فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترکیه؛ از چیزی که ما میبینیم تا تورم ۷۰ درصدی
🔹 وضعیت اقتصادی ترکیه چند سالی میشود که اوضاع جالبی ندارد. تورم بالای ۵۰ درصد، افت ارزش پول ملی و مهاجرت از چالشهایی است که چند سال گریبان ترکیهایها را گرفته و رها نمیکند.
📌 #خارج_بدون_روتوش
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از پخش زنده ایران تا پاکسازی پنهان پایگاه جیش الظلم توسط پاکستان
🔹تصاویر و اخبار جدید از پایگاه جیش الظلم و جداره مرزی ایران نشان میدهد که ایران و پاکستان دو مکان کاملا متفاوت از هم را مورد هدف قرار دادند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو میداند که شکست خورده است!
🔺میزان محبوبیت نتانیاهو به شدت پایین آمده و این در تاریخ اسرائیل بیسابقه است!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
کسانی که میگویند اقتصاد دستوری اداره نمیشود، نه بی سوادند و نه احمق. ذینفع اند.
کل اقتصاد دنیا، در چارچوب حجم عظیمی از مقررات عمل میکند که قواعد بازی را تعیین میکنند. از آن قواعد تخطی کنید تا ببینید چه بلایی سرتون میآورند. حتی غیرمستقیم و با ضوابط، قیمت را هم تعیین میکنند.
✍دکتر رضا غلامی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴شگفتی جدید مقاومت اسلامی یمن
کشتی آمریکایی در بندر «المکلا» در فاصله ۶۰۰ کیلومتری «صنعا» (پایتخت یمن) هدف حمله موشکی انصار الله قرار گرفت.
این بندر صدها کیلومتر از قلمرو مقاومت اسلامی یمن فاصله دارد.انصارالله نشان میدهد نهتنها دریای سرخ، بلکه «خلیج عدن» هم ناامن خواهد شد؛ هم برای اسرائیل، هم برای آمریکا.
👤علیرضا مجیدی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
▪️پس فیلترینگ فقط مخصوص ایران نیست
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🗣 علی نادری (
هشت سال فرصت بود که این ایدههای ناب را به کار بگیرید،متعجبم چرا نگهداشتید تا سالهای بعد به دیگران مشاوره دهید؟
پ.ن:رقیب بیبدیل آرای باطله نماینده دولت وقت بود با یک میلیون کمتر؛
باطله: ۳.۸ میلیون
نماینده اصلاحطلبان: ۲.۴ میلیون
وگرنه که نفر اول با ۱۸ میلیون رییسجمهور شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🗣 انتخاب (
حسن روحانی:
🔹 دولتی که از ۳۵ درصد آرای غیرباطله انتخاب شده، معلوم است دارای چه شرایطی خواهد بود
🔹 اوایل دولت سیزدهم با آقای رئیسی تماس میگرفتم و مایل بودم کمک کنم، اما دیدم هیچ فایدهای ندارد
🔹 در شرایط بحرانی هستیم؛ شکاف بین حاکمیت و مردم به عمیقترین حد ممکن رسیده
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
رویترز: تنش با ایران
به نفع پاکستان نیست
♦️«روابط اقتصادی پاکستان با ایران، برای اسلامآباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از جمله سوخت و برق را برای مصارف غربیترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تامین کند».
🔹این تحلیل را خبرگزاری رویترز منتشر کرد و با اشاره به هزینه گزاف تنش با ایران برای پاکستان نوشت: «تشدید تنشهای ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران در روز پنجشنبه، شوکهایی را به اقتصاد درگیر بحران پاکستان وارد کرده است، اوراق قرضه دلاری این کشور را بههم ریخته و بازار سهام آن را تحت تأثیر قرار داده است.»
♦️تنش با ایران در حالی اتفاق میافتد که پاکستان با اقتصاد 350میلیارد دلاریاش درگیر تورم بالا و کسری مالی و حساب جاری در میان یک بحران اقتصادی فلجکننده قرار دارد. این کشور تحت برنامه کمک مالی 3میلیارد دلاری صندوق بینالمللی پول قرار دارد که تابستان گذشته آن را از آستانه ورشکستی کامل خارج کرد.
🔹اوراق قرضه بینالمللی پاکستان نیز پس از آن که وزارت خارجه این کشور اعلام کرد حملهای را در داخل ایران انجام داده، سقوط کرد. شاخص بازار سهام پاکستان نیز 1.6درصد کاهش یافت.
♦️روابط اقتصادی پاکستان با ایران، اگرچه بزرگ نیست، اما برای اسلامآباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از جمله سوخت و برق را برای مصارف غربیترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تامین کند. ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تامین میکند و به طور غیررسمی، قاچاق گاز مایع و گازوئیل از ایران، یکی از عمدهترین منابع تامین انرژی پاکستان محسوب میشود.
🔹سال گذشته در ماه ژوئن، پاکستان دستور ویژهای را تصویب کرد که بر اساس آن اجازه داد تجارت مبادلهای با ایران، همراه با افغانستان و روسیه، برای برخی کالاها، از جمله نفت و گاز طبیعی، صادر شود.
♦️«آنیل سلمان»، کارشناس مؤسسه تحقیقات سیاسی اسلامآباد گفت: تجارت دوجانبه، برای هر دو اقتصاد، به ویژه مناطقی مانند بلوچستان در پاکستان، که در آن اقتصادهای محلی به طور قابلتوجهی به تجارت با ایران وابسته هستند، به ویژه برای محصولات کشاورزی و پتروشیمی، بسیار مهم است. قطع مسیرهای تجاری، تأثیرات فوری بر پاکستان خواهد داشت، از جمله کمبود انرژی در پاکستان و کاهش قابلتوجه حجم تجاری. تشدید درگیری میتواند به طور قابلتوجهی بر پروژههای مشترک بلندمدت مانند خط لوله گاز پاکستان- ایران، معروف به خط لوله صلح، تأثیر بگذارد.
🔹این خط لوله، گاز طبیعی را از ایران به پاکستان و احتمالاً هند منتقل میکند. با تأخیر کنونی دولت پاکستان در تکمیل این پروژه در داخل خاک پاکستان، دولت ایران میتواند با شکایت به محاکم بینالمللی از پاکستان تا 18میلیارد دلار طلب غرامت کند.
♦️وزیر انرژی وقت پاکستان در ماه اوت گذشته گفت که پاکستان فعالانه مشغول رایزنی با ایران است تا این کشور را از پیگیری داوری بینالمللی در مورد تأخیر در خط لوله منصرف کند.
🔹پاکستان تا مارس 2024 فرصت دارد تا برای حلوفصل مسئله با ایران مذاکره کند تا از درگیریهای حقوقی جلوگیری کند. تا آن زمان 2 ماه بیشتر باقی نمانده است.
♦️دو کشور در آگوست 2023 یک برنامه تجاری پنجساله امضا کردند و هدف تجاری دوجانبه را رسیدن به سقف 5میلیارد دلار تا 5 سال آینده تعیین کردند.
✍ محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi