#شهید_نظام
✍علی مهدیان
💥به نظرم شهید حاج ق.ا.س.م را باید شهید نظام اسلامی دانست به چند دلیل
اولا وصیت نامه او که بیشترین تاکید آن به لحاظ محتوایی، نظام اسلامی بود
🔻ثانیا به دلیل آنکه سبک زندگی و جایگاه او، نماد نظام بود. تعاملات او، تصمیمات او، بروزات او
🔻ثالثا در دورانی دفاع از نظام اسلامی میکرد که تصویر برخی آرمانجویان انقلابی از آقای جمهوری اسلامی، یک تصویر سیاه خودحقیر پندارانه بود
او در این فضا با شجاعت و صراحت اعلام میکرد
«همین امروز برای همین نظام اسلامی، میارزد خون پاک هزاران شهید بر زمین ریخته شود»
(کنگره شهدای گیلان)
🔻رابعا ضربه ای که به او زده شد، ضربه به کل ساختار نظام جمهوری اسلامی قلمداد شد، لذا سیلی که ایران زد، به تعبیر رهبری سیلی به ساختار استکبار بود. و این چیزی غیر از انتقام از افراد بود
🔻خامسا احساس مردم بعد از شهادت او شکسته شدن نماد قدرت و اقتدارشان بود یک احساس عمومی
🔻سادسا در دوران بروز ضعف حوزه های علمیه در دفاع نرم افزاری از نظام اسلامی، او کفن خود را داد تا رابطه قلبی و معنوی با مراجع را بروز دهد و بعد در وصیت نامه اش همه مراجع را به مراقبت از نظام توصیه کرد. اتفاقی بی سابقه و بی نظیر
🔻برخی از رفقای جوان آرمانجو و انقلابیم به صراحت میگویند ما انقلاب اسلامی را مقدس میدانیم و نظام را نه. برای این جان میدهیم برای آن نه. در هر حادثه کوچک و بزرگی «آقای جمهوری اسلامی» را خطاب میکنند میپرسیم چرا مسوولین را خطاب قرار نمیدهید میگویند مشکل اصل نظام است.
🔻بعدها درباره معنای نظام اسلامی بیشتر خواهم نوشت.
اینکه چرا به عقیده امام خمینی حفظ آن اوجب واجبات است و از حفظ جان امام زمان بالاتر است. و اینکه چرا رهبری میگوید من نظام نیستم. با من هم مخالف هستید، نظام مقدس اسلامی مان را مراقبت کنید
اینکه چرا سردار شهید، آگاهانه #شهید_نظام شد
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#کلاهبرداری_سیاسی
#با_مغلطه_نظامیان_و_انتخابات
✍️ عبدالله گنجی
💥چند ماهی است رسانههای غرب و طیفی از اصلاحطلبان نسبت به حضور نظامیان در عرصه انتخابات ریاستجمهوری هشدار میدهند و آن را خطرناک میدانند. نگارنده نه درصدد حمایت از حضور نظامیان است نه حضور غیرنظامیان، اما هدف از نگارش این وجیزه استدلال در جهت روشن شدن نوعی کلاهبرداری سیاسی و حقهبازی پنهان است.
👇تبلیغ حضور نظامیان در انتخابات همانقدر گمراهکننده است که واگذاری خزر به روسیه یا کیش به چین گمراهکننده است. چرا؟ مگر نظامیان میتوانند با هویت خود وارد انتخابات شوند؟ مگر کسی میتواند بدون تشریفات قانونی کاندیدا شود؟ اگر در محفلی خصوصی از هشداردهندگان بپرسید آیا نظامیان میتوانند وارد انتخابات شوند؟ حتماً خواهند گفت بله، اگر لباس از تن درآورند و خود را در معرض انتخاب ملت قرار دهند، مانعی ندارد. حال سؤال این است که مگر راه دیگری برای ورود یک نظامی به انتخابات وجود دارد؟ حرکت اعتراضی-روشنفکری- اصلاحطلبی از مدل برخورد با صداوسیما برای نظامیان استفاده میکنند. از یک طرف سالها میگویند صداوسیما مخاطب ندارد و در عین حال اگر برنامهای پخش شود که نمیپسندند فریاد برمی آورند که صداوسیما به کجا میرود؟ اینجا میگویند مردم به نظامیان رأی نمیدهند و از سوی دیگر احساس خطر میکنند و سازوکار حقوقی ورود نظامیان به انتخابات را نیز مخفی میکنند.
🔘بدون تردید منظور آنان از نظامیان سپاهیان است، چه سپاهیانی که قبلاً در سپاه بودهاند و چه آنان که بخواهند اکنون استعفا دهند و وارد انتخابات شوند. خوشبختانه هردو طیف از نسل اول سپاه هستند. درست است که به جهت حقوقی نظامیاند، اما از جهت رفتار و منش کمتر کسی سپاهیان را نظامی به معنی عرفی آن میداند. امام به آنان «نظامیان» نمیگفت.
👇براساس آنچه از امام بهصورت مکتوب مانده است، به سپاهیان میگفت، شما «سالک و موحد»، «مجاهد فیسبیلالله»، «پرچمداران عزت مسلمین»، «سپر حوادث کشور»، «همسنگر شهیدان»، «پیشکسوتان جهاد و شهادت» و... هستید، اما اطلاق نظامیان و احساس خطر از حضور آنان دو منشأ دارد؛
🔻اول کینه از سپاه به خاطر ناکامسازی بسیاری از فتنههای براندازانه
🔻 و دوم عدم اعتماد به سازوکار حقوقی انتخابات که در سال ۸۸ به واضحترین وجه آن را ثابت کردهاند.
🔴 البته سپاهیان و نظامیانی نیز بودهاند که اکنون بسیار شیک لباس اصلاحطلبی پوشیده و اگر بخواهند وارد عرصه شوند، هرگز آن هویت مورد بازخوانی قرار نخواهد گرفت.
🤔مثلاً آقایان مبلّغ و اصغرزاده سپاهی نبودند؟
آیا اصغرزاده بعد از فتح لانه جاسوسی به فرماندهی سپاه قزوین منصوب نشد❓
اما اکنون چنان مشی میکنند که گویی نظامیگری امری زشت و نکوهیده است و امثال روحانی نیز کسانی را که ۸۰، ۹۰ ماه به فرمان امام جنگیده بودند، با واژه «سرهنگ» بازنمایی میکرد که گویی یک جنایتکار و هیتلرصفت رقیب وی است.
این در حالی است که خود برای نظامیگری مدال فتح گرفته است. اگر سالها تبلیغ کردهاید که نظامیان رأی نمیآورند، خب بگذارید بازهم رأی نیاورند و ساز و کار حقوقی انتخابات را کنکاش کنید که آیا طبق قانون حضورشان در انتخابات امکانپذیر است یا خیر؟
👇اصولاً چرا به قانون انتخابات درباره کسانی که با هویت نظامی میخواهند وارد انتخابات شوند توجه نمیشود؟
⭐️چون حرفی برای گفتن نمیماند. منتقدان و مغرضان مبتنی بر کلیشههای کلاسیک غربی، دموکراسی و نظامیگری را متعارض میدانند و دموکراسی را رادیکالتر از سرزمین مادری آن مطالبه میکنند.
جان مککین، رقیب اوباما و پدرش نظامی بودند، وزیرخارجه کلینتون هم نظامی بود، اما کسی در مهد دموکراسی مدنظر شما احساس خطر نکرد.
سخت معتقدم هشداردهندگان به حضور نظامیان با نظامی به ماهو نظامی مشکل ندارند، با سپاهیان مشکل دارند که با وارونهسازی نیت نفاقآلود خود آن را پنهان میکنند.
⭐️ برای روشن شدن کینه پنهان غرضورزان از یکی از فرمایشهای امام وام میگیرم.
در سال ۱۳۶۷ و در سالگرد حج خونین ۱۳۶۶ که آلسعود و اذنابشان علت آن حادثه تلخ را حضور نظامیان در حج دانسته بودند، امام به میدان آمد و فرمود: «زائرانی را که به عشق زیارت مرقد پیامبر و حرم امن الهی به حجاز رفتهاند به لشکرکشی و تشکل برای تصرف کعبه و آتش زدن حرم خدا و تخریب مدینه پیامبر متهم مینمایند و دلیل و مدرک این کار را حضور پاسداران و نظامیان و مسئولین در حج ذکر کردند. آری در منطق آلسعود، نظامی و پاسدار کشور اسلامی باید با حج بیگانه باشد. آنان را چه به حج، آنان باید به فرنگ بروند».👇
👇حال میگویند پاسداران را چه به اینکه خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهند؟ آنان باید در پادگان و سر مرز باشند، باید در مرز پاکستان و کردستان و عمق جهان اسلام کشته شوند تا ما به آنها نگوییم «سرهنگ» اگر امنیت حضور ما در قدرت را فراهم کنند، آنوقت شاید آنان را بهعنوان بخشی از ملت به رسمیت بشناسیم.
🔴کسانی که در دوران تحریم عرصه عمرانی کشور را با سیلی به صورت خود سرخ نگه داشتند و سنگر تلاش را رها نکردند و از بنزین و گازوئیل و پالایشگاه خودکفایمان کردند، در مدل دموکراسی غربی راهی به انتخابات ندارند، چون از فردای انتخابات تانک و توپ را در میدانهای اصلی شهر و پارکینگ ریاستجمهوری مستقر میکنند!
از مدعیان دموکراسی که سالها عمل شورای نگهبان را توهینی به شعور و انتخاب مردم معرفی میکنند باید پرسید مگر نه آن است که براساس چارچوب فکری شما هر کس مورد اقبال مردم قرار گیرد فصلالخطاب است و مگر نمیگویید مردم رشید هستند و قیم نمیخواهند.
حال فرض کنید مردم نظامیان را انتخاب کردند؟ شما از چه ناراحتید و از چه جایگاهی سخن میگویید؟ خوب است قدری برای رفع تعارضات و اغتشاشات ذهنی خود وقت بگذارید.
👇تاکنون بین تخریب این جماعت _ چه تخریب فردی و چه نهادی و سازمانی_ و تحریمهای امریکا همبستگی کاملی وجود دارد و ممکن است با همین همگرایی با انتخابات ما مواجهه و آن را عملی تشریفاتی قلمداد کنند.
نکتهای که باید همه از خود بپرسند این است که چرا افرادی که در تراز انتخابات ریاستجمهوری شناخته میشوند، عمدتاً در دل سپاه رشد و نمو یافتهاند؟
آیا مدیرپروری زمین حاصلخیز سپاه نباید برای مدعیان ایران _ نه حتی اسلام_ افتخارآفرین باشد؟
⭐️اگر حاج قاسم امروز زنده بود و میخواست وارد عرصه انتخابات شود تهدید بود؟ آیا او یک نظامی بود؟ آیا همگان او را عارف، سالک، دیپلمات، سیاستمدار، استراتژیست و جامعالاطراف نمیدانند؟ اگر وارد انتخابات میشد، سرهنگی مقابل یک روشنفکر غربرفته محسوب میشد؟ با مخفی کردن قانون انتخابات که به نظامیان اجازه ورود به عرصه را میدهد به کلاهبرداری سیاسی مشغول شدهاید و بدا به حال شما.
👇برای اثبات خویش الزام خود به سیاستهای کلی نظام و اندیشه امام را ثابت کنید، این سنت الهی است که هیچکس با نفی دیگران نه به بلوغ میرسد و نه دیده میشود. اگر به این باور دارید که حقوقدانهای امروزی، دیروز در لباس سرهنگ مدال فتح و نصر گرفتهاند، اجازه دهید همانگونه که افرادی از واشنگتن، پاریس، لندن، نیاوران، اقدسیه، کامرانیه و دیباجی و... اجازه دارند خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهند، افرادی نیز از شلمچه، فکه، چزابه، و طلائیه نیز در کنار آنان باشند. قضاوت هم با مردم است.
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#رمزگشايي_از_اتمام_حجت_رهبر_انقلاب
✍ حسین نقی
💥سخنان هفته گذشته رهبر معظم انقلاب، حاوي نکات مهمي بود اما شايد بتوان گفت مهمترين جمله ايشان در اين سخنراني به لحاظ سياسي، آخرين جمله ايشان در اين سخنراني بود. جمله اي که کمتر در رسانه ها به آن توجه شد.
👇ايشان در پايان توصيه چهارم خود به دولتمردان در خصوص خنثي سازي تحريمها فرمودند: «من از مسئولين کشور حمايت میکنم [امّا] شرطش اين است که به اهداف ملّت پايبند باشند.»
۱. کساني که با ادبيات رهبر انقلاب در مواجهه با دولتها آشنا هستند میدانند حداقل طی سالهای اخير هيچگاه ايشان حمايت خود از دولتها را مشروط بيان نکرده بودند؛ تا جايي که اين براي دولتها و روسای جمهور به يک اصل تغييرناپذير تبديل شده که تا آخرين روز دولت، مورد حمايت رهبر انقلاب خواهند بود. بنابراين، راز اين حمايت مشروط چيست؟
البته يک نکته کلی هميشه در بيانات رهبر انقلاب وجود داشته که وظيفه رهبری دخالت در جزئيات امور اجرائي نيست، رهبری وظيفه حفاظت از آرمانهای انقلاب را برعهده دارد و جايي که ببينند از اين آرمانها انحرافی به وجود میآيد ورود پيدا میکنند، اما صراحت در مشروط کردن حمايت از يک دولت به پايبندی به آرمانهای ملت، کمتر اتفاق افتاده و شايد هم بیسابقه باشد.
۲. از سوی ديگر باز هم با توجه به نوع ادبيات و سابقه مشی حکمت آميز رهبر انقلاب، از بيان اين جمله میتوان فهميد که احتمالا دولت قصد انجام کاری بر خلاف آرمانهای ملت را دارد و رهبر انقلاب پيشاپيش در حال تذکر دادن نسبت به آن هستند.
۳. اما اين کدام آرمان ملت است که اگر دولت روحاني به آن پایبند نباشد رهبر انقلاب حمايت خود را از اين دولت بر میدارند؟ به پنج دليل میتوان نتيجه گرفت، آرمانی که رهبر انقلاب از آن سخن گفتند، مساله مذاکره و ارتباط با شيطان بزرگ و متاسفانه گره زدن معيشت مردم به این موضوع یعنی مذاکره با آمريکاست.
الف) اين جمله در خلال توصيه چهارم ايشان مبنی بر اهميت خنثیسازي تحريمها به جای تلاش براي رفع تحريم بيان شده است. در اين توصيه ايشان دولت را از تمرکز بر روی لغو تحريمها با مذاکره کردن با آمريکا - که همواره مورد تاکيد رئيس جمهور است- بر حذر میدارند.
ب) در اوايل همين سخنراني ايشان، شجاعت و مقاومت در برابر دشمن را به عنوان نقطه مقابل انفعال، ترس و ضعف نشان دادن در برابر او از ارزشها و آرمانهای يک ايرانی توصيف میکنند و شهيد سليمانی را به خاطر داشتن همين خصلت، قهرمان مردم ايران معرفی میکنند.
ج) محور اصلي و اصطلاحا دالّ مرکزي سخنان ايشان در اين سخنرانی، مقاومت در برابر دشمن، عدم گره زدن حل مشکلات کشور به ارتباط با دشمن و اتکا به توان داخلی در برابر تحريمها بود. ايشان در بيان خصوصيات شهيد سليمانی هم او را قهرمان شکست استکبار ناميدند. در بحث انتقام خون اين شهيد هم از غلبه نرمافزاری بر هيمنه پوچ استکبار توسط جوانان سخن گفتند.
د) جو و اتمسفر سياسي حاکم بر کشور و تمرکز اصلي دولت که در سخنان رئيس جمهور متبلور است، بحث مذاکره و ارتباط با آمريکاست و اصرار بر گره زدن حل مشکلات معيشت و تحريمها به مذاکره با آمريکا از سوي دولت همچنان ادامه دارد.
هـ) برخی اخبار غيررسمي از تلاشهای دولتمردان و ديپلماتهای دولت روحاني برای مذاکره با آمريکا حکايت میکند.
۴. به نظر میرسد اين جمله رهبر انقلاب براي روحاني به نوعي تهديد محسوب میشود. روحاني بايد بداند حمايت رهبر انقلاب از او که حتی در برههای جلو استيضاح او توسط نمايندگان را هم گرفت، يک چک سفيد امضا نيست. همين هفته گذشته بود که اقرار تاريخي مرحوم هاشمی در مورد عقلانی و مستدل بودن اصرار رهبر انقلاب در نوع مواجهه با آمريکا، علنی شد.
مذاکره در شرايط ضعف و بر سر مشکلات معيشتی و در شرايطی که طرف مقابل بارها اعلام کرده میخواهد مسائل مهمی مانند قدرت موشکي ما را مورد مذاکره قرار دهد، آن هم با تجربه تلخی که از برجام مقابل چشمانمان هست، حتما نتيجه اش خسارت بار و بر خلاف آرمانهاي ملت است و مرتکب چنين خبطی هم حتما با سيلی ملت و رهبری مواجه خواهد شد.
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#هزینه_های_یک_نهاد_وابسته_به_رهبری
✍محمد صادق کوشکی
💥یکی از نهادهاي زیر نظر رهبری، «بنیاد برکت» است. این بنیاد سهمی از بودجه دولتی ندارد و بودجه خود را از ستاد اجرایی (یکی دیگر از نهادهای وابسته به رهبری) دریافت می کند. پول های بنیاد برکت در سال جاری به این شرح خرج شده است :
✳️ ساخت وافتتاح ٢٨ هزار طرح عمرانی، اقتصادی و اشتغالزایی در مناطق محروم. ( از ساخت مدرسه برای کپر نشینهای بلوچستان تا راه اندازی بزرگترين کارخانه تولید ماسک در کشور)
✳️ ايجاد شغل و درآمد پایدار برای هزاران جوان بیکار و زنان سرپرست خانوار
✳️ تولید واکسن کرونا و داروهای مفید در بهبود بیماران کرونایی توسط شرکت های دانش بنیان تحت پوشش بنیاد
✳️ کمک به استانها و مناطق سیلزده و تأمین نیازها و لوازم مورد نیاز مردم آسیب دیده ( تغذیه،لوازم منزل و..)
✳️ بازسازی چند هزار مسکن آسیب ديده از سیل و حوادث طبیعی
✳️ تأمین جهیزیه برای بیش از ده هزار نو عروس
✳️ تهیه تبلت برای چند هزار دانش آموز مناطق محروم
⭕️ مهمترین مشکل این بنیاد آن است که بلد نیست خدمات خود را به شکل هنرمندانه و جذاب به اطلاع مردم برساند تا آنها که مرتب از سرنوشت پولها و درآمدهای در اختیار رهبری ابراز نگرانی می کنند ، از نگرانی نجات پیدا کنند!
⭕️ عملکرد این بنیاد نشان داد که در بدترین شرایط اقتصادی و تحریمی هم می شود کار کرد! کافی است آدم اهل کار باشد و با وجدان و کار بلد!
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
⚡️از آقای ربیعی بابت این اعتراف تاریخی تشکر میکنم❗️
✍سید یاسر جبرائیلی
💥ایشان میفرمایند: برای انجام تراکنش مالی و خرید دارو از کره جنوبی، اوفک(OFAC) باید تایید میکرد.
اما کاش دقیقتر بفرمایند تا مردم روشن شوند که اوفک همان دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکاست.
یعنی مانعی که به آن استناد میشود، تحریم آمریکاست نه FATF.
▫️آقای ربیعی حتما میپذیرند که اگر به کنوانسیونهای تکلیفی FATF هم بپیوندیم، مسئله اوفک برطرف نمیشود و باز هم نیاز به تایید اوفک هست، که نخواهد کرد.
فلذا از دولت محترم تقاضا داریم کشور را بیجهت وارد یک سیاهچال دیگر نکند که چون برجام راه خروجی برای آن متصور هم نباشد و بعدها خساراتش بیفتد گردن "تصمیم نظام".
اجرای توصیههای FATF مشکلی از ما حل نخواهد کرد، راههای خنثیسازی تحریم را هم خواهد بست.
ما هم اینک از ۴۱ بند تعهدات خود به این نهاد، ۳۹ مورد را اجرا میکنیم، اما نه تنها مشکلی از ما حل نشده، بلکه موانع جدی در برابر نقل و انتقالات ارزی ما ایجاد کرده است. از طرف دیگر نیز ما را در لیست سیاه قرار دادهاند.
بلاتردید اولین اقدام #دولت_جوان_حزبالهی توقف اجرای این ۳۹ بند خواهد بود تا موانع ایجاد شده بر سر نقل و انتقالات ارزی برطرف شده و قیمت ارز کاهش یابد.
هرگاه تحریم نبودیم، استانداردهای اینها را هم اجرا میکنیم.
▪️اما آیا خرید واکسن ممکن نیست؟ این یک دروغ بزرگ است.
این بحث جداست که متخصصین امر خرید واکسن خارجی کرونا را یک تهدید امنیت ملی میدانند و توضیحات قابل تامل هم دارند.
منتهی جریان تحریف حق ندارد جوری وانمود کند که "تحریمها نمیگذارند حتی واکسن خرید کنیم"❗️
▫️تجارت کشور با وجود تحریمها برقرار است و در ۸ ماهه ۹۹ ما بالغ بر ۴۴ میلیارد دلار صادرات و واردات داشتهایم.
🔻اولا همت میخواهد که درآمدهای ارزی را در چرخه اقتصاد قرار دهد و کالا را تا رسیدن به دست مصرفکننده نهایی رهگیری کند تا نیازهای اساسی مردم بدون حاشیه سود دلالی رفع شود.
🔻ثانیا شجاعت میخواهد که قالبهای بسته موجود را بشکند تا از وابستگی به این مسیر رها شویم و "آنچه داریم ز بیگانه تمنا نکنیم".
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
چگونه اقدام سیاسی کنیم که به نظام آسیب نخورد؟
✍علی مهدیان
#شهید_نظام
💥به محض آنکه اهمیت و قداست نظام اسلامی را مطرح میکنیم به سرعت با این پرسش مواجه میشویم که خوب چگونه اقدام سیاسی کنیم و چگونه مطالبه گری کنیم که به نظام ضربه نزنیم؟
🌱میتوان کلیاتی را در این جهت بیان کرد. اما مشکل اصلی دادن یک تصویر جزیی و الهام بخش است. مثلا بگوییم مثل فلان کس. سبک و سیره رهبران انقلاب الهام بخش است. اما واقعا به جز آنها شاید سیره سردار هم راهگشا باشد.
🌱جالب است که او کسی است که رفتارهای سیاسی اش مورد اعتراض جدی جریان های سیاسی بود. آرمانجویان انقلابی او را متهم میکردند به هاشمی چی بودن، لاریجانی چی بودن، قالیباف چی بودن و ... بعد مرگ هاشمی درباره او گفت:«هاشمی همانطور که از اول بود تا آخر بود فقط تاکتیکهایش عوض شد. و الا او استکبار ستیز و صهیونیزم ستیز بود» ارتباط او با هاشمی صمیمانه بود و جلسات محرمانه و دوستانه داشت. در ماجرای تهدید روحانی به بستن تنگه هرمز نامه ای خطاب به او نوشت و گفت « این همان روحانی است که میشناختیم و هست و باید باشد.... دست شما را میبوسم»
این رفتارها باعث شد که برخی رفقای انقلابیم درباره اش میگفتند او بصیرت سیاسی ندارد ولو آدم خوبی است. اما رهبری بعد از شهادتش گفت:«در عرصه سیاست هم او شجاع بود و هم با تدبیر»
🌱کلید مساله در مقوله نظام اسلامی است که دارای دو رکن کلیدی امام و امت است و در تقابل با دشمن( کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبری در بحث ولایت را ببینید.) ، رفتار او هر چه بود همراه با تقویت این هر دو و درگیری با دشمن بود.
🌱آن سخنرانی که درش دختران بی حجاب را هم مانند دختران خود میداند دیده اید حتما. او میگوید با این مرز کشی های اجتماعی و سیاسی مردم را از خود جدا نکنیم. سخنان او در سیل خوزستان که میگفت « دفاع از کرامت انسانی دفاع از حرم است» و حضور میدانی اش، اینها همه توجه جدی او به مردم را نشان میداد. این تصادفی نیست که همه کس زیر تابوت او بودند حتی مهاجرانی حتی تاجزاده. ممکن است بگویید تاجزاده مجبور بود بیاید و رفتارش متناقض بود، بله موافقم اما این چه فشار افکار عمومی مخاطبین بود که او را هم میآورد کف خیابان.
🌱رفتارهای حاج ق.ا.س.م جنس گفتمان سازی دارد حضور پای فیلمبرداری و یا اکران فلان فیلم، حضور جدی و سخنرانیهای ارزشمند او در کنگره های شهدا و ترسیم خطوط گفتمانی صریح در مقابل جریانهای غربگرا و فتنه گر و منحرف و غیره و غیره بدون درگیری لزوما با اشخاص، معنایش این بود که او تخاطبش با مردم است و رویش به سوی آنها است.
🌱نکته دیگر در سبک موضع گیری او توجه به وحدت و انسجام مسوولین بود. هیچ کس نمیتوانست گفتمان و مواضع او را کنار هاشمی و روحانی و ظریف و احمدی نژاد و غیره قرار دهد. او خط گفتمانی اش شفاف بود و جدا. اما خیلی از انقلابیون دوست داشتند که سردار هم مثل فلانی برود داخل جلسه با آقای رییس جمهور مثلا دعوا راه بیندازد و در را به هم بکوبد خارج شود یا قهر کند. یا نیش و کنایه بزند. ولی او اینطور نبود. سخن از صمیمیتش با ظریف و هاشمی مرحوم و دیگری و دیگری روی مخ بسیاری از دوستان بود. انگار نمیشد موضع سیاسی داشت ولی اختلاف و دعوا راه نینداخت. این سبک رفتار بین مسوولین کمیاب بود و هست. بین من و شما هم.
🌱دیگر آنکه آنجا که پای ولایت فقیه به وسط میامد و توهین به او، موضع گیری اش جدی میشد. آنجا که احمدی نژاد به رهبری نامه سرگشاده نوشت تلویحا او را خطاب کرد که «برخی پز اپوزوسیون میگیرند». آنجا که هاشمی نامه سرگشاده به رهبری نوشت موضع گیری روشن خود را نشان داد که «همه ما نسبت به فتنه نباید رودربایستی کنیم» در دهه هفتاد رسما در نامه ای خاتمی را تهدید میکند که « کاسه صبرمان به لب رسیده»
🌱او آدم نظام بود. هیچ کس نمیتواند ادعا کند به اندازه او در مدد دادن به ایران به انقلاب و به نظام موفق بوده. اما این شخصیت خود را در قواره نظام تعریف میکرد. پس مردم را حداکثری نگاه میکرد. خط کشی اش نظام بود و درگیری اش با استکبار و در این چهارچوب تلاش میکرد مردم را حرکت دهد. مردم را رشد دهد. و گفتمان خود را فراگیر کند. کاری که با شهادتش هزاران برابر انجام داد و پیش برد.
🌱خلاصه کنم. انقلابیون و آرمانجویان به این نکته فکر کنند که چرا رهبری مدال بصیرت و شجاعت را در ساحت سیاست به سینه او زد، در حالیکه همه خوب میدانند که سبک اقدامات او با نحوه موضع گیری های ما تفاوت جدی داشت. من ریشه این تفاوت مهم را در مقوله فهم حقیقی او از نظام اسلامی میدانم.
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#معطل_سن_و_سال_نمانیم؛
۳ ویژگی رئیس دولت جوان حزب اللهی
✍محمد ایمانی
💥مجادله راه انداختن، یا متوقف شدن در "سن و سال" نامزد جریان حزب اللهی درست به نظر نمی رسد و احتمالا مخاطب را از منطوق اصلی بیانات رهبر انقلاب درباره "دولت جوان حزب اللهی" منحرف می سازد. ایشان دست کم سه بار درباره مدیریت جوان حزب اللهی سخن گفته اند.
👇ایشان، اول خرداد 98 در تبیین ضرورت های گام دوم انقلاب گفتند "ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم انداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً ۲۲ و ۲۵ ساله نیست. منظورم این است که ۳۵ سالهها و ۴۰ سالهها هم جوانند. اینها می توانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند".
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ خطاب به جوانان دانشجو گفتند:
🔻"اگر چنانچه ان شاء الله شما جوانها زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزب اللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانی های شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت.
🔻مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان ۳۲ ساله -من باب مثال- رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی، یک دولت پای کار، آماده و با نشاط و در سنینِ کار و تلاش است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راه های دشوار عبور دهد.
🔻برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت؛ اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
👇ایشان آخرین بار، مطابق آنچه در مستند "غیر رسمی" پخش شد فرمودند:
🔻 "برای اینکه جوان های مورد نظر شما مسئولیت های مدیریتی قابل توجه را، حالا نمیگویم حتما وزارت، چون مدیران رده های میانی زیادی هستند که می توانند فعال باشند، {برای اینکه} جوانها این مدیریتها را به عهده بگیرند راهش این است که دولت به وسیله یک جوان تشکیل بشود.
🔻نمی گویم حالا جوان ۲۵ ساله رئیسجمهوری بشود من باب مثال؛ و واقعا آدم متعهدی باشد. این طبعا افرادی را که انتخاب میکند که از بین جوانها خواهد بود. کلید کار این است و الّا با توصیه و با اینها خیلی صورت نمی گیرد، مشکل است.
🔻حالا مقایسه با اول انقلاب هم یک قدری مقایسه ناقصی است، یعنی اول انقلاب آدمهایی که بتوانند کارها را به عهده بگیرند و تجربه داشته باشند واقعا نبودند، الان هستند. پیرمرد هم نیست اما جوان سی و چند ساله و ۴۰ ساله هم نیست.
🔻این را وقتی داریم نمیشود، یعنی مصلحت نیست، درست نیست که ما این آدم را در رأس کار نگذاریم و از امکان کارش و از تجربهاش و از تواناییاش استفاده نکنیم. انشاءالله که برویم به سمت اینکه جوانها را در رأس کارها قرار بدهیم. دلمان میخواهد این بشود.".
🔹از مجموع این بیانات چنین بر می آید که جوان و حزب اللهی شدن مدیریت دولت، اولویت مد نظر رهبری است. در عین حال، این جوانی بیش از آن که به سن و سال برگردد، به داشتن نشاط کار، پر تلاش بودن، و روحیه تغییر طلبی انقلابی بر می گردد.
♦️در عین حال ایشان، "تجربه داشتن" را یک ضرورت کلان مدیریتی می دانند که به طریق اولی، برای ریاست جمهوری ضرورت مضاعف است؛ چرا که رئیس جمهور نفر دوم ساختار نظام است. حتی تصریح می کنند "چنین آدمی [بالای چهل سال و دارای تجربه] را مصلحت نیست که در راس کار نگذاریم".
✔️بنابراین، رئیس دولت جوان حزب اللهی، کسی باید باشد که هم دارای "نشاط کار" باشد، هم معتقد به "تغییر انقلابی"، و هم دارای "تجربه" برای موفقیت در تراز ریاست جمهوری. او می تواند چهل ساله باشد؛ یا هم سن شهید سلیمانی که هنگام شهادت ۶۴ ساله بود.
♦️تجربه و پختگی کار در تراز جایگاه دوم نظام، و نشاط جوانی، در کنار هم مهم است. او باید بتواند یک تیم هماهنگ و همدل را دور هم گرد آورد که افق بلند نگاه شان، تدارک گام دوم انقلاب است. چنین تیمی است که می تواند شعار دولت جوان حزب اللهی را محقق سازد. این مهم، با هم افزایی نامزد های انقلابی و حامیان آنها، به دست می آید نه هم فرسایی.
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
در #انتخابات_1400 باید این زمین بازی را به هم ریخت❗️
✍علی_ریاحی_پور
💥 در کشور ما هر بار که انتخابات نزدیک میشود، جمعی تکراری از حضرات اصولگرا، در جلسات خصوصی بین خود فتوا میدهند که چه کسی بیاید و چه کسی نیاید! هر بار به یک اسم: جمنا، شانا، ائتلاف فلان و...
هرکس هم مخالفت کند، تفرقه افکن است!
👇 مرور تاریخ:
🔻 در مرحله دوم انتخابات سال ۸۴ بخشی از این آقایان اصولگرا طرفدار هاشمی بودند و حتی امکانات ستادشان را در اختیار ستاد هاشمی قرار دادند. در انتخابات ۹۲ با ائتلاف مثلث وارد میدان شدند و گفتند اگر از جمع ما یک نفر در صحنه باقی نماند، "به دیانت ما شک کنید."
🔻سال ۹۶ جمنا به راه افتاد که اگر آن روز میخواستی نقدش کنی برچسب وحدت شکنی میخوردی اما امروز خودشان هم به آن فرآیند ریشخند میزنند!
یک ماه قبل از انتخابات ۹۶ اگر میخواستی از آقای رییسی حمایت کنی می گفتند وارد مصادیق نشوید تا وحدت حفظ شود! چون هنوز تکلیفشان با قالیباف روشن نبود!
🔸 دست آخر آقای رییسی در انتخابات ۹۶ مستقل وارد شد و اصلا معلوم نشد جمنا این وسط سر پیاز بود یا ته پیاز؟
🔻سال ۹۸ انتخابات مجلس رسید و گفتند ما لیست را در اتاق تاریک بین خودمان میچینیم، بعد که منتشر کردیم شما فقط باید به کل لیست رای بدهید!
🔸 سوال شد که چرا فلان جوان انقلابی در لیست تهران نیست؟ نمیشود ما یکی از این اعضای لیست شما را حذف کنیم و به جایش مثلا اسم آن کاندیدای جوان را بنویسیم؟ گفتند نه! "وحدت" را به هم نزنید که خطر اصلاحات در کمین است!
🔸 انتخابات برگزار شد و دیدیم مجید انصاری اصلا از همان جوان بیرون لیست هم کمتر رای داشت. روسیاهی ماند به زغال!...
🔹 آقایان شما حق دارید از هر کسی که خواستید حمایت کنید! اما حق ندارید به مخالفینتان که به جای "قبیله گرایی"، "شاخص گرایی" را در پیش گرفته اند انگ وحدت شکنی بزنید! لااقل با این کارنامه انتخاباتی درخشان خود را مرکز عالم نپندارید! شما پدرخوانده رای دهندگان نیستید!
⭐️قبیله گرایی یعنی این که شما ائتلافتان را بر مبنای "تقسیم قدرت" شکل دهید و نه بر اساس "گفتمان". همین میشود که در سال ۹۲ پای مناظره که میرسد، کاندیداهای ائتلاف مثلث به هم دیگر میتازند و یکی هم این وسط کلا در زمین روحانی توپ میزند!
🔘یا سال۹۶ که جمنا بدتر از آن، نسبت فکری اعضایش در مسائل کلان سیاسی و اقتصادی هیچ روشن نیست و سرشار از تناقض است. تا انتخابات بعد چند ماه مانده و آقایان بعد از ۴ سال از لاک در آمدند و جلسات را شروع کردند.
🔹 هنوز فکر میکنند می توانند برای مردم تصمیم بگیرند، در ژاپن اگر بودیم حتما از اعتماد به نفس این جماعت برق تولید میکردند!
✔️ تکلیف ما با #انتخابات_۱۴۰۰ روشن است!
۸ سال است که ریل گذاری به سمت هضم انقلاب در دستگاه هاضمه غرب انجام شده. باید کسی را انتخاب کرد که بتواند "ریل را برگرداند". وگرنه فرق ندارد که لوکوموتیو در اختیار یک اصلاح طلب برجامی باشد یا یک اصولگرای برجامی. چه سرهنگ چه حقوقدان!
والسلام.
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
چرابرخی از یادآوری و بزرگداشت یوم الله ۹ دی عصبانیاند⁉️
✍حمید رسایی
💥از خطبه های نماز جمعه رهبر معظم انقلاب که یک هفته پس از انتخابات سال 88 ایراد شد و در آن رهبری معظم با بیاناتی شفاف، صف معترضان قانونی و قانون شکنان و فتنه گران را از هم جدا کردند تا آخرین سخنرانی ایشان در 19 دی امسال در جمع مردم قم، هیچگاه شاهد تغییر ادبیات امام خامنه ای نسبت به جریان فتنه و فتنه گران نبوده ایم. در ادبیات ایشان نسبت به این موضوع، نه تنها تنازلی دیده نمی شود بلکه هر بار بر شدت این ادبیات افزوده می شود تا جایی که در سخنرانی اخیرشان، برای اولین بار، تعبیر کودتا را برای فتنه سال 88 بکار بردند.
👇بدون تردید البته، دلیل این رفتار رهبر انقلاب در مواجه با فتنه و کودتای سال 88 ، دفاع از حق الناسی است که جماعتی آن را نمی پسندیدند. همان ها که هربار آرای مردم مطابق میلشان باشد، آن را می ستایند و هربار برخلاف میلشان باشد، ادعای تقلب درباره آن می کنند. مواجهه بی رودربایستی رهبری با باقی مانده های فتنه و کودتای سال 88 که همچنان در فضای سیاسی تنفس می کنند، قطعا معطوف به فتنه های پیش رو هم هست. فتنه های اکبری که زمزمه آن را این روزها می توان شنید.
⭐️به نظرم از آنجا که همچنان عده ای به مرض تردید افکنی در سلامت انتخابات مبتلا هستند و احتمالا طی روزهای آینده نیز تلاش خواهند کرد تا این مرض را به دیگران و سپس به بدنه جامعه منتقل کنند، ادبیات رهبر انقلاب نیز در مواجه با این فتنه گران شدیدتر خواهد شد. یعنی در بیانات آینده رهبر انقلاب، ما سخنان صریح تری از امام جامعه در خصوص تحرکات جریان فتنه خواهیم شنید. بی شک سخنان صریح رهبری، در روزهای آینده، تنفس را برای فتنه انگیزان سخت تر خواهد کرد.
👇این شدت ادبیات رهبری انقلاب نسبت به فتنه گران و فتنه های آینده، همچنین سبب خواهد شد تا دستگاه های اجرایی و نظارتی انتخابات پیش رو نیز تکلیف روشن تری نسبت به انجام وظایف خود داشته باشند تا جایی که به هیچ وجه نتوانند فتنه گذشته و فتنه گران آن و فتنه پیش رو و بازیگران آن را توجیه کنند.
🔴 در میان چهره ها، شخصیت ها، جریانات سیاسی و رسانه ها - حتی از میان کسانی که با تابلوی اصولگرایی تنفس می کنند - نیز هستند کسانی که به دلیل محافظه کاری و عدم توانایی مقابله با فتنه گران، منفعل هستند. این جماعت هر چند دل خوشی از فتنه و فتنه گران ندارند و اساسا از آنها به حساب نمی آیند ولی به دلیل ضعف خودشان، وقتی دوستانشان بر فاصله با فتنه و فتنه گران تاکید و پافشاری می کنند، آنها را هم متهم به تندروی می کنند. طبعا سخنان صریح رهبری درباره حفظ فاصله با فتنه گران و تقبیح ساکتین فتنه، کار را برای این بخش از محافظه کاران خانواده اصولگرایی سخت خواهد کرد.
#فتنه
#کودتا
#نه_دی
#بصیرت
#انتخابات1400
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#امریکا_و_آرایش_تهاجمی ❗️
✍مهدی محمدی
💥امریکا در ماه های گذشته بارها آرایش تهاجمی گرفته و تهدیدهای بزرگ کرده اما به سرعت معلوم شده هدفش نه درگیری بلکه ‘ایجاد بازدارندگی از طریق تهدید به تلافی’ است.
👇آخرین بار همین دو ماه پیش وقتی در معرض حملات مقاومت عراق قرار گرفت، نهایتا تهدیدی بزرگ تر از این در چنته نداشت که سفارتش را در بغداد تعطیل می کند!
🔘اکنون هم با قطعی شدن رفتن ترامپ و در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و پس از ضربات اخیر در عراق نگرانند همه اینها مقدمه ضربه ای بزرگ تر باشد. تهدید به جنگ تنها ابزار آنها برای جلوگیری فاجعه ای است که انتظارش را می کشند.
🔻ترامپ پس از اسقاط پهپاد گلوبال هاوک و حمله عین الاسد نشان داد جنگ را خط قرمز خود می داند. اساسا به او تضمین داده اند ریسک جنگ وجود ندارد تا بتوانند مجوز ترور و خرابکاری را بگیرند.
جنگ برای امریکا بهانه نمی خواهد. امریکا فکر می کند به مدلی رسیده که می تواند ضربه بزند و بعد با ژست های تهاجمی جلوی تلافی را بگیرد. این روند باید متوقف شود.
👇پس از شهادت شهید فخری زاده هم امریکا و هم اسراییل فهمیده اند روند فعلی قابل تداوم نیست و ایران جایی ترمز کار را خواهد کشید. بخشی از آنچه می بینید هم نتیجه ارزیابی حتمی بودن یک پاسخی است که زمان ومکانش را نمی دانند.
🔻جنگ برای امریکا خط قرمز است، تلافی هم دام نیست. دام تحلیل هایی است که می گویند تلافی نکنیم تا ضربه نخوریم و ضربه بعدی که وارد می شود می گویند این یکی دیگر واقعا دام است و بهتر است دست از پا خطا نکنیم و همینطور الی آخر ...!
⭐️در شرایط پیچیده مهم داشتن تفکر روشن راهبردی است. صبر راهبردی به تشدید تحریم و فشار انجامید و مقاومت فعال محاسبات طرف غربی را تغییر داد. اسراییل و سعودی باید به رفتن ترامپ عادت کنند و به برخی چیزهای دیگر هم.
✔️هر چیزی مبهم باشد یک چیز قطعی است. وقتی عقب بروید ضربات یکی پس از دیگری دردناک تر خواهد شد. دشمنی که ما می شناسیم فقط به ‘موازنه وحشت’ پاسخ می دهد. این بخش کانونی میراث شهید سلیمانی است. رحمت الله علیه.
#انقلاب
#ایران
#حاج_قاسم
#شهادت
#انتقام_سخت
صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
آنکه داعیه تشیع دارد و حرف از حسین مظلوم و سقا و عمود خیمه میزند و حاج قاسم سلیمانی " عمود خمیه " در عصر خود را نمی بیند، شاید حضرت ابوالفضل(س) و مالک اشتر را افسانه پنداشته.
به راستی که او هم مثل مولایش، حقیقتی بود بر گونه اساطیر.
✍یداله یاسینی
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
@tahlilisiyasiseraat
بوسه سردار انقلاب بر پیشانی عمار انقلاب
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
در شب سالگرد شهادت سردار دلها روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی ، فیلسوف مجاهد ، حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی ، به ملکوت اعلی پیوست.
✔️یکی در جبهه نظامی با استکبار جهانی و عمالش مقابله می کرد ، و دیگری در جبهه عقیدتی .
تقارن سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با رحلت این عالم مجاهد ، درس آموز است.
رحلت این عالم ربانی و عمار شجاع انقلاب و رهبری را به حضرت بقیه الله الاعظم (ع) و مقام معظم رهبری و ارادتمندان به ایشان تسلیت عرض مینماییم.
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
@tahlilisiyasiseraat
#رای_ممتنع_عراق؛
#علیه_ایران_یا_علیه_آمریکا❗️
✍صابر گل عنبری
💥تلاش آمریکا برای اضافه کردن دو بند به بودجه 2021 با هدف احیای کمیته تحریمهای سازمان ملل علیه ایران در مجمع عمومی سازمان ملل ناکام ماند و تنها توانست رای موافق 10 کشور جهان را با خود همراه کند و 110 کشور رای مخالف و 32 کشور رای ممتنع دادند.
اما اطلس سیاسی آرای کشورهای جهان در این باره فراتر از ثبت ناکامی حقوقی آمریکا در مجمع عمومی متضمن نکاتی قابل تامل است که به فهم بهتر اوضاع منطقه و موازنههای جدید کمک میکند.
از 15 کشور همسایه ایران، 6 کشور به قطعنامه آمریکا رای منفی، دو کشور عربستان و بحرین رای موافق و 5 کشور رای ممتنع دادند. افغانستان و ترکمنستان هم در جلسه شرکت نداشتند. اما در این میان، به سادگی نمیتوان از کنار رای مخالف ترکیه و رای ممتنع عراق گذشت. جالب اینجاست که آنکارا با وجود همه تنشهای کنترل شده خود با تهران از سوریه گرفته تا قفقاز جنوبی و ورود دو طرف به نوعی جنگ نیابتی در یک دهه اخیر، علیه آمریکا و به نفع ایران رای میدهد، اما عراق که گفته میشود سطح روابط راهبردی و ائتلافی است و تهران هم در آن از نفوذ قابل توجهی برخوردار است، رای ممتنع میدهد. ناگفته نماند این رفتار ترکیه چیز تازهای نیست و در گذشته هم در مواردی در نهادهای سازمان ملل به نفع ایران رای داده است؛ به ویژه در مخالفت با قطعنامه 1929 شورای امنیت در سال 1389؛ در حالی که چین و روسیه به آن رای مثبت دادند.
همچنان که قبلا هم در چند یادداشت گفته شده است، روابط تهران و آنکارا جنبه رقابتی کنترل شده دارد و این رقابت طبق قواعد متعارفی پیش میرود؛ از این رو ظرفیت تفاهم میان هر دو قدرت منطقهای در چنین وضعیتی بیشتر از دیگران است، اما به دلایل مختلفی فعلیت نیافته است.
اما رای ممتنع عراق حکایتها دارد. احتمالا این رای به حساب تلاش بغداد برای اعلام بیطرفی در نزاع میان آمریکا و ایران نوشته شود، اما به گمانم مساله فراتر از آن است. این موضع دولت عراق در حالی است که تقریبا یک اجماع بینالمللی در مخالفت با بازگشت تحریمهای بینالمللی وجود دارد و حتی کشورهای اروپایی با آن مخالفت ورزیدهاند. از این جهت، این رویکرد عراق در واقع نشان از تحول عمیقی است که در موازنه قدرت در ساختار نظام سیاسی عراق به نفع آمریکا رخ داده است. این رای ممتنع برآیند همین تحول و نوعی بیطرفی مثبت به نفع واشنگتن است. پس از جنگ 2003 با وجود حضور گسترده نظامیان آمریکا و اشغال کشور به دست آنها اما تهران از نفوذ بالایی برخوردار بود؛ تا جایی که انتخاب نخست وزیر و چینش اعضای کابینه بدون موافقت آن امکانپذیر نبود؛ ولی این نفوذ به تدریج در ساختار قدرت سیاسی رو به کاهش نهاد و در انتخاب حیدر العبادی نمود یافت هر چند باز دولت با چراغ سبز و یا موافقت تهران تشکیل میشد؛ اما دیگر همچون گذشته نشاندن شخص مطلوب بر مسند نخست وزیری ممکن نبود. در این میان، انتخاب مصطفی الکاظمی به نخست وزیری در آوریل 2020 که چهرهای بسیار نزدیک به آمریکا و محور عربی همپیمان با آن است، حکایت از آن داشت که موازنه نفوذ در عراق از منظر نزاع آمریکا و ایران در سطح بالایی به هم خورده است. البته ذکر این نکته هم بد نیست که آمریکا نیز با مساله انتخاب نخست وزیران و دولتهای متعاقب عراقی پس از جنگ وتویی برخورد نمیکرد؛ به این معنا که از انتخاب چهرههای دلخواه ایران تحت هیچ شرایطی جلوگیری کند. این امر هر چند با توجه به الزامات عراق جدید و ورود یکدست شیعه به عنوان بازیگر اصلی قدرت امکان پذیر نبود؛ اما به گمانم این رفتار آمریکا دلیل دیگری هم داشت که معطوف به نگاه آیندهنگر به مسائل عراق بود. از این رو که قرار گرفتن نیروهای همسو با ایران بر مسند قدرت در سایه انباشت بحرانهای قبل از 2003، ناکارآمدی نظام پساصدامی، فساد افسار گسیخته و شکاف تدریجی در بیت شیعی عملا موجب فرسایش جایگاه اجتماعی این نیروها شد و به تبع آن نفوذ نرم ایران نیز کاهش یافت که اعتراضات دو سال اخیر و برآمدن الکاظمی خود گواهی بر این مدعاست.
از سوی دیگر، ترور عالیترین فرمانده نظامی ایران و فرمانده حشد الشعبی، تحولات پس از آن در خاک عراق در یک سال اخیر و به نوعی بیواکنشی دولت به این مساله و در مقابل واکنش شدید به حملات به سفارت و نیروهای آمریکا و ورود به گفتگوهای راهبردی با ترامپ پردهای دیگر از واقعیتهای سپهر سیاسی عراق برداشت؛ واقعیتهایی که در میان در انبوه هیاهوها، جنجالها و شعارها دیده نمیشوند.
به هر حال، نفوذ ایران در عراق رفته رفته از نفوذ کلان در ساختار قدرت به قسمی از آن و روابط ائتلافی با گروههای مشخصی تقلیل پیدا کرده و هر چند حشد شعبی به عنوان همپیمان اصلی تهران از قدرت سخت قابل توجهی برخوردار است، اما وضعیت این کشور به گونهای است که تکرار تجربه لبنان را غیر ممکن میگرداند.
@tahlilisiyasi
.
جناب جهانگیری!
رهبری فرمودند خاتمی تمیز است قبول.گفتند نجیب است قبول.اما به خاتمی حرف دیگری هم زدند
1-از کسانی که شعار نه غزه و نه لبنان دادند(ماموریت حاج قاسم)ابراز برائت کنید
2-از اتهام تقلب به نظام عذرخواهی کنید.
خاتمی برای حاج قاسم محترم بود؟ قبول اما نامه ای که گفتید کودتاست را هم امضا کرد
هاشمی برای حاج قاسم محترم بود؟قبول.اما علیه نامه بدون سلام او در کرمان سخنرانی هم دارد.
روحانی برای حاج قاسم محترم بود؟بله اصلا حاج قاسم اهل احترام بود اما محتوای سخنان ایشان خطاب به روحانی(جلسه فرماندهان سپاه با روحانی)را هم منتشر کنید.
مابرای وحدت ساکتیم.شما جامعیت ایشان را حفظ کنید.
✍عبدالله گنجی
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#سپاه_و_مطالبه_از_دزدان_سئول
✍محمد صادق کوشکی
💥سالهاست که حدود ٩ میلیارد دلار از اموال ملت ایران در بانکهای کره جنوبی توقیف شده و مقامات سئول به دستور آمریکا از بازگشت این مبلغ به خزانه ج. ا. ا ممانعت کردهاند و دیپلماسی دولت روحانی هم برای پس گرفتن این پولها به دیوار خورده است!
❇️ صبح امروز نیروهای #«ندسا»، نفتکش متعلق به کره جنوبی را به دلیل نقض مقررات «عبور بیضرر» از گذرگاههای خلیج فارس، توقیف و به ساحل هرمزگان منتقل کردند.
❇️ رسیدگی به تخلفات این شناور زمان زیادی را طلب میکند و تا آن مدت شناور فوق و محموله آن در توقیف باقی خواهد ماند و البته دادگاههای ج. ا. ا میتوانند حکم مصادره این نفتکش را در جهت جبران بخش کوچکی از طلب ٩ میلیاردی ملت ایران از کره جنوبی، صادر کنند.
❇️ حال باید دید دولتمردان سئول تا چه حد به منافع کشورشان اهمیت میدهند و با پرداخت طلب ملت ایران، آینده حضور خود در خلیج فارس را تضمین خواهند کرد. آیندهای که در صورت لجاجت و یا حماقت کرهایها، و پای فشاری در اطاعت از دستورات آمریکا، بسیار تاریک خواهد شد!
✔️ بچههای سپاه نشان دادند در احقاق حقوق ملت ایران کوتاه نخواهند آمد. دیروز در ماجرای نفتکش انگلیسی و امروز در قضیه شناور کره جنوبی!
رحمت خدا به روح حضرت امام که فرمود: اگر سپاه نبود کشور هم نبود!
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#ترسوها_بیشتر_ایستگاه_میشوند!
✍محسن مهدیان
💥یک عده هشتگ زدند ما جنگ طلب نیستیم. بله. اما حالا چرا این هشتگ؟ چون ناو آمریکایی برگشت.
خیلی دنبال استدلال شان نباشید. بعضی ها اول استرس می گیرند بعد استدلال می نویسند. روانی قلم شان از سر لکنت زبان شان است.
اجازه دهید ماجرا را سوادرسانه ای ببینیم.
این 5 گزاره را مرور کنید:
۱/ یک تناقض بامزه؛ نتایج یک نظرسنجی درباره میزان بیاعتمادی مردم به آمریکا بیانگر نفرت ۸۵ درصدی است. جالب اینکه یک نظرسنجی دیگر نشان میداد که ۴۵ درصد مردم با مذاکره ولو با ترامپ موافقند. چرا؟
۲/ هشتگ میزد: واکسن بخرید.گفتم چرا؟ گفت من نانآور خانهام. اگر کرونا بگیرم