🌺زیارت امام جواد علیه السلام
♦️السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ] السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّه
♦️السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْآیَةُ الْعُظْمَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ]
♦️السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ عِنْدَ الْأَشْرَافِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَى الْحَقِّ وَ الْهُدَى وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَى الضَّلالَةِ وَ الرَّدَى أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیروهای یاراسا، سرویس اطلاعات کشور خاک اسلام طی حرکتی توهین آمیز به نظامیان ایرانی اجازه ندادند جسد اورهان عسکروف کارمند امنیت سفارت #باکو در ایران را طبق تشریفات به هواپیما در فرودگاه تهران ببرند.
رسانه هاشون خیلی روی این حماقتشون دارن مانور میدن و رجز میخونند !
⭐️ #سخن_نگاشت | یا مَن یُعطی مَن لَم یَسئَله وَ مَن لَم یَعرِفه
👈 خدا حتّی به کسی هم که از او چیزی نخواسته میدهد... مثل خود شما وقتی که بچّه بودید؛ چه چیزی از خدا خواسته بودید؟ نَفَس خواسته بودید؟ جان خواسته بودید؟ بُنیه خواسته بودید؟... یکهزارم همهی آنچه را شما دارید، از خدا نخواستید... امّا خدا به شما داد... به کسی که از او چیزی نخواسته عطا میکند... حتّی به کسی [هم] که اصلاً خدا را نمیشناسد میدهد؛ چون همهی این نعمتهای زندگی ما مال خدا است.
📝 بیانات حضرت آیتالله العظمی خامنهای در شرح دعای #ماه_رجب
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51809
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 پسر امام رضایی ، دوستت دارم خدایی
🎙سید مجید بنی فاطمه
🎉 #میلاد_امام_جواد بر تمام مسلمین جهان تبریک و تهنیت باد.
💠 گروه رسانهای تیمورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️سوال ؛ به نظر شما کدام مسئله است که رهبر حکیم انقلاب را در مورد آیندهی ایران دچار نگرانی کرده؟
جواب : موضوع #جمعیت
#فرزندآوری
#لبیک_یا_خامنه_ای
💠 گروه رسانهای تیمورا
👌حرکت قابل تحسین مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی!!!
✅مرکز پژوهش های مجلس مدتی پس از فیلتر #اینستاگرام و واتسآپ ، لینک ارتباطی این دو پیامرسان صهیونیستی را از تارنمای خود حذف کرد.
✊قدم اول در رسیدن به استقلال مجازی ، پاک کردن نهادهای حاکمیتی از لوث این ماشینهای جنگی دشمن و خروجِ رسمی از آنهاست!!
🗣مسئولین عزیز ، مطمئن باشید سیل عظیمی از همین مردم به دنبال شما خارج خواهند شد ، اگر که جدیت شما را در ترک این پیامرسان ها و عدم به رسمیت شناختن آنها را در رفتار شما ببینند!!!
✍️ میلاد خورسندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یکی از بلاگرهای معروف ایرانی از ترکیه دوباره برگشته ایران زندگی کنه. بعد تو دلایل بازگشتش به نکته مهمی اشاره میکنه؛
خونه ای که مثلا اول سال اجاره کرده بودن ۴هزار لیر بعد یه سال الان شده ۱۴هزار لیر!!!
مطمئنم هنوز خیلی هامون معنی تورم رو در این حد نفهمیدیم!
هاشمی
🔻شاید کمتر از 25 سال🔻
«رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.». این جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان مهمترین و به یادماندنیترین جمله رهبر انقلاب اسلامیدر سال 1394 از نگاه مردم انتخاب شد. این روزها ناامنی و آشفتگی کمسابقهای در سرزمینهای اشغالی فلسطین به ویژه تلآویو باعث شد حتی خود صهیونیستها نیز موضوع نابودی رژیم را مورد اذعان قرار دهند.
گزاره خبری: 1ـ دانیل كانمن، محقق اسرائیلیـ آمریكایی (دانشمند مشهور و برنده جایزه نوبل اسرائیلی) گفته مشاهدات او نشان میدهد، کار اسرائیل تمام است. كانمن در تازهترین سخنان خود با هشدار نسبت به قدرتگیری گروههای تندرو و به شدت افراطی میگوید: «در برهه فعلی بیش از زمان جنگ ۱۹۷۳ میان اعراب و اسرائیل نگران رژیم صهیونیستی است.» کانمن به مقامات صهیونیست هشدار داده است: «چه اتفاقی افتاده، اینجا، جایی نیست که نوههای من بخواهند در آن زندگی کنند. وقتی دستگاه اجرایی به دستگاه قضایی نفوذ میکند، مسائل سیاسی وارد دستگاه قضایی میشود و بدون شک این پایان كار اسرائیل خواهد بود.» 2ـ «ایهود باراک» نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» نوشت: «در طول تاریخ، یهودیان بیش از 80 سال حکومت نکردهاند». قبل از او نیز «بنیامین نتانیاهو» در سال 2017 گفته بود که «من برای رسیدن اسرائیل به صد سالگی خود تلاش خواهم کرد اما این مسئله تضمینی نیست؛ چرا که تاریخ به ما آموخته هیچ حکومت یهودی بیش از 80 سال عمر نکرده است.»
گزاره تحلیلی: 1ـ اختلافات داخلی:این روزها مناطق اشغالی فلسطین از اختلافات داخلی میان احزاب و گروههای سیاسی رنج میبرد. تندروها در حال یكهتازی هستند و حتی میان تندروها نیز اختلافنظر زیاد است. از چهار هفته گذشته هر شنبه، بین 60 تا 110 هزار شهروند ساكن مناطق اشغالی علیه نتانیاهو دست به تظاهرات زدند و او را فاشیست و دیكتاتور خواندند. 2ـ فصل انتقام: جنایاتهای تلآویو علیه فلسطینیها در بدترین شكل ممكن ادامه دارد و صهیونستها سالها بذر کینه در بین مسلمانان فلسطین افشاندند و اکنون فصل انتقام رسیده است. اگر بخواهیم اهمیت انتقام در تحولات فلسطین را درك كنیم، كافیاست بدانیم كه بیست و پنج سال پیش، مردی در حال بازگشت به خانه خود بود که توسط یک شهرکنشین با ضربات چاقو کشته شد. هفته گذشته، نوه 21 ساله او هفت شهرکنشین صهیونیستی را در قدس اشغالی به هلاكت رساند. البته آنچه در فلسطین اتفاق میافتد را نباید صرفا یک حس انتقام بلکه باید بخش اعظم آن را بر مبنای تفکری دانست که این روزها عینیتر و ملموستر شده و آن هم تفکر مقاومت است. 3ـ افزایش قدرت مقاومت: رشد روزافزون قدرت محور مقاومت و پیروزیهای این محور در همه جبهههای داخلی و خارجی از جمله پیروزی بر تروریسم تکفیری در منطقه و همچنین موفقیت در تحمیل معادلات بازدارندگی، چالشهای حساسی برای اشغالگران به وجود آورده است که سران صهیونیست بهخوبی از آن آگاهاند و حتی آشکارا در این زمینه صحبت میکنند. 4ـ بحرانهای اجتماعی: مهاجرت معکوس، فساد روزافزون در میان مسئولان اجرایی صهیونیست، فروپاشی مؤسسات نظامی و... از جمله مؤلفههایی است که برخی کارشناسان آن را از عوامل فروپاشی جامعه صهیونیست میدانند. (فرهاد کوچکزاده_بصیرت)
#نکته_تحلیلی_روز
#اخبار_و_تحولات_سیاسی
#بصیرت
🔻سخن روز🔻
امام خامنه ای:
من لازم بود از ولادت حضرت جواد الائمّه علیهالسّلام یاد کنم که در آن دعای روزهای رجب میخوانیم: «اللّهم انّی اسئلک بالمولودین فی رجب محمّدبنعلی الثانی و ابنه علیبنمحمّد المنتجب»(۱). هم میلاد حضرت جواد و هم میلاد حضرت هادی در این ماه بوده است که باید از این دو روز تجلیل کنیم. من از زبان خودم و از دل شما، ارادت و اخلاص و ایمان بیشائبهی خودمان را به آستان این دو امام همام عرض میکنم و امیدوارم خدای متعال ما را در دنیا و آخرت با معارف آنان و اشخاص آنان و یاد آنان زنده بدارد و محشور کند.۱۳۷۷/۰۸/۰۸
#سخن_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نطق ایزدخواه، نماینده تهران، در اعتراض به تصمیم اخیر سران قوا
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد "سرمایه فروش" و "تورم زا" گام برمیدارد؟!
🔹جراحی یارانه ها که در واقع، اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی داراییهای دولت را در دستور قرار داده اید!
🔹چرا اینگونه شتاب زده و بی قید و بند و بدون راهبرد؟
🔹سود خالص پالایشگاه های خصولتی، امسال بالغ بر 300 همت شد که اگر اینها واگذار نمیشد اکنون این پول در خزانه دولت بود و کسری بودجه نیز نداشتیم.
🔴 استفاده از اهرم "اذن رهبری" در پاسخ به منتقدان ِ این جهتگیری، ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد!
صحبت این است که چرا هیچگاه میدان به جهت گیریهای اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
🔹 چرا احیای اقتصاد تعاون و به میدان آمدن لشگر ۱۰۰ هزارتایی تعاونیها دردستور دولت قرار نمی گیرد؟
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در:
✔️آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و
✔️آزادسازی مراتع به نفع عشایر و
✔️آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیانها و
✔️آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و
✔️آزادسازی گمرکات به نفع تجار کوچک و چندین آزادسازی دیگر به نفع مردمی کردن اقتصاد اخذ نمی کنید؟
@dr_izadkhah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در عوضش آزادن و حجاب ندارن😳
pishraft .pdf
3.49M
❇️ معرفی تعدادی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به کودکان و نوجوانان در قالب نقاشی و رنگآمیزی
#فایل_چاپی
#امید_و_پیشرفت
🔰 مقام معظم رهبری:
«ما امام را با صفات متعددی همواره توصیف میکنیم؛ اما صفت مؤمنِ متعبدِ انقلابی، که ما کمتر امام را با آن توصیف کردهایم، یک صفت جامع است... امامِ انقلاب یعنی پیشوای همهی این خصوصیاتی که کلمهی انقلاب متضمن آن است».
💢 فرارسیدن سالروز بازگشت شکوهمندانه رهبر ایران، امام خمینی(ره) و آغاز ایامالله دهه فجر تبریک و تهنیت باد.
🗓 ۱۲ بهمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 فیلم کمتر دیده شده از امام خمینی در پرواز 12 بهمن 57
🔊 عضو شورای راهبری جمعیت و خانواده حوزه های علمیه کشور در گفت و گو با #صدای_حوزه مطرح کرد؛
🔺با ادامه روند فعلی، در سال ۱۴۲۰، به یکی از پیرترین کشورهای جهان تبدیل خواهیم شد!
🔺فرصت محدود فرزندآوری تا 1405 برای فرار از #تله_جمعیتی/ با گلی دیگر، ایران گلستان می شود!
🎙حجت الاسلام مسلم وافی:
🔹 فرصت ما برای فرار از تله جمعیتی بسیار محدود است و بر این اساس لازم است تا سال ۱۴۰۵، بالای ده میلیون تولد داشته باشیم. نرخ زاد و ولد به ازای هر مادر در حال حاضر ۱/۶ درصد و همین نرخ نیز در حال کاهش است در حالی که نرخ جایگزینی جمعیت جوان کشور، حداقل ۲/۱ است.
🔸طبق یکی از سناریوهای سازمان ملل،در سال ۱۴۸۰، جمعیت کشور به ۳۱ میلیون نفر کاهش خواهد یافت!
🔹در زمینه جمعیت ما با چهار بحران تجرد، پیشگیری، ناباروری و سقط مواجه هستیم که اگر فقط مشکل عدم تمایل به فرزند بیش تر را حل کنیم، از خطر تله جمعیت عبور خواهیم کرد.
🔸بالای ده میلیون زوج داریم که با اینکه نابارور نیستند،حاضر به فرزندآوری نیستند؛ اگر این تعداد خانواده در فرصت باقیمانده تا سال ۱۴۰۵ هرکدام فقط یک فرزند به خانواده خود بیافزایند، خطر پیری جمعیت از کشور دفع خواهد شد و لذا شعار ما اینست که، با گلی دیگر، ایران گلستان می شود!
🔹با بررسی های کارشناسی که صورت گرفته، این خانواده ها به ۵۷ دلیل مختلف از #فرزندآوری منصرف شده اند...
🔸در یک سال گذشته، بصورت متوسط روزانه هزار اسقاط جنین داشته ایم که متاسفانه طبق اخبار موثق روزانه فقط ده مورد از این تعداد دارای مجوز قانونی بوده است!
مشروح گفتوگو:
v-o-h.ir/?p=36422
☕️ من میشوم چاییریز امام
💗 روایت حضرت آیتالله خامنهای از اولین روزهای پیروزی انقلاب
🔻 قبل از ورود امام با دوستان روحانی جلسهای تشکیل دادیم و گفتیم: خب فردا امام وارد تهران میشود؛... باید از حالا آماده باشیم و تشکیلات بیت امام را منظم کنیم. هرکس مسئولیتی به عهده بگیرد. همه قبول کردند که بیاییم درباره این قضیه فکر کنیم.
☕️ جلسه گذاشتیم. بنده گفتم: من میشوم قهوهچی. رفقا خندیدند و گفتند: شوخی میکنی؟ گفتم: نه، شوخی نمیکنم. اتفاقا چون اهل چایی هستم، خوب چایی درست میکنم؛ بالاخره منزل امام، یک چایی ریز میخواهد. آن چاییریز من باشم.
🔹اين حرف موجب شد كه جلسهی ما به يک سمت خوب رفت. فرق است بين اينكه هركس بنشيند جايی و هدف بگيرند كه رئيس اين تشكيلات چه كسی باشد؟ من در دلم بگويم بالاخره من مناسبترم. شما بگوييد من مناسبترم. اينجا يک معارضه و دعوا میشود.
🔺ما در اين دعوا، به قول زورخانهچیها لنگ انداختيم. گفتيم ما نيستيم؛ شغل ما قهوهچیگری. همه لنگ انداختند و کار سامان گرفت. ۷۲/۵/۷
🌹 #دهه_فجر
💻 Farsi.Khamenei.ir
#عکس_نوشت
#انقلاب_اسلامی
#تبیین
#ایستادگی
#دهه_فجر
💠حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
🔶انقلاب اسلامی یعنی اینکه اندیشه باید طبق قرآن کریم، «لن یجعل الله للکافرین علی المؤمنین سبیلا» باشد؛ اگر این اندیشه در همه افراد میبود مشکلات ما به سرعت حل شده بود. تمام مشکلات ما به نفاقهای داخلی ربط دارد، چراکه از اسلام و انقلاب حرف میزنیم اما طور دیگری عمل میکنیم.
🗓۱۴۰۰/۱۱/۱۱
-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-
@ebadi_khj
🔰حرف خدا یا هوس زمانه؟
🔸تذکر رهبر انقلاب در دیدار با اعضای سازمان تبلیغات اسلامی نسبت به ترجیح شبهمصالح عرفی بر حقایق شرعی
✍️ مهدی جمشیدی
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی گفتند: «دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه، نباید از جنجال و هوچیگری و اتهامات ترسید.» در این باره باید به چند نکته اشاره کرد.
1️⃣ مسأله و دغدغۀ فرهنگی ما، استقرار «حرف خدا» است؛ چنانکه انقلاب در پی تحقّق «احکام فرهنگیِ دین» است و دین عبارت است از ارادۀ تشریعی الهی. سخن انقلاب، سلیقۀ فرهنگیِ برخاسته از یک گرایش نظری یا تمایل سیاسی نیست، بلکه پای حکم خدا در میان است.
🔹از سالهای آغازین دهۀ هفتاد به این سو، لیبرالهای وطنی همواره برای ملامتکردن خطّ فرهنگیِ انقلاب، تعبیر «تنگنظری» را به کار میبرند و بر این باور هستند که انقلاب در مسیر جامعهپردازی فرهنگی، گرفتار «انقباض» و «فروبستگی» شده است و حاکمیّت به دنبال تحمیلکردن «سلایق فرهنگیِ» خود به جامعه است. اینان مدّعی هستند که انقلاب، برداشت خود از دین را اصل قرار میدهد و در چهارچوب این برداشت محدود و بسته، میخواهد نسخۀ خاصی از دینداری را در جامعه برقرار کند.
🔹 این روایت از تفکّر فرهنگی انقلاب، اغلب از اینکه به سراغ خودِ احکام فرهنگیِ اسلام برود و آشکارا آنها را تخطئه کند، پرهیز دارد. این در حالی است که سخن انقلاب، همان حرف خدا است و انقلاب در پی استقرار «قطعیّاتِ فرهنگیِ اسلام» است. در مقابل این چالش، روشنفکری سکولار و نیروهای سیاسی وابسته به آنها، کوشش کردهاند تا از طریق نظریۀ «تاریخیّت دین»، نظریۀ «تعدّد قرائتها از دین»، نظریۀ «سکولاریسم» و نظریۀ «نسبیّت ارزشی»، راهی برای کنار نهادن حرف خدا بگشایند.
2️⃣ اینکه حرف خدا در «هیچ شرایطی» بر زمین نماند به آن معنی است که نباید گرفتار «توجیههای اجتماعی» شد و بهعنوان «مصلحت اجتماعی»، از ارزشها و احکام دینی عبور کرد. آری، ارزشها در مقام تحقّق خارجی، گاهی دچار «تزاحم» میشوند و همواره نمیتوان همۀ ارزشها را در کنار یکدیگر محقّق کرد و در اینجا باید جانب ارزشهای اصلی و بنیادی را گرفت، امّا حتّی همین حالت نیز موقتی و گذرا است؛ یعنی اینگونه نیست که برای همیشه، عنوان مصلحت برقرار بماند و ما توجیهی برای «اجرا نکردن ارزشها» در اختیار داشته باشیم.
🔹 تعارضها، ماندگار نیستند و بههرحال، وضع به حال عادی بازمیگردد و باید به محض این تغییر، ارزشهای فرعی را نیز مستقر کرد. پس اصل بر این است که حرف خدا در «هیچ شرایطی» بر زمین نماند و مصلحتها، استثناهای موردی و موقتی هستند، نه قاعدهای برای «عبور تدریجی از ارزشهای دینی». در مقابل، برخی همواره به دنبال «مقیّد کردن حرف خدا» هستند و برای این هدف، به «عرف» و «جامعه» ارجاع میدهند تا «امتناع امر دینی» را در تاریخ کنونی به اثبات برسانند، یا دستکم، صورتی از دین را بیافرینند که «دین اقلّی» و «دیانت بُرشخورده» است.
🔹امّا حکومت دینی نمیتواند حرف خدا را در هیچ زمینهای رها کند و آن را با «معیارهای سکولار»، مقیّد سازد. تاریخ انقلاب، «تاریخ حقیقت» است نه «تاریخ مصلحت». باید هرچه که میتوان از سهم مصلحت در این تاریخ کاست و مجال داد که حرف خدا، ظهور و حضور حداکثری داشته باشد و همچون گذشته، در لابلای صفحات کتابها مهجور نماند. اگر نیز در جایی احساس میشود که «کشش اجتماعی» برای تحقّق بخشی از دین در سطح مطلوب قرار ندارد، باید برای ایجاد میل اجتماعی، چارهای اندیشید، نه اینکه «بیدرنگ» و «منفعلانه»، جانب عرف را گرفت و حرف خدا را به حاشیه راند.
3️⃣ دعوت به نهراسیدن از «جنجال» و «هوچیگری» و «اتهامات» به این معنی است که «اجرا کردن حرف خدا»، موجب واکنش منفیِ مخالفان خواهد شد و همواره کسانی هستند که حرف خدا را برنمیتابند و میکوشند با فضاپردازی و جوّسازی، انقلاب را از تحقّق حرف خدا، منصرف نمایند.
🔹دراینحال، انقلاب یا باید از این تهییج و تحریک بهراسد و منفعل و مرعوب شود و بهعنوان اینکه مصلحت، اقتضای تحقّق این بخش از دین را ندارد، رأی به تعطیل و تعویق آن بدهد، یا باید مقتدر و مستحکم بایستد و فشارها را بکشند و در برابر کجروایتها از حرف خدا، روایت راستین بیافریند. انتخاب عملگرایانِ سستعنصری که نگران از دست دادن بدنۀ اجتماعی خویش هستند و به «تداوم قدرت خویش» میاندیشند نه «تحقّق حرف خدا»، مشخص است.