فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از صحبتهای سال گذشته دکتر عباسی که درباره ایجاد مشکلات اقتصادی و فشار به مردم توسط برخی مسئولین، برای بردن کشور پای میز مذاکره با غرب هشدار داده بودن...
@Bisimchimedia
https://eitaa.com/tahlilesiasy
حالا ما این تصویر طنز رو از براندازان منتشر میکردیم که چهل ساله میگن امسال کار جمهوری اسلامی تمومه، ولی اینام واقعا همین قدر احمقن!
اینم سندش😂
@BisimchiMedia
https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری مظلوم نیست!
گلایه همسر شهید از عملکرد برخی خواص و مظلومیت رهبر انقلاب و پاسخ جالب رهبری
@Bisimchimedia
https://eitaa.com/tahlilesiasy
🤲 دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
🌺 خدایا به کرمت توفیق شکرگزاری به من بده
@TebyanOnline
https://eitaa.com/tahlilesiasy
4_6039867836686403961.mp3
28.71M
روز خود را با قرآن آغاز کنید
🎧 ترتیلخوانی جزء چهارم
🎙قاری: ابوبکر شاطری
📖 معرفی سورهها توسط محمد نصرآبادی (دقیقه ۳۷ تا ۴۲)
@TebyanOnline
https://eitaa.com/tahlilesiasy
#قرآن_جیبی
📖 نکات کلیدی زندگی موفق در جزء چهارم قرآن
💠 سفره دلت رو نزد دشمنان باز نکن...
@TebyanOnline
https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 آمریکا حقی برای تحریم یکجانبه کشورها ندارد و چین مانع این روند خواهد شد
💬 #ویکتور_جائو، نائب رئیس سازمان جهانی سازی چین:
✅ آمریکا تنها به دنبال تحمیل خواسته خود به دیگر کشورها است؛ رابطه ایران و چین بر اساس برابری شکل گرفته است و چین در این زمینه توجهی به تحریم های آمریکا نخواهد داشت.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 مذاکره جای "دیکته نوشتن" نیست!
💬 #سعید_جلیلی
🔹 جلیلی از مذاکرات هسته ای در دوره قبل میگوید: توازن؛ شرط اصلی برای ما بود
🔸 غربی ها از سال 92 پشت میز مذاکره ننشستند؛ آنها سال 87 مجبور به مذاکره شدند
✅ روایت روند عقب نشینی کشورهای غربی در مذاکرات هسته ای پیش از سال 92
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
https://eitaa.com/tahlilesiasy
4_5954133962971416010.mp3
8.1M
4️⃣ #تندخوانی(تحدیر) جزء چهارم قرآن کریم
✨حجم 7.7 مگ
🕕زمان: 33 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
@tahdir_dabagh
🔴 شکست #برجام تقصیر ایران بود؟
🔹یکی از حرف های حامیان حسن روحانی که بعد از 8 سال هنوز پای وی مانده اند این است که چون روی موشک ها شعار مرگ بر اسرائیل نوشته شده، برجام بهم خورده است و آمریکا از برجام خارج شد! البته این استدلال را خود روحانی بکار برده ولی هیچ وقت اعضای تیم مذاکره کننده به کار نبرده اند. برخی حامیان رسانه ای و سیاسی آنها با طرح این مسئله، سپاه و جریان انقلاب را مقصر خروج آمریکا از برجام معرفی می کنند تا در انتخابات ماهی آن را صید کنند!
🔻چند نکته در این باره عرض می کنیم:
🔹اولاً ایران از شروع برجام تا دوسال بعد از «خروج آمریکا از برجام» به تمام تعهدات خود متعهد بود. آژانس انرژی اتمی که نظارت های آنلاین و آفلاین و سرزده از مراکز هسته ای ایران داشته و هنوز هم دارد حداقل در 13 بیانیه رسمی اعلام کرده که ایران به تمام تعهدات برجامی خود متعهد است. حتی تا دوسال بعد از خروج آمریکا از برجام! پس ایران کاری خلاف تعهدات برجامی خود انجام نداده!
🔸ثانیاً جناب ظریف و تیم مذاکره بارها اذعان کرده بودند که مسائل موشکی ذیل برجام نیامده. ظریف: «موضوع موشکی جزوی از برجام نیست. این را هم فرانسه اعلام کرده و هم آمریکا. در قطعنامه ٢٢٣١ عبارتی است درباره موشک های بالستیک که ایران نیز موضع خود را اعلام کرده است».
🔹«نبیله مسرالی» سخنگوی فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا نیز با اشاره به این که برنامه موشکی ایران ارتباطی به توافق هسته ای با کشورهای عضو گروه 5+1 ندارد، می گوید: «برنامه موشک بالستیک ایران بخشی از توافق هسته ای سال 2015 نیست و از این رو آزمایش های موشکی نقض این توافق نیست».
🔸ثالثاً آمریکا در زمان ترامپ از 22 قرارداد و عهدنامه بین المللی خارج شد؛ برخی از این عهدنامه ها را ببیند:
1️⃣ خروج از «پیمان تجاری اقیانوس آرام» (TPP تیپیپی)
2️⃣ خروج از پیمان اقلیمی پاریس (Accord de Paris)
3️⃣ خروج از سازمان یونسکو (UNESCO)
4️⃣ خروج از توافق نیویورک و نادیده گرفتن شرایط مهاجرین
5️⃣ خروج از شورای حقوق بشر
6️⃣ قطع بودجه آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطین (UNRWA)
7️⃣ خروج از «پیمان تجارت آزاد آمریکایی شمالی» موسوم به(نفتا بین سه کشور کانادا و مکزیک و آمریکا)
8️⃣ خروج از پیمان منع موشک های هسته ای میانبرد (INF) با روسیه
9️⃣ خروج از پیمان آسمان باز (بین 34 کشور)
🔟 تحریم دیوان بین المللی کیفری (ICC)
1️⃣1️⃣ خروج از سازمان جهانی بهداشت (WHO)
2️⃣1️⃣ خروج از برجام
🔻آیا همه اینها روی موشک ها نوشتند #مرگ_بر_اسرائیل؟ این لیست بلند نشان از عهدشکنی و تکبر آمریکا نسبت به همه دولت ها و ملت هاست نه فقط نسبت به ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران. متأسفانه برخی از جریانات سیاسی ما به جای واقع بینی و نگاه درست به سیاست بین الملل در توهم به سر می برند و شناخت درستی از مسائل ندارند. بدتر آنکه ظلم های آمریکا را می بینند باز کشورمان را مقصر می دانند!
✍️ #داود_مدرسی_یان
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
https://eitaa.com/tahlilesiasy
💢رهبر انقلاب: آمادگیها را تا سر حد نیاز افزایش دهید
🔹🔸امام خامنهای در پیامی بهمناسبت روز ارتش و نیروی زمینی:
♦️امیر سرلشکر سیّد عبدالرحیم موسوی
فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سلام من را به همهی کارکنان عزیز ارتش و خانوادههای محترمشان برسانید.
♦️امروز ارتش در صحنه و آماده انجام مأموریت است، این آمادگیها را همچنان تا سر حد نیاز افزایش بدهید و نقشآفرینی کنید.
🆔 @amarha
https://eitaa.com/tahlilesiasy
♦️ ردپای کردها در حمله راکتی به مقر حشد و انفجار بغداد
#تحلیل_کوتاه
🔹 عراق در روزهای اخیر حوادث بسیاری را پشت سر میگذارد. ولی حمله راکتی به مقر یکی از تیپهای حشدالشعبی و انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در یکی از محلات شهرک صدر بغداد که به کشته شدن ۴ نفر انجامید، حوادثی غیر معمول بود که وقوع و همزمانی آن جای بررسی دارد.
🔸 این رویدادها دقیقاً پس از وقوع دو اتفاق در اقلیم رخ داد. اتفاق نخست حمله به یکی از مقرهای موساد در اقلیم کردستان بود که بنابر اظهار برخی رسانهها تلفاتی بر جای گذاشت و اتفاق دوم حمله راکتی به بخش مرتبط با نظامیان آمریکایی در فرودگاه اربیل بود که علاوه بر خسارات مادی، ظاهراً تلفات جانی نیز برای نیروهای آمریکایی در بر داشته است.
🔸 درست به فاصله کوتاهی از این دو اتفاق، انفجار شهرک صدر بغداد و حمله به مقر تیپ ۳۰ حشدالشعبی مستقر در استان نینوا رخ داد که طبق بیانیه این سازمان، به صراحت نیروهای پیشمرگه کُرد به عنوان عامل این حمله معرفی شد.
🔸 اینکه در حقیقت چه کسی پشت سر دو حادثه روی داده در اقلیم کردستان بوده، نیازمند بررسی بیشتری است ولی در این که کردها و مسئولین اقلیم از حمله به مقر موساد و فرودگاه اربیل عصبانی هستند، جای بحثی نیست و ظاهراً متأسفانه این خشم را بر سر مردم عراق و نیروهای مقاومت که آنها نیز فرزندان مردم عراق هستند، تلافی نمودهاند.
🔸 ناگفته نماند که در این دو اتفاق ردپای صهیونیستها نیز قابل رویت است. صهیونیستها در روزهای اخیر ضربات جدی دریافت کرده و ممکن است به صورت مستقیم یا از طریق عوامل خود اقدام به انتقامگیری کرده باشند.
☘️ اندیشکده راهبردی تبیین🌿
http://eitaa.com/joinchat/1881014274Cd31
https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نسخه کامل مستند" فروشنده ۳"
🎥قسمت اول :
🔥رازهای مرد در سایه🔥
♦️هشدار درباره توافقی که دوباره از ماهها قبل نوشته شده است
♦️جرج سورس این بار هم پول همه را می دهد
♦️زیپی لیونی در گروه بحران چه می کند
♦️آیا ظریف نامه خصوصی به گروه بحران داده است؟
🆔 @amarha
https://eitaa.com/tahlilesiasy
▪️رونق اقتصاد کشور، پیشرفت اقتصاد کشور، هدف اصلیاش چیست؟
🔳هدف این است که ما بتوانیم #عدالت_اجتماعی را در جامعه تأمین کنیم، فقر را ریشه کن کنیم، تا ثروتمند شدن کشور به نفع رفع فقر و ریشه کنی فقر باشد؛ والّا الان ثروتمندترین کشور دنیا آمریکا است؛ آنجا چند میلیون انسان زیر خطّ فقر زندگی میکنند، عدّهی زیادی در گوشهی خیابانها از گرسنگی یا از سرما یا از گرما میمیرند؛ ما این را نمیخواهیم. صِرف اینکه یک کشور #ثروتمند باشد، این، آن چیزی نیست که مورد نظر اسلام و مطلوب اسلام [باشد]؛ باید این ثروت در خدمت ریشهکنی #فقر باشد، در خدمت گسترش #عدالت باشد؛ با این نگاه و با این رویکرد باید حرکت کرد.
۹۸/۰۵/۳۰
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
https://eitaa.com/tahlilesiasy
#محرمانه
📍 اقتصاد به این بزرگی، معیشت مردم به تنگ آمده!
@secret_file
🔹یکی از شاخصهای رتبه بندی اقتصاد کشورها، #تولید_ناخالص_داخلی GDP است. کوچکی و بزرگی اقتصادها با این شاخص توسط صندوق بینالمللی پول بررسی میشود. به عبارتی ما وقتی از GDP حرف میزنیم، میخواهیم بدانیم در طول یکسال، چند ریال یا چند تومان یا چند دلار در کل کشور، کالا و خدمت فروخته شده است.
🔸رتبه ایران در دولت #احمدینژاد از ۲۲ ام به ۱۷ ام رسید و در دولت روحانی با چندین پله سقوط به بالای ۲۵ و ۲۶ رسیده. برخی آمارها میگویند بدتر شده. اما فارغ از اختلافات آماری، چند نکته مطرح است:
🔹یکی از ابهامات جدی غربیها در اوایل تحریمها که میگفتند تحریمها ایران رامتوقف نمیکند همین رتبه GDP ایران بود. آنان میگفتند اقتصاد ایران جزو ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان است و میتواند با تولید داخل تحریمها را خنثی کند. یک دلیلِ تاکیدهای مکرر و هر سال رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از تولید همین مسئله است.
🔸یکی از دلایل سقوط تقریباً ده پلهای ایران در دولت روحانی، تعطیلی مراکز تولیدی و تمرکز دولت روی برداشتن تحریمها از طریق دادن امتیاز به غربیها بود که در عمل اتفاق نیفتاد! دولت روحانی، کشور را ۸ سال معطل مذاکرات گذاشت ولی وضع روز به روز بدتر شد! عدم حمایت از تولید، کشور را حداقل ده پله عقب انداخت!
🔹با وجود همه این نقدها و اختلافات آماری، اما سوال جدی این است چگونه #اقتصاد_ایران جزو ۳۰ اقتصاد بزرگ دنیاست اما وضع معیشتی ملت این است؟ چگونه جزو اقتصادهای بزرگ جهان هستیم اما مشکل بیکاری و تورم و کمبود اقلام اساسی و گرانی مسکن داریم؟ پاسخش روشن است: چون ثروت و منابع کشور ناعادلانه توزیع شده؛ چون تبعیض نهادینه شده؛ چون اقتصاد کشور سرمایهداری است. چون اقتصاد کشور طبقاتی شده. برخی طبقات روز به روز ثروتمندتر و برخی فقیرتر شدهاند. چون ضریب جینی و اختلاف طبقاتی افزایش پیدا کرده است.
🔸نگاه به خیابانها و خانهها کنید. زرق و برق بیشتر شده! زرق و برق شهرها و خیابانها و خانهها بیشتر شده؛ ماشینهای گران قیمت روز به روز بیشتر میشوند، برجهای تجاری و مسکونی در گوشه کنار شهرها، نجومی رشد میکند، غذاهای رستورانهای غیرمتعارف روز به روز گرانتر میشود، اما عموم مردم، اقشار متوسط رو به ضعیف، بیشتر درد میکشند! علت چیست؟ علت تبعیض و عقبماندگی در #عدالت است!
🔹بر این مبنا میگوئیم رئیس جمهور آینده باید یک فرد عدالتخواه باشد تا با تغییر ریل کشور از سرمایهداری به عدالت، معیشت ملت را درست کند و وقتی معیشت درست شد مجدداً تولیدکنندههای خرد و کلان، احیا میشوند و باز تولید ناخالص داخلی افزایش پیدا میکند و در نتیجه رتبه اقتصاد کشور هم صعود میکند! با عدالت، پیشرفت واقعی صورت میگیرد.
🔻 برخی کارشناسان معتقدند چنانچه موانع تولید در کشور برداشته شود و همه ظرفیتهای اقتصادی کشور فعال شوند و عادلانه از همه مردم و همه استانها و شهرها حمایت شود تا وارد عرصه تولید شوند، اقتصاد ایران میتواند در یک بازه زمانی با برنامهریزی حتی جزو ۵ اقتصاد بزرگ جهان قرار بگیرد و آمریکاییها این را خوب فهمیدهاند که اگر ایران جزو ۵ اقتصاد جهان شود از یک قدرت منطقهای به یک ابرقدرت تبدیل میشود.
اگر این مطلب را مفید میدانید بازنشر کنید./داود مدرسییان
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
https://eitaa.com/tahlilesiasy
⁉️پرسش کاربران از مهراب قاسم خانی ؛ / سلبریتی و هنرمند یا پادوی روحانی؟
♨️در هفته های اخیر کرونا در کشور اوج گرفته است. وزیر بهداشت و برخی مقامات گفته اند که تصمیمات آنها یک مخالف جدی در دولت دارد. حالا و کمی بعد از مطالب مهراب قاسمخانی علیه وزیر بهداشت ، بقیه رسانه ها و چهره های نزدیک به دولت هم وارد شده اند تا وزیر بهداشت تحت فشار قرار گرفته و به عنوان عامل وضع موجود معرفی شود ...
@iran_onlin_ir
💢فارین افرز: دولت آمریکا به دنبال کنترل جهان از طریق کنترل دادههای اینترنتی و دیجیتال است / بخش اول
🛑به گزارش فارین افیرز، دادههای دیجیتال هم اکنون در مرکز تجارت جهانی قرار گرفته است. برای دهههای طولانی تجارت بین الملل بر روی انواع کالا و خدمات متمرکز بود؛ اما بعد از وقوع بحرانهای مالی جهانی در دهه قبل، رشد تجارت سنتی کند شد و شاهد انفجار تبادل داده و کسب و کارهای مبتنی بر آن بوده ایم.
⭕️برای اثبات این موضوع تنها میتوان به گسترش میزان داده دیجیتال تبادل شده از طریق اینترنت اشاره کرد که از سال 2008 تا 2020 تقریباً 112 برابر شده است. اقتصاد جهانی عرصه تولید، پردازش و مصرف حجم زیادی داده است. کسب و کارهای مبتنی بر تولید کالا و خدمات روز به روز بیشتر دیجیتال میشوند. به عنوان مثال فروش دی وی دیهای حاوی فیلم به شدت کاهش یافته و پخش آنلاین فیلم از طریق پلتفرمهای دیجیتال جایگزین شده است.
🔷این روند در مورد اخبار، کتابها، مقالات تحقیقاتی و غیره نیز به وقوع پیوسته و همه آنها به صورت آنلاین مشاهده و مصرف میشوند. خودروها دیگر تنها دارای یک شاسی و یک بدنه و یک موتور نیستند و تجهیزات پیشرفته الکترونیک و نرم افزاری به آنها برای محاسبه و ذخیره سازی مقدار زیادی داده اضافه شده است. با شیوع ویروس کرونا تحول دیجیتال مشاغل و کسب و کارها سریعتر شده و بسیاری از کسب و کارها به فضای رایانش ابری یا کلود منتقل شده اند.
🔷به نظر نمیرسد روند ارتقای تجارت دیجیتال و تبادل انبوه داده کند شود. در سال 2018 حدود 330 میلیون نفر خریدهای آنلاینی از دیگر کشورها انجام دادند و همین امر ارزش اقلام به فروش رفته به صورت اینترنتی را به 25.6 تریلیون دلار افزایش داد. در آن زمان تنها 60 درصد از جهان آنلاین بود. با افزایش سرعت اینترنت و همه گیر شدن هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، اینترنت اشیا و فناوری مخابراتی نسل پنجم این روند باز هم سرعت بیشتری پیدا میکند.
🔷تاثیر تحولات دنیای فناوری بر عرصه سیاست
🔶این تحولات بی سابقه تنها تجارت را متحول نمیکند، بلکه دنیای سیاست را نیز دگرگون میکند. در این وضعیت، قدرت در اختیار افراد و کشورهایی خواهد بود که بیشترین و مهمترین دادهها را در اختیار دارند. شرکتهای مختلف هم برای تسخیر دنیای کسب و کار و بازار کشورهای هدف چارهای جز توسل به دادههای مهم ندارند. کنترل دادههای حیاتی در حفظ امنیت ملی کشورها نیز تاثیر میگذارد و کشورهایی که این اطلاعات را در اختیار داشته باشند، مزیت رقابتی خواهند داشت.
🔶این تحولات بی سابقه تنها تجارت را متحول نمیکند، بلکه دنیای سیاست را نیز دگرگون میکند و در چنین شرایطی قدرت در اختیار افراد و کشورهایی خواهد بود که بیشترین و مهمترین دادهها را در اختیار دارند.
🔶این اطلاعات همچنین توسط مالکان آنها به سادگی و به عنوان ابزار فشار و چانه زنی و باج گیری مورد سوء استفاده قرار میگیرند. کشورها و شرکتهایی که به دنبال انحصارطلبی، قلدری و از میدان به درکردن رقبا هستند، تلاش میکنند به هر نحو ممکن و به طور انحصاری دادههای مدنظر خود را در اختیار بگیرند. در این وضعیت امنیت و حریم شخصی افراد نیز به خطر میافتد.
🔶در شرایطی که تبادل داده به صورت میان کشوری و قارهای روز به روز بیشتر میشود و دادهها به منبع مهم حفظ و اعمال قدرت مبدل شده اند، هنوز برای کنترل و مدیریت جهانی آنها قوانین و رویههای کلی مورد پذیرش وجود ندارد. چارچوب فعلی موجود در جهان برای تجارت و سرمایه گذاری 75 سال قبل و در شرایط زمانی بسیار متفاوت طراحی شده است. این چارچوب توسط کشورهای غربی و با ادعای ارتقای امنیت و سعادت، مقابله با فقر، ایجاد نظم اقتصادی جهانی، تقویت دموکراسی، بازرگانی و حقوق و آزادیهای فردی طراحی شد. اما این سیستم با واقعیات تجارت جهانی در دنیای امروز سازگاری ندارد. کشورهای مختلف جهان برای مدیریت سیستم اقتصادی فعلی دنیا با دیدگاههایی متضاد در حال رقابت با یکدیگرند.
🔴تلاش آمریکا برای مدیریت و کنترل دادهها
◼️در این شرایط، آمریکا به فکر افتاده تا قوانین جدیدی را برای مدیریت دادهها در عصر دیجیتال وضع کند و سلطه خود بر جهان را از این طریق حفظ کند. البته بر خلاف گذشته آمریکا در این زمینه تنها نیست و برای کشورهای توسعه یافته دیگر جهان نیز در تلاش هستند تا جلوی سلطه گری یکجانبه ایالات متحده را بگیرند.
@iran_onlin_ir
💢فارین افرز: دولت آمریکا به دنبال کنترل جهان از طریق کنترل دادههای اینترنتی و دیجیتال است / بخش دوم
🔵از جمله این کشورها میتوان به چین اشاره کرد که با ابداع فناوریهای بومی نرم افزاری و سخت افزاری مدل خاص توسعه خود را شکل داده و با علم به اینکه شکل دادن به قوانین دیجیتال، قدرت دیجیتال و برتری ژئوپلتیک را برای این کشور به ارمغان میآورد، رقابت در این زمینه را با آمریکا آغاز کرده است. در این بین آمریکا در تلاش است تا از طریق ائتلاف با شرکای خود چارچوب جدیدی را برای کنترل دادهها در جهان شکل دهد و از این طریق ضمن به حاشیه راندن جدی ترین رقبای خود مانند چین، قدرت اقتصادی، امنیت ملی و پیشرفت را برای خود و شرکایش به ارمغان آورده و رقبا را از این موفقیتها محروم کند.
🔹دادهها ابزار خلاقیت هستند
🔶دنیای داده همیشه منبعی برای شکل دادن به ایدههای جدید و افزایش خلاقیت بوده است. در سالهای اخیر با افزایش توان پردازش رایانهها، رونق خدمات رایانش ابری و یادگیری ماشینی و نیز استقبال از الگوریتمهای هوش مصنوعی حجم زیادی از دادهها به طور منظم تولید میشوند که کیفیت و اهمیت زیادی دارند و از آنها میتوان برای افزایش بهره وری و کارآیی استفاده کرد. نقش این دادهها در شکلدهی به زندگی شخصی و حرفهای افراد روز به روز بیشتر میشود و موجب تولید محصولاتی نوآورانه مانند خودروهای خودران، اپلیکیشنهای متنوع، شبکههای اجتماعی و خدمات وابسته به آنها شده اند.
◼️از آنجا که دادهها غیر قابل کنترل هستند، نوآوری - و در نتیجه قدرت اقتصادی – در دنیای امروز، به طور فزاینده ای به کمیت و کیفیت دادههای دردسترس برای مردم، شرکتها و کشورها بستگی دارد.
♦️افزایش استفاده از دادهها فرصتهای اقتصادی زیادی به همراه میآورد و در حال حاضر تولید تقریباً تمامی کالاها و خدمات اقتصادی وابسته به کنترل دادههای مناسب و مرتبط است. درعین حال دادهها به صورت مشترک و توسط افرادی زیادی به طور همزمان قابل استفاده هستند، بدون آنکه تمام شده و از دست بروند. این در حالی است که انواع کالا و خدمات به صورت موازی قابل استفاده نیستند و یک بشکه نفت تنها توسط یک مصرف کننده دریافت شده و به اتمام میرسد. اما دادهها بارها و به طور همزمان توسط افراد و شرکتهای مختلفی بدون نگرانی از اتمام و در دسترس نبودن مورد استفاده قرار میگیرند. بنابراین این تمثیل که داده نفت جدید است، توصیف دقیقی نیست، زیرا داده عامل شکل گیری مکرر خلاقیت است بدون آنکه از بین برود و از این لحاظ باید آن را به طلوع مکرر خورشید توصیف کرد.
♦️از آنجا که دادهها غیر قابل کنترل هستند، نوآوری - و در نتیجه قدرت اقتصادی – در دنیای امروز، به طور فزاینده ای به کمیت و کیفیت دادههای دردسترس برای مردم، شرکتها و کشورها بستگی دارد. بازتوزیع و به اشتراک گذاری دادههای مفید به شکل گیری ایدهها و خلاقیتهای تازه منجر میشود و میتواند موجب غلبه بر چالشهای جهانی شود. به عنوان مثال در ژانویه سال 2020 و حدود یک سال بعد از شیوع جدی ویروس کرونا، دانشمندان چینی اطلاعات اولین توالی ژنتیک ویروس کرونا را در اینترنت منتشر کردند و با این کار به محققانی در دیگر کشورها کمک کردند تا برای تولید سریع واکسن کرونا اقدام کنند.
🔴در این شرایط که کنترل دادهها و مدیریت شیوه به اشتراک گذاری آنها میتواند قدرت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشورها را مشخص کند، شکل دادن به یک چارچوب مورد پذیرش جهانی در این زمینه اهمیت شایانی دارد. باید منتظر ماند و دید آیا آمریکا در این زمینه پیشتاز میشود یا رقبای نوظهوری مانند چین اجازه یکه تازی را از کاخ سفید سلب میکنند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیب بزرگ آمدن رئیسی برای ریاست جمهوری را بشنوید.
تحلیل آمدن یا نیامدن رئیسی و جلیلی در انتخابات 1400
@tahlilesiasy
🔴 حواستان به حفره ها هست؟؟!
🔹رضا کریمی عامل خرابکاری #نطنز توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی شده؛ او قبل از حادثه به خارج از کشور گریخته است.
آیا قرار است که با معرفی یک خرابکار که اتفاقا از کشور گریخته ، دوباره بی خیال سهل انگاری ها و کم کاری ها و حفره های امنیتی موجود در مراکز حیاتی کشور شویم و بازهم نفوذ و پشتیبانان پشت صحنه این خرابکار را نادیده بگیریم؟؟؟
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞قبل از خواندن این متن، فیلم فوق را تا انتها ببینید، خواهشاً
🔹 دروازهبانی که با مهار شوت پنالتی باعث میشود تیمشان به فینال مسابقات حذفی راه پیداکند، «دنیلو» است. اوج خوشحالی او و همتیمیهای او قابل درک است...
ولی آنها از یک چیز بیخبرند...
▫️چند روز پس از این بازی، هواپیمایشان در مسیر فینال مسابقات، در کلمبیا سقوط میکند و همه اعضای تیم کشته میشوند!
⚽️ دنیلو اگر این پنالتی را نگرفته بود، الآن هم خودش و هم همهٔ هم تیمی هایش زنده بودند.
📖۲۱۶ بقره
عَسى أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَیْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَکُمْ
💠➣┅───────────
@mahdietollab
🔺️روزنامه وطن امروز به اتهام توهین به روحانی تذکر گرفت
http://eitaa.com/mahdietollab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ اگر مرگ بر اسرائیل و آمریکا نگیم آیا وضع اقتصادی ما خوب می شود⁉️
🎤استاد شهریار زرشناس
💠➣┅───────────
@mahdietollab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور استبداد حسن روحانی در ستاد ملی مقابله با کرونا به اسم تصمیم جمعی ستاد به مردم غالب میشه!!
در ستاد کرونا اصلا رأی گیری نمیشه و خود روحانی شخصا آخر سر میگه چی بشه و چی نشه..!؟
#انقلابی_گری
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440