⭕️ غرب در نگاه کارشناس بی بی سی!
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
بیایید برای هاشمی رفسنجانی دعا کنیم!
یکی از افرادی که در شبهای قدر و مواقف استجابت دعا وسوسه میشوم برایش دعا کنم و حتی فاتحهای بخوانم، مرحوم هاشمی رفسنجانی ست!
واقعا تلاش و ممارست آن مرحوم در ثبت خاطرات روزانه به قدری ستودنیست که گاهی فکر میکنم ارزشش را دارد اگر 364 روز سال بد و بیراه بارش میکنیم، لااقل یکبار هم دعایش کنیم.
البته آن کتب خاطرات به جهات مختلف میتواند مورد توجه و قدردانی و حائز اهمیت باشد اما برای شخص بنده بیش از هرچیز از این جهت خواندنی است که به نظرم بهترین و مهمترین سند شناخت و آشنایی با «اشرافیت انقلابی»ست.
شرح میدهم:
من هر وقت بخشهایی از کتابهای خاطرات آن مرحوم را میخوانم با خودم میپرسم چرا یک روحانی باید رویش بشود این را که در روز تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده، بنویسد و بعد چاپ کند؟ ببینید! اینکه در تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده را کار ندارم ها، اینکه این را نوشته و چاپ کرده را میگویم!
یا مثلا چرا باید بنویسد و منتشر کند که برای پسرش در حول و حوش بیست سالگی، سفارش کرده تا عضو هیئت مدیره کشتیرانی شود؟ یا از این قبیل موارد که در کتب خاطراتش پر است.
یعنی خود آن کارها که بد است و اشرافیست و تبعیضآمیز است و پارتی بازیست و... به درک، خود این ثبت و انتشار واقعا عجیب است.
در واقع این مسئله بیش از اینکه از سر تعهد به تاریخ و آیندگان و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات و این قبیل خزعبلات باشد، ناشی از یک اعتماد بنفس اشرافیست که تو نه تنها به خودت حق میدهی چنین غلطهایی بکنی بلکه حتی انقدر آن را حق میدانی که هیچ ابایی نداری آن را جار بزنی و برای همیشه تاریخ در مقابل دیدگان بقیه قرار دهی.
از این جهت است که عرض میکنم کتب خاطرات هاشمی مهمترین سند آشنایی با چیزی است به نام اشرافیت انقلابی. چیزی که در آن شما به صرف دخیل بودن در انقلاب و مدیر بودن در جمهوری اسلامی کاملا حق داری متفاوت زندگی کنی. اشرافیتی که به شما حق میدهد حالا که داری امور رعیت را تدبیر میکنی، بیش از آنها از امکانات برخوردار باشی. حالا که روزی پانزده شانزده ساعت از این جلسه به آن جلسه به فکر آب و نان رعیت هستی، حق داری هشت ساعت بقیه را در خانه لوکس بالای شهرت استراحت کنی. حالا که روز و شب برای امورات این مردم وقت گذاشتی، حق داری دو تا سفر تفریحی کیش و خارج و... بروی. حالا که داری فکر میکنی چطور برای آینده تولههای رعیت شغل و مسکن بسازی، حق داری بچه خودت را مدرسه گرانقیمت بفرستی و پیش پیش برایش شغل کنار بگذاری. حالا که داری از تمام توانت برای جا انداختن استفاده از کالای ایرانی که سودش در جیب خود رعیت میرود و برای خود او شغل ایجاد میشود، استفاده میکنی، حق داری خودت کالای خارجی با کیفیت استفاده کنی. حالا که داری تلاش میکنی روشهای نوینی مثل قرعه کشی فروش خودرو برای کاهش قیمت بازار و کارخانه ابداع میکنی، حق داری خودروی ایمن خارجی سوار شوی. و حق داری خانه تخفیفی از دم قسط بگیری، و حق داری به اسم خیریه چند هزار متر زمین بگیری، و حق داری...
دعوای این روزها و همه روزهای پس از انقلاب سر همین است. طبقهای از مدیران ایجاد شده که فکر میکنند چون دارند خدمت میکنند (خدمت میکنند؟!) حق دارند بیشتر برخوردار باشند، حق دارند بهتر بخورند، بهتر بگردند، بهتر بپوشند، بهتر سوار شوند، بهتر تربیت شوند، بهتر آموزش ببینند و...
چون اگر آنها خانه و سفر و تفریح خوبی داشته باشند و خوب استراحت کنند و ماشین خوبی داشته باشند و ایمن بمانند و دغدغه مدرسه وتربیت بچه نداشته باشند و وقت ذهنشان باز باشد و... بیشتر میتوانند به رعیت خدمت کنند و سودش در جیب همان رعیتی میرود که از قضا این روزها یک کم پررو شده است و دارد جفتک میاندازد و سبک زندگی اینها را با آرمانهای انقلاب و مدل حکومت داری امیرالمومنین و حرفهای امام و رهبری مقایسه میکند.
ما دچار چنین طبقهای شدهایم. و خدا نگذرد از هاشمی رفسنجانی که پایهگذار چنین منش ومرامی بود و این را تئوریزه و توجیه کرد.
حالا اینکه آن فاتحه و طلب رحمت اول متن این لعن و نفرین را میشورد یا برعکس، نمیدانم! اما هرچه هست مطمئنم اگر نبود شجاعت و جسارت (والبته شاید تا حدی وقاحت!) هاشمی رفسنجانی در ثبت این خاطرات، ما این روزها به این راحتی نمیتوانستیم از پس نفاق و ظاهرسازی این طبقه مدیران اصولگرا و اصلاحطلب به این شناخت دقیق برسیم.
✍️ محمدرضا شهبازی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️بترسید از دنیایی که در اون اسرائیل سالانه چند صد فلسطینی رو میکشه ولی بخاطر کشتن اتفاقی یک پلنگ ایران رو متهم میکنه.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️مکرون پیروز انتخابات ۲۰۲۲ ریاست جمهوری فرانسه شد
🔻 امانوئل مکرون برای دومین بار پیروز انتخابات ریاست جمهوری فرانسه شد و برای یک دوره پنج ساله بار دیگر کرسی الیزه را از آن خود کرد.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️ قالیباف: مردم در شرایط سختی به سر میبرند/ وضع گرانیها در کشور غیرقابل دفاع شده است
🔻رئیس مجلس در نشست با معاونتهای پارلمانی دولت:
🔻مجلس و دولت در کنار هم باید مشکلات را حل کنند چون مردم برای حل مشکلاتشان فرقی بین مجلس و دولت قائل نیستند.
🔻آیا میتوانیم به مردم بگویم که این موضوع مربوط به دولت بوده و به مجلس ربط ندارد. منهای اینکه گفتن چنین صحبتی را وجدان ما اجازه نمیدهد در صورت بیان آن نیز مردم این سخنان را قبول نخواهند کرد.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
تأیید سواستفادههای جنسی در کلیساها با پرداخت غرامت / تحریم ازدواج، تحریف مسیحیت‼️
❌ یک اسقفنشین کلیسای کاتولیک نیوجرسی ۸۷/۵ میلیون دلار به ۳۰۰ قربانی سوءاستفاده جنسی غرامت پرداخت خواهد کرد.
🔻 اسقفنشین یعنی کلیساهای مسیحی که نظام اسقفی دارند. این قرارداد میان شش استان در جنوب نیوجرسی و دادگاه آمریکا امضا شده است.
🔻 جزئیات سوءاستفادههای جنسی فاش نشده اما در صورت پرداخت غرامت، این مبلغ بیشترین غرامتی خواهد بود که کلیساهای آمریکا برای سوءاستفاده جنسی پرداخت کردهاند.
🔻 کلیسا و مسیحیت تحریف شده با حرام کردن ازدواج کشیشها و راهبهها رسما مصداق #جاهلیت_مدرن در #تمدن_نکبت است!
#جامعه_خوکی
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دکتر عباسی میگفت کاخ سفید و کاخ باکینگهام رو حسینیه میکنیم همه میخندیدند
پلیس لندن در شب شهادت امام علی (ع) در حسینیه شیعیان در حال خوردن نذری. | #ببینید 📽
#توئیت 👈 عکاس شب
https://twitter.com/Syed_m_Hashemi/status/1518286225362329603
#رمضان_الکریم
#شب_قدر
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از تند خوانی قرآن- احمد دباغ
جزء 23.mp3
9.41M
3️⃣2️⃣ #تندخوانی(تحدیر) جزء بیست و سوم قرآن کریم
✨حجم 8.9 مگ
🕕زمان: 39 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
@tahdir_dabagh
🔴 پیامبر(ص) مبعوث شد تا ضعفا را قوی کند؛ وقتی همه قوی باشند، زیر بار ظلم نمیروند
🔴 شاخص معنویت و سلامت، قدرتمندی است
🔴 ایمانی که به تو قدرت روحی ندهد معنویت نیست؛ بازی است!
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۱۷
🔻 چرا نباید گناه کنیم؟ بدیِ گناه به این است که آدم را ضعیف میکند
🔻 خیانت است که بگوییم خدا از ما میخواهد خوب باشیم اما نگوییم «شاخص خوببودن، قدرتمندی روحی است»
🔻 یکی از شاخصههای ضعف انسان، امر بهمعروف و نهی از منکر نکردن است
🔻 اگر بخواهیم برای ظهور آماده بشویم باید آدمهای قویای بشویم
_
🔘 در جلسات قبل گفتیم که پیامبر(ص) مبعوث شد تا ضعفا را از ضعف بیرون بیاورد، یعنی زورگویان و قدرتمندان پوشالی را ضعیف کند و انسانهای ضعیف را تقویت کند. وقتی همه قوی باشند، دیگر کسی به کسی ظلم نمیکند.
🔘 طرح عملیاتی رسولخدا(ص) برای اینکه امکان زورگویی در جامعه پدید نیاید «امر به معروف و نهی از منکر» است. هیچ نهاد قانونی و هیچ ساختار حکومتی جای این را نمیگیرد. ولایت هم همراه با حرکت عمومی امر به معروف و نهی از منکر است که قدرت میگیرد. در واقع قدرت ولایت از مردمی است که قدرتمند هستند.
🔘 در روایت هست: خدا از مؤمن ضعیف بدش میآید و مؤمن ضعیف، مؤمنی است که هیچ وقت امر به معروف و نهی از منکر نمیکند. کسی که نهی از منکر نمیکند، هیچ هیبتی ندارد. یکی از شاخصههای ضعف انسان، نهی از منکر نکردن است. (معانیالاخبار/ص344)
🔘 بدیِ گناه به این است که آدم را ضعیف میکند. خاصیت کارهای خوب و عبادات هم این است که آدم را قوی میکند. اگر کسی خواست بفهمد که نماز و عبادتش بهدرد خورده یا نه، ببیند آیا بعد از نماز از نظر روحی قویتر میشود یا نه؟ ترسش از غیرخدا میریزد یا نه؟ نگرانیها و استرسهایش از بین میرود یا نه؟
🔘 هدف شاخص برای اندازهگیری معنویت یک انسان یا سلامت روح انسان، قدرتمندی است. اسلام میخواهد ما را به قدرتِ روحی، فکری، عقلانی و عاطفی برساند.
🔘 آموزش و پرورش ما وقتی خوب است که شاخص تعلیم و تربیت درست را «قدرتمندی روحی» قرار بدهد. درس دینی، قرآن، عقاید، اخلاق و... اگر افراد را به قدرتمندی برساند درست است. ایمانی که قدرت روحی به تو ندهد تا از کسی غیرخدا نترسی، معنویت نیست، بازی است، چون فایده ندارد.
🔘 اگر بخواهیم برای ظهور آماده بشویم باید آدمهای قویای بشویم. هر کدام از آدمهای حضرت قدرت چهل مرد را دارند. (وَ أُعْطِیَ قُوَّةَ أَرْبَعِینَ رَجُلًا) قلب آدمهای حضرت، قوی است و نمیلرزد.
🔘 جوانها میپرسند: چرا باید برخی از خوشیها و راحتیهای خودم را کنار بگذارم؟ چرا حجاب داشته باشم؟ چرا موسیقی حرام گوش ندهم؟ چرا این کارها را ترک کنم؟ اینکه بگوییم «چون خدا گفته» کافی نیست باید دلیلش را ذکر بگوییم.
🔘 چرا نباید گناه کنیم؟ چون گناه، انسان را ضعیف میکند. حتی طبق روایت، اگر شما ضعف نفس داشته باشی و از سرِ ضعف، گناه نکنی، این گناه نکردن از سر ضعف، ارزش ندارد و بهدرد نمیخورد. (احتجاج/ج2/ص320)
🔘 چرا میگوییم ما در تبلیغات ضعیفیم؟ چون جا نینداختهایم که اشاعۀ شهوات یعنی ضعیفکردن انسانها. و اینکه با بدحجابی دختر و پسر هر دو به ضعفهای روحی دچار میشوند.
🔘 خیانت است اگر بگوییم خدا میخواهد تو آدم خوبی بشوی، اما نگوییم «شاخص خوببودن قدرتمندی روحی است» چرا خیانت است؟ چون مردم از خوببودن برداشت خوبی پیدا نمیکنند لذا به خوببودن علاقه نشان نمیدهند و اصلاً از خوببودن بدشان میآید.
🔘 حدود چهل آیۀ قرآن داریم که خدا به تعابیر مختلف میفرماید: از کسی غیر از من نترس، از من بترس، چرا از دیگران میترسی؟ چرا از فقر میترسی؟ چرا از دشمنانت میترسی؟... همه اینها دعوت به ایمان و قوّت روحی است.
🔘 ایمان یعنی امنیت پیداکردن. اگر تو فقط بدانی که «خدا هست» و تسلیم بشوی، این اسلام است نه ایمان! ولی اگر وقتی که فهمیدی خدا هست، قلبت قوی شد، یعنی ایمان آوردهای.
🔘 بعضیها باور دارند که خدا هست اما «کافر» هستند؛ اینها از نظر ذهنی، یقین دارند که خدا هست، اما قلبشان با خدا امنیت پیدا نمیکند. اینها از کوچکترین تهدید دیگران هم میترسند.
🔘 عبادت و استغفار، باید ما را قوی کند و ضعفهای ما را از بین ببرد. در شبهای قدر از کجا بفهمیم خدا ما را بخشیده است؟ از اینکه ترسها و اضطرابهایت از بین برود و احساس قدرت روحی بکنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۱/۳۱
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7272
@Panahian_text
🔴عدم احساس مسئولیت مردم در موضوع قدرت؛ دردی بود که علی(ع) بخاطرش آرزوی مرگ کرد
🔴 مردم میخواستند علی(ع) مثل دیکتاتورها جامعه را اداره کند، اما حضرت میخواست مردم خودشان احساس مسئولیت کنند و در برقراری عدالت مشارکت کنند
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۱۸
🔻 آنچه باعث میشود افراد خبیث، در جامعه قدرت پیدا کنند، عدم حضور و مسئولیتپذیری مردم است
🔻 اصل امر و نهی برای قدرتطلبهاست؛ گناهان فردی با دعوت و موعظه هم قابل حل است
🔻 علی(ع): «امر و نهی را ترک نکنید و الا قدرت دست اشرار میافتد» یعنی موضوع امر و نهی، اوّلاً قدرت و سیاست است
🔻 ستاد امر بهمعروف، موضعش را نسبت به سیاست معلوم کند و از ترس اتّهام طرفداری از یک جناح، امر و نهی سیاسیون را ترک نکند
_
🔘 در مظلومیت اولیاء خدا، خیلی وقتها آن دشمن نابکاری که در خطّ مقدم است (مثل ابنملجم و شمر) دیده میشود. درحالیکه مشکل اولیاء خدا وجود چند منافق یا انسان خبیث نبوده و نیست. این افراد خبیث، تا زمان امامزمان(ع) هم هستند. مسئله این است که چرا اینها جرأت و قدرت پیدا کردند؟ بهخاطر عدمحضور مردم.
🔘 انحطاط مردم بعد از پیامبر(ص) لااقل در سه مرحله اتفاق افتاد؛ مرحلۀ اول، بیتفاوتی مردم نسبت به فریادهای حضرت زهرا(س) بود. مرحلۀ دوم، عدم مسئولیتپذیری مردم در زمان حکومت امیرالمؤمنین(ع) بود. و مرحلۀ سوم هم قتل امامحسین(ع) توسط همین مردم بود.
🔘 «احساس مسئولیت سیاسیاجتماعی داشتن موضوع اول و مهمترین موضوع دینی ما است؛ یعنی حساسبودن به اینکه قدرت به کدام سمت میرود و چه کسانی قدرت پیدا میکنند؟
🔘 مهمترین مسئلۀ اجتماعی، حساسیت دربارۀ قدرت یا همان «سیاسیبودن» است. مهمترین بخش امر به معروف هم مربوط به همین است نه مربوط به کسانی که گناه فردی انجام میدهند؛ اینها باید «دعوت» بشوند «نصیحت و موعظه» بشوند. اینها با ناز و نوازش و با دیدن یک الگوی دلربا هم میتوانند متحول بشود.
🔘 اصل امر و نهی برای قدرتطلبهاست؛ کسانی که قدرت، آنها را کور کرده و به شلّاق امر و نهی نیاز دارند. موضوع امر و نهی اولاً سیاسی است. ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید موضعش را نسبت به سیاست معلوم کند. آیا بهخاطر اینکه از اتّهام طرفداری از این جناح یا آن جناح میترسد، سیاسیون را نهی از منکر نمیکند؟
🔘 اینقدر دین، بد آموزش داده شده که مردم اکثراً احساس نمیکنند «عدم احساس مسئولیت سیاسیاجتماعی» چیز بدی است، وقتی امر بهمعروف و نهی از منکر را در موضوع قدرت و سیاست، ترک میکنند، اصلاً احساس نمیکنند گناه خاص یا جنایت بزرگی مرتکب شدهاند!
🔘دردهای امیرالمؤمنین(ع) فقط در مواجهۀ با ابنملجم و معاویه نیست؛ بلکه در مواجهه با عموم مردمی است که مسئولیتپذیر نیستند. میفرمود: خدایا، من از این مردم خسته شدهام «وَ مَلِلْتُهُمْ وَ مَلُّونِي» اینها میخواهند من را وادار کنند مثل دیکتاتورها با آنها رفتار کنم...
🔘 مردم میگفتند «یک کسی ما را اداره کند» امیرالمؤمنین(ع) انتظار دارد مردم خودشان احساس مسئولیت کنند و در برقراری عدالت مشارکت کنند؛ این اوج تربیت دینی است و همان چیزی است که علی(ع) بهخاطرش آرزوی مرگ کرد چون مردم حاضر نشدند این مسئولیتپذیری را جزء برنامۀ جدی زندگیشان قرار بدهند.
🔘 غصۀ امیرالمؤمنین(ع) از عدم احساس مسئولیت جمعی در ارتباط با موضوع «قدرت» است. تکتک ما اگر دین داریم باید مراقب باشیم قدرت دارد به کدام سمت میرود؟ مبادا این قدرت، آزادی مردم را سلب کند و بیدینی و به جهنم رفتن را به مردم تحمیل کند. قدرتطلبها فریبکارند و با دروغ و فریب سراغ جوامع بشری میروند. در طول تاریخ همیشه اینطور بوده است.
🔘 وصیت امیرالمؤمنین(ع) این است: امر بهمعروف و نهی از منکر را ترک نکنید که قدرت به دست اشرار میافتد «فَيُوَلَّى عَلَيْكُمْ شِرَارُكُم» یعنی موضوع امر به معروف و نهی از منکر اوّلاً «قدرت» است! حضرت نفرمود که امر بهمعروف و نهی از منکر را ترک نکنید و الّا بیحجابی در جامعه زیاد میشود! موضوع این است که اشرار مسلّط نشوند و قدرت نگیرند.
🔘 رهبر انقلاب به دشمنان کشور فرمود «دوران بزن در رو تمام شده است» همچنین دوران دزدی قدرت و دزدی آزادی مردم توسط باندهای مافیایی هم تمام شده و دوران نصحیتکردن اینها به پایان رسیده؛ ما دیگر نباید به اینها اجازۀ تنفس در جامعه بدهیم؛ هرکسی علیه اینها نهی از منکر نکند، بیدینی کرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۲/۱
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7274
@Panahian_text
یک استاد حوزه: برخی به ما میگویند به مردم نهجالبلاغه یاد ندهید چون چشم و گوششان باز میشود
🔹مهدوی ارفع، استاد حوزه می گوید: متاسفانه برخی به ما میگویند به مردم نهجالبلاغه یاد ندهید چون چشم و گوششان باز میشود.
🔹 به خود من رسما گفتند اگر مردم نهجالبلاغه بخوانند نسبت به انقلاب و نظام بدبین میشوند. خیر، نسبت به انقلاب بدبین نمیشوند نسبت به شما بدبین میشوند به خاطره همین باید زودتر مردم را آگاه کرد./ایکنا
@AkhbareFori
حصر میرحسین موسوی شکست؟
مدیرعامل خبرگزاری میزان:
🔹امروز صبح محدودیت فیزیکی مقابل منزل یکی از سران فتنه در خیابان پاستور تهران، رفع شد.
🔹بنا بر شنیدههای خبرنگار میزان، اصل مراقبت از فرد یاد شده با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی او، همچنان برقرار است.
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای ۱۱ سال حصر
🔹 میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی روز ۲۵ بهمن ۱۳۸۹، در پی صدور فراخوانی برای بازگشت هواداران خود به خیابان محصور شدند
🔹 در این ویدئو همراه ما باشید تا ببینیم چرا حصر رهبران جنبش سبز شروع شد
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تهیه کننده سریال امام علی سلام الله علیه: تنها کسی که شجاعت حمایت از سریال امام علی را داشت شخص رهبری بودند.
🔹برخی ها معترضند که چرا سینمای هالیوود از قهرمانهای پوشالی خودشون سریال ها و فیلم ها می سازند اما در ایران در مورد امام علی سلام الله علیه فقط یک سریال ساخته شد!
🔹کافیست این مصاحبه تهیه کننده سریال امام علی سلام الله علیه رو گوش کنید تا دلیلش رو بفهمید.
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سوزش سالومه از سرود «سلام فرمانده» و تودهنی خوردنش از دهه نودیها
🔥 @Moohem
سخنگوی دولت: تغییر در ترکیب کمیسیون اقتصادی با درخواست خود اعضا انجام شد
@TasnimNews
استعفای ۶۱ مدیر آموزش و پرورش به دلیل تعارض منافع
🔹معاون حقوقی آموزش و پرورش: برای شناسایی و رفع مدیریت تعارص منافع اقداماتی را انجام دادیم و در مرحله نخست نزدیکترین افراد از مسئولیتهای مرتبط خداحافظی کردند به گونهای که ۱۸۴ فرد شناسایی و با آنها خداحافظی شد یا امکانات در اختیار را رها کردند براین اساس ۱۰۶ توقف فعالیت و ۶۱ استعفا را داشتیم.
tn.ai/2700746
@TasnimNews
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🇮🇷
🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر دیشب ،شب قدر بوده،امروز روز قدر است.
فرموده اند : روز قدر در حرمت و فضیلت همچون شب قدر است؛پس امروز را قدر بدانیم.
بِکَ یا اللهُ...
اللهم عجل لولیک الفرج...
🌹
🌷💐
🌺🌷🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢قطعه ای از مداحی جالب حاج علی ملائکه در بزرگترین اجتماع شب قدر جهان اسلام؛ حرم مطهر رضوی
بگو به اهلِ یَمَن، کَشتی نجات رِضاست
بگو به سوریه که معنی حیات رضاست
بگو به مردم غزه که مقتدا رضاست
بگو به اهل میانمار که آشنا رضاست
گره به کارت اگر هست یار ما رضاست
پناه مردم بی دست و پا رضاست
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️خاطره کمتر شنیده شده رحیم پور ازغدی از یکی از روسای جمهور در دهه هفتاد
🔻مسئولینی که آیات و روایات باعث شورش علیه آنها شوند اصلا نباید سر کار باشند!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
بررسی صحبت های آیت الله خامنه ای درباره ظهور نشان میدهد او بر یک نکته تاکید دارد:
باید منتظر هدایتگربود
انتظار مساوی با امیدوار بودن است
آنهایی که با مهدویت مشکل دارند هم حرفشان همین است:کسی که به آمدنِ منجی اعتقاد دارد،اگر آتش ببارد هم مقاومت میکند،چون با امید زندگی میکند
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
معلوم نیست محسن رضایی قصد ماندن در دولت را دارد یا نه
فارس نوشت:
🔹محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور امروز مصوبه مربوط به حذف معاونان اجرایی و اقتصادی رئیس جمهور از ترکیب کمیسیون اقتصادی دولت را ابلاغ کرد، اما بعد از این ابلاغیه، دوباره این موضوع پر رنگ شد که آیا اختلافات در تیم اقتصادی دولت باعث این موضوع شده است؟ با پیگیریها از دفتر معاون اقتصادی رئیس جمهور مشخص نشد که آیا محسن رضایی قصد ماندن در دولت به عنوان معاون اقتصادی را دارد یا نه؟
@AkhbareFori
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
_______________________________
مهدی جمشیدی
[1]. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
[2]. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
[3]. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
[4]. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
[5]. دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
📖 #نکات_کلیدی جزء بیستوسوم قرآن
🔸وقتی در زندگی به شما تلنگری زده میشود و یا این که نصیحتی میشوید، عبرت بگیرید.
@TebyanOnline