📌 #خبر_ویژه
🔹 نه فتنه 88 نشانه عقلانیت بود و نه اعتماد به غرب در برجام
🔸 محسن هاشمی گفت: خلأ حضور آیتالله هاشمی بهعنوان نماد عقلانیت در حکمرانی بیش از گذشته احساس میشود.
پسر ارشد هاشمی رفسنجانی در مراسم سالگرد آن مرحوم گفت: در ششمین سالگرد رحلت آیتالله هاشمی، شاهد شرایط بسیار سخت و ویژهای در کشور هستیم که شاید بیش از هر زمان دیگری نیاز به عقلانیت در حکمرانی داریم و خلأ حضور آیتالله هاشمی بهعنوان نماد عقلانیت در حکمرانی بیش از گذشته احساس میشود.
وی همچنین گفته است: «عقلانیت اقتضا میکند تا تصمیمات براساس محاسبه هزینه/فایده و تامین مصالح اجتماعی و منافع ملی گرفته شود.
از پیش از انقلاب و در دوران مبارزه، شاهد سه رویکرد عمده در نگاه به حکمرانی در میان انقلابیون بودیم. رویکرد اول را که میتوانیم رویکرد ایدئولژیک بنامیم، رسالت انقلابی و ایدئولژیک را اولویت نخست میداند و معتقد است که باید آرمانها با هر هزینهای محقق شود. رویکرد دوم، رویکرد تکنوکراسی وتخصصگرا به حکمرانی است که معتقد است که نباید در حکمرانی مولفههای غیرتخصصی و به اصطلاح ارزشها را دخیل کرد و به حکومت مسلمانان نه حکومت اسلامی اعتقاد دارد که شاخصه این طیف را در ایران شاید بتوانیم جریان ملی- مذهبی و مهندس بازرگان بنامیم. اما رویکرد سوم را که میتوانیم رویکرد عقلانی در حکمرانی اسلامی نام بگذاریم بر تامین منافع ملی و مصالح جامعه در عین توجه به ارزشها وآرمانهای اسلامی در حد مقدورات تاکید دارد. در حوزه سیاست خارجی، رویکرد ایدئولژیک، بر استکبارستیزی و مبارزه با غرب و امپریالیسم تاکید دارد و هویت خود را از این مبارزه میگیرد، حال این مبارزه چه نتایجی در داخل کشور و چه هزینهای به مردم تامین میکند، تعیینکننده نیست، سیاست خارجی در ایران بعد از انقلاب در برخی مقاطع از دولتها، در دهههای شصت، هشتاد و دولت فعلی را میتوان در این طیف جای داد.
در رویکرد دوم، سیاست خارجی، مشابه سایر کشورها و صرفا براساس مصالح ژئوپولتیک، ژئواستراتژیک و منافع ملی تعیین میشود. اما رویکرد سوم، سیاست خارجی را متأثر از اهداف و آرمانهای انسانی و انقلابی اما در چارچوب منافع ملی تعیین میکند، که مصداق این رویکرد ابداع «دکترین امالقری» توسط آیتالله هاشمی رفسنجانی بود که سیاست خارجی انقلاب اسلامی را در راستای تقویت ایران بهعنوان امالقری جهان اسلام میدانست و هر اقدامی که به تضعیف و انزوای ایران میانجامید را برخلاف ارزشهای اسلامی ارزیابی میکرد.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/258016
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر همپیمانی مثل جمهوری اسلامی نداشتیم معلوم نبود وضعیت ما چه میشد
وزیر خارجه سوریه در نشست خبری مشترک با حسین امیرعبداللهیان:
🔹ما برای ایجاد مسیر جدیدی برای روابط ایران و سوریه ملاقات کردیم.
🔹ما به روابطمان با ایران افتخار میکنیم.
⭕️ دست رد بشار اسد بر سینه ترکیه/ اسد فریب سیگنالهای فریبنده اردوغان را نمیخورد
♨️ حسن هانیزاده، کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقه و سیاست خارجی درباره تلاشهای رئیسجمهور ترکیه برای عادیسازی روابط با سوریه و عدمپذیرش درخواست آقای اردوغان از سوی رئیسجمهور سوریه گفت:
🔻«در این موضوع تردیدی وجود ندارد که آقای اردوغان بهدنبال این است که از رهگذر نزدیکشدن به سوریه و حتی خروج ارتش ترکیه از استان ادلب در شمالغرب سوریه، بهنوعی به سوریه نزدیک شود تا بشار اسد را از محور مقاومت و ایران جدا کند؛ موضوعی که سالهاست ترکیه و رژیم صهیونیستی با حمایت غرب روی آن کار میکنند که خوشبختانه با درایت آقای بشار اسد، موفق به تحقق این خواسته نشدهاند.»
🔴 وی در این باره توضیح داد: «مسئله جدایی سوریه از ایران بهقدری جدی است که حتی رویکرد اروپا نیز شده است؛ به طوریکه کشورهای اروپایی به خصوص آلمان، صریح اعلام کردهاند اگر بشار اسد از مقاومت اسلامی و جمهوری اسلامی جدا و دور شود، اتحادیه اروپا هزینه بازسازی شهرهای سوریه را میپردازد.»
💢 وی درباره رویکرد و ذکاوت رئیسجمهور سوریه نسبت به پیشنهادات ارائهشده به این کشور گفت: «خوشبختانه آقای بشار اسد بهقدری در این مسائل تجربه دارد و هوشمند است که مشخص است زیر بار سیگنالهای فریبنده اروپا و دولت ترکیه نمیرود. از سوی دیگر آقای اردوغان نیز همین نظر را دارد. امارات و عربستان نیز تلاش میکنند تا با دادن مشوقهایی به بشار اسد، سوریه را از ایران جدا کنند و زمینه ارتباطات مثبت بین دو کشور ایران و سوریه را به سیاهی بکشانند.»
‼️ حسن هانیزاده در این باره توضیح داد: «مسئله مهم این است که به هر حال دولت سوریه و رئیسجمهور این کشور، آنقدر تجربه دارند و به محور مقاومت نزدیک هستند که تحت هیچ شرایطی حاضر به جدایی از ایران نیستند و فریب سیگنالهای ترکیه را نمیخورند. به دلیل اینکه ترکیه در طول 12 سال بحران سوریه، نقش تخریبی داشته است و اکثر مردم سوریه از ایجاد ارتباط گرم و صمیمی در حوزههای گوناگون، اعم از سیاسی تا اقتصادی با ترکیه استقبال نمیکنند.»
❌ کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل منطقه در پایان گفتوگو توضیح داد: «به نظر میرسد ترکیه به دنبال آن است تا اقتصاد ویران خود را در بازارهای سوریه سامان دهد و به دنبال یافتن بازارهای بزرگی در سوریه است؛ در حالی که سوریها در شرایط فعلی توان خرید کالاهای گرانقیمت و کمکیفیت ترکیه را ندارند؛ بلکه ترجیح میدهند کالای ایرانی را خریداری کنند؛ بنابراین اردوغان در درجه اول سعی میکند سوریه را به اسرائیل نزدیک و از ایران دور کند و بعد از آن، بازارهای سوریه را برای صادرات کالاهای ترک و ساماندهی به اقتصاد تورمی خود در دست بگیرد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل از دیدن از ته دل بگید
ماشاءالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_رسانه
شبنامه 1088 - @mrtahlilgar.mp3
10.54M
نیروی دریایی ایران در راه کانال پاناما / ارتش ایران با کدام هدف به حیاط خلوت آمریکا میرود؟
#شبنامه / در روزهای گذشته فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران رسماً اعلام کرد که این نیروها قصد دارند به زودی به پاناما بروند / برخی کارشناسان آمریکایی میگویند این خبر را نباید ساده گرفته و ایران و توان نظامی اش را نباید دست کم گرفت / اما ارتش با کدام هدف به پاناما میرود و چه در سر دارد؟ / قسمت ۱۰۸۸
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 اینجا افغانستان / 20 سال پیش آمریکا گفت می آیم تا طالبان و القاعده را نابود کنم، 20 سال گذشت ، حکومت دست طالبان است و حالا دارند آموزش نظامی برگزار میکنند...
اینجا غرب آسیاست.
از ترکیه تا قطر و باکو و طالبان و پاکستان و .. همه دارند روی توان نظامی خود کار میکنند.
آمریکا هم از چند هزار کیلومتر آن سو تر در این منطقه منافعی برای خودش تعریف کرده است.
اولین اصل زندگی در چنین منطقه ای این است: باید #قوی شویم...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
🔴 علت عربده
همه این عربده ها و سروصداهای انگلیس خبیث در واکنش به اعدام جاسوسش در ایران ، تلاشی است برای اعاده حیثیت برباد رفته خود نزد دیگر مزدوران و جاسوسان فعالش در ایران.
اعدام این ابرجاسوس هرچند با تاخیر انجام شد اما اقدامی قاطع و پیامی روشن از سوی جمهوری اسلامی برای دشمنان و مزدوران داخلیشان بود.
ضمن تشکر از واجا و قوه قضائیه ، بی صبرانه منتظر محاکمه و اعدام جاسوسان و نفوذی های مشهور اما مغفول هستیم ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#نفوذ
✍️ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنایه جانشین پلیس راهور به خودروسازان
🔹خوشحالیم یک کشف دیگر با عالم کشفیات دنیا اضافه شده گالیله و ادیسون و پاستور چیزهای دیگری کشف کردند ما هم قیمت خودرو را کشف کردیم.
🔹به تنها چیزی که از خودرو اهمیت نمیدهیم، امنیت خودرو است.
🔶🔹 مهندسی خوب، محاسبۀ غلط
⭕️ در قضای اخیر، نقشۀ دشمن نقشۀ جامعی بود. یعنی همۀ عوامل مسلطی که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشور به کار ببرد؛ همۀ این عوامل را ردیف کردند.
⬅️1️⃣ عامل اقتصادی وجود داشت... عامل امنیتی، نفوذ، تیمهای جاسوسی از همه طرف، غوغای ایرانهراسی در دنیا.
⬅️2️⃣ همراه کردن بعضی عناصر داخلی با خودشان این هم از مدتی پیش شروع شد... عامل تبلیغات فراگیر؛ تلویزیونها، ماهوارهها، فضای مجازی، اینترنت، اینها همه عوامل است، دشمن همۀ اینها را ردیف کرد.
❇️ بنده بعنوان یک آدمی که این مسائل را نگاه میکنم و زیر نظر دارم و میفهمم، در دلم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم. خوب مهندسی کرده بود، همه چیز را در جای خود، به اندازۀ خود آماده کرد.
💠 چرا موفق نشد؟ چون یک پایۀ دیگر یعنی محاسبهاش غلط بود، بله این کارها همه کارهای مهمی است، کارهای مؤثری است در کشورهایی هم اثر میگذارد.
اما اینجا نتوانست؛ چون محاسبهای که روی ایران اسلامی کرده بود، محاسبهۀ درستی نبود.
🔴 خوب، دشمن در این هم شکست خورد...اما ما هم خودمان حواسمان باشد؛ ما هم مغرور نشویم، ما هم غفلت نکنیم، غافل نشویم، بگوییم خب تمام شد قضایا. از میدان عقب نرویم، در میدان باشیم. ما هم بدانیم که آن چیزی که ملت را نگه میدارد امید است و وحدت
📍دشمن را دستکم نگیریم❗️
دشمن هست. آن روزی که شما آن قدر قوی بشوید که دشمن مأیوس بشود، آن روز میتوانید یک آسودگی و آسایش خاطری پیدا کنید.
🔰 امام خامنهای، ۲۲ دی ۱۴۰۱
✍️ مهندس شکوهیانراد
💢 پیرامون دو باور غلط و رایج
1️⃣ دروغ بزرگی به اسم:
«اگه ما توی توییتر و اینستا و ... نباشیم، پس کی جبههی انقلاب رو در آنجا پر کنه؟»
این تصورات بابت این هست که افراد، فضای سایبر را شبیه به فضای فیزیکی و سرزمینی تصور میکنند که کاملا غلط هست.
اگر اثرگذاری بر یک ملت، نیازمند این هست که حتماً در فضای سایبر آنها حضور داشته باشیم:
الف) چرا آمریکا برای اثرگذاری بر مردم ایران، هیچوقت وارد فضای سایبر ما نشده؟!
مگر مهمتر از اشغال فکر، شناخت و عقیدهی ایرانیها برای آمریکا، در جهان وجود داره؟؟
ب) چرا این همه سال، بودجههای سازمانی و فرهنگی که برای «لشکر سایبری» و «طوفان هشتگی» و ... هزینه شد، ذرهای در بزنگاههایی مثل شبههی مهسا امینی و فروکش اغتشاشات اخیر مؤثر واقع نشد؟!
❇️ نکته
آنچه بیان شد، نسبت به حضور تمام مردم در توییتر و اینستا و ... است، نه برخی دستگاهها و نهادها که هویت حقوقی دارند.
2️⃣ دروغ بزرگی به اسم:
«ایجاد فضای سایبر ملی، مانع رونق اقتصادی است»
اگر گزارهی فوق را بپذیریم، آنوقت با:
الف) چین بهعنوان دومین اقتصاد جهان و بزرگترین رقیب اقتصادی آمریکا که در عین حال هیچ سرویس سایبری خارجی در کشورش کار نمیکند؛
ب) روسیه که یک ابر اقتصاد مترقی و رئیس BRICS است و همزمان، بومیترین فضای سایبر ملی در جهان را ایجاد کرده؛
چه میکنید؟؟
چگونه با بیشترین حد کنترل بر فضای سایبرشان، در عین حال جایگاه اقتصادی جهانی دارند و ضمناً در حال پیشرفت و بهبود هم هستند؟!
🔶🔹 #جنگ_شناختی یعنی دشمن کاری کند تا ما بر اساس باورهای غلط، تصمیماتی بگیریم که او می خواهد ...
✍️ مهندس شکوهیانراد