چه نمرهای به مناظرهها بدهیم؟
♦️کیفیت مناظرههای انتخاباتی را میشود ارزیابی کرد و بر اساس معیارهای مختلف، به آنها نمره و امتیاز داد. حتما به چگونگی برگزاری مناظرات، وقت محدود نامزدها، پراکندگی پرسشها، و کلیگویی در برخی پاسخها، نقدهای جدی وارد است، که از سوی برخی نامزد ها هم تذکر داده شد.
🔹یک ایراد مهم دیگر، این است که مجری اجازه ندارد هنگام حاشیه رفتن نامزدها، تذکر بدهد و او را وادار کند به جای حاشیهپردازی، در چارچوب پرسش پاسخ دهد.
♦️ایراد بعدی، بد اخلاقی و تهمت و توهین، در کنار آسمان و ریسمان کردن برخی نامزدهاست؛ انگار که گفتههایشان، از مغز خود آنها تراوش نمیکند و مأمور شدهاند تیرهای تهمت را - ولو بیموقع و گلدرشت! - به سمت نامزد هدفگذاری شده از بیرون شلیک کنند.
🔹نقدها در جای خود محترم و قابل بررسی است. اما نباید در دام دو گروه عصبانی از اصل مناظره افتاد. یکی محافل «ضد انتخابات»، که با انگیزههای مختلف، از قبل بنا داشتهاند اصل انتخابات را بزنند و مانع مشارکت مردم شوند. دوم، برخی مدیران اجرایی بیکفایت که مناظره را زنگ حساب در پیشگاه مردم میبینند و آن را ناخوش میدارند.
♦️این دو طیف، در یک همپوشانی مشترک، دو کار را انجام دادند: اولا از طریق برخی نامزدها، کوشیدند فضای منطقی مناظره را با بداخلاقی، لجنمال کنند و از چشم مردم بیندازند. ثانیا با همین مهندسی، به مردم اینگونه القا میکنند که مناظرهها، بیارزش است؛ نه باید دید و نه براساس آن، ارزیابی کرد و تصمیم گرفت.
🔹برخلاف این سوءقصد(!) باید گفت در همین مناظرهها، خیلی چیزها دستگیر مردم شد. اینکه چه کسانی اخلاق را مراعات میکنند و چه کسانی میخواهند با غبارآلود و ملتهب کردن فضا، قدرت تشخیص را از مردم بگیرند؟ چه کسانی قاعدهمند، و با برنامه و کارنامه حرف میزنند و کدام نامزدها، از قاعده و برنامه و کارنامه گریزانند؟ چه کسانی ژست تکنوکراسی و احترام به تخصص میگیرند، اما غیرکارشناسیترین و سخیفترین دعاوی دیکته شده را بیمحابا بازگو میکنند.
♦️مناظرهها را همچنین میتوان با مناظرات سه دوره قبل (سالهای 88 و 92 و 96) مقایسه کرد. روشن است که با وجود رسوب و تکرار برخی بد اخلاقی های گذشته در میان شماری از نامزدها، مباحث چقدر عمق پیدا کرده و برخی نامزدها چقدر با تسلط و مطالعه و انباشت تجربه سخن میگویند.
🔹انصافا در مناظرات اخیر، نکات کاربردی و عملیاتی بسیار خوبی از سوی برخی نامزدها بیان شد که میتواند راهگشای دولت جدید در اصلاح رویههای غلط مدیریتی باشد. این یک پیشرفت مهم در فرهنگ سیاسی و نخبگانی کشور است.
♦️در مجموع و در مقایسه با روند مناظرههای ادوار گذشته، میتوان نمره قبولی به مناظرات فعلی داد و ضمنا با نقد دقیق، به ارتقای کیفیت آن همت گماشت.
📌کیهان
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هوشیار باشیم
تیم رسانه ای دولت ، تمام توان خود رو برای کشوندن انتخابات به مرحله ی دوم به کار گرفته
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از عقل سرخ||علی سلیمانی
هزار بار برای آقایان توضیح دادیم سال ۹۲ که کرده اید پایه تحلیل اطلاعاتش غلط است.
سال ۹۲ اگر همه نامزدها به نفع یکنفر کنار میرفتن و همه آرای آنها هم به سبد آن یک نفر میرفت بازهم روحانی برنده انتخابات بود زیرا او بیش از پنجاه درصد آرا را کسب کرده بود و فرقی نمیکرد بقیه آرای بین ۱۰نفر تفکیک شده باشد یا برای یک نفر باشد.
نکته دوم اینکه سال ۹۲ انتخابات درپایان دولتی بود که همسو با جریان انقلابی معرفی میشد والان انتهای دولت غربگراست.
پس مقایسه امروز با ۹۲ و همچنین عدم وحدت را دلیل شکست۹۲ بیان کردن اطلاعات وتحلیل غلط است.
انقدر جریان انقلابی را عادت ندهید به سطحی نگری و فاقد قدرت تحلیل بودن.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر شبکه الجزیره: هر رئیس جمهوری هم در ایران بر سرکار آید، سیاست های آمریکا در قبال ایران تغییر نخواهد کرد
💢 کارشناس شبکه الجزیره انگلیسی در مورد ریشه مشکلات میان ایران و آمریکا، انعطاف ناپذیری سیاست های آمریکا را دلیل اصلی آن عنوان کرد و گفت:
🔺"در 20 سال گذشته انواع روسای جمهور اصلاح طلب، میانه رو و تندرو در ایران روی کار آمدند ولی دیدیم که سیاست آمریکا در قبال ایران تغییری پیدا نکرد"
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺تاجگردون مدیرعامل بیمه سرمد که روز گذشته فیش حقوق نجومی وی منتشر شده بود، توسط هیئت مدیره این بیمه از سمت خود برکنار شد!
➕ هیات مدیره باید پاسخگوی انتصاب چنین فردی باشد و نمیتواند امروز ژست بی اطلاعی بگیرد و با برکناری او از پاسخگویی فرار کند؛ درصورت هزینه دار نشدنِ انتصاب چنین افرادی، باید شاهد بکارگیری مجدد آنها در منصب های دیگر و "تَکرار" فسادها، تبعیض ها و بی قانونی هایشان بود!
#گشت_ارشاد_مدیران
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
🔻مسیح مهاجری در خواب زمستانی
💢مسیح مهاجری، بعد از ۷ سال از تشکیل داعش، امروز از خواب زمستانی بیدار شد و علیه داعش اعلام جنگ کرد!
♨️مسیح مهاجری خود را نگران عاملین داعش می داند. لابد قرار است علیه آمریکا و اروپا حکم جهاد دهد!
♨️البته اگر به آنها حکم جهاد دهد، پس چگونه دوستانش با «جان کری» عکس یاد گاری بگیرند؟ یا وقتی موگرینی به مجلس آمد چطور «سلفی تحقیر» بگیرند؟
⏪آری باید به حکم جناب «مسیح مهاجری» که از طرفداران دو آتشه روحانی و لاریجانی است جوانهای وطن قیام کنند. ولی از چند سال پیش جوانان وطن برای نبرد با این غول سیاه به نبرد رفتند، در خون خود غلتیدند و سرهای امثال شهید حججی از بدن جدا شد.
🔻 همان جوانهای پاکی که غربگراها تحقیر و تمسخرشان میکردند که چرا در خارج از وطن برای جنگ میروند، همان گلهای پاکی که به فرمان علمای انقلابی لبیک گفتند و جان خود را برای نجات ملت و اسلام در کف دست گرفتند!
💢البته دیگر به حکم جهاد جناب مهاجری نیازی نیست!
یادم آمد جناب مهاجری، ۴سال پیش سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی اعلام پایان داعش را بطور رسمی اعلام کرد.
❓راستی جناب مهاجری، حاج قاسم عزیز به دست چه رژیمی شهید شد؟ لابد آن رژیم آمریکا نبود، آمریکایی که امثال مهاجری برایش سینه چاک می کند مگر قاتل سردار رشید ما می شود؟! ولی شد.
♦️البته به جناب مهاجری اشکالی نیست، انتخابات است. ۸ سال پیش مردم را به دولت روحانی دعوت کرده. اگر دولت سوم روحانی تشکیل نشود، امثال ایشان چه کار باید کنند؟ شاید از #گشت_ارشاد_مدیران واهمه دارند؟
✍️#رضا_جعفری
#انتخابات
آنتی سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
⚡️شگرد شناخته شده لیبرالها این است که کارنامه و سابقه خود را به پای دیگری مینویسند و بر سرش فریاد میزنند. هرآنچه هستند را به دیگران نسبت میدهند و ناسزا میگویند تا کسی فرصت بازخواست از آنها را نیابد.
فریاد #وا_مدرکا یادتان هست؟ او از هلند دکترا ندارد...
✍ #سید_یاسر_جبرائیلی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیوار_کشی!
✋شاید برخی سنشون قد نده یا این قسمت از تاریخ انقلاب رو نخوانده باشن
👈 خلاصه اینکه: یه زمونایی اوایل انقلاب یه #خودمجتهد_پندارهایی داشتیم که میخواستند برداشتهای شدیداً اشتباه خود از انقلاب و اسلام رو بزور و تندروی تو جامعه پیاده کنند...
👈برخی پونس! پیشونی دخترهایی که حتی مقداری از مویشان بیرون بود می زدند!
👈برخی دنبال #دیوار_کشی تو کلاسها و خیابانها بودند!
👈برخی مسئولیت داشتند و بازیگران قبل انقلاب رو طرد می کردند که هیچ، خود حزب اللهی هایی چون شهید آوینی رو هم بایکوت می کردند!
👈 برخی تو مجلس طرح انحلال ارتش می دادند که شهید چمران مقابل آن ایستاد و ...
✋می دونید آخر و عاقبتشون چی شد؟
👈یه عدشون مثل گنجی و مخملباف کلا دگر اندیش شدن و رفتن ساکن اسراییل شدند و یا در دل استکبار جهانی علیه امام و انقلاب و حتی اسلام موضع گرفتند.
👈 یه عدشون مثل #خاتمی از اونور پشت بوم افتادند و با کسوت #اصلاح_طلبی_و_کارگزارانی ظاهر شدند و با نسبت دادن همان کارهای خود به مخالفانشان!! ریاست جمهور و نماینده مجلس شدند و هر روزشون خسارت محض برای انقلاب شد که نمونه آخریش همین #روحانی است...
🔺بله عزیزان، اینها یه چنین گذشته ای دارند و هر بار برای رای جمع کردن همان کارهای خود را به کسانی نسبت می دهند که آن زمان از مخالفان سر سخت اقداماتشون بودند.
✋راستش اون زمونا مردم با #انتخابشون حذفشون کردند ولی اونها با چنین حیله هایی برگشتند و با تشکیل #کانونهای_قدرت_و_ثروت جامعه رو به این روز انداختند، الان هم مردم تنها با #انتخابشون می تونن اونهارو کنار بزنن.
✍ #محمود_باقری
#خودزنی
👈اگرچه تا آخرین لحظه تا انتخابات باید حواسمان جمع باشد که از اردوگاه اصلاح طلبان اقدامهای عوامفریبانه ای چون ماجراهای سال ۹۲ و ۹۶ سر نزند و برای هر اقدام آنها برنامه ای داشته باشیم اما...
...اما ظاهراً در اردوگاه اصلاح طلبان یک نوع درهم ریختگی و ناهماهنگی مشاهده می شود.
✋اگر از مهرعلیزاده حمایت نکردند واقعا حق داشتند 😏اما روی همتی این #خودزنی_ها حاکی از نوعی اغتشاش است.
🔻پ.ن
اینطور که معلوم است عدم احراز صلاحیت لاریجانی و جهانگیری محاسبات آنها را به هم زده است.
✍ #محمود_باقری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
توئیت جالب ماموستا فایق رستمی امام جمعه اهل سنت سنندج و نماینده مجلس خبرگان در مورد دو کاندیدای ریاست جمهوری.
درود به شرفت🙏
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi