🔴 پاکستان سفیر طالبان در اسلام آباد را احضار کرد
🔹 رسانههای پاکستانی گزارش دادهاند که به دنبال گسترش حملات طالبان پاکستان، وزارت خارجه این کشور سردار احمد خان شکیب، سفیر طالبان در اسلام آباد را احضار کرده و نارضایتی خود را از فعالیت طالبان پاکستان در افغانستان ابراز داشته است
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
🔴تیم ایرانی با پرچم امارات در مسابقات
🔹باشگاه شهداب یزد به عنوان قهرمان لیگ برتر والیبال ایران به تازگی در جام رمضان امارات شرکت کرده که حواشی مختلفی را به دنبال داشته است.
🔹این تیم با اسم "بنثانی" در مسابقات حضور دارد و برای آنکه تمامی هزینههای حضور در جام رمضان توسط اسپانسر اماراتی پرداخت شود، مسئولان شهداب حاضر شدهاند که پرچم امارات روی پیراهن بازیکنان حک شود. /ایسنا
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
🔴 دادگاه های صحرایی جنگ اقتصادی
اگر مسئولین محترم قبول دارند که در یک جنگ تمام عیار و بسیار سخت اقتصادی قرار داریم ، پس بایستی این موضوع را هم قبول کنند که باید با اخلال گران اقتصادی و برهم زنندگان بازار جامعه اسلامی ، مانند یک خائن و جنایت کار جنگی برخورد شود.
و همانطور که در شرایط جنگی ، دادگاه های صحرایی برای خائنین تشکیل می گردد ، پیشنهاد می شود هر چه سریع تر دادگاه های ویژه جنگ اقتصادی برای خائنین این جنگ خانمان سوز هم برگزار شود ...
#ایران_قوی
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 متخلف فقط ایشون
◾️راحت ۸ سال یه مملکت رو به گند کشید و هرچه تونست داخل این مملکت تپه های قهوه ای و خاکستری درست کرد و زندگی میلیونها ایرانی رو به سمت پرتگاه برد و کرد آنچه توانست
◾️اما شیک و اتو کشیده با چهره ای طلبکارانه در میان مسئولان نظام مینشیند و به ریش ملت میخندد . اصلا هم مهم نیست که حدود یک میلیون نفر درخواست محاکمه ایشون رو امضا کردن
◾️نه سخنگوی مجلس و نه سخنگوی قوه قضائیه و نه سخنگوی دولت تا حالا یه کلمه نگفتن که بلاخره ایشون تخلفاتی داشته و باید باهاش برخورد بشه . بیچاره اون معلم نگون بخت که قیچی داخل موهای یک دانش آموز برده ،همه در بالاترین سطح بسیج شدن بعنوان یک متخلف باهاش برخورد کنند .... عجب ظلم و جوری دنیای ما رو فراگرفته . کاش بدون عینک جناحی و سیاسی و حزبی و اصولگرا و اصلاحطلب به واقعیت دنیای سیاست بنگریم
#جهاد_تبیین
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
😍 لذت معمولی بودن در دنیای اینستاگرامزده
🇺🇸اینستاگرام رو که باز میکنی، با دیدن هر کدوم از عکسا مطمئن میشی که همه مترجمان، نویسندهان، ورزش میکنن، گیاهخوارن، ریشه موهای رنگشدهٔ هیچکدومشون درنیومده! کتونیهای نایک و آدیداس میپوشن، همسرشون بیوقفه دوستشون داره و هیچ بدخلقی ندارن، خودشونم هیچوقت خسته نمیشن!
📱راستی انرژی مثبت از سر و روشون میباره، کلی کتاب خوندن، اسطوره تماشای سریالهای تازهان، همهٔ لوازم خونهشون سِت شده، ملکهٔ لباسهای گلگلی و رنگیپنگیان و عکاس حرفهای هستن!
📱اپلواچ دارن و رنگ ماسکشون رو با روسری سِت میکنن. کلکسیونی از ماگهای گرونقیمت دارن، با دلار ۲۶ تومنی مدام سفرهای خارجی میرن، همیشهٔ خدا مانیکور و پدیکورشون بهراه هست و دستآخر دنیا واسشون انقدر قشنگه که حیفشون میاد تمام لحظههای زندگیشون رو با بقیه بهاشتراک نذارن!
🤓 اینستاگرام رو حذف میکنی. میری جلوی آینه، به خودت خیره میشی!
بله! «تو معمولی هستی» و این معمولیبودن و تلاش برای خودت بودن تو تکتک لحظات زندگیت مشخصه.
😊 لبخند میزنی
«معمولی بودن» در دنیایی که آدمها برای خاصبودن و سلبریتیشدن تلاش میکنن، تحسین برانگیزه و اتفاق کمی نیست👏
✍ فاطمه پورفخر
[با اندکی بهبود و ویرایش]
#⃣ #صیانت_از_زندگی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در احوالات امام حسن مجتبی علیه السلام
#بندانی_نیشابوری
تعرفههای نجومی نظام پزشکی برای ویزیت پزشکان در سال ۱۴۰۱
🔹این تعرفهها در نظام پزشکی محاسبه شده است و برای اجرا باید در نهایت به تصویب دولت برسد.
@AkhbareFori
🔴مجلس از معرکه گریخت:فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
◾️[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند: «اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
◾️[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کرد و گفت:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
◾️[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
◾️[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است. ماهیّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان، همین اندازه تلخ است.
📝 مهدی جمشیدی
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🌸 ولادت با سعادت امام حسن(ع) مبارک.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔸 دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان | یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارکینگ خودروهای اوراقی در دبی!
@AkhbareFori
⭕️تو سایت شبکه BBC نوشته شده که «اگه براتون سواله چرا مثلا بخش فارسی داریم اما زبان کشور شما رو نداریم، چون وزارت خارجه انگلیس از ما نخواسته و حتما لازم ندارن!»
دیگه به چه زبونی بگن بیبیسی زیر نظر وزارت خارجه روباهپیر فعالیت میکنه و ابزار پیشبرد سیاست خارجی ملکه هست؟!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روایت حجتالاسلام شهاب مرادی از رفتار امام حسن(ع) با کنیزی که قصد ناراحتی حضرت را داشت
202030_1505848371.mp3
4.15M
تند خوانی جز ۱۵ قرآن کریم در ماه مبارک رمضان
✅ آغاز اولین فروش فوقالعاده محصولات #سایپا در سال 1401 + طرح مادران
🚖 خودروهای طرح:
#کوییک معمولی
#ساینا_S
#تیبا معمولی
#پراید 151
📆 شروع از دوشنبه 29 فروردین ماه 1401 به مدت 2 روز
📣 ثبت نام بصورت قرعه کشی
🔑 موعد تحویل 90 روزه
💲 قیمت خودرو قطعی
❌ محدودیت ثبت نام 48 ماه دارد
🛑 #بی_قانونی جدید از سایپا در این فروش فوق العاده:
طبق اعلام سایپا در این بخشنامه خودروهای کوییک با گیربکس معمولی و تیبا SX با مدل 1400 و فقط دو خودرو بعدی با مدل 1401 فاکتور و شماره گذاری می گردد.
🔹این درحالیست که موعد تحویل این خودروها تابستان 1401 است اما مشتری باید خودرو خود را با مدل یک سال قبل (1400) اما با قیمت جدید تحویل بگیرید!
⛔️ #نهاد_نظارتی_وجود_هم_دارد⁉️
✋
روزهخواری معذورین
🔺کسی که معذور است می تواند در مقابل دیگران چیزی بخوره و روزه خواری کند؟
✍🏼 آیت الله خامنه ای:
در صورتي که روزه خواري صدق نکند اشکالي ندارد.
✍🏼 آیت الله مکارم شیرازی:
روزه خواری حتی برای افراد معذور در ملا عام قطعا جایز نیست.
✍🏼 آیت الله سیستانی:
اگر هتك ماه مبارك باشد جايز نيست.
✍🏼 آیت الله وحید خراسانی:
از این کار در ملأ عام اجتناب نماید.
✍🏼 آیت الله شبیری زنجانی :
انجام کاری که بی احترامی به ماه رمضان یا معرضیت سوءاستفاده دیگران نسبت به روزه خواری شود جایز نیست بنابراین در نوع موارد روزه خواری علنی جایز نیست.
✍🏼 آیت الله فاضل لنکرانی :
کسی که معذور از روزه گرفتن است باید از خوردن روزه به صورت علنی نزد دیگران خودداری کند و اگر روزه خواری هرچند با عذر شرعی باشد در مقابل دیگران ایجاد مفسده کند حرام و گناه است.
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
🔴پیام شدیداللحن جنبش حماس به رژیم صهیوینستی: نبرد آتی، به غزه و کرانه باختری محدود نمیشود
🔹جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پیامهای شدیداللحنی را به رژیم اشغالگر در خصوص تجاوزاتش به مسجد الاقصی و شهر قدس اشغالی ارسال کرد.
🔹زاهر جبارین، معاون رئیس جنبش حماس تاکید کرد در صورتیکه اشغالگران از خط قرمزها عبور کنند، محور مقاومت انتقام مسجد الاقصی را خواهد گرفت
🚩@sepah_news1
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اشغالگران قدس نمازگزاران را مسجد الاقصی بیرون کردند. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 مهمترین جلوۀ غرورِ بعد از خوببودن، «فردیّت در امور معنوی» و «اجتماعینبودن» است
🔴 با اخلاق فردیِ عالی هم ظهور واقع نمیشود؛ اخلاق اجتماعی و ازخودگذشتن در عمل اجتماعی لازم است
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۹
🔻 کسی که معنویاتی دارد اما طمع خدمت به مردم ندارد، حتماً دچار غرور معنوی است
🔻 هر کار خوبی انجام دادی بعدش ببین دچار غرور معنوی شدهای یا نه؟ چون نفس انسان مکّار است و خوبیها را مال خود میکند
🔻 دینداری، اخلاق، معنویت و نمازی که آدم را اجتماعی بار نیاورند، بیتردید انحرافی هستند
🔻 تزکیۀ نفس با ازخودگذشتن در عمل اجتماعی حاصل میشود
_
🔘 نفس انسان، مکّار است؛ شما به سمت هر خوبیای بروی، آن خوبی را مال خود میکند. مثلاً اگر نفس شما نتواند، شما را بینماز کند و شما اهل نماز و مسجد بشوی، شما را مغرور میکند و میگوید «من همانم که به مسجد میروم!» یعنی همان غرور معنوی.
🔘 هر کار خوبی انجام دادی، بعدش باید ببینی آیا غرور معنوی پیش آمده یا نه؟ اگر کسی از کارِ خوب شما خبر نداشته باشد، شما نمیتوانید ریا کنید، اما عُجب، اینطور نیست، حتی اگر کسی هم نباشد، باز عُجب و غرور اتفاق میافتد.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «يَعْمَلُ الْأَعْمَالَ الصَّالِحَةَ وَ هُوَ عَلَى وَجَل» مؤمن وقتی کار خوبی انجام داد بعدش دچار ترس میشود از اینکه نفسش شروع به بهرهبرداری کند.
🔘 ما باید بعد از خوببودن، مواظب باشیم که دچار انانیّت، عجب و غرور معنوی نشویم. مهمترین جلوۀ انانیّت بعد از خوببودن، فردیّت در امور معنوی و اخلاقی و اجتماعینبودن است.
هرکسی دید که زیاد طمع خدمت به مردم و دغدغۀ جامعه را ندارد ولی معنویاتی دارد، حتماً دچار غرور معنوی است. این یکی از علامتهای غرور است.
🔘 انانیّت در کجا بیشتر از بین میرود؟ آیا با نماز شب، یا غلبه بر خواب و خوراک، این انانیّت از بین میرود؟ یا آنجایی که وارد جامعه میشوی تا به مردم خدمت کنی اما صدمه میخوری و حرف میشنوی!
🔘 اگر کسی بخواهد با امربهمعروف و نهی از منکر، آنهم با رفق و مدارا، به جامعه خدمت کند، باید از آبروی خودش بگذرد. همانطور که اهلبیت(ع) و اولیاء خدا از آبرو گذشتند.
🔘 مجاهدتکردن در راه علیبنابیطالب(ع) برای حضرت زهرا(س) گذشتن از آبرو بود. برای یاریِ امامحسین(ع) هم باید از آبرویت میگذشتی. چون در آنزمان به خودِ امیرالمؤمنین(ع) و خودِ اباعبدالله الحسین(ع) هم توهین میکردند.
🔘 حضرت خدیجه(س) در ابتدای بعثت که دورۀ غربت پیامبر(ص) بود به ایشان کمک کرد و هستی خود را در اختیار او گذاشت و از آبرو و اعتبارش گذشت با اینکه ایشان و خودِ پیامبر(ص) را هم تمسخر میکردند.
🔘 اگر آدم یکذره بخواهد احترام و آبروی خودش را حفظ کند، اصلاً نباید وارد جامعه بشود و دخالت بکند، نباید حرفی بزند که به او حرف بزنند. شما برای امربهمعروف و نهیازمنکر، باید روی نفس خودت پا بگذاری.
🔘 الان شما آدم مؤمن و محترمی هستی. یکدفعهای شیطان یک جایی که باید امر و نهی بکنی، میگوید «نگو! حرمتَت شکسته میشود» درحالیکه حضرت زهرا(س) همۀ آبرو و حرمت خودش را در راه امیرالمؤمنین(ع) خرج کرد.
🔘 تزکیۀ نفس با ازخودگذشتن در عمل اجتماعی است. چرا همۀ خوبیها یک قطره است در مقابل اقیانوس امر بهمعروف و نهیازمنکر؟ چون شما در امر و نهی، آنقدری که از خودت میگذری حتی در جهاد فی سبیلالله هم آنقدر از خودت نمیگذری.
🔘 ما معمولاً در مسائل اقتصادی، اجتماعی نیستیم. همینجاها ایمانمان به خدا مشخص میشود؛ مثلاً اینکه دربارۀ مسئولیت اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر، در عرصۀ اقتصادی چگونه عمل میکنیم؟
🔘 مسئولیت اجتماعی داشتن در امر اقتصاد و معیشت در این است که بهجای اینکه خودت تنهایی با پولت کار کنی، تعاونی راه بیندازی و با یک عدهای مشارکت کنی. بله ممکن است عُرضۀ تو بیشتر از شرکایت باشد، بگذار یک چیزی از شما به بقیه برسد و دست چهار نفر دیگر را هم بگیر.
🔘 درس اخلاق و دینداری واقعی آن چیزی است که آدم را اجتماعی بار بیاورد. اگر دینداری، اخلاق، معنویت و حتی نماز جماعت، آدم را اجتماعی بار نیاورد، بیتردید انحرافی هستند. این دین و اخلاق و معنویت، مال مغروران است و این افراد را عُجب فرا گرفته است.
🔘 با اخلاق فردی، ظهور واقع نمیشود. البته اخلاقی فردی را نفی نمیکنیم، بلکه میگوییم: معیار اصلی «اخلاق اجتماعی» است. اخلاق فردی، مقدمه و دستگرمی است. با اخلاق فردی خودت را آماده میکنی، اما آنجایی که باید با نفس و ابلیس، حسابی کُشتی بگیری، اخلاق اجتماعی و مسئولیت اجتماعی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۱/۲۳
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7256
@Panahian_text
🛑نمایندگان اردن خواستار قطع روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی شدند
🔻۷۶ نماینده پارلمان اردن در واکنش به حملات صهیونیستها به مسجدالاقصی خواستار قطع روابط دیپلماتیک با این رژیم و لغو توافقات با تلآویو شدند.
🔻وزارت خارجه مغرب نیز تجاوزات نظامیان صهیونیست علیه مسجدالاقصی، بستن دروازهای این مسجد و ضرب و جرح نمازگزاران را محکوم کرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz