است به این سوال جواب بدهد: الحاق کرانه باختری را میخواهید یا صلح با عربستان و جهان اسلام را؟ این دو مساله را نمیتوانید با هم داشته باشید. کدام یک را انتخاب میکنید؟
🔸توماس فریدمن گفت که دوست دارد بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی را در تلویزیون مشاهده کند در حالی که برای اسرائیلیها توضیح میدهد که الحاق کرانه باختری با سه میلیون فلسطینی برای ابد مهمتر از عادیسازی روابط با عربستان و جهان اسلامی است. این نویسنده معتقد است که صلح عربستان و رژیم صهیونیستی موجب کاهش انزجار و نفرت میان مسلمانان و یهودیان میشود.
🔸قبل از اینکه ائتلاف نتانیاهو بین الحاق یا عادیسازی روابط یکی را انتخاب کند مسائل زیادی وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود. سالیوان برای گردش در ریاض نیست. عربستانیها از آمریکا سه چیز را میخواهند؛ اول معاهده دفاعی مشترک مثل ناتو که براساس آن در صورتی که عربستان در معرض حمله قرار بگیرد باید آمریکا فورا از عربستان دفاع کند. دوم دستیابی به یک برنامه هستهای با نظارت آمریکا و سوم دستیابی به توانایی خریدن سلاح پیشرفته.
🔸از جمله مسائلی که آمریکا خواهان آن است توقف جنگ در یمن و بسته کمکهای عربستان به فلسطینیها در کرانه باختری و پایان دادن به روابط عربستان و چین است. آمریکا از گزارشهایی که سال میلادی گذشته درباره قبول ارز چین به جای دلار آمریکا در معاملات نفت از سوی عربستان منتشر شد، راضی نیست. این مساله با گذشت زمان و به دلیل نفوذ اقتصادی چین تأثیر زیادی بر دلار آمریکا دارد. از نظر آمریکا باید این مساله لغو شود. همچنین عربستان باید تعاملات خود را با شرکت تکنولوژی چینی هواوی پایان دهد. اگر این اتفاق بیفتد این اولین باری است که آمریکا معاهده دفاعی مشترک را با یک کشور غیر دموکراتیک امضا میکند؛ اما مهمترین مسالهای که عربستان از رژیم صهیونیستی میخواهد حفظ امکان اجرای راهکار تشکیل دو دولت است.
محلل
🔸توماس فریدمن گفت: عربستان توجه خاصی به فلسطینیها ندارد یا شناخت زیادی از جزئیات این روند مسالمت آمیز ندارد. اگر بایدن توافقی را امضا کند که شامل فلسطینیها نباشد این یک هدیه ژئو سیاسی مجانی به نتانیاهو است.
🔸این نویسنده معتقد است که بایدن این کار را نمیکند چرا که انقلابی را در داخل حزب ترقیخواه ایجاد کرده و تصویب این معامله در کنگره را پیچیده میکند. کریس وان هولن، سناتور دموکرات آمریکایی گفت: برای بایدن تبلیغ چنین توافقی در کنگره دشوار خواهد بود. مساله اصلی که دموکراتها خواهان آن هستند این است که این پیشنهاد شامل بندهای واضح و قابل اجرایی باشد که راهکار تشکیل دو دولت را حفظ کند و با خواستههای جو بایدن که میخواهد فلسطینیها و اسرائیلیها از آزادی و حقوق مساوی برخوردار باشند، همسو باشد. این مسائل برای صلح دائم در خاورمیانه مهم است.
🔸فریدمن معتقد است کمترین چیزی که عربستانیها و آمریکاییها از نتانیاهو در ازای یک هدیه بزرگ برای عادیسازی روابط با یک کشور عربی مسلمان میخواهند، چهار مساله است: عدم الحاق کرانه باختری، عدم گسترش شهرک سازی در کرانه باختری در خارج از شهرکهای موجود، عدم مشروعیت بخشی به کانونهای شهرک سازی و انتقال مناطق فلسطینی در مناطق «ج» به مناطق «الف» و «ب» و قرار دادن آن تحت کنترل تشکیلات خودگردان بر اساس شروط توافق اسلو. تشکیلات خودگردان نیز باید توافق عادیسازی روابط میان عربستان و اسرائیل را تایید کند.
🔸فریدمن گفت: تشکیلات خودگردان فلسطین در وضعیتی نیست که در حال حاضر وارد مذاکرات صلح شود؛ اما دولت افراطیها در اسرائیل برای دستیابی به مقدار بیشتری از مناطق کرانه باختری تلاش میکند و نیاز شدیدی به توقف فوری این مساله وجود دارد. مذاکرات طولانی خواهد بود و احتمالا چند ماه مذاکره بین آمریکاییها، عربستانیها، اسرائیلیها و فلسطینیها طول بکشد. اگر بایدن تصمیم بگیرد این معامله را مطرح کند به نفع آمریکا، اسرائیل و عربستان خواهد بود و امید فلسطینیها به راهکار تشکیل دو دولت را از بین خواهد برد. این یک مساله بسیار بزرگ است.
محلل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناتو با پهپادهای انتحاری به مسکو حمله کرد....
آمریکای جنوبی، حیاط خلوت آینده ایران
#تحلیل_مهم
#تحلیل_اختصاصی
ایران_شهرخورشید
برای اولین بار در طول تاریخ ، ایران میتواند به تنهایی در یک قاره بزرگ غیر از آسیا نفوذ و تسلط تمدنی انحصاری داشته باشد.
حتما اخبار این روزهای دنیا را دنبال میکنید. یک رقابت جهانی بین دو بلوک شرق و غرب برای تسلط بر کشورهای دنیا و حذف رقیب مقابل در حال انجام است.
در 80 سال گذشته، آمریکا به عنوان یک ابرقدرت بزرگ در جهان معرفی شده و حتی توانسته بود با حذف شوروی، 3 دهه حکمرانی بر جهان تک قطبی را نیز تجربه کند.
اما با تغییر نظم دنیا و شرایط کنونی آن به جایی رسیده ایم که آمریکا مجبور است متحدان اروپایی خود را قربانی کند تا بتواند در نظم آتی دنیا در مقابل محور شرق حرفی برای گفتن داشته باشد و به سرنوشت شوروی دچار نشود.
در این میان هرچه میگذرد رقابت ها تشدید میشود و فضای حرکتی خلاقانه برای رقبا به شدت محدود میشود.
در این میان قدرت های برتر تنها میتوانند از داشته های گذشته خود به عنوان یک امتیاز و اهرم تاثیر گذاری تمدنی بهره مند شوند.
بهترین مثال برای این گفته قاره آفریقا است.
پیش از شروع جنگ اوکراین و شروع رسمی جبهه بندی بین دو بلوک شرق و غرب، کشورهای ایران، روسیه، چین در آفریقا حضور پیدا کرده و توانسته بودند به کمک مردم آفریقا آمده و استعمار گران غربی را از بسیاری از کشورهای آفریقایی بیرون کنند.(یا حداقل زمینه این اتفاق را مهیا کنند)
امروزه آمریکا و متحدانش با هر روشی که بتوانند سعی خواهند کرد جلوی این اتفاق را بگیرند.
به همین دلیل آمریکا به شدت سعی کرده چین را از سمت دریا محاصره کند و سعی میکند روسیه را نیز در اوکراین مهار کند و با افزایش تحرک و جابجایی ادوات و تجهیزات جنگی و حضور گسترده نظامی در منطقه خلیج فارس سعی میکند برای ایران یک سد رفتاری ایجاد کند تا با مشغول کردن ایران جهت پاسخ به این اقدامات و امنیتی کردن منطقه، ایران را تا حد ممکن مهار کند تا شاید با این کارها دیگر تجربه شکست عظیم آفریقا در سایر نقاط دنیا تکرار نشود.
زیرا با مهار قدرت های بلوک شرق دیگر فرصت لازم جهت شکل گیری جبهه های جدید نیابتی در سایر کشورها، کمتر پیدا میشود.
امروزه به دلیل همین اقدامات و تمرکز آمریکا و متحدانش بر محاصره شدید چین و روسیه، دیگر برای چین و روسیه بسیار مشکل است که بتوانند آنطور که در آفریقا حضور دارند در سرزمين جدیدی مانند حیاط خلوت آمریکا یعنی آمریکای جنوبی نیز حضور یابند.
اما برای ایران همه چیز فرق میکند.
ایران با توجه به یک نقشه راه قدیمی بسیار هوشمندانه جهت حضور در حیاط خلوت آمریکا، امروز جایگاه و فرصت ویژه ای برای افزایش گستره نفوذ تمدنی خود در آمریکای جنوبی را دارد
در 15 سال گذشته چین و روسیه از ترس تحریم ها و دشمنی آمریکا و ناتو جرات نداشتند در آمریکای جنوبی حضور موثری غیر از ورود اقتصادی پیدا کنند اما در این دوران ایران با حمایت کامل از ونزوئلا در مقابل آمریکا، یک شروع طوفانی در این قاره بزرگ را کلید زد.
هرچند در دولت گذشته به دلیل سیاست های ذلیلانه لیبرالی کلیدساز، تا حد امکان سعی شد این روابط تعطیل شود اما بازوی نظامی حاکمیت ایران در خارج از کشور یعنی سپاه قدس( و سایر ارگان های حاکمیتی فعال در بخش تمدنی) به فرماندهی سردار بزرگ در کشورهای مختلف آمریکای جنوبی حضور پیدا کرد.
در تمام این سالها یک جنگ قدرت بین ایران و آمریکا در این کشورها وجود داشت و هیچ کدام از طرفین هم،مایل به رسانه ای کردن نتایج آن نبودند.
آمریکا برای حفظ آبرو و حریم خصوصی خود و ایران برای جلوگیری از سو استفاده رسانه ای دشمنان خود و ایجاد فشار بیشتر رسانه ای بر ملت ها در رابطه با این هماورد سکوت کرد.
حتی خبر حضور گسترده ایران در این قاره میتوانست به نوعی حساسیت چین و روسیه را نیز در بر داشته باشد و در جای دیگر از آن ها نیز واکنش منفی داشته باشیم .
به هرحال تعارف نداریم هیچ کشوری(بجز یاران محور مقاومت) مایل نیست ایران تا به این اندازه قدرت پیدا کند.
اما امروز دیگر شرایط فرق میکند. به علت خیمه سنگينی که بلوک غرب بر روی چینی ها زده اند و جنگ روسیه و
محاصره این دو،ایران به تنهایی با خیال راحت میتواند حضور تمدنی خود را در این قاره علنی کند.
بعد از آنکه عملیات تاریخی و فوق استراتژیک نیروی دریایی ارتش ایران در سفر به دور دنیا رقم خورد و نیروی دریایی ایران به عنوان پنجمین کشور بزرگ دنیا که توانسته این سفرهای فرا قاره ای انجام دهد. دیگر با خیال راحت حضور و اتحاد خود با کشورهای آمریکای جنوبی را علنی تر کرد.
(ادامه مطلب در پست بعدی.. 👇 )
زیرا امروز نه چین و نه روسیه، نه کشورهای اروپایی و عضو ناتو و نه حتی خود آمریکا آنچنان فراغت بال دارند تا بتوانند پا به پا در کنار ایران حضور پیدا کنند. توجه بفرمایید که برای نفوذ تمدنی، شما باید بتوانید هر سلاح یا محموله ای را که نیاز میدانید بدون خطر به کشور طرف بفرستید. تا وقتی این ارتباط شکل نگرفته باشد و ایمنی آن تامین نشده باشد هنوز نمیتوانید ادعا کنید که در جای دیگر میتوانید نفوذ تمدنی گسترده داشته باشید زیرا براحتی توسط دشمنان این خط ارتباطی قطع و نفوذ شما سرکوب خواهد شد.
امروز در دنیا تنها ایران است که در مقابل زیادی خواهی آمریکا و ناتو در دریا به طور مستقیم پاسخگو است.
نه چین و نه حتی روسیه (ای که در جنگ با ناتو قرار دارد) هم جرات توقیف کشتی های آمریکایی را ندارد اما ایران به پشتوانه سالها تجربه و موقعیت ژئوپلیتیکی عالی، در پاسخ به توقیف کشتی های ایرانی توسط آمریکا، توانسته براحتی کشتی های غربی را جلوی چشم ناوهای آمریکایی توقیف کند و در جلوی چشم تمام دنیا آمریکا را تحقیر کند و به نوعی بازدارندگی خوبی ایجاد کند. زیرا آمریکا نمیخواهد هر روز تحقیر شود!!!
امروز اگر یک نفتکش ایرانی توسط آمریکا توقیف شود، تمام دنیا منتظر است که بزودی ایران پاسخ آن را بدهد.
کار به جایی رسیده که با تهدید فرمانده نظامی ایران، شرکت های آمریکایی جرأت تخلیه نفت ایران را از نفتکش توقیفی در سواحل خود آمریکا ندارند زیرا میداند ایران مقابله به مثل میکند و بزودی باید تاوان چند برابری بدهند
این بازدارندگی را در کنار حضور اقیانوسی نیروی دریایی ایران قرار داده و تاثیر آن را با امتیازات حضور یک دهه ای ایران در کشورهای آمریکای جنوبی جمع بندی کنید.
اینجاست که متوجه اهمیت قرارداد های جدید و مهم نظامی ایران با کشورهای آمریکای جنوبی میشوید.
فریاد های آمریکا و احساس خطر شدید این کشور به این دلیل است که بعد از گذشت بیش از یک قرن ونیم، یک کشور توانسته به صورت گسترده وارد حیاط خلوت آمریکا شود و نه تنها حضور پیدا کند بلکه به دنبال اقدامات تمدنی از جمله ملت سازی باشد.
در 10 سال آینده یک فرصت طلایی بی نظیر برای ایران عزیز ما مهیا است که بتواند با مقابله با آمریکا و با استفاده از ابزار های تمدنی ضد استکباری خود و تاثیرگیری از نفوذ گفتمان اسلامی و شیعی خود (مبارزه با ظلم در هر شرایطی)، کشورهای آمریکای جنوبی را به متحدان اصلی خود در آن سوی کره زمین تبدیل کند.
با توجه به نتایج مثبت درگیری ایران با آمریکا در منطقه خاورمیانه ، آن هم در زمانی که به هیچ وجه قدرت کنونی را نداشت، میتوانیم امیدوار باشیم که با وجود قدرت کنونی و مشکلات شدید هژمون آمریکا، یک پیروزی شیرین را تجربه کنیم.
آمریکا زمانیکه به منطقه ما آمد و عراق و افغانستان را اشغال کرد که در اوج قدرت خود بود و تمامی کشورهای دنیا حتی چین و روسیه با وی همراه بودند، آن زمان ایران به تنهایی با همت مردان مقاومت خود توانست به جایگاه برتر امروز برسد.
اما امروز آمریکا در سراسر دنیا دچار درگیری های گسترده است ( که اگر در هرکدام شکست بخورد بهای بسیار زیادی میپردازد) و سایر قدرت های دیگر دنیا نیز به میزان زیادی درگیر تغییر نظم جهانی و سقوط هژمون آمریکا هستند. اینجاست که فرصت طلایی ایران خودش را نشان میدهد.
سابقه کار تمدنی ایران و پروژه موفق ملت_دولت سازی ایران در دو قاره بزرگ به ما تجربه و اعتماد به نفس کافی جهت ایجاد شاخه تمدنی امپراتوری بزرگ ایران، در آمریکای جنوبی را میدهد.
سالها هزینه دادیم تا برای چنین روزی بتوانیم از آن استفاده کنیم. پس لذتش را ببرید.
منابع فوق العاده معدنی یکتا ، کشت عظیم فراسرزمینی، تامین امنیت غذایی، بازار عالی صادرات تکنولوژی و ایجاد ارتش هایی بر پایه تکنولوژیهای نظامی ساخت ایران، ایجاد پیوند های تمدنی با گسترش اسلام در کشورهای آمریکای جنوبی که به خاطر سیاست های لیبرالی آمریکا تشنه مذهب و دین هستند و.... همگی نشان دهنده یک دهه روشن و زیبا از حضور تمدنی ایران در آمریکای جنوبی میباشد .
شکر گذار خداوند باشیم و از همه کسانی که زیر پرچم ایران برای رسیدن به این هدف والا طی 20 سال گذشته تلاش کردند، تشکر کنیم.
کسانی مانند سردار شهید که آشکارا در ونزوئلا فعالیت کردند یا همه کسانی که شاید هرگز نامی از آن ها در جایی به میان نیاید اما برای ایران بزرگ تلاش کرده اند.
به دشمنان ایران میگوییم از دست ما عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید...
یاعلی
مرداد ١۴٠٢
میلاد.رضایی
اجرای دو حمله تروریستی در محله سیده زینب دمشق، افزایش حملات ایذایی داعش و تحرکات اخیر آمریکاییها نشان میدهد واشنیگتن در تلاش است تا مجددا گروهکهای تروریستی را در سوریه احیا کرده تا علاوه بر ثباتزدایی سیاسی و امنیتی از سوریه، با هدف قرار دادن مناطق گردشگری، پازل فشار اقتصادی به دمشق را تکمیل و برای تداوم حضور غیرقانونی خود مشروعیت بخرد.
پس از وضع تحریمهای سزار بر علیه سوریه آنها همواره تلاش کردند که یک پیوست و مکمل امنیتی برای آن طراحی کنند که شاهد افزایش حملات موشکی رژیم صهیونیستی بودیم اما ناکارامدی این حملات آنها را به فکر ایجاد یک درگیری کنترل شده با مقاومت انداخت که نشانههای آن را از ابتدای امسال شاهد بودیم اما عدم توانایی آنها در کنترل نبرد، دشمن را وادار به تلاش برای احیای تروریسم کرده است.
البته آمریکا در سالهای پیش هم چندین بار تلاش کرد تا داعش را علیالخصوص در سوریه احیا کند اما اقدامات پیشگیرانه متحدین همواره مانع شده است که انشاالله اینبار هم همین خواهد بود.
Muhallel
✅بندهای غروب برجام در مهر ۱۴۰۲
۱. برداشتن محدودیتهای سازمان ملل در زمینه تحقیق و توسعه (R&D) و تولید موشکهای بالستیک ایران که قابلیت حمل کلاهک اتمی دارند.
۲. سازمان ملل ممنوعیت واردات و صادرات فناوری مرتبط با صنایع موشکی نظیر موشک و پهپاد با برد ۳۰۰ کیلومتر (۱۸۶ مایل) یا بیشتر را برمیدارد.
۳. آمریکا طبق برجام ملزم به درخواست قانونی از کنگره (لایحه) برای پایان دادن به تحریم بخشهای اقتصادی است که به عنوان بخشی از توافق هستهای آن را تعلیق (Suspend) کرده بود.
۴. ایالات متحده ملزم به حذف (Remove) تحریم برخی از افراد و نهادهای مرتبط با برنامه هستهای ایران است.
۵. اتحادیه اروپا باید تحریمهای باقیمانده خود علیه برنامه هستهای ایران را بردارد.
Muhallel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزینه نظامی به تنهایی یعنی تمام ...
تعطیلی کانون صرافان به دلیل تخلفات و انحرافات از اهداف، گامی در جهت احیای اقتدار حاکمیت در اقتصاد است. هر بازیگر اقتصادی -ولو خصوصی- باید در چارچوب سیاستهای ملی و در جهت منافع ملی فعالیت نماید. عدم اعمال نظارت حاکمیت بر این مهم، منافع خصوصی را در تقابل با منافع ملی قرار میدهد