آمریکا: ایران از برجام خارج شده است!اخطراتت
🔹مشاور امنیت ملی کاخسفید: اقدامات هستهای ایران بعد از «ترک برجام» نگرانکننده است. بایدن خواستار هماهنگسازی سیاستهایش با طرفهای اروپایی و رسیدن به جبههای متحد با آنها در قبال ایران است.
🔹ما جلوی برنامه هستهای ایران مانع گذاشته بودیم، اکنون آن مانع را نداریم چون آن توافق را نداریم. بنابراین اولین و بالاترین اولویت ما بازگشت به میز مذاکرات و برجام است.
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
♦️ترس ائتلاف آمریکایی از حملهی جدید ایران!
🔹دیده بان حقوق بشر سوریه: شش روز پس از هدف قرار دادن پایگاه ائتلاف در التنف توسط "شاگردان" شهید قاسم سلیمانی، ائتلاف همچنان در میان ترس از حمله جدید سکوت کرده است.
🔹منابع گزارش دادهاند که نیروهای ائتلاف با تداوم هوشیاری و پروازهای دوره ای بالگردها در آسمان التنف از ترس حمله دیگری به مواضع خود در پایگاه التنف، به این بازگشتهاند.
تحلیلگر 57👇👇
♨️@tahlilgar57
💯رشته توییت #حسن_روحانی به مناسبت تولد پیامبر اسلام:
در نگاه پیامبر، هدف وسیله را توجیه نمیکرد؛ عدالتخواهی مجوز سلب آزادی نبود و ادعای حقطلبی، راه تندخوئی و قانونشکنی را نمیگشود
📎 #روحانی
📎 #توئیت
تحلیلگر57👇👇
♨️@tahlilgar57
تحلیلگر ۵۷
💯رشته توییت #حسن_روحانی به مناسبت تولد پیامبر اسلام: در نگاه پیامبر، هدف وسیله را توجیه نمیکرد؛ ع
⭕️ واکنش کاربران فضای مجازی نسبت به توئیت حسن روحانی
👈 بعد از مدتها بیخبری از رئیس جمهور سابق، اخیرا وی در سلسله توئیتهایی ضمن تبریک ایام ولادت پیامبر خاتم(صلی الله علیه و آله) از عفو عمومی و رحمت گسترده ایشان سخن رانده است که با واکنش برخی کاربران فضای مجازی مواجه شده است؛ چرا که این توئیتها ناظر به اسلام رحمانی و نادیده گرفتن درد و رنج چندین ساله مردم برخلاف آموزههای رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و رویه حضرت علی(علیه السلام) در رابطه با حقوق مردم و دستورات ایشان نسبت به کارگزاران حکومت است.
🔹 به نظر میرسد این گونه اظهارنظرها از سوی مسببان اصلی معضلات کشور، نوعی دهن کجی به نظام اسلامی و فرار پیشدستانه و تلاشی هدفمند جهت سرپوش گذاشتن نسبت به عواقب و پیامدهای مسئولیت خویش است. البته شکی نیست، تصمیمگیری در رابطه با ترک فعلها و خسارات دولت سابق نیازمند سنجش کامل متغیرهای داخلی و خارجی و به معنای واقعی کلمه، رعایت منافع ملت است؛ چرا که دوره ریاست جمهوری حسن روحانی، آغاز مصائب و فجایع بیسابقهای علیه کشور بود، آنگونه که سطح انتظارات مردم از رویه دیکتاتورمآبانه دولت روحانی به نازلترین حد خود رسید و بیشتر نقدها ناظر به بیتحرکی مفرط، بیاطلاعی و ایجاد بیاعتمادی عمومی بود.
🔹 اما در نقطه مقابل در دولت سید ابراهیم رئیسی شاهد دمیده شدن روح امید و نشاط به جامعه هستیم و نشانههای تغییر مثبت، تحرک و کارآمدی دولت را در جامعه میبینیم. اما برخی لالهای شفا یافته و منتفع در دولت قبل که با آمدن دولت آقای رئیسی، بده بستان آنها قطع شده است، با حاشیهپردازی به بهانه یک سهو لسان، هیاهوی رسانهای به پا کرده و ناجوانمردانه دولت را تخریب میکنند. این جریان با پروپاگاندای رسانهای که دارند، میتوانند بدنه جامعه را با خود همراه کرده و نسبت به هر تصمیمی هزینهتراشی کنند.
✅ بدین جهت تصمیمگیری درباره محاکمه سران دولت قبل نیازمند دقت نظر در متغیرهای مختلف، شرایط، زمان، اولویتبندی و در نهایت یکصدایی در هر گونه تصمیم و اقدام انقلابی است.
✍️ مجتبی عباسی
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/187428
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
تحلیلگر57 👇👇
♨️@tahlilgar57
💢 نهی از تشریفات بیجا
💠 امام علی علیه السلام:
🔸 هنگامى كه به شام مى رفت، دهقانان شهر انبار به ديدارش آمدند. از اسبها پياده شدند و پيشاپيش او دويدند. پرسيد: اين چه كار است كه مى كنيد؟ گفتند كه اين عادت ماست در بزرگداشت فرمانروايانمان.
🍃 امام علیه السلام فرمود: اين كارى است كه اميرانتان از آن سود نبردند و شما خود را در زندگى خود به مشقت مى افكنيد و در آخرت به بدبختى گرفتار مى آييد. چه زيانبار است مشقتى كه در پى آن عذاب باشد و چه سودمند است آسودگى همراه با ايمنى از عذاب خدا.
📚 نهج البلاغه حکمت 37
📎 #اعتقادات
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ جاسوسی با پوشش پژوهشگر و فعال محیط زیست
👈 فعالیت اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی، صرفاً وظیفه یک دستگاه اجرایی نیست؛ حتی نام رسمی موساد در زبان عبری به معنی "نهاد اطلاعاتی و ماموریتهای ویژه" است که نقش عملی سرویس اطلاعاتی اسرائیل را آشکار میکند که فراتر از گردآوری اطلاعات برای انجام ماموریت است.
🔹 رژیم اشغالگر قدس، دستگاه جاسوسی خود را در سال 1948 در سرزمین فلسطین ایجاد کرد و همزمان با تاسیس این رژیم در سال 1948، "دیوید بن گوریون" سه دستگاه اطلاعاتی تشکیل داد، از جمله دستگاه اطلاعاتی نظامی، دستگاه اطلاعاتی داخلی موسوم به "شین بت" و سپس بخش سیاسی آژانس یهود را به وزارت خارجه با اختیارات انجام فعالیتهای اطلاعاتی خارجی تبدیل کرد.
🔹 از زمان تاسیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به «موساد»، زنان زیادی با این سازمان همکاری داشتهاند و در موارد بسیاری در عملیاتی که در کشورهای مختلف اجرا شده است و اسرائیل با آنها روابط دیپلماتیک نداشته است، حضور یافتهاند.
🔹 در سال 2008 در کنفرانس سالانه کارشناسان جاسوسی در ایالت کارولینای شمالی آمریکا، موضوع جاسوسی با استفاده از عنصر جنبش «Sex espionage» (جاسوسی جنسی) بررسی شد.
🔹 در این کنفرانس "هنری گوانیدو" استاد بازنشسته، طی یک سخنرانی، نکات برتری زنان بر مردان را در جاسوسی مطرح کرد و امتیاز زنان در حفظ بهتر اسرار و اطلاعات، شایعهسازی بیشتر، محتاطتر شدن نسبت به مردان و اینکه همانند یک مرد به دستاوردهای خود نمیبالد را ویژگی مهمی در جاسوسی برشمرد.
🔹 تصویر «جاسوس» در ذهنیت عمومی مردم دنیا، فردی به شدت خونسرد، بیعاطفه و صورتسنگی، فرز و چابک، و دست به هفت تیر است؛ تصویری که برگرفته از رمانها و فیلمهای ژانر جاسوسی با محوریت –مامور 007- و از مشخصههای فرهنگی دوران جنگ سرد میان اردوگاه سرمایهداری و اردوگاه سوسیالیستی از پایان جنگ دوم جهانی تا ۱۹۹۱ و فروپاشی اتحاد شوروی است؛ که البته چندان با واقعیت ماجرا تطبیق نداشت.
🔹 در همان دوران و حتی در دوران جنگ جهانی اول و دوم، بودند بازیکنان معروف بیسبال، هنرپیشهها، آهنگسازان، فلان آشپز معروف، فلان شعبدهباز مشهور، نویسنده معروف کتابهای کودک و نوجوان و امثال اینها که جاسوس یا همکار سرویسهای اطلاعاتی غربی (به ویژه انگلستان) از کار درآمدند.
🔹 در همین کشور ما جاسوسی در قامت «سیّاح»، «میسیونر مذهبی»، «پژوهشگر» و «استاد دانشگاه»، قدمتی دستکم ۱۲۰ ساله دارد. ادوارد گرانویل براون، کسی که به عنوان «ایران شناس» برجسته بریتانیایی از او یاد میشود، در دوره قاجار نقش مهمی در تحولات داخلی ایران داشت و یکی از عوامل اصلی برجسته شدن فرقه جعلی و انحرافی بابیت و بهاییت شد. این فرد که متاسفانه خیابانی رو به روی درب غربی دانشگاه تهران در خیابان ۱۶ آذر به نام اوست، یک جاسوس کارکشته بریتانیایی بود. جالب اینکه امروزه هم تعداد افرادی که به عنوان پژوهشگر، گردشگر و فعال محیط زیست و علاقهمند به ایران، به تور نیروهای اطلاعاتی ایران میافتند، بسیار قابل توجه است.
🔹 متاسفانه در این جنگ ادراکی، مواضع و اظهارات شماری از چهرهها و صاحبان مسئولیت در کشور، تکمیلکننده پازل دشمنان است؛ در حالی که در کشورهای غربی یا کشورهای همپیمان غرب، هرگز کسی در هیچ جایگاهی به خود اجازه نمیدهد درباره یک پرونده ضدامنیتی و جاسوسی مفتوح و در حال رسیدگی، اظهارنظر کند؛ چه برسد به اینکه اصل اتهام جاسوسی را زیر سوال ببرد.
✅ جاسوسی و ضدجاسوسی در قرن بیست و یکم، بسیار پیچیدهتر از گذشته شده است و روز به روز بر این پیچیدگی افزوده میشود، و این مساله لزوم جدی گرفتن برخی آموزشهای عمومی به تودههای مردم و شاید بعضی چهرههای سیاسی و فرهنگی و... را ضروریتر می کند.
✍️ مجتبی عباسی
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/187129
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
تحلیلگر 57👇👇
♨️@tahlilgar57
🔴حضور سرزده رئیس جمهور در جایگاه سوخت میدان فردوسی تهران
#مدیریت_میدانی
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 واکنش قاطع رئیس پدافندغیرعامل به تهدید یک ژورنالیست مبنی بر حمله اسرائیل به ایران 👌👌
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نگاهی به برخی از بزرگترین حملات سایبری در ماه های اخیر؛
🔹از ثبت بیش از یک میلیارد حمله سایبری در روسیه تا تعطیلی جایگاه های سوخت در امریکا
تحلیلگر 57👇👇
♨️@tahlilgar57
💠 امام محمد باقر علیه السلام:
🍃 مبادا فرصت های به دست آمده را از دست بدهی.
🔹 إيّاكَ و التَّفريطَ عِندَ إمكانِ الفُرصَةِ.
📚 بحار الانوار، ج 75، ص 162
📎 #اعتقادات
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #احادیث_تربیتی
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57