🔴 قسمتی از سخنان آتشین محمد حسین صبوری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در مقابل رهبر انقلاب در مورد ریشهیابی بخشی از معضلات کنونی کشور:
خصوصی سازی:
🔸انحراف فرآیند خصوصیسازی، ناشی از قدرت گرفتن جریان لیبرال در کشور و غلبهی آنها بر مجاری تصمیمساز است؛ که منجر شد تا اصل 44 جای آنکه ذیل گفتمان اقتصاد مقاومتی (و مردمی کردن اقتصاد) طرح شود، در چارچوب تئوریهای لیبرالیِ «دولت حداقلی» تعریف و اجرا شود.
🔸انتظار داریم با دستور شما یا قوه قضائیه، جلوی روند فعلی خصوصیسازی (تا زمان اصلاح این مدل) گرفته شود.
سیاست خارجه:
🔸باوجود دیوانسالاری های متعدد خارجی نظیر وزارت خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات، مجمع جهانی اهلبیت، معاونت فرهنگی نیروی قدس، مجمع تقریب مذاهب، تا مراکز اسلامی و نهادهای ریز و درشت دیگر، ما در ارتباط با جوانان انقلابی اهل سنت منطقه، و فعالان ضدامپریالیسم در قاره آمریکا و اروپا ضعف جدی داریم.
عدالت در آزادی:
🔸امروز در کشور ما آزادی هست، اما عدالت، در آزادی، رعایت نشده است.
🔸چگونه انحصارطلبانِ کانون وکلا و نظام پزشکی، و اتاق بازرگانی (که مدافع وابستگی و از موانع اصلیِ پاگرفتن تولید، در ایران است)، از هرگونه حق رسمی و قانونی جهت پیگیری مطالباتشان برخوردارند؛ اما گروههایی نظیر معلمان و کارگران و پرستاران، که عملاً مکانیزم مؤثری در حاکمیت برای مطالبه حقوقشان ندارند، باید با برخوردهای قهری و تنگنظرانه مواجه شوند؟
🔸ماجرای تصویب برجام به ما آموخت که بدون آزادی حتی از استقلال و دین نیز نمیتوان دفاع کرد. در آن روزها دولت، شهرداری و درآن مورد خاص سپاه پاسداران با استناد به اینکه رهبری و نظام موافق برجامند!، از برگزاری همایش اعتراضی در 200 سالن هماهنگشده در تهران جلوگیری کردند؛ و جریان انقلابی هیچ روزنهای برای رساندن صدای اعتراض، جز تشییع جنازه شهدا و اجتماع مقابل مجلس نداشت؛ که البته بعداً هم در همین دیدار با نقد حضرتعالی روبرو شده و طبق معمول، رسانه محافظهکاران و غربگرایان، «عتاب رهبری به جوانان انقلابی» را ضریب ویژه دادند.
کاسبان وضع موجود:
🔸وضعیت فعلی، محصول قرارگیری در شرایط «تعارض منافع» است. بعضی افراد در جایگاهی قرار گرفته اند، که خودشان تصویب می کنند، خودشان اجرا می کنند، خودشان هم نظارت می کنند، و طبیعی ست که این وسط نفع خودشان ارجح بر هر موضوعی ست! وقتی وزیرِ بساز بفروش، بشود سیاستگذار حوزه زمین و مسکن. وقتی پزشکان کاسب کار بشوند سیاست گذار حوزه بداشت؛ که صدر تا ذیل وزارت را پزشکان و مالکان بیمارستان خصوصی گرفته باشند.
🔸بدیهی ست که با جریان قدرتمندی از ذی نفعان مواجهیم، که در لایه های تصمیم گیری نظام نفوذ کرده، و مهمترین مانع در برابر تغییر دیوان سالاریِ موجود می باشند.
بیت رهبری:
🔸همواره بیت رهبری به بهانههای واهی و به قصد تخریب جایگاه رهبری، مورد هجمه دشمنان قرار گرفته است.
🔸اما رفتارهای غیرشفاف برخی اعضای ارشد دفتر، دخالت در موضوعات نامربوط با وظایف شان، و حضور چند دههای بعضی از افراد، آسیبهایی را به همراه داشته است؛ سوالات و ابهاماتی نظیر ماجرای تصویب برجام، تلاش برخی برای تصویب لوایح مربوط به fatf، انتخاب دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلوگیری از تحولهای انقلابی در نهادهایی مثل صداوسیما، و استفساریه گیری برای بستن دهان کارشناسان از جمله مواردی است که در ذهن دانشجویان انقلابی رسوب کرده است.
🔸در صنعت «تفسیر به رأی» چنان پیشرف داشته ایم که برخی آقایان با استفاده از انتساب به رهبری معظم، جمع بندی خود و جناح شان از مسائل کشور را به عنوان «جمع بندی دفتر رهبری» طرح، و خط خودشان را به نام «حزب الله» منتشر می کنند.
