5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهارات تاملبرانگیز حجتالاسلام شهاب مرادی درباره بیاطلاعی رئیسجمهور از وضع جامعه
مرادی:
باید برای رئیسجمهور خوابیدن و بیدار شدن مردم هم مهم باشد.
کاسبی افراد روزمزد داغان شده و دولت اطلاعی از آنها ندارد. حکومت اسلامی هستیم و نباید خودمان را با آمریکا و چین مقایسه کنیم.
باید از مردم حمایت شود نه فضولی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴تحلیل کوتاه/ چرا می گوییم احتمال حمله بیولوژیک از سمت صهیونیسم و آمریکا زیاد است؟
در پروتکلهای صهیون (پروتکل چهاردهم) آمده است یهودیت(۱) دین آینده است و ما باید ادیان را نابود کنیم.
امروزه بزرگترین ادیان در جهان ، مسیحیت ، اسلام و دین حاکم بر چین هست.
جالب است بدانید مراکز این سه دین شهرهای واتیکان رم(۲) ، قم(۳) و ووهان(۴) است.
وقتی دقیق تر می شویم می بینیم که انتشار کرونا از این سه شهر درکشورهایی است که مرکز این ادیان می باشد.
از دید یهود صهیونیسم اسلام واقعی شیعه است که مرکز آن قم و نجف است.نه اسلام وهابیت در عربستان،لذا در عربستان خبر آنچنانی نیست.
جالب است که اعلام کرونا نیز از این دو استان در ایران و عراق بود.
پی نوشت:
۱_آیین یهود جدا از یهودیت افراطی صهیونیزم است و پروتکل یهود مربوط به صهیونیزم می باشد.
۲_تا کنون بیشترین مبتلا و فوتی در اروپا مربوط به کشور ایتالیا بوده است.
۳_کرونا از قم شیوع پیدا نکرد بلکه در قم شناسایی شد، و این در حالیست که ورود افراد ناقل یا مبتلا از طریق تجار چینی به تهران بوده است.
۴_پیشینه تاریخی معبد گوئیان مجسمه ها وکتاب مقدس بوداییان در این استان قرار دارد.
✍"محمدصالحی"
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
.
آقای روحانی! بحرانها تمام میشوند اما مردم این روزها و عملکرد کابینه شما را در این بحران فراموش نمیکنند. کابینه کجاست؟ غیر از چند وزیر که در میدانند، بقیه وزرا کجایند؟ رحمانی فضلی، زنگنه و ....
اگر سرهنگها نبودند، اگر بسیجیان افراطی نبودند، اگر دولت با تفنگ نبود، اگر همه اینهایی که در سالهای اخیر با زبانت نواخته شدند، نبودند تکلیف مردم بی پناه چه بود...
✍حمید رسایی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
دستگیری زنی که خود را پرستار اعلام میکرد و در کلیپی با گریه و ناله اعلام نمود از صبح تا حالا صد تا جلوم کشته شدن ...
این خانم تحت هیچ عنوان در کادر هیچ بیمارستانی فعال نبوده و در هرمزگان با تهیه فیلم و کلیپ برای مسیح علی نژاد اقدام مینموده که توسط اطلاعات سپاه هرمزگان دستگیر شد.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی روشن و شفاف میگه اصلا سازمان ملل قدرتی نداره که به آمریکا فشار بیاره تا تحریمها رو بداره!
غربگداها تحریم ایران در این شرایط سخت رو ببینن تا دوباره فکر مذاکره با این دولت کثیف و جنایتکار به سرشون نزنه
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را یونیسف منتشر کرده و در آن به ویروسی خطرناکتر از کوید ۱۹ اشاره میکنه!
هر چیزی را باور نکنید، اخبار را فقط از مبادی رسمی پیگیری کنید
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوتین شخصا سرزده میره داروخانهها تا مطمئن بشه ماسک و محلول ضدعفونی باشه!
ما هم اینجا رئیس جمهور داریم از وقتی کرونا اومده غیب شده و خوشحاله که هفتهای دوبار جلسات هیئت دولت رو با موضوع کرونا شروع میکنه 😐
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها یک ساعت از اعلام تعطیلی و قرنطینه عمومی در دانمارک گذشته بود که این شادترین مردم متمدن و قانونمند دنیا این چنین به فروشگاه ها حمله ور شدند!
یه عمر با فرهنگ بودن اروپاییها رو زدن تو سر ایرانیها ولی کرونا واقعیت جوامع اروپایی و فرهنگ بالای ایرانیها رو نشون داد 👌
@Bisimchimedia
⭕️ #رشته_توییت
1⃣ یکی ازشاخه های مهم درعلوم اجتماعی، انسان شناسی فاجعهAnthropology of Disasterاست.این شاخه، به بررسی آثار اجتماعی و فرهنگی ناشی از فجایع طبیعی یا انسانی نظیر سیل، زلزله، جنگ و... می پردازد. مطالعه آثار اجتماعی فاجعه درموقعیت های اجتماعی پیش، حین و پسافاجعه دستور کار آن است.
2⃣ موقعیت پیشافاجعه آنچه بیشترین اهمیت را دارد، پیشگری از وقوع بحران با تاکید بر مولفه های فرهنگی و اجتماعی است. اما در موقعیت وقوع، تاکید بر مدیریت بحران با مولفه های فوق است. مولفه های فرهنگی بومی یکی از عناصر مهم در مدیریت بحران است
3⃣ مولفه ها در فرهنگ هایی که با سنت ارتباط بیشتری دارند، کارکرد بیشتری در مدیریت بحران دارند. در فرهنگ های سنتی تر، روحیه جمع گرایی بیشتری وجود دارد و این روحیه همبستگی اجتماعی بیشتری را درپی دارد و از این رو می توان در حین فاجعه برای مدیریت بهتر از آن استفاده کرد.
4⃣ موقعیت های حین فاجعه، نقش دولتها States در کمک رسانی و مدیریت بسیار پررنگ است. دولتها با ابزارهای قوی در اختیار، در هنگام وقوع بحرانها بسیار موثرند واز اینرو، بایستی از تمامی ظرفیت ها و امکانات داخلی و بین المللی خود در جهت مدیریت بحران استفاده کنند و این البته وظیفه آنهاست.
5⃣ با ابزارهای در اختیار خود، نظیر ابزارهای فنی، بهداشتی و تخصصی و بطور کلی امکانات سخت افزاری از سویی؛ و از سوی دیگر در کنترل داشتن پروسه ها و فرایندهای حقوقی و سیستم های خشونت مشروع، نقش اول را در موقعیت حین فاجعه و کنترل و مدیریت این موقعیت دارند.
6⃣ این موقعیت، یکی از نقش های دولتها، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی در سطوح خرد و کلان برای مدیریت بحران است. در سطح کلان، ایجاد همبستگی ملی با استفاده از نظام تبادل نمادین و سیستم رسانه ای بسیار مهم است و این البته با الگوسازی از رفتار خود دولتمردان شروع می شود.
7⃣ از لایه های کلان هویتی نظیر مذهب و دین درفاجعه بسیار مهم است.همبستگی های اجتماعی ناشی از عقاید و مذهب،ناگسستنی ترین سطح پیوندهاست.ادیان قبل از هر چیز یک بعد ذهنی و باوری قوی دارند، واین کلان ذهنیت اگر بکار گرفته شود، هم در سطح کنشی و هم در سطح احساسی وکاهش آلام مهم است.
8⃣ سطح خرد نیز بایستی با استفاده از ظرفیت های محلی و مولفه های فرهنگ های بومی و همبستگی های سطوح خردتر، نظیر حلقات هویتی استانی، شهری، قومیتی، طایفه ای، خانوادگی و... به مدیریت بحران پرداخت.استفاده از ظرفیت سمن های بومی و حتی ملی در این راستا موضوعیت جدی دارد.
9⃣ اولین پدیده ای است که بعد از جنگ دوم جهانی تبدیل به یک بحران بین المللی شده که اثرات بومی مشابه و البته متفاوتی دارد.این پدیده نیز مانند همه پدیده های زیستی و فنی از بعد اجتماعی پررنگی برخوردار است که در مدیریت آن هم مشابهت و هم تفاوتهای جدی وجود دارد.
🔟 ما در ارتباط باکرونا، موقعیت حین فاجعه است و نقش دولت در مدیریت آن بسیار بالاست. یکصدابودگی State دراینجا بسیار مهم است. در ایران بخش مهم استیت،قوه مجریه است و ۸۰ درصد اختیارات اجرایی را برعهده دارد. متاسفانه این قوه از زمان وقوع بحران تاکنون،نقش موثری در مدیریت نداشته.
1⃣1⃣ کاری قوه مجریه(غیر از وزارت بهداشت) و شخص ریاست محترم جمهور و البته مقننه در مدیریت بحران را بصورت داوطلبانه نهادها و حلقات سنتی فرهنگی سعی در جبران داشته اند، که این البته کافی نیست. این عدم توازن، مدیریت بحران را در موقعیت کنونی دشوار ساخته است.
2⃣1⃣ باید در اینجا در میدان باشدو تمام ظرفیت های داخلی وبین المللی اش رابرای مدیریت به میدان آورد، و هم ازظرفیت های بومی و حلقه های هویتی کلان و خرد و همبستگی اجتماعی ناشی از آن برای حل مساله استفاده کند.عدم حضور رئیس جمهور دراین میدان، پیام نمادین نامناسبی در عرصه عمومی دارد
3⃣1⃣ پیش آمده در ارتباط با کرونا را می توان در بعد اجتماعی با عناصر فرهنگی سنتی ایرانیان نظیر مذهب و جمع گرایی و ارزش های ناشی از آن مدیریت کرد، و متاسفانه به سبب نفوذ فردگرایی نئولیبرال، توجه به این بعد در بخش هایی از کارگزاران ما کمتر شده است.
4⃣1⃣ کرونا و موقعیت فاجعه آمیز آن در ایران، عرصه نبرد دو پارادایم صد ساله تاریخ ایران را وارد فاز جدیدی کرده است. فردگرایی سکولار و نئولیبرال، و جمع گرایی سنتی و مذهبی؛ هر دو با تمامی نظام ارزشی خود به میدان آمده اند، و هر دوی اینها نمایندگانی در سطح State دارند.
5⃣1⃣ علمی انسان شناسی و شاخه متاخر و پرطرفدار آن یعنی انسان شناسی فاجعه، به ما توصیه میکند که بایستی در مدیریت بحران، جانب نظام ارزشی سنتی را رها نکرد. اگرچه تجربیات بین المللی و جهانی بشر موضوعیت دارد، اما مدیریت بهینه فجایع قطعا با تکیه بر ارزش های بومی رقم میخورد
👤 احمد نادری
به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 لایههای سیاسی بحران سازی پزشکی - درمانی
✍️ #محمد_اسماعیلی
🔹 القای بحران ناکارآمدی» در کشور مهمترین پروژه نظام سلطه است؛ پروژهای که ابعاد مختلف دارد، در مصادیق مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و حتی پزشکی-درمانی نیز قابل ردگیری است و هدف آن توسعه تضادهای جامعه با حاکمیت و در نهایت «مشروعیت زدایی» از حاکمیت سیاسی کشور است.
🔻 تلاش شده است ناتوانی دولت یا برخی از نهادها و سازمانها به پای اصل حاکمیت نوشته شود تا جامعه به یک باور مشترک برسد و آن اینکه نظام قادر به پاسخگویی نیازهای اولیه مردم نیست و به طریق اولی در شرایط بحرانی کشور، قدرت پاسخگویی به مطالبات به پایینترین سطح ممکن میرسد.
◾️ کمااینکه طی هفتههای اخیر، ضدانقلاب و وابستگان سیاسی یک جناح خاص در داخل کشور همراه با رسانههای فارسی زبان وابسته به دولتهای غربی تلاش کردهاند با:
1️⃣ سانسور میزان گستردگی جهانی ویروس کرونا در بیش از ۱۰۰ کشور
2️⃣ میزان ابتلای مردم سایر جوامع و مرگ و میر صورت گرفته در این کشور
3️⃣ توان محدود کشورهای پیشرفته و قدرتمند در مواجهه با چنین ویروسی،
این تلقی را در اقشار مختلف مردم ایجاد کنند که ایران فاقد توانایی لازم پزشکی- درمانی برای مقابله با فراگیری چنین بیماری است.
❌ باورمندسازی چنین مؤلفهای میتواند روحیه خودباوری ملی را به شدت کاهش داده، افکار عمومی را از آینده کشور و نظام به طرز قابل ملاحظهای ناامید و دلسرد کند و تضادهای تصنعی میان مردم و نظام را با هدف دوقطبی سازی مردم - حاکمیت سازماندهی و ارتقا دهد.
🔺 مهمترین عامل داخلی که میتواند القائات هدفمند مبنی بر اینکه نظام در شرایط اضطراری و بحرانی فاقد کارآمدی و توانمندی لازم برای مدیریت کشور است وجود عناصری در رأس مجموعههایی است که شاکله اساسی مدیریت کشور را بر اساس خوشبینی به نظام سلطه پایه گذاری کردهاند؛
1️⃣ سبک زندگی شخصی و حتی الگوی مدیریتی آنها نسبتی با ساده زیستی
2️⃣ مسئولیت پذیری ناشی از مفاهیم اسلامی
3️⃣ مدیریت انقلابی- جهادی و احیای گفتمان انقلاب در مصادیقی مانند استکبارستیزی و مؤلفههای مرتبط با آن فرسنگها فاصله دارد
💢 افزون بر اینکه مجموعهای از این خصایص و ویژگیها در بین جمعی از سیاستمداران و سیاست وزران کشور را با مشکلات عدیدهای روبهرو کرده است.
#سیاسی / متن_کامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 چند نکته درباره درخواست وام دولت روحانی از "صندوق بین المللی پول" به بهانه غلبه بر کرونا
✍️ #امیرحسین_ثابتی
1️⃣ این اقدام خلاف اصل ۸۰ قانون اساسی است چون مجلس آن را تصویب نکرده است.
2️⃣ این کار آن روی سکه سخنان روحانی در سال ۹۲ است که قبل از برجام گفت "خزانه خالی است" و رسما به امریکا پالس داد که ایران به قدری ضعیف شده که نیازمند توافق به هر قیمتی است. لذا درخواست وام به این صندوق در شرایط کنونی، به دشمن این پالس را میدهد که ایران آنقدر ضعیف شده که برای اولین بار بعد از انقلاب محتاج اخذ وام از این صندوق شده است.
3️⃣ ممکن است برخی بگویند پس در شرایط فعلی، بودجه مبارزه با کرونا را باید از کجا تامین کرد؟ منابع مالی جایگزین مشخص است. فقط کافی است اراده ای برای مدیریت اقتصاد کشور وجود داشته باشد.
❌ به عنوان مثال چند روز قبل اعلام شد که ۸ میلیون یورو قرار است به عنوان دستمزد به ویلموتس مربی خارجی تیم ملی پرداخت شود! آیا کشوری که در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم است، حتما باید مربی خارجی برای فوتبالش استخدام کند تا چنین مبالغ کلانی از بیت المال حیف و میل شود؟
◾️ یا هزاران میلیارد تومانی که در چند سال گذشته دست ابربدهکاران بانکی بوده و به بیت المال پس داده نشده، منبع مالی بهتری برای اداره کشور نیست؟ سال ۹۲ که حسن روحانی اداره کشور را بدست گرفت مبلغ معوقات بانکی ۷۰ هزار میلیارد تومان بود، این مبلغ با پایان دولت اول روحانی بجای آنکه کاهش پیدا کند در سال ۹۶ به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومان رسید!
🔰 فارغ از آنکه تا امروز نیز این مبلغ بیشتر شده، امروز دولت باید پاسخ دهد چرا بجای تلاش برای کاهش این ارقام نجومی، میخواهد کشور را وارد یک بحران مالی و بدهی کلان به یک صندوق خارجی کند؟
❇️ آیا چاه برجام برای کشور بس نبود؟
🔺 قرار است چاه دیگری برای کشور حفر شود تا دولتهای بعدی نیز تا سالهای سال درگیر آن شوند؟
💢تجربه نشان داده بسیاری از کشورهایی که از این صندوق وام گرفته اند یا در درازمدت محبور به تغییر سیاستهای کلان مالی خود بر اساس خواست این صندوق شده اند یا در بازپرداختهای خود دچار ورشکستگی شده اند. آیا نباید از این تجارب عبرت گرفت؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 حفظ برجام به هر قیمتی، سیاست آشنای دولت روحانی در سالهای اخیر
✍️ #مهدی_مظهر
🔹 این اندازه مماشات با طرفهای اروپایی و تحمل بدعهدی آنان از سوی دولتمردان، جای تعجب ندارد زیرا تنها دستاورد دولت روحانی در این سالها، توافق برجام بوده است و این دولت به هر قیمتی تلاش میکند این دستاورد را برای خود نگه دارد
🔻 پایان دادن به برجام توسط دولت در واقع اعتراف به مسیر اشتباهی است که در سالهای اخیر خسارتهای فراوانی را به کشور تحمیل کرده است.
❇️ اما ادامه این روند، از یک سو سبب تداوم بلاتکلیفی برای فعالان اقتصادی است که موجب میشود اقتصاد ایران نتواند خود را با شرایط تحریمی وفق دهد.
❌ از سوی دیگر مماشات با طرفهای اروپایی و کوتاه آمدن در برابر آنها نتیجهای جز جری شدن آنها در پی نداشته و ایران در فرایندی تدریجی در همان مسیری قرار میگیرد که آنها به دنبال آن بودند
◾️ چنان که شاهد هستیم پس از خروج رسمی آمریکا از برجام و ماهها تعلل کشورهای اروپایی در انجام تعهدات خود در برجام، پس از آن که ایران اقدام به کاهش تعهدات برجامی خود کرد، این کشورها مکانیزم ماشه را فعال کردند
🔺 این موضوع به خوبی نشان میدهد که طرفهای غربی تا زمانی که ایران نرمش نشان دهد، بر مواضع زیادهخواهانه خود پافشاری خواهند کرد.
💢 بر این اساس به نظر میرسد ضرورت دارد دولتمردان ایران هر چه سریعتر و به صورت صادقانه، اشتباه راهبردی خود را در اعتماد به غرب بپذیرند و بیش از این با تداوم برجام، کشور را گرفتار خسارت نکنند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb