🔻پرچم ما گفتگوست، انقلاب ما انقلاب اقناع است
آقایی، فعال رسانهای:
🔹آمده بوده وسط جمعیت سیزده آبان، شاید به عمد و به قصد تحریک حتی.
🔹وسط این همه چادری و حزباللهی درست بعد از اتفاقات کرج، اکباتان و شاهچراغ، روزهایی که خون جلوی چشم های امت انقلابی را گرفته.
🔹اما می داند اتفاقی برایش نخواهد افتاد. هر کس به زبانی تذکری می داد، حتی بعضی رویش را هم بوسیدند...
🔹داشتم به این فکر می کردم که اگر یک بسیجی با چفیه و عکس رهبری وسط اینها برود چگونه با او برخورد خواهد شد؟
🔹می دانید، این تصویر نشان از شجاعت و جسارت آن خانم کشف حجاب کرده نیست، نشانی است از قدرت گفتمانی انقلابی که باکی از مواجهه با رادیکال ترین مخالفانش هم ندارد، چون کمر به ستون حقانیت استوار کرده، کاش این جسارت در صدا و سیما و سایر نهادهای ما هم بود.
🔹اما رفیق آزادی گوی این روزها، وجدانت قاضی، یک بسیجی در جمع آن ها که در عزای حدیث نجفی بودند اگر با چفیه و عکس رهبری حاضر می شد چه می شد؟ و از آن مهمتر آنچه می شد را چگونه روایت می کردی؟ با شرم یا افتخار؟
✅ @Rajanews
📜 #سخن_هفته | آزادسازی جهان از سلطه شیطان
👈آینده دنیا و فرجام دیکتاتوری آمریکا به کجا میرسد؟
♦️انقلاب اسلامی ایران، آغاز افول آمریکا
🔸️پاییز ۱۳۴۳ که از راه رسید، رژیم پهلوی در اقدامی که نشانه دیگری از سرسپردگی به دولت آمریکا به حساب میآمد، قانونی را از تصویب گذراند که به نظامیان آمریکایی در برابر انجام هر اقدام و جنایت در ایران، مصونیت قضایی میبخشید. «در مجلس شورای ملی و مجلس سنای آن روز تصویب کردند که مأمورین آمریکائی از دادگاههای ایران و امکانات قضائی و امنیتی ایران معافند. یعنی اگر فرض کنید یکی از این مأمورین جرم بزرگی در ایران مرتکب شود، دادگاههای ما حق ندارند او را به دادگاه بطلبند و محاکمه کنند و محکوم کنند؛ این اسمش کاپیتولاسیون است.» ۱۳۸۹/۸/۱۲ اما چهارم آبانماه امام خمینی علیه این قانون استعماری سخنرانی کردند و پس از آن نیز در بیانیهای کاپیتولاسیون را سند بردگی ملت ایران خواندند. در روزگاری که پهلوی دوم حکومتش را تماماً وامدار آمریکا بود، کشور در چنگال سیطره همهجانبه آمریکا قرارداشت و هزاران مستشار در بخشهای مختلف نظامی و امنیتی مستقر بودند، اعتراض امام خمینی حرکتی بسیار شجاعانه بود که آمریکاییها را به شدت خشمگین کرد و منجر به تبعید امام به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ شد. با استمرار مبارزه استقلالطلبانه مردم و پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۳۵۷، آمریکاییها که روزگاری دولت قانونی مصدق را برکنار میکردند و روزی دیگر با سرازیر کردن مستشاران نظامی، منابع و ثروت ایران را در راستای تثبیت سیطره خود بر منطقه غرب آسیا میخواستند، معادلاتشان برهم خورد.
🔸️در سالهای ابتدایی انقلاب وقتی توطئههای آمریکا برای مقابله با انقلاب ملت ایران و ایجاد اختلال در کشور ادامه یافت، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر و دست نفوذ مستقیم استکبار در کشور را برای همیشه قطع کردند. اقدام دانشجویان از سوی امام انقلاب دوم نام گرفت و بار دیگر هیمنه ابرقدرتی آمریکا در جهان شکسته شد. آن روزها کمتر کسی شاید فکر میکرد که الگوی انقلاب مردم ایران در کوتاه کردن دست آمریکا از کشورشان، از سوی سایر ملتها تکثیر شود و استقلالخواهی و مبارزات ضد آمریکایی در اقصی نقاط جهان امتداد پیدا کند.
♦️افول آمریکا حتمی است
🔹️سوال مهم این است که در امتداد این بیداری ملتها، شرایط جهان به چه شکل رقم خورده و دنیا به کدام سمت حرکت میکند؟ آیا آمریکا سقوط خواهد کرد؟ اندیشمندان جهان میگویند افول آمریکا حتمی است، اما سؤال واقعی آنها این است که آیا میتوان راهی پیدا کرد که هنگام سقوط آمریکا، کمترین آسیب به جهان وارد شود؟
🔹️در حوادث دنیای امروز نشانههای متعددی بر افول آمریکا و شکلگیری یک هندسه جدیدی در جهان وجود دارد. این نظم جدید ویژگیهایی دارد: «مطمئنّاً این خطوط اساسی در این نظم جدید هست. خطّ اساسی اوّل عبارت است از انزوای آمریکا؛ آمریکا در نظم جدید جهانی منزوی خواهد بود... آمریکا مجبور میشود دست و پایش را از جهان جمع کند. خطّ اساسی دوّم؛ انتقال قدرت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و حتّی علمی، از غرب به آسیا...آسیا خواهد شد مرکز دانش، مرکز اقتصاد، مرکز قدرت سیاسی، مرکز قدرت نظامی؛ ما در آسیاییم...خطّ اساسی سوّم: فکر مقاومت و جبهه مقاومت در مقابل زورگویی گسترش خواهد یافت، که مبتکرش جمهوری اسلامی است.» ۱۴۰۱/۸/۱۱
♦️گسترش جبهه و منطق مقاومت
🔸️در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی، شکلگیری رسانههای مستقل و روشنگری درباره دستاندازی آمریکاییها در نقاط مختلف جهان به بهانههای توخالی از جمله مبارزه با تروریسم در افغانستان، از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی در عراق و...، تولید ادبیات ظلمستیز توسط نخبگان علمی و فرهنگی، احیای عزت اسلامی، بیداری کشورهای اسلامی، اتحاد کشورهای مستقل، شکلگیری محور مقاومت، روز به روز هیمنه پوشالی آمریکا را تضعیف و تصویر ابرقدرتی آمریکا را در چشم مردم دنیا، ذره ذره کوچکتر کرد، بهگونهای که «امروز بدون استثنا، در هر نقطهای از دنیا که یک ملّتی قیام کند، حرکت کند علیه مستبدّی، علیه دولتی، علیه حکومتی، شعارش «مرگ بر آمریکا» است.» ۱۳۹۵/۸/۱۲ بدون شک «این روحیهی مقاومت در مقابل زورگویی و قدرتطلبی و سلطهطلبی قدرتهای سلطهگر را جمهوری اسلامی به وجود آورد. اوّلکسی که در دنیا گفت «نه شرقی و نه غربی» امام بزرگوار ما بود... امروز در منطقهی ما خیلیها هستند که خودشان را وابسته به جبههی مقاومت میدانند، اهل مقاومتند، معتقد به مقاومتند و مقاومت هم میکنند و در موارد بسیاری نتیجه هم میگیرند.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ امروز قدرت نرمافزاری آمریکا به شدت تضعیف شده و محاسباتشان در سوریه و عراق و لبنان و در حمایت از عربستان در جنگ یمن با شکست مواجه شده و با وجود صرف هزینههای گزاف،عایدی قابل توجهی به دست نیاوردهاند.
ادامه👇
📜 ادامه #سخن_هفته
♦️آمریکای منزوی در نظم جدید جهانی
🔹️ چهار دهه قبل و «بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومتهای سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا، دنیای نظم نوین جهانی، نظم تکقطبی آمریکا است؛ یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. او البتّه اشتباه میکرد؛ بد فهمیده بود. از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل تا امروز روزبهروز آمریکا ضعیفتر شده.» ۱۴۰۱/۲/۶ شکستهای داخلی نظام سیاسی حکمرانی آمریکا، افول انتظام اجتماعی، انحطاط مدنی، فقدان عدالت اجتماعی، نابود شدن خانواده، فساد اخلاقیِ فراگیر، فرسودگی کامل قدرت نرم آمریکا، سیاستهای متناقض در مسائل مهم جهان مثل محیطزیست، خروج از پیمانهای بینالمللی، بدعهدی و دشمنی با کشورهای همپیمان، سرکارآمدن رؤسای جمهوری مثل ترامپ و یا بایدن معلومالحال، حمله طرفداران ترامپ به کنگره آمریکا، همهوهمه نشاندهندهی آن است که ابرقدرتی ایالات متحدهی آمریکا به سر آمده است. این نشانههای واضح حتی نظریهپردازان پایان تاریخ با غلبهی لیبرال دموکراسی بهعنوان بهترین نظام سیاسی جهان، را از گفتههای خود بازگردانده و امروز میگویند که "دیگر فکر نمیکنند جهت تاریخ هنوز هم به سمت لیبرال دموکراسی باشد. دموکراسی بسیار شکننده است."
♦️انتقال قدرت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی، از غرب به آسیا
🔸️جامعهشناسان شناخته شده آمریکایی بهصراحت تأکید میکنند که آمریکا در مسیر سقوط قرار گرفته و افول این کشور امری حتمی و اجتنابناپذیر است. از زمان جنگ ویتنام تا حادثهی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، از سرعت روند و توسعهی اقتصادی آمریکا کاسته شده و این کشور، اعتبار و آبروی تبلیغاتی خود را از دست داده است. واشنگتن نهتنها رقبای دیرین خود مانند روسیه و چین را به چالش نمیکشد، بلکه متحدان خود را نیز میآزارد. فرانسه و آلمان از تشکیل ارتش مستقل اروپا سخن میگویند. هند و پاکستان با اشتیاق به پیمانهای جدید مانند شانگهای میپیوندند. پکن و دهلینو بهعنوان رقبای سنتی به یکدیگر نزدیک میشوند. بلوک اقتصادی غولآسایی مانند «بریکس» ایجاد میشود. با گذشت زمان و آشکار شدن بیشتر ضعف های داخلی آمریکا و انباشت بحرانهای داخلی، التهاب در سیاستهای خارجی آمریکا به صورت سلسلهوار نمایان خواهد شد و «آمریکا مجبور میشود دست و پایش را از جهان جمع کند. الان آمریکاییها در بسیاری از مناطق دنیا پایگاه دارند؛ در منطقهی ما، در اروپا، در آسیا، پایگاههای نظامی با جمعیّتهای زیاد، پولش را هم از خود آن کشور بیچارهای که در آنجا پایگاه هست میگیرند؛ هزینههایش را او باید تأمین کند و آمریکاییها بخورند و آقایی کنند! این دیگر تمام میشود؛ دست و پای آمریکا از حضور در سراسر جهان جمع خواهد شد.» ۱۴۰۱/۸/۱۱
♦️ جایگاه ایران در نظم جدید عالم
🔹️سخن پایانی اینکه در شرایطی که نظم جهانی در حال تغییر و آرایش منطقهای و بینالمللی جدیدی در حال شکلگیری است و شعار مرگ بر آمریکا در حال تحقق است، باید وظیفه خود را بشناسیم و جایگاه شایسته ایران را در این نظم جدید محقق کنیم و به این سوالات فکر کنیم که «در این دنیای جدید ایران چه کاره است؟ ایران کجا قرار میگیرد؟ جایگاه کشور عزیز ما کجا است؟ این، آن چیزی است که باید شما روی آن فکر کنید؛ این، آن چیزی است که باید شما خودتان را برایش آماده کنید؛ این آن چیزی است که جوان ایرانی میتواند انجام بدهد. ما میتوانیم در این نظم جدید یک جایگاه برجستهای داشته باشیم.» ۱۴۰۱/۸/۱۱
در طول هفت هفته گذشته، حتی یک مدیر و مقام دولتی در حوزههای میانی در مورد حوادث تلخی که بر کشور گذشت، اعلام موضع نکرد و به قول معروف فرصتطلبانه در تاریکی نشست و روشنایی را پایید تا به زعم خودش ببیند باد به کدام سمت میوزد. دهههای متمادی است که این مدیران فرصتطلب در کشور حضور دارند و فقط رفیق روزهای پرپول و آرام هستند و اصولا برایشان مهم نیست که چه بر سر کشور میآید.
باید همه این مدیران را مجبور کرد موضع خود را نسبت به اتفاقات اخیر مشخص کنند. در ترکیه پس از کودتای سال 2016 اردوغان همین کار را کرد و قشنگ سیستم امنیتی، اقتصادی، اداری و سیاسی این کشور را از عوامل و عناصر فتح الله گولن و مخالفانش پاکسازی کرد. این پاکسازی مدیریتی باید در کشور ما هم روی بدهد. مدیری که نشسته و حقوق دهها میلیونی میگیرد و هر هفته به بلژیک سفر میکند تا به خانواده سر بزند و به سر کارش در عسلویه باز میگردد، به درد این کشور نمیخورد. بسیاری از این مدیران جرأت اعلام موضع ندارند، امتحان کنید تا مشخص شود چند نفرشان منافق، خائن بود و خانودهاشان خارج از کشور هستند...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#برخورد_قاطع
#پایان_مماشات
#سکوت_خیانت
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 التماس خبرنگار BBC برای تشدید تحریمها علیه ایران!
🍃🌹🍃
🔻خبرنگار بیبیسی در مصاحبه با «لیندا توماس» سفیر آمریکا در سازمان ملل: خیلی از مردم ایران خواهان تحریم و صدور قطعنامه علیه کشورشان هستند!
🔹وقتی شما از تحریم سخن میگویید باید بدانید که خیلی از این افراد قرار نیست به آمریکا بیایند!
#پایان_مماشات | #ثامن
#لبیک_یا_خامنه_ای
@basietabas
تمام قافیـه هایم فدای آمـدنت
بیا ردیف کن این روزهای درهم را . .
🆔 @YjcNewsChannel
🌸 امام رضا علیه السلام
💞 هر كس (حضرت معصومه عليها السلام) را در قم زيارت كند، چنان است كه مرا زيارت كرده است. ❤️
📕 كامل الزيارات، ص ۵۳۶
🌸 امام جواد علیه السلام
💞 هر كس قبر عمّه ام (#حضرت_معصومه عليها السلام) را در #قم زيارت كند، بهشت پاداش او است.
📕 كامل الزيارات، ص ۵۳۶
🏴 سالروز وفات خانم #فاطمه_معصومه سلام الله علیها تسلیت باد
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توحیدمان کم است که
آمریکا را ابرقدرت مینامیم
نه خدا را...
- امام خمینی(ره)
#آمریکا_هیچ_غلطی_نمیتواند_بکند
در جریان تصرف لانه جاسوسی، بسیاری از مسئولین مخالف بودند و هر روز مسئله تازهای مطرح میکردند. یکی میگفت با آمریکا نمیشود جنگید. دیگری میگفت آمریکا در منطقه نیرو پیاده کرده. یکی میگفت ناوگان آمریکا آمده است. ولی امام میفرمود: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.» لذا وقتی یکی از شخصیتهای انقلابی از توطئهها پیش امام گله کرد، امام با آرامی دست به سینه ایشان زد و فرمود: «تو چرا میترسی؟ هیچ طوری نمیشود!»
📌 جلد ۲ برداشتهایی از سیره امام خمینی(ره)، صفحه ۳۰۳
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
📜 آیات عهد | تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
🔻 روایت چگونگی اطلاع یافتن حضرت آیتالله خامنهای از جریان تسخیر و به دنبال آن، ماجرای بازدید معظمله از لانه در فروردین ۱۳۵۹ و از بقایای تجهیزات منهدم شده متجاوزان آمریکایی در صحرای طبس در اردیبهشت همین سال.
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیات قتال را چرا نمیخوانید؟ هی آیات رحمت را میخوانید! آن قتال هم رحمت است برای این که میخواهد آدم درست کند. آدم گاهی درست نمیشود مرض گاهی صحیح نمیشود،الّا بِالْکَیّ؛ باید ببرند،داغ کنند تا درست شود جامعه. باید آنهایی که فاسد هستند،از آن بیرون ریخته شوند.
امام روحالله|بهمن۶۳
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🔻بازتاب راهپیمایی ۱۳ آبان در رسانههای غربی
🔹خبرگزاری رویترز با تیتر «ایران تسخیر سفارت آمریکا در سال ۱۹۷۹ را جشن گرفت» به بازنشر حضور مردم در خیابانها پرداخت.
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار تصاویری از گردهمایی مردم در تهران به نشر سخنان رئیسجمهوری کشورمان در روز ۱۳ آبان پرداخت.
🔹پایگاه خبری هیل در خبری نوشت که راهپیمایی امروز در ایران در جهت گرامیداشت سالیانه بالا رفتن دانشجویان از حصار سفارت آمریکا بوده است.
🔹شبکه ای بی سی نیوز با بازتاب خبر راهپیمایی ۱۳ آبان نوشت که مطابق با تصاویر پخش شده از صدا و سیمای ایران، جمعیت کسانی که در تهران در این راهپیمایی شرکت کرده بودند زیاد به نظر میرسید.
🔹خبرگزاری صهیونیستی تایمز او اسرائیل در گزارشی با تیتر «ایران تجمعاتی را جهت یادآوری تسخیر سفارت آمریکا ترتیب داد» به انتشار تصاویری از راهپیمایی و سخنان سید ابراهیم رئیسی در این مراسم پرداخت.
🔹عرب نیوز نیز با تیتری مشابه نوشت که راهپیمایان با در دست داشتن عروسکهایی از امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه و محمدبن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی شعار «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
🔹یاهونیوز با انتشار عکسهایی از راهپیمایی یومالله ۱۳ آبان نوشت، دانشآموزان بنرهایی را در حمایت از حمله به سفارت آمریکا حمل کردند و پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند.
🔹شبکه سی بی اس نیز با اشاره به راهپیمایی ایرانیان در یومالله ۱۳ آبان به انتشار سخنرانی رئیسجمهوری پرداخت.
🔹واشنگتن پست نوشت که ایرانیان در روز جمعه با داشتن پلاکاردهایی در دست در جشن تسخیر سفارت آمریکا شرکت کردند.
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🔴 چه کسانی قیمت دلار را بالا میبرند؟
چرا کارخانجات و شرکتهای شبهدولتی بدون افزایش تولید سودهای آنچنانی کسب میکنند؟ چون قیمتهای فروششان طبق یک منطق جعلی جهانی(دلاری) شده! چون قیمتشان دلاری تعیین و هزینههاشان ریالیست...
چرا دلاری که غالباً دردست همین شرکتهاست بالا میرود؟ چون سود در بالا بردن دلار است👌
#حسین_زمانی_میقان
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
https://eitaa.com/gozideyekhabarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سلبریتی ایرانی در مواجه با خفتگیر دخترش تسبیح به دست فریاد میزند الهی به زمین گرم بخوری آشغال بچهام ترسیده اما وقتی نوبت به قاتلان نیروی انتظامی میرسد در نقش بودا در معبد شائولین ظاهر شده و هشتگ نه به اعدام را ترند میکند!
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
https://eitaa.com/gozideyekhabarha
"چرخه خشونت" واژهایست که برای مهندسی افکار امنیتی وارد گفتمان امنیتساز شده.چیزی به اسم چرخه خشونت وقتی طرف مقابل شما اغتشاشگر سازماندهی شده بوسیله سیا و موساد است وجود ندارد. پرهیز از برخوردخشن وقتی طرف مقابل رو به خشنترین حالت ممکن آورده یعنی پالس مثبت برای اقدامات خشنتر او
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
https://eitaa.com/gozideyekhabarha
📍 #زن_زندگی_آزادی که اغتشاشگرا دنبال میکنند، قبلا که در سوریه دنبال شد به این نتیجه رسیده بود!
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔆وسائط سرمستی و براندازی جمهوری اسلامی!
شهرت نیچه در ایران بیشتر به خاطر این جمله معروفش بوده که «خدا مرده است»؛ بسیاری نیز او را فردی ضد خدا میدانند که اعتقادی به وجود خدا نداشته و این مسئله، روح حاکم بر نوشتهها و جهانبینی وی را تشکیل میدهد. اهل نظر اما آگاهند که مراد نیچه از مرگ خدا، حذف اعتقاد به خدا از جامعه غربی و مسیحی است. در این میان، آنچه مهم است و نیچه نیز در کتاب «اراده قدرت» بدان میپردازد، احوال جامعه غربی «پس از مرگ خدا»ست.
نیچه علت مرگ خدا در جامعه مسیحی را در واقع فروپاشی مسیحیت و «اخلاق مسیحی» در مواجهه با «واقعیات جهان» میداند. مسیحیت کلیسایی در نظر او نه توانسته این جهان را به انسان غربی بشناساند و نه آن جهان را. این است که او میگوید، پس از هزاران سال تازه فهمیدهایم آنچه کلیسا به ما گفته دروغ بوده و همین، به ناباوری به خدا منجر شده است: «آن زمان که ما باید تقاص دو هزار سال مسیحی ماندن را پس بدهیم، فرا رسیده است؛ داریم گرانیگاهی را که به ما امکان زیستن میداد، از دست میدهیم؛ برای مدتی گمگشته میشویم. به ناگاه در ارزشگذاریهای متضاد فرو میرویم... اکنون همه چیز سراسر دروغ است».
اما فیلسوف نیهیلیست در عین حال معتقد است انسان، نمیتواند از یک مرجع فوق انسانی که اهداف و وظایف و مقصد و مقصود او را تعیین می کند، بی نیاز باشد. او مینویسد: «چون آدمی ایمان به این امر [خدا] را از یاد برد، همچنان این عادت کهن را دنبال می کند و مرجعی دیگر میجوید که بتواند بیقید و شرط سخن گوید و هدفها و وظایف را فرمان دهد. اقتدار «وجدان» اینک به ردیف نخست گام مینهد تا کمبود یک اقتدار شخصی را جبران نماید».
نیچه معتقد است «اخلاق» و «وجدان» در جامعه مسیحی و اروپایی جای خدا را گرفته است، اما «هر نظام ارزشی صرفا اخلاقی به هیچ انگاری منجر میشود: در اروپا چنین انتظار میرود. آدمی هنوز به امید آن است که بدون زمینه مذهبی با اخلاق گرایی کنار بیاید؛ اما این ضرورتا به هیچ انگاری میانجامد».
در چنین شرایطی است که هیچ انگاری و نیهیلیسم حادث می شود و بشر غربی، پس از انکار خدا، برای فرار از این پوچی و بیهدفی و بی سر و ته بودن «جهان بی خدا»یی که ناچار است در آن زندگی کند، دنبال راهی برای توجیه زیست خود میگردد، راهحلهایی «این جهانی» مییابد تا بلکه فقدان یک نظام فکری منسجم را که هستی او را معنی بخشد، جبران شود. در نگاه نیچه، «تخدیر»، این راه حل است: «در واقع و در نهایت نمیدانیم به کجا میرویم: خلاء. تلاش میکنیم با بیخودی و سرمستی از این خلاء بیرون آئیم. سرمستی به صورت موسیقی؛ سرمستی به صورت بیرحمی در لذت فاجعه آمیز از نابودی شریفترین موجودات؛ سرمستی به صورت اشتیاق کور (یا کینه) نسبت به برخی موجودات انسانی یا نسبت به دورانی معین؛ هنر برای هنر و «دانش محض» به عنوان حالات تخدیر آلود».
در واقع، بشر غربی به سبب تضاد و تباین مسیحیت با عقلانیت، راهی جز توسل به تخدیر برای رهایی از اندیشه درباره هستی نداشته است. تفاوت اساسی اسلام ناب و مسیحیت تحریف شده در همینجاست که عقل و ایمان در مسیر تکامل، همواره در تلائماند، نه تباین. این است که جامعه اسلامی، بر خلاف جوامع غربی، هرگز دچار خلاء اقتدار الهی نمیشود که گرفتار بحران هیچانگاری شده و نهایتا برای رهایی از آن، به تخدیر متوسل شود. لذا وسایل تخدیر جمعی که امروز تبدیل به یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت سیاسی در غرب شدهاند، در جامعه اسلامی مردود و ناکارآمدند. انسانی را که مسیرش روشن، هدفش معلوم و مرجع بایدها و نبایدهایش مشخص و مقتدر و در تلائم با عقل است، نمیتوان با اسبابی که یک انسان پوچانگار مدیریت میشود، تحت فرمان درآورد و به مسیر دلخواه کشاند. جان کلام اینکه وسائط "سرمستی" ابزار براندازی مناسبی در یک جامعه مسلمان نیست؛ دنبال راه بهتری باشید!
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولوی عبدالحمید، تیرماه ۱۳۹۷ در گفتگو با حسین دهباشی:
پوشش زن مسلمان از احکام اسلام است. اگر دختری در زاهدان حجاب بردارد، او را ارشاد میکنیم.
مولوی عبدالحمید، آبان ماه ۱۴۰۱، در خطبههای نماز جمعه زاهدان: امروز بیشتر صدا مال زنان است، اما زنان مورد تبعیض قرار گرفتهاند.
محمد رستمپور
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون تعارف با خانواده نخبهای که بعد از تحصیل در نیوزلند برای خدمت به کشور بازگشته بود
دکتر معصومی طرحی برای خاموشیها نیز ارائه داده بود
@Afsaran_ir
✋این صحنه چیز تازهای نیست!!!
▫️۱۴۰۰ سال است که پوشیدن لباس پیامبر «ص» هزینه دارد. خود رسول الله «ص» شمشیرها خورد.
▫️فرق علی «ع» را در همین لباس شکافتند.
▫️حسین «ع» با همین لباس، لگدکوب سُمّ اسبان شد.
▫️شیخ فضل الله نوری با همین لباس بردار شد.
▫️سید حسن مدرس در همین لباس بود که عمامه اش را دور گردنش پیچیدند و خفهاش کردند.
▫️مطهری در همین لباس بود که پیشانیاش سوراخ شد.
▫️شیخ نمر در همین لباس سرش از تنش جدا شد.
▫️بهشتی و باهنر و مفتح و مدنی و ... .
🔻این لباس اصولا بیش از آنکه لباس باشد «مقتل» است.
خوشا به سعادتشان!
اللهم ارزقناالشهادة فيسبیلک یا مولای
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
نه، جسارت نمی کنم اما، گاه من را خطاب کن بانو.
چیزی از دیگران نمی خواهم، تو مرا انتخاب کن بانو.
در کنار تو قطره ام اما، تو مرا رهسپار دریا کن.
در کنار تو ذره ام اما، تو مرا آفتاب کن بانو.
منم و اشک و خواهشی دیگر، روز سختِ شفاعت و محشر.
تو گنهکار اگر کم آوردی، روی من هم حساب کن بانو.
https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔻استاد رفیعی امروز در جمع زائران حرم مطهر حضرت معصومه(س):
⭕️ روحانیت از شهادت باکی ندارند | مسئولان مماشات را کنار بگذارند
◻️ ما خوفی از شهادت نداریم؛ بدانند ما ملت شهادتیم. از دعاهای من همیشه در نماز این است که «اللهم ارزقنا قتلا فی سبیلک تحت رایه نبیک».
◻️ امروز دشمن به دنبال ناامن کردن کشور است و چون خودشان هم میدانند براندازی ممکن نیست چون نه طرح دارند، نه برنامه دارند، نه آدم دارند کف خیابان!
◻️ از مسئولین تقاضا داریم برخورد کنند. واقعا قوهی قضائیه اگر نمیتواند اجازه بدهد مردم بیایند روی صحنه تا کی مماشات؟ تا کی کوتاهی؟ تا کی تماشا کردن؟ اجازه نباید داده بشه افرادی به خودشان اجازه بدهند بچههای این مردم را سلاخی کنند.
آرتین های عزیز، آرمانهای عزیز، در کشور یکی یتیم یکی شهید.
◻️ این هایی که #اسلامرحمانی فقط را تبلیغ میکنند این آیهی سیوسهی سورهی مائده را جلوی آنان قرار دهند؛ خدای رحمان، رحیم، غفور، رفیق، شفیق، در این آیه میگوید «یُقَتَّلُوا»،«یُصَلَّبُوا»، «أَوْ تُقَطَّعَ أَیْدِیهِمْ وَأَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلَافٍ»، جزای کسایی که محاربه میکنند این است.
خود نبی مکرم اسلام برخورد شدیدی با کسانی که امنیت جامعه را به هم ریختند داشتند؛ تاریخ ببینید.
◻️ رهبر انقلاب با بغض روز چهارشنبه فرمودند اینها کی هستند؟ کسی که یک طلبهای را شکنجه میکند! انسان است اصلا طلبه نه یک انسان است یک جوان است دیروز می آید در زاهدان اون آقای عزیز که من ایشون را میشناختم در مسجد مولای متقیان زاهدان به رگبار میبندد یا پلیس را که بچههای شما هستند اینها که از آسمان نیامدند بچهی شما رفته گروهبان شده، افسر شده دیروز در کرج اینطور به شهادت میرسانند این دیگه بحث در واقع اعتراض و اغتشاش نیست.
◻️ کسانی که اعتراض دارند آدم سلاخی نمیکند. با این اسلحه به دستها، با این قاتلین، توقع مردم برخورد است؛ شما میتوانید شما ریگی را آسمان گرفتید پس اینها را هم می توانید.
◻️تاکید میکنیم باید در صدا و سیما دانشگاهها #کرسیهایآزاداندیشی، محلهایی برای بیان نقطه نظرات اعتراضات، حرفهایی که هست زده شود.
@hawzahnews| حوزهنیوز