🔸بهتر نیست وقتی ولی فقیه خودش را در معرض پاسخگویی قرار می دهد، مسئولان بیت نیز از مصونیت انتساب به رهبری بیرون آمده و پاسخگوی عملکرد خود باشند؟
🔸حضرت آقا؛ هربار که موضوعی برای کشور حیثیتی شده، که نتیجهاش را مستقیماً در سرنوشت انقلاب اسلامی مؤثر می دانیم، با حربه ی مشترکی مواجهیم، که نامش را می گذارند «تصمیم نظام»!!!
🔸سؤال ما این است که دقیقاً این نظام چیست؟ که اتفاقاً تصمیاتش اکثراً برخلاف مشی انقلاب، منافع ملی و سخنان رهبری از آب در میآید؟
جوان گرایی:
🔸برخی اشاخص و جریانات، به حرفهایترین شکل ممکن از فرمان «جوانگرایی»، برای بازتولید سیستم مریدپروری استفاده میکنند. محدودسازی این دستورالعمل، به عموزادهها، خالهزادهها، داییزادهها و آقازادههای دهه شصتی، منجر شده تا بهجای جذب احمدیروشنها، برخی جوانان فرصتطلبِ منتسب به اشخاص، احزاب و باندها یک شبه به رشد آسانسوری برسند!
🔸ضمن اینکه خوب است، مدل صحیح جوانگرایی از دفتر رهبری آغاز کنید تا برای سایر نهادها الگو شود، استدعا داریم به شرح چارچوب درستِ استفاده از جوانان نیز برای مسئولین نظام بپردازید.
#حوزه_انقلابی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍️آیه آیه سیاست(۱۶)/ مصلحت سنجی های امام صادق علیه السلام و ریزش برخی خواص انقلابی/ در برابر رفتارها
✍️آیه آیه سیاست(17)/ چرا برخی سیاستمداران از گذشته انقلابی خود پشیمان می شوند؟/علت ریزش فکری و رفتاری برخی خواص انقلابی چیست؟
🔸«إِنَّ الَّذِينَ تَوَلَّوْا مِنْكُمْ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعانِ إِنَّمَا اسْتَزَلَّهُمُ الشَّيْطانُ بِبَعْضِ ما كَسَبُوا؛ آنها كه در روز روبرو شدن دو جمعيت با يكديگر (روز جنگ احد) فرار كردند شيطان آنها را بر اثر پارهاى از گناهانى كه قبلا مرتكب شده بودند به لغزش انداخت.» (آل عمران؛ 155)
🔰این آیه شریفه مربوط به آن دسته از اصحاب پیامبر(ص) است که علی رغم دستور پیامبر اکرم(ص)، در جنگ احد فرار کردند. این آیه شریفه، علّت فرار این افراد را گناهانی می داند که پیش از این مرتکب شده بودند و آن گناهان، زمینه نفوذ شیطان را در آنها فراهم نمود و آنان را به لغزش انداخت.
اصولاً زمانی که انسان پی در پی مرتکب گناه می شود و از آنها توبه نکرده و خود را اصلاح نمی کند، به تدریج زمینه لغزش های بزرگ در او فراهم می شود و شیطان در بزنگاههای فتنه گون، به راحتی می تواند در او نفوذ کرده و او را دچار ریزش های فکری، اخلاقی و سیاسی نماید.
🔰علّت تغییر رفتار و افکار بسیاری از خواصّی که زمانی از سوابق انقلابی درخشانی برخوردار بودند نیز همین است. خداوند متعال در آیه مهم دیگری به این واقعیت اشاره می فرماید که گناهان پی در پی کار انسان را به جایی می رساند که به تدریج عقائد پیشین خود را تکذیب و حتی مسخره می کند:
🔸«ثُمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذِينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُنَ؛ سپس سرانجام كسانى كه اعمال بد مرتكب شدند به جايى رسيد كه آيات خدا را تكذيب كردند و آن را به تمسخر گرفتند.» (روم: 10)
🔰خداوند متعال همچنین در آیات دیگری به کسانی اشاره می نماید که ابتدا در زمره کسانی بودند که قلبشان دچار بیماری های روحی متعدد بود و چون تلاشی برای درمان بیماریهای روحی شان نکردند، خداوند نیز بر بیماریشان افزود:
🔸«فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً وَ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ بِما كانُوا يَكْذِبُونَ؛ در دلهاى آنان يك نوع بيمارى نهفته بود، از این رو خداوند نیز بر بيماریشان افزود؛ و به خاطر دروغ هايى كه مي گفتند، برای آنان (در قیامت) عذاب دردناكى خواهد بود.» (بقره: 10)
🔰مرحوم علامه طباطبایی(رحمه الله علیه) در ذیل آیه 66 سوره مبارکه توبه و در توضیح تعبیر «قَدْ كَفَرْتُمْ بَعْدَ إِيمانِكُمْ»، در توصیف منافقان می فرمایند:
«ممكن است گفته شود يكى از مراتب ايمان، اعتقاد و اذعان بسیار ضعيفى است كه احتمال از بين رفتن هم دارد؛ مانند ايمان بيماردلان كه خداوند متعال آنان را در شمار مؤمنان آورده است؛ و سپس ايشان را «با» منافقان دانسته نه «از» منافقان؛ و اگر ما بتوانيم چنين مرتبه ضعيفى از ايمان را كه قابل زوال باشد فرض كنيم، آنگاه چه مانعى دارد افرادى داراى ايمان باشند و بعد از ايمانشان به طرف كفر بروند. چگونه چنين فرضى ممكن نيست، درحالیكه خداوند متعال در قرآن کریم به كسانى اشاره نموده كه از ايمانى قوى دست برداشته و به سمت كفر گرایيدهاند؛ مانند آن كسى كه خداوند در آيه «وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ الَّذِي آتَيْناهُ آياتِنا فَانْسَلَخَ مِنْها فَأَتْبَعَهُ الشَّيْطانُ فَكانَ مِنَ الْغاوِينَ * وَ لَوْ شِئْنا لَرَفَعْناهُ بِها وَ لكِنَّهُ أَخْلَدَ إِلَى الْأَرْضِ وَ اتَّبَعَ هَواهُ؛ و بر آنها بخوان سرگذشت آن كس را كه آيات خود را به او داديم؛ ولى (سرانجام) خود را از آن تهى ساخت و شيطان در پى او افتاد، و از گمراهان شد! * و اگر مىخواستيم، (مقام) او را با اين آيات بالا مىبرديم؛ (اما) او به پستى گراييد، و از هواى نفس پيروى كرد!» (اعراف: 176-175) داستانش را بیان نموده است؛ و نيز آيه «إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا ثُمَّ كَفَرُوا ثُمَّ آمَنُوا ثُمَّ كَفَرُوا ثُمَّ ازْدادُوا كُفْراً؛ كسانى كه ايمان آوردند، سپس كافر شدند، باز هم ايمان آوردند، و ديگربار كافر شدند، سپس بر كفر خود افزودند.» (نساء: 137) و آيات بسيارى ديگر كه در آنها متعرض كفر بعد از ايمان شده است؛ همه این آیات، وجود چنين مرتبهاى از ايمان را ممكن مىدانند؛ پس چه مانعى دارد كه «اعتقاد»، تا زمانی كه در «قلب» رسوخ پیدا نکرده است، از آن خارج شود.»
🔰در تاریخ اسلام و انقلاب کم نبودند افرادی که به دلیل ایمان و بینش سطحی خود، نتوانستند بیماری های روحی شان را درمان نمایند و در نتیجه پس از مدتی به جرگه معاندین با نظام اسلامی و منافقین درآمدند.
#بصائر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرابهجانشین امامخمینی،امام نگفتند؟
بعدازرحلت حضرت روح الله کلمه امام راحذف کردند یاکمرنگ کردند و کلمه رهبری را جایگزین نمودند و نقشه دشمنان اجرایی شد.
نمی دانم که چه شد که امام جمعه موقت تهران در اولین جمعه، بعد از رحلت امام در تریبون رسمی نمازجمعه تهران درباره ولایت فقیه اولین جمله ای که گفت این بود که ما نمی خواهیم بعد از رحلت امام به جانشین ایشان امام بگوییم.
چرا نمیخواهند به جانشین حضرت روح الله امام بگویند؟در صورتی که حاج آقا روح الله قیام کرد که امامت را زنده کند،از سال48 آن را در حوزه های علمیه تدریس و احیا کرد و حاضر شد برای درج کلمه امام در قانون اساسی شهید بهشتی را قربانی کند و ما این همه شهید دادیم که امامت و ولایت را زنده کنیم،این همه دعوا و هیاهو با غرب و شرق و غربگرایان داخلی داشتیم تاقانون اساسی کشور ما بامحوریت امامت ولی فقیه شکل گرفته حالایکی بلند بشود که بگوید بعد از روح الله به جانشین ایشان نمی خواهیم امام بگوییم این یعنی چه؟
وقتی امام حذف بشود امت تبدیل به ملت می شودیعنی عملاسیستم ملت ودولت غربی ها یاسیستم ملت ورهبر انگلیسیهارا پذیرفتیم
دشمن همین را میخواست که ما به رهبری امام نگوییم.مفسر قرآن کریم، افتخار ایران زمین و افتخار مازندران ،علامه جوادی آملی فرمودند: رهبری نه پست است و نه مقام، بلکه امام جامعه است چگونه است که با اقتدای چند نفر به یک شخص میگوییم امام جماعت، اما به رهبر جهان اسلام نگوییم امام که هر لفظی غیر امام خامنه ای به ایشان جفا است.سخن علامه جوادی آملی است.
امروزجگر خیلیها میسوزد که به رهبر انقلاب میگوییم حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پاسخ رهبرمعظم انقلاب به دانشجویی که تصویب برجام را به رهبری نسبت داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 دانلود #کلیپ
👤 استاد #رائفی_پور « ماجرای توییت به آقای آذری جهرمی »
🔴واکنش زیباکلام وکیل مدافع آمریکا به سخنان ظریف
آقای زیباکلام آیا در زمان مصدق هم مردم و دولت شعار مرگ بر آمریکا میدادند که آمریکاییها علیه مصدق کودتا به راه انداختند؟
آیا کشورهای دیگر مانند ونزوئلا و عراق و لیبی و سوریه و یمن و ویتنام و.... علیه آمریکا شعار مرگ داده اند که شاهد جنایات و توطئه آمریکاییها علیه آن ملتها بوده ایم ؟؟
آیا همین عربستان شما کم خوش خدمتی به آمریکاییها کرده است که سران آمریکا با تحقیر و توهین از آن بعنوان گاو شیرده نام میبرند؟؟؟
آقای زیبا کلام به حق که شایستگی لقب شارلاتان سیاسی را دارید
#فریبکار
☎️زنگ عبرت
#دوم_خرداد روزِ آغازِ به خاک سیاه نشستن تدریجیِ اوضاع ِ اجتماعی،فرهنگی، سیاسی،امنیتی، اقتصادی کشور را که با شعار دموکراسی( به نفوذ و تسلّط بیشترِ بیگانگان به کشور) تحقق یافت را به همه یِ در خواب ماندگان کشور یادآوری میکنم.
#باشد که پند گیرند
#مهیمن
بعد از توصیه دیشبِ مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان مبنی بر تلاش برای فراهم آوردنِ زمینه به جهت روی کار آمدنِ یک #دولت_جوان و #حزب_اللهی، احیاناً باید منتظر بود تا مثل همیشه عده ای سریع به خود بگیرند و از چند وقت آینده با هشتگ هایی همچون #آینده_روشن و... شروع به تبلیغات کنند؛ هرچند بین "دولت جوان" و "رئیس جمهور جوان" فرق است اما قطعاً منظور از مدیران جوانِ حزب اللهی، عده ای آقازاده، #ژن_خوب، #داماد_خوب یا آن دسته از جوانانِ به ظاهر حزب اللهی نیستند که اینروزها صرفاً با شعار #حق_الناس شوآف میکنند!!
#مدیریت_جهادی
#مهدی_قاسم_زاده
♻️ بهانه جویی های دو رییس جمهور
🔰 حمید رسایی: بنی صدر هم با هدف غوغاسالاری، فرار از پاسخگویی و با هدف پوشاندن ناتوانایی هایش، پیشنهاد رفراندم میداد! سالها بعد البته اسناد همکاری بنی صدر با آمریکا از لانه جاسوسی بیرون آمد!
رفراندم، پیشنهاد خوبی است ولی اولا مطابق قانون، کلید اجرایی شدن آن در دست مجلس همسو با روحانی و لاریجانی است و ثانیا بدیهی است که این نظرسنجی، ابتدا باید در خصوص ادامه کار دولتی باشد که میزان مقبولیت آن - به اعتراف حامیان دولت - به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.
#حمیدرسایی
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانات شب گذشته رهبر انقلاب در تقدیر از ورود دانشجویان برای تحقق مطالبات #کارگران_نیشکر_هفت_تپه
🔸️ دانشجویان در مسئلهی کارخانههای نیشکر #هفتتپه و ماشینسازی رفتند و مشکل را حل کردند؛ اینها نه پول دارند و نه قدرت قانونی اما حضورشان مشکل را حل کرده است؛ حضورشان در پیگیری مطالبات کارگران بر دستگاههای نظام اثر داشته و این کار خوبی بوده. ۹۸/۳/۱
💻 @Khamenei_ir
روند پژوهی 40سالگی.pptx
15.12M
❇️ #گام_دوم_انقلاب
🔹 پاورپوینت بررسی ظرفیت ها وپیشرفت های چهل ساله انقلاب اسلامی درحوزه #علمی #پزشکی #نظامی #کشاورزی #توسعه_انسانی #صنعت_ومعدن #آموزشی #انرژی #فناوری #اقتصادی #ورزشی و #قدرت_جهانی
✳️ برای دوستان خود فوروارد کنید.
🔴 کانال #گام_دوم_انقلاب