همانطور که گفته شد، در ماههای اخیر دهها گروه مسلح و خرابکار که قصد آشوب آفرینی در ایام اغتشاشات داشتند منهدم شده است که با هدف آگاهیرسانی و مقابله با خط تبلیغاتیِ خدشهدار کردن توان امنیت کشور به مرور در حال اطلاع رسانی است. در این بین، زمان، عنصر کلیدی در انهدام شبکههای گرفتار شده در تور است زیرا اگر آنها زودتر از موعد بازداشت شوند، حریف دست به بازسازی شبکه خود میزند. امید است با اتخاذ راهبردهای پیشگیری همانند سل ۹۹، مشتآهنین و جهش تامین تجهیزات نظارتی، همه طراحیهای دشمن خنثی شود.
Muhallel
۱. سفر بافل طالبانی به تهران و دیدارهای متعدد با مقامات نظامی، امنیتی و سیاست خارجه کشور
۲. سفر محمد کاظم آل صادق به اقلیم و دیدار با مسعود بارزانی، نچیروان بارزانی و بافل طالبانی
۳. سفر قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق به اقلیم کردستان و رایزنی با مقامات اقلیم
۴. سفر فواد حسین، وزیر خارجه عراق به تهران و دیدار با دبیر شعام، رئیس جمهور، رئیس مجلس و وزیر خارجه
🔹این موارد بخشی از رایزنیهای سه جانبه سنگین روزهای گذشته و آینده میان مقامات دو کشور جهت خلع سلاح و اخراج تروریستهای کردستان به غرب عراق با موعد نهایی ۲۸ شهریور است.
🔹تنها گفته شده که طرحی در دست بررسی است تا تروریستها در اردوگاهی کنترل شده به استان الانبار منتقل شوند در حالی که قبلا گفته میشد آنها به غرب موصل نقل مکان خواهند کرد که این جابجایی از دو جهت به نفع ایران است:
۱. غرب نینوا نسبت به الانبار هم به مرزهای ایران نزدیکتر است، هم با توجه به نزدیکی به بافت کوهستانی آن تحرک تروریستها را آسانتر خواهد کرد.
۲. غرب نینوا به شرق سوریه و مناطق تحت کنترل قسد متصل است و هیچ بعید نیست با اِعمال فشار توسط آمریکا، این نیروها وارد سوریه شده و دست به فتنهانگیزیهای جدید بزنند. در الانبار اما کنترل ارتش و حشد بیشتر بوده و بیابانهای آن چندان سازگار با تروریستها نیست.
Muhallel
خفگی ژئوپلیتیکی
خفگی ژئوپلیتیکی در قفقاز که شدیدا احساسش می کنیم را باید در کنار خفگی اقتصادی ایران مورد ارزیابی و سنجش قرارداد.
تحولات قفقاز یکی از پارامترهای دوران گذار است که ممکن است در آن با شوک ژئوپلیتیکی روبه رو شویم و ما را وارد عصر انزوای تاریخی کند.
مساله ما در قفقاز، سرنوشت آینده ایران در معادلات جهانی است که هر لحظه ممکن است اتفاق بیافتد
جغرافیای راهبردی یکی از مهم ترین شاخص های قدرت برای قرار گیری در نقطه مرکزی ترانزیت جهانی است.
این جغرافیا است که بستر راه ها و کریدور ها را به استراتژیست ها نشان می دهد
ترانزیت ریلی به یک صنعت قطعی در آینده جهان تبدیل شده است،ای کاش بجای فرودگاه های بیشمار و بی فایده، سی سال قبل زیرساخت های ریلی کشور را آغاز می کردند
این جمله رهبری در دیدار با دانش آموزان را ببینید،ایشان به جایگاه مهم ترانزیت ریلی اشاره می کنند👇
بنابراین کشور ما، هم از لحاظ نیروی انسانی امتیاز دارد، هم از لحاظ نیروهای طبیعی امتیاز دارد، هم از لحاظ موقعیّت جغرافیایی؛ ما چهارراه ارتباطات شرق و غرب و شمال و جنوبیم. شما روی نقشه نگاه کنید، نقشهی دنیا را بگذارید نگاه کنید؛ ما در یک نقطهی حسّاس هستیم. شرق و غرب از ما میتوانند عبور کنند؛ شمال و جنوب هم از ما میتوانند عبور کنند. ما یک معبرِ ترانزیتِ بسیار پیشرفته و خوبی میتوانیم در دنیا باشیم. البتّه احتیاج دارد به خطوط راهآهن، خطوط ریلی؛ با جادّه نمیشود که من راجع به این خطوط ریلی هم باز ــ این درددلها را با شما جوانها باید بکنیم ــ مکرّر در دولتهای مختلف راجع به خطوط ریلی من تأکید کردهام؛(۲۶) متأسّفانه کوتاهی شده. البتّه در آن اوایلِ بعد از رحلت امام چرا، یک مقداری کارهای ریلی خوبی انجام شد، [ولی] بعدش دیگر کار درستی انجام نشده و حالا انشاءالله بنا دارند کارهای خوبی را انجام بدهند. ما بایستی انشاءالله در این زمینهی رفتوآمدها و حمل و نقل بتوانیم جایگاه خودمان را پیدا کنیم.
ابوقاسم
در گفت و گوی صمیمانه ای که با یکی از مدیران راه آهن کشور داشتیم
برای ساعاتی تحولات بزرگ سیاسی و ترانزیتی ایران و منطقه و جهان را مورد بررسی قرار دادیم
از جزئیات تحرکات ویژه اداره کل راه آهن و توجه دولت آقای رئیسی به مساله تکمیل خطوط ریلی شمال ،خاش_چابهار و... با خبر شدیم
تحرکات خوبی شکل گرفته ،حرکتی که سال ها قبل بایست شروع می شد.
اداره راه آهن وظیفه اش کشیدن ریل است،کارشان روی زمین انجام می شود ،این استراتژیست ها و برنامه ریزان هستند که باید به این دوستان جهت بدهند و ارزیابی درستی از معادلات ترانزیتی جهان به آن ها بدهند تا بتوانند متناسب با آن زیرسازی و ریل گذاری کنند.
ابوقاسم
اومدن بافل طالبانی رو بنظرم باید حول این گروهک های تجزیه طلب اقلیم تحلیل کرد ؛ احتمال میدم حامل پیامی مشترک از این گروهک ها با هماهنگی دولت مرکزی عراق هست ، بعدا تحلیل ش خواهیم کرد چون تا ۲۸ شهریور هر چی بگیم تاثیر چندانی در اتفاقات نخواهد داشت.
✨این موضوع رو هم زیاد از ادمین مربوطه می پرسید ؛ واقعیت ش من کلا حول مسائلی که رخ خواهد داد در کشور نمینویسم حتی اگر پیش بینی صورت بگیره ؛ قبلا بطور کلی گفتم هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد الا اتفاقات و کوکتول مولوتوف ها توسط کادرهای کومله، حدکا و پاک در شهرهای شمال غرب (اونم تو پست بالا اشاره ایی شد) و قسمتی تا ابری از طیف عبدال ها در جنوب شرق ؛ بنظرم در حالت کلی چیزی رخ نخواهد داد و بازم مرگ بر پدر مهسا امینی
🔹مبحثی که نیاز به تجزیه و تحلیل داره بنظرم حول مسائل دیگه هست که طیف ترکیه، آذربایجان و صهیون ها این رفتار رو با قاطعیت بر پایه چه داده ایی انجام می دهند؟ رو چه اتفاق داخلی حساب باز کردند؟ آذربایجان میخواهد تاوان سفارت رو چطوری بگیره؟ میت برنامه ش در چه حدی با موساد هماهنگه؟ ابراهیم کالین میتونه مثل هاکان فیدان تو میت عمل کنه؟ آمریکا چرا منتظره تبادل زندانی ها هست؟ چرا بحث چادرها یهو توسط رسانه سگیون ها مسکوت شد؟ چرا ایران مشکل اقلیم و آمریکا رو به آخر شهریور موکول کرد؟ و ....
✨حس میکنم این دانه های تسبیحی با نخ ضعیفی بهم وصل هستند ؛ این نخ ضعیف چیه و کجا پاره خواهد شد؟
🔶🔹اسماعیل احمدی
منافع ملی ایران در قفقاز جنوبی - اخبار سوریه.mp3
11.13M
در بررسی بحران به وجود آمده در قفقاز و بحران سازی و مدیریت بحران توسط باکو و ترکیه با حمایت انگلیس و رژیم صهیونیستی مسائل و موارد متعددی مطرح است که در گفتگوی که در کانال داشتیم به این مسائل و موارد اشاره کردیم در بخش اول این گفتگو که متاسفانه به دلیل مشکل تلگرامی نیمه تمام ماند مبحثی مقدماتی را رد راهبردها و کنشها و واکنشهای تمام طرفهای درگیر مطرح کرده و به این موضوع نیز اشاره کردم که در حوزه نظامی ایران چه طرح و برنامهای برای مقابله با ماجراجویی علیف و اردوغان در این منطقه دارد.
syriankhabar
بررسی تحولات قفقاز - اخبار سوریه.mp3
49.4M
اما در بخش دوم که به شکل مشروحتری در خدمت دوستان بودیم دکتر سالار سیف الدینی از کارشناسان خوب و اهل نظر در حوزه قفقاز و مسائل قومی و هویتی مهمان ما بودند و مسائل و موارد بسیار مهم و قابل توجهی را در مورد بحران سازی ترکیه و رژیم باکو در قفقاز جنوبی و همچنین وظایف و ماموریتهای مردم و دولت در برخورد با این رویکردهای منافقانه و اشغالگرانه را مطرح و ارزیابی کرد.
syriankhabar
voice.ogg
51.35M
|| فایل صوتی شماره 53 ||
🟢موضوع:توضیحات کامل در مورد تنش های شمال غرب کشور بین ارمنستان و مثلث آتا (آذربایجان،ترکیه،اسرائیل)،شامل:
🔴دلایل کشور های آذربایجان،ترکیه و اسرائیل برای اجرای طرح قطع دسترسی زمینی ایران به اروپا در سالگرد اتفاقات ضد امنیتیِ کشور
🔴راهکار های در نظر گرفته شده از سمت نهاد های امنیتی،نظامی و سیاسیِ ایران برای عبور موفق از این موقعیت
🔴در صورت ورود ایران به میدان و وقوع نبرد سنگین بین طرف های درگیر،پیروزِ در این نبرد کدام سمت خواهد بود...؟؟
📌پ.ن:
🔺عِبْری:زبان محلی اسرائیل ک بهش عبرانی هم گفته میشه
🔻عَبَری:معنیش میشه فتنه گر و یه کلمه قدیمی کُردیه
عرفان محمدی
تحليل والا
۱. سفر بافل طالبانی به تهران و دیدارهای متعدد با مقامات نظامی، امنیتی و سیاست خارجه کشور ۲. سفر محمد
🔻لازم به ذکر است که مقامات استان الانبار عراق با میزبانی از تروریستها در این استان به شدت مخالفت کردهاند.
ناکام رفت و رو سیاهی را
برای سفیدکاران گذاشت
🔹غربگرایان و مدعیان اعتدال و اصلاحات، رابرت مالی "نماینده ویژه آمریکا در امور ایران" را مایل به تعامل مثبت و توافق با ایران جا می زدند.
♦️حتی چندی قبل، مدیر یکی از نشریات مدعی اعتدال به خبرآنلاین گفت: گروه فشار تلاش میکرد برجام سر نگیرد. بعد از آنکه مذاکرات برجام سرگرفت، گروه فشار تلاش کرد به کمک ترامپ، صهیونیستها و ارتجاع عرب، آمریکا از برجام خارج شود. ترامپ به تنهایی بنا نداشت از برجام خارج شود بلکه درست آن است که بگوییم او را از برجام خارج کردیم. یعنی همین گروه فشار ما، آمریکا را از برجام خارج کرد. اخبار رسانهای نشان میدهد مسایل رابرت مالی را کاسبان تحریم لو دادهاند تا منافعشان تامین شود.»
🔹اما راب مالی، پارسال هنگامی که اغتشاشات کلید خورد، آن روی واقعی خود را نشان داد. او ۲۶ مهر در گفت و گو با سیانان اظهار داشت: احیای برجام، حتی در دستور کار ما هم نیست. تمرکز دولت آمریکا در برهه کنونی، روی چیزهای دیگر است».
♦️او سپس در تاریخ ۹ آبان پارسال، در گفتوگو با بنیاد کارنگی مدعی شد: «تحریمهای بیشتری علیه ایران اعمال میشود. دولت بایدن در حال حاضر با توجه به #سرکوب_معترضان در ایران، و حمایت جمهوری اسلامی از روسیه در اوکراین، وقتش را برای احیای برجام تلف نمیکند».
🔹"مالی" همچنین ۲۳ آبان پارسال گفت: «دولت آمریکا اکنون تمرکز خود را به جای مذاکرات احیای توافق هستهای، بر سیاست تحریم و فشار قرار میدهد. اقدامات نیروهای امنیتی علیه معترضان در ایران و همچنین فروش پهپاد به روسیه، از دلایل تغییر سیاست آمریکاست. مذاکرات احیای برجام دیگر در دستور کار نیست».
♦️وی۱۳ آذر هم در اجلاس "گفتگوی مدیترانه" در رم مدعی شد: «بر تداوم تمرکز دولت جو بایدن بر ناآرامی ها در ایران اذعان کرد و گفت که واشنگتن به جای تمرکز بر احیای برجام بر حوادث داخلی ایران متمرکز است. ایالاتمتحده به جای تمرکز بر احیای برجام، بر حمایت از معترضان ایران و اقدامات جمهوری اسلامی در ارسال سلاح به روسیه متمرکز است. ایران علاقه ای به توافق ندارد و ما روی چیزهای دیگر تمرکز کرده ایم.ا گر ایران به خواست های غیرقابل قبول ادامه دهد، چرا باید بر احیای برجام تمرکز کنیم؟ در این مقطع ما بر توافق هستهای تمرکز نخواهیم کرد زیرا نمی توانیم باز هم برگردیم و بازی بخوریم. ایران منزویتر از گذشته است و این امر به دلیل اطمینان ما از افشای حقیقت در مورد آنچه در ایران رخ می دهد است».
🔹همچنین فایل صوتی محرمانه رابرت مالی که یکی دو ماه قبل لو رفت، برنامه ناکام وی و دولت متبوعش درباره احیای برجام به روش مطلوب خودشان را بر ملا می کرد: «ایالات متحده به دنبال احیای برجام و سپس استفاده از آن به عنوان نقطه شروع اعمال فشار بیشتر بر ایران است».
♦️حالا ۱۰-۱۱ ماه پس از لافزنی های رابرت مالی، در حالی که خواب پنبه دانه ای وی و دیگر دولتمردان آمریکایی -نه درباره کلاهبرداری برجامی و نه پروژه براندازی- تعبیر نشده، و مالی هم هم به بایگانی دولتمردان ناکام آمریکا در زمینه پروژه براندازی پیوسته، خبر می رسد دولت آمریکا ناچار شده دستور معافیت تحریمی برای انتقال ۶ میلیارد دلار وجوه مسدود شده ایران، از کره جنوبی به قطر را صادر کند. به قول معروف، چی فکر می کردن و چی شد!
🔹فقط می ماند روسیاهی چندباره خط تحریف در سفید کاری و قدرتمند نمایی دولتمردان خبیث آمریکا که در تاریخ ثبت شد.
IMANImohamad51
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
از فردا در منازلتان روضه بگیرید
حتی شده دو یا سه نفر
دور هم جمع شوند.
هرکس میتواند بدون تشریفات یک روضه ساده بگیرد. روضه ها به خانه ها بازگردند.
┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈
فریاد_قهرمان/🇮🇷
" @faryade_ghahraman
نشست_اقتصادی_گروه_۲۰_رونمایی_از_کریدور_هند_دکتر_زهرا_ف_i8GmHZ2k70g.ogg
9.29M
نشست اقتصادی گروه ۲۰ : رونمایی از کریدور هند. دکتر زهرا فتوره چی و محمد ندیمی
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
راه_مهار_ترکیه_توسط_ایران_9QicTcl0Pu8_600.ogg
4.89M
راه مهار ترکیه توسط ایران
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
01-02-Shabhaye_Pishavar-www.salehon.ir_.mp3
3.25M
🎧 نمایش رادیویی بسیار زیبا از کتاب شب های پیشاور
📌 قسمت اول(شب اول و دوم)
🔥 مناظراتی بین عالم شیعی سلطان الواعظین با حافظ محمد رشید و شیخ عبدالسلام از علمای اهل سنت کابل افغانستان به مدت 10 شب
☘️🌹☘️🌹☘️
فرمود که دوزخ چه بسا خلق نمیشد
در هر دل اگر مهر فراگیر علی بود...!
☘️🌹☘️🌹☘️
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
لبیک_یا_خامنه_ای
فریاد_قهرمان/🇮🇷
" @faryade_ghahraman
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
انسان ۲۵۰ ساله_5897676776779284599.mp3
2.31M
◾️رهبرمعظم انقلاب: آگاهانه مقاومت کردن، تکلیف را فهمیدن و ایستادن، کار امام حسن علیه السلام بود
🗓به مناسبت شهادت امام حسن مجتبی(علیه السلام)
┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈
فریاد_قهرمان/🇮🇷
" @faryade_ghahraman
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
انسان شناسی 130.mp3
11.56M
#انسان_شناسی ۱۳۰
#استاد_شجاعی
#استاد_فاطمی_نیا
#استاد_پناهیان
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
🎐 موفقترین انسانها در رشد معنوی و پروازهای انسانی،
موفقترین انسانها در کنترل خیالات هستند!
✖️ چگونه میشود خیالامان را از بندهای پایینی آزاد کنیم، و در محدوده خیالات انسانی نگهداریم؟
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
لبیک_یا_خامنه_ای
فریاد_قهرمان/🇮🇷
"@faryade_ghahraman
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 _لذت بردم شما هم ببینید و لذت ببرید.
اتمام حجت برای من و شما و پاسخگویی در آخرت؟؟؟
┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈
فریاد_قهرمان/🇮🇷
" @faryade_ghahraman
💥توافق سپتامبر،برجام با برخی تبصرههای جدید و معقول!
🎯حسین کمیل:به نظر میرسد ساختار حقوقی برجام نه اجازه خروج ایران و نه اجازه برچیده شدن همه تحریمها را نخواهد داد کما اینکه با وجود خود برجام،تحریم های ثانویه آمریکا که ذیل برجام لغو نمیشد عملاً لغو تحریمها در برجام را بیخاصیت کرده بود. آنچه به ذهن متبادر میشود آن است که تصمیم قطعی ایران مبتنی بر دکترین بیاثر کردن تحریمها و بیاعتبار کردن آنها بوده(از جمله در مسئله دلار) و احتمال توافق موقت یک مُسکن و خرید زمان برای این امر و البته حل برخی مسائل منطقهای است.خصوصاً اثبات توانایی ایران در رسیدن به اوج قله غنیسازی و اثبات آن به کشورهای غربی و تهاجمیتر شدن سیاست منطقهای ایران و فشار بیسابقه بر اسرائیل و امریکا در غرب آسیا و انتقام از هر عملکرد اروپاییها با استفاده از کارت اوکراین سبب امتیاز دست بالا برای ایران در مذاکرات شده بگونهای که برخلاف گذشته،امریکا از ماهها دیش با فروش نفت ایران و آزادسازی منابع ارزی آن موافقت کرده و البته روسیه و چین هم از ترس اینکه ایران به سمت غرب چرخش نکند نهایت تلاش خود را برای انتفاع ایران از بریکس و شانگهای و عضویت در آنها انجام میدهند و ایران دیگر گوشت قربانی تقسیم شده بین قدرتها نیست بلکه نوبت سواری ایرانیها رسیده است.همچنین توافق موقت، همزمان نیاز به یک توافق برای تبلیغات انتخاباتی آمریکا بعنوان نیاز مبرم دولت بایدن را رفع خواهد کرد؛در دور اول برجام ایران با استفاده از فرصت دستداده از طریق مذاکرات،به قضیه داعش پایان داد؛حال به نظر میرسد ایران با علم به عدم رفع واقعی تحریمها، از فرصت مذاکرات مجدد برای آرام کردن جو عمومی داخلی کشور و قانع کردن مردم به اینکه مذاکره رسماً هیچ نتیجه ای ندارد و و نیز کسب فرصت برای احیای اقتصاد ایران استفاده خواهد کرد.
نکته مهم آن است:توافق جدید اگر به خروج مجدد امریکا منتهی شود،نباید شُک اقتصادی جدید تکرار شود! یعنی ادامه حرکت برای بیاثر کردن تحریمها،کماکان باید ادامه یابد.کما اینکه جنگ اوکراین بر همه کشورهای دنیا ثابت کرد که کنار گذاشتن قدرت اتمی به معنای تبدیل شدن از یک قدرت به ویرانهای مانند اوکراین خواهد بود
در گذشته چند بار عرض کردم که اگر بازی درست را انجام دهیم،میتوانیم از هند سکوی پرتاب خوبی بسازیم تا در زمان تغییر نظم جهان سهم بیشتری بدست آوریم.
نقش هند در قفقاز یکی از آنهاست
هند و ارمنستان روابط دو کشور را افزایش می دهند و سعی میکنند بیشتر همسو شوند.
هند در حال حاضر سلاح ارتش ارمنستان را تامین میکند و بجای روسیه مامور مسلح کردن ارمنستان شده است.همچنین هند قرارداد های زیادی در بخش های مختلف با ارمنستان منعقد کرده و قرار است از طریق کریدور ایران (که برای تجارت انرژی با روسیه نیز استفاده می شود) به ارمنستان دسترسی داشته باشد.
همکاری هند با ارمنستان قدرت بازدارندگی ارمنستان را برای حملات آتی آذربایجان افزایش می دهد و نفوذ ترکیه را در قفقاز محدود می کند.
این کار هند باعث میشود ترکیه سعی کند در پاکستان حضور بیشتری داشتهباشد تا مواضع ضد هندی را تقویت کند.(با یک پاس خوب به هند ترکیه را تا خرخره گرفتار میکنیم)
هند در حال ورود به یک بازی ژئوپلیتیک بزرگتر است، زیرا اقتصاد و قدرت هند به سرعت در حال رشد است...
از این به بعد انتظار بیشتری از هند در بازیهای ژئوپلیتیکی داشته باشید
میلادرضایی
رجب طیب اردوغان در حاشیه نشست G7 از کریدور اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق عراق خبر داد
اینکه این طرح ۱۷ میلیارد دلاری به چه اندازه جدی است مشخص نیست ،کشورهای عربی نیز واکنش جدی به ابتکار اردوغان نشان نداده اند.
مساله مهم تکمیل شبکه ریلی عربستان به عراق است که هم اکنون نیز وجود دارد و تنها حلقه مفقوده برای رسیدن به ایران ،همین ۳۰ کیلومتری است که از شلمچه به بصره کشیده خواهد شد.
این ۳۰ کیلومتر تمام شهرهای عربستان را به خط ریلی ایران وصل می کند
و ریاض را از طریق ایران و ترکمنستان و قزاقستان به مسکو و پکن متصل می کند.
بنابراین در مناقصه میان مسیر ترکی و ایرانی برای اتصال خلیج فارس به اروپا ،ایران اهمیت بیشتری برای اعضای حوزه خلیج فارس دارد
اخیرا بار ۳۶ کانتینری عربستان از طریق قزاقزستان وارد ایران شد و در بندرعباس تخلیه و به بندر جده منتقل شده است، این درحالی است که اگر مسیر ریلی شلمچه بصره تکمیل می بود از طریق خط ریلی بهم پیوسته، مستقیما از روسیه وارد جده می شد.
برای همین است که تاکید میکنم موافقت تاریخی عراق با اتصال ریلی شلمچه بصره با چراغ سبز اعراب خلیج فارس انجام می شود
و موضعگیری های نخست وزیر عراق مبنی بر زیارتی بودن این مسیر برای حساسیت زدایی از مساله است که بنظر کدر درستی هم انجام می دهند.
ابوقاسم
مزیت مسیر ایران برای کشورهای خلیج فارس اتصال ریلی به اوراسیا است ،موضوعی که ترکیه از آن برخوردار نیست و آقای اردوغان بخوبی این را درک می کند ،برای همین سعی می کند زنگزور را بدست بگیرد تا معادله ترانزیتی و ژئوپلیتیکی را به نفع خود تمام کند و برای مسیر ترانریتی خود بازاریابی کند.
این هم یکی دیگر از حساسیت های تحولات قفقاز و زنگزور است که باید به آن توجه کرد
⚡️ تحلیلی بسیار مهم دربارهی شرایط قفقاز و 🇦🇲🇹🇷🇦🇿🇮🇳🇺🇸🇮🇷همراستا با تحلیل عطا بهرامی که میگوید نیروهای آمریکا تنها به اسم رزمایش و در واقع برای جلوگیری از یک کودتا بر علیه پاشینیان (اگر فرمانبردار باشد)، یا برای یک کودتا (اگر فرمان نبرد) به ارمنستان فرستاده شدهاند.
آمریکا برای مهار 🇷🇺🇮🇷🇨🇳 نیاز دارد مسیرهای تجارت زمینی را مختل کند، یا حداقل قدرت قطع آنرا داشته باشد. مثلا چین را تشویق به استفاده از دالان #زنگزور کند که بدست ترکیه (ناتو) کنترل میشود، و ایران مستقل را دور میزند.برای اینکار دو راه وجود دارد:
۱. نظامی: باکو به #سیونیک حمله کند
۲. گفتگو: ارمنستان با زبان خوش سیونیک را بدهد و آرتساخ + لاچین را بگیرد.
راه #۱ با وجود ایران امکان ندارد، یا هزینهاش به شدت بالاست، و احتمال موفقیتش به شدت کم است.
راه حل #۲ منطقیتر است، ولی دردسر زیاد دارد، و برایش باید بازیگران زیادی را با هویجها ترغیب و با چماقها تهدید کرد.
در راستای ترغیب، پارسال نانسی پلوسی به ارمنستان سفر کرد تا پاشینیان را تشویق به تعویض سرزمینی کند. من پارسال در موردش نوشتم.
[خوشبختانه] این روش هم کار نکرد.امسال برنامهریزی بسیار هوشمندانه تر است:
۱. آشوب در سالگرد مهسا امینی (کم اثر)
۲. لشکرکشی علیاف از باکو و نخجوان به مرزهای ارمنستان (چماق اصلی برای ترساندن دوستان ارمنستان)
۳. تشویق پاشینیان با فرستادن گروه محافظ (ضد کودتا) و مشوقهای مالی
۴. به خط کردن ترکیه (بازیگری که بیشترین سود و ضرر را از این قمار دارد) بسیار هزینه بر است:
۴.۱. مشوق وام ۳۵ میلیارد دلاری برای فاصله گرفتنش از 🇷🇺🇮🇷🇨🇳
۴.۲. چماق کریدور جایگزین هند-حیفا-اروپا که ترکیه را دور میزند. راه حلی که بیشتر جنبهی سیاسی دارد تا مزیت تجاری
قطعات پازل در کنار هم معنی پیدا میکنند.
منبع: توییتر
طرح انگلیسی دالان زنگزور
بازندگان و برندگان اقتصادی
#محمدندیمی
#زهرافتوره_چی
ساعاتی دیگر
- ناشناس.mp3
8.33M
طرح انگلیسی کریدور زنگزور : برندگان و بازندگان اقتصادی.دکتر زهرا فتوره چی و محمد ندیمی
25.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرح انگلیسی کریدور زنگزور : برندگان و بازندگان اقتصادی.دکتر زهرا فتوره چی و محمد ندیمی
کردستان - نوشته های سورناچگینی.mp3
18.95M
کردستان
ارمنستان
۲۵ شهریور
سورنا چگینی
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
03-Shabhaye_Pishavar-www.salehon.ir_.mp3
5.12M
🎧 نمایش رادیویی بسیار زیبا از کتاب شب های پیشاور
📌 قسمت دوم(شب سوم)
🔥 مناظراتی بین عالم شیعی سلطان الواعظین با حافظ محمد رشید و شیخ عبدالسلام از علمای اهل سنت کابل افغانستان به مدت 10 شب
☘️🌹☘️🌹☘️
بخوان بگو که
خدا واحد است و بس
هر که ادلّه خواست
#علے را نشان بده...
☘️🌹☘️🌹☘️
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
لبیک_یا_خامنه_ای
فریاد_قهرمان/🇮🇷
" @faryade_ghahraman