فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نحوه عجیب دستگیری و انتقال یک شهروند چینی که از قرنطینه کرونایی فرار کرده بود
🆔 @snn_ir
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دبیر کل جمعیت جهانی حامیان گزینه مقاومت در لبنان: دشمن به دنبال ایجاد بحران سوخت و بحران اقتصادی در لبنان است که البته جمهوری اسلامی همواره در کنار ما بوده است
یحیی غدّار در ویژه برنامه خبرگزاری دانشجو در خصوص انتخابات لبنان:
🔸مقاومت اکثریت کرسیها را به دست خواهد آورد
🔸فکر میکنم در بیروت بین ۴ تا ۵ نماینده از مقاومت خواهیم داشت
🔸مقاومت و متحدین مقاومت در این انتخابات پیروز خواهند شد
🔸همه دوستانمان باید به لیست پیشنهادی مقاومت رای بدهند و ان شاء الله ما پیروز خواهیم شد
___
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
⭕ معیار دهکبندی خانوار برای یارانه مشخص شد/ بیعدالتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی
🔸️عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔹️معیار دهکبندی مجموعهای از متغیرهای اقتصادی و مالی همچون؛ خودرو، گردش مالی و سودهای بانکی است و ملک و خانه افراد جزو ملاکهای دهکبندی نیست.
🔹️برای دهکبندی کل گردش مالی خانواده را در نظر میگیریم و درآمد فرزندان خانواده که شاغل هستند و درآمد دارند، ملاک است.
🔹️در ارتباط با ارز ۴۲۰۰ تومانی با بیعدالتی شدید روبه رو بودیم در جریان ارز ۴۲۰۰ تومانی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان از جیب مردم برداشت میشد چون بخشی از آن در جیب دلالها، قاچاقچیان، خارجیها، تولید کننده خارجی میرفت.
🆔 @YjcNewsChannel
⭕️ در 75% زمینهای مسکونی آمریکای ساخت آپارتمان و مسکن چندخانواری ممنوعه
اما در کشور پهناور ما در یک سیاست مشکوک و عجیب اجازه توسعه افقی شهرها را نمیدهند و با ایجاد تراکم در شهرها خانواده ها را مجبور میکنند در آپارتمان کنار هم زندگی کنند . بطرز عجیبی با اتخاذ این سیاست مشکوک بافت تاریخی و فرهنگی هزاران ساله ایرانیان را نابود کردند.
امیدواریم دولت رئیسی هوشیار باشد و جلوی تکرار این خیانت تاریخی به فرهنگ و هویت جامعه ایرانی را بگیرد.
(عکس تزیینی از پردیس)
#معمارانه
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزیدۀ جلسۀ هشتم درس #فقه_پول استاد متولی امامی
🏛سوبسیدِ دولت، بانکها را حفظ کرده است. عملا زیان بالقوۀ خلق پول را مردم و دولت و نظام میدهند، ولی منافع آن را بانکها میبرند.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
#محرمانه_توییت
📍چند آمار از بزرگترین فساد اقتصادی تاریخ!
#دلار_جهانگیری
#سوپرمن
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺خبرگزاری بلومبرگ: تاکنون 20 شرکت اروپایی برای خرید گاز روسیه در «گازپروم بانک» حساب روبلی باز کردهاند و 14 شرکت نیز در حال انجام مراحل اداری در این زمینه هستند....
وقتی گفته میشود دست روسیه در #جنگ_جهانی_انرژی خالی نیست!
💬 امیرعلی ابوالفتح
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 نداشتنِ «زندگی جمعی» منکری است که الان معروف شده است
🔴 بعضیها وارد جمع نمیشوند تا رابطۀشان با خدا لطمه نخورد، درحالیکه مسیر الیالله از متن جامعه میگذرد
📌 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور (فصل دوم) – ج۲۴
🔻 کسانی که به مسجد میروند اما با دیگران ارتباط نمیگیرند تا اخلاقشان و رابطهشان با خدا بههم نخورد، درواقع سرِ خودشان را کلاه میگذارند!
🔻 در شرایطی که ما اکثراً بهجای زندگی جمعی، زندگی فردی داریم، چطور میتوانیم انتظار ظهور داشته باشیم؟!
____
🔘 اسلام میخواهد رابطۀ بین انسان و خدا را تنظیم کند اما انسان الّا و لابد در مسیر سلوک الیالله باید از جامعه عبور کند یعنی شما برای خودسازیتان باید از مسیر جامعهپذیری، اجتماعیشدن و احساس مسئولیت دربارۀ جامعه عبور کنید و الّا نفستان را از بدیها پاک نخواهید کرد.
🔘 هیچ کسی نمیتواند رابطۀ خودش با خدا را بدون در نظر گرفتن خلق درست بکند. یعنی جامعه در ذات سلوک و تقرب فرد الیالله، حضور دارد. فرد باید از جامعه عبور کند و امتحاناتش را در متن جامعه پس بدهد.
🔘 آنهایی که در مسجد جمع میشوند ولی برای اینکه رابطۀشان با خدا بههم نخورد، اخلاقشان خراب نشود، دچار غیبت نشوند یا دچار دوستی و دشمنیها نشوند، ارتباطشان را با بقیه قطع میکنند، درواقع سرِ خودشان را کلاه میگذارند. بدون حضور در جامعه، هنوز رابطه با خدا شکل نگرفته که تو میخواهی این رابطهات بههم نخورد!
🔘 آنها میخواهد با وارد نشدن در متن جامعه، رابطۀشان با خدا لطمه نخورد، درحالیکه این رابطۀ با خدا، خیالی است! رابطۀ واقعی با خداوند وقتی برقرار میشود که شما وارد جمع بشوی، تعاونی راه بیندازی، در جریان کارها، برادران دینیات را تحمل بکنی، مشکلاتشان را برطرف بکنی، عیبهای آنها را به خودت بگیری، خوبیهای خودت را به برادران دینیات نسبت بدهی و...
🔘 حداقلّ زندگی جمعی این است که مثلاً مردمان یک مسجد، مانند اعضای یک گروه یا تشکیلات باشند. اعضای این گروهها باید باهم ارتباط داشته باشند و باهم زندگی کنند.
🔘 سادهترین ارتباط اعضای این گروهها باهم، این است که از حالِ همدیگر باخبر بشوند، به هم محبت کنند، تولد همدیگر را تبریک بگویند، در شبکۀ اجتماعی یک گروه تشکیل بدهند، اظهارنظر کنند، یک فعالیت فرهنگی انجام بدهند و... ارتباط قویتر در این است که باهم کار اقتصادی کنند، مثلاً تعاونی مصرف راه بیندازند
🔘 وقتی ما در متن سلیقههای مختلف و در بستر اختلافات، توانستیم با هم برادری کنیم، آنوقت آدمیّت ما معلوم میشود و الا اینکه از جمع فاصله بگیریم تا یکوقت اختلافی پیش نیاید که هنر نیست!
🔘 امام صادق(ع) میفرماید: مانند حیواناتی نباشید که در چراگاه کنار هم هستند اما از حالِ هم بیخبرند و ارتباطی باهم ندارند. (امالی طوسی/411) خیلی بد است انسانهایی که در کنار هم زندگی میکنند، ارتباطشان باهم، اینگونه باشد و اینقدر نسبت به هم، بیتفاوت باشند.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) علّت تفرقه و جدایی مؤمنین از هم را خباثت باطن ذکر میفرماید «مَا فَرَّقَ بَيْنَكُمْ إِلَّا خُبْثُ السَّرَائِرِ وَ سُوءُ الضَّمَائِرِ» چیزی بین شما تفرقه نمیاندازد مگر خباثت باطنی و بدی پنهان درونی. وقتی اینطور بشوید، همدیگر را یاری نمیکنید، برای هم دلسوزی نمیکنید، به هم بذل و بخشش نمیکنید و...
🔘 مؤمنین بر اساس دین خدا با هم برادر هستند. الان شما مسجدی را نشان بدهید که آدمهایش، باهم پیوند اخوّت و برادری دارند و اقتضائاتش را هم رعایت میکنند. آنوقت ما چطور میخواهیم در شرایطی که «زندگی فردی» داریم و باهم ارتباط گروهی نداریم، انتظار رشد و ظهور داشته باشیم؟! ما واقعاً باید سبک زندگیمان را تغییر بدهیم.
🔘 ما باید سالها زندگی جمعی داشته باشیم تا بتوانیم ظهور حضرت را درک بکنیم و در آن زمان زندگی کنیم. البته ممکن است ما یک شبِه، راه صدساله را برویم و انشاءالله ظهور هرچه سریعتر رخ بدهد ولی بالاخره این راهی است که ما باید برویم؛ سبک زندگی مؤمنان باید تغییر کند. اینطوری که الآن ما داریم زندگی میکنیم، صحیح نیست.
🔘 الآن فرهنگ ما طوری شده است که ارتباط نگرفتن و قاطی نشدن با جمع و خود را جمع جدا کردن، نهتنها بد نیست بلکه انگار یک کلاسی هم دارد، یعنی افراد پُز میدهند که «ما به کسی کاری نداریم!» الآن زندگی جمعی نداشتن منکری است که معروف شده است.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: شما مردم تا وقتی با هم متعاونانه زندگی میکنید بهخیر هستید و بدبخت نمیشوید. و در جای دیگری میفرماید: ملتها با یکدلی و «عزم واحد» به آقایی و بزرگی میرسند و با تفرقه و اختلاف، دچار ذلت و حقارت میشوند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۲/۷
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7291
@Panahian_text
💢پشت پرده ی تخریب دولت، رانتخواران هستند..
چون منافع این ها در خطر افتاده..
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢“جلال رشیدی کوچی” نماینده مجلس: اگر واردات خودرو را به دست خودروسازان بدهیم، گوشت را دست گربه دادهایم
🆔 @amarha
🔴آنهاییکه سال ۹۶ برای دور دوم به روحانی رای دادند، تنها یک دلیل داشتند، میگفتند ۴ سال برای یک رییس جمهور و سامان دادن به اوضاع فرصت کمی است، بگذارید روحانی رای بیاورد تا کارهای نیمه تمامش را تمام کند؛
امروز اما همان جماعت پس از گذشت تنها ۸ ماه در حال نمره دادن به دولت رییسی هستند!
"سیده آزاده حکیم"
🔥 @Moohem
🚨 تهدید حیات
از آغاز جنگ اوکراین، ناقوس قحطی در جهان به صدا درآمده و این برای کشور خشکی چون ایران که به دلیل کاهش شدید ذخایر سدها با بحران قریبالوقوع آب نیز درگیر خواهد بود، به منزله مواجهه همزمان با چالش واردات و تولید محصولات کشاورزی است.
این را اگر بگذاریم درکنار معضل فزاینده قاچاق معکوس و گسترده محصولات غذایی به کشورهای همسایه، ابعاد فاجعه پیشرو و امکان تکرار قحطی ۱۲۹۶ که حدود نیمی از جمعیت ایران را به کام مرگ فرستاد، مشخص میگردد.
مردم و مسؤلان باید از هر طرحی که باعث کاهش اسراف و قاچاق، و مدیریت صحیح توزیع و مصرف گردد استقبال نمایند و امنیت غذایی و حیات ملت را بر هر موضوعی اولویت دهند.
لازم است تمام نهادهای حاکمیتی -از قوای سهگانه تا نهادهای امنیتی- پیش از وقوع بحران، آن را مدیریت کنند و علاوه بر تغییر شیوه پرداخت یارانهها، با قاطعیت و فوریت از هماکنون زنجیرهای از اقدامات پیشگیرانه را اتخاذ نمایند:
۱. حفاظت از سیلوها، مزارع، باغات، دامداریها و همچنین انبارها و کارخانجات محصولات غذایی
۲. جیرهبندی آب
۳. سهمیهبندی کالاهای اساسی
۴. افزایش شدید جریمه و مجازات احتکار، قاچاق و هرنوع مشارکت در خرابکاری و اخلال علیه امنیت غذایی
۵. آموزش همگانی کشت در منازل و پشتبامها
۶. واگذاری موقت و عمومی زمینهای بلااستفاده به مردم برای زراعت
۷. تعیین قاطع خطمشی کشاورزی
۸. واردات و ذخیرهسازی گسترده کالاهای اساسی
۹. آموزش و تجهیز کشاورزان و باغداران برای افزایش محصول و بهرهوری
۱۰. سرعتدهی به پروژههای استحصال آبهای ژرف و شیرینسازی آب دریا.
۱۴۰۱/۲/۲۰
eitaa.com/joinchat/4069130240Cae9b8c767b