خدایا، مارو از دست هرچی سلبریتی بیسواده نجات بده
🔹مهشید جوادی رفته عکس فیلم قلادههای طلا رو استوری کرده گفته قهرمان تویی
اینو بخاطر عقل تعطیلش هم که شده حتما دستگیر کنید
بذارید آیکیوی جامعه بالا بره
💬 حاجی دموکرات
✅ @Media_arma
🔴مسئولین هار!
سلبریتی هار می سازند!
✍️کشف حجاب یک رأس سلبریتی در مراسم درگذشت امین تارخ و حمله جانانه به نظام جمهوری اسلامی...
#حجاب
#مهسا_امینی
#ایران
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔥تقارن جالب
🔻امروز پنجشنبه هفتم مهر و ۲۹ سپتامبر، هزارمین روز شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی است
🔻جالب اینکه هفتم مهر روز شهادت شهیدان جهان آرا و فلاحی و فکوری است و در تقویم به نام «روز فرماندهان دفاع مقدس» نامگذاری شده است.
✍️حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
⭕️ لطفا با دقت بخوانید / مقایسه ی نا آرامی های 78 ، 88 ، 98 با خروش لمپن ها ...
♨️ جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔻دو تفاوت اولیه:
🔴 یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
💢 دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. ۷۸ به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. ۸۸ سر تقلب و قدرت سیاسی. ۹۸ بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
‼️اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
♨️ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
💢 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
🔸اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
❌ و اما اصل حرف؛
🔴 نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔻برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
🔹یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔺نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
💢 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
⭕️ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔻و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
‼️و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
🔹دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
♨️ به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔻و از این واضحتر اینکه؛
🔴 فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
🔸خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
🔹تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
🔸 آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
🔻چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
✍️ محسن مهدیان
@iran_onlin_ir
شبنامه 980.mp3
11.1M
مهم!!
#ایران بهانه بود، بحران به زودی در #عراق آغاز خواهد شد/ فرانسه صحنه گردان است؟
#شبنامه / گویا مسئله درگیری ایران را باید فراتر از اتاق فکری در ایران دید / اتاق فکری دارد صحنه گردانی میکند که از ایران تا عراق را پای کار آورده است / این گروه قصد دارد از هفته آینده عراق را دچار آشوب کند / برخی گروههای عراقی میگویند فرانسه پشت این ناآرامی هاست .../ قسمت ۹۸۰
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
🔰 درباره فرماندهان کت و شلواری اغتشاش
💬 فردی به نام مهدی حجتی، تحت عنوان وکیل دادگستری اخیراً در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا پیرامون وقایع اخیر و گشت ارشاد اظهار کرده است: «مردم از حضور گشتهای ارشاد در کوچه و خیابان دچار احساس ناامنی برای خویش و فرزندانشان میشوند. اصرار بر تداوم آن غیر منطقی و نتیجتاً منجر به رویارویی پلیس با مردم و بیشتر شدن شکاف بین ملت و حکومت میشود و با مؤلفههای حکمرانی مطلوب در تعارض قرار میگیرد که باید از این اقدامات پرهیز کرد! »
🔹 ما این قضاوت را بر عهده مردم و مخاطبان محترم می گذاریم که حضور نیروی پلیس و گشت ارشاد در کوچه و خیابان موجب احساس ناامنی مردم متدین ایران است یا موجب احساس ناامنی برای افراد بی قید و هنجار شکن؟
🔹 مسئله دیگری که باید به آن پرداخت انجام عملیات پشتیبانی و آتش تهیه برای اغتشاشات خیابانی اخیر از سوی عده ای کت و شلواری و افراد پشت میز نشین است که در ظاهر امر، نقاب و چوب و سنگ ندارند اما عملا به مثابه فرماندهان اغتشاش، مشغول اجرای آتش تهیه برای آشوبگران هستند و در قالب فعال سیاسی و وکیل و حزب و کنشگر رسانهای قصد دارند با وادار کردن نظام اسلامی و نیروی انتظامی به عقب نشینی از رفتارهای عقلانی حاکمیتی؛ شکست نظام در پی اغتشاشات اخیر را رقم بزنند.
🔹 در بحث حکمرانی مطلوب نیز باید دانست که حکمرانی مطلوب یک مسئله سیّال و مطابق پسند افراد خاص و مسئلهدار نیست که شاهدیم برخی افرادی که می خواهند به مطامع خود برسند؛ برچسب "حکمرانی خوب" را بر بالای سخنان خود الصاق می کنند!
🔹 بلکه حکمرانی خوب یا همان "حکمرانی اسلامی" در عمل به معنی عقلانیت و التزام به همه شئون عقلانیت است و هرکس که از این فهم اصولی بری است اصولا نمی تواند درباره حکمرانی خوب سخن درستی داشته باشد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اینو بدست همه مردم ایران برسانید؛
🔹 مگه من دختر مردم نیستم؟!
درد دل و گلایه یک دختر ایرانی که خارج از کشور توسط آشوبگران تحت فشار و اهانت قرار گرفته است.
تنها راه آگاه شدن، تبیین واقعیتها و حقیقتهاست.
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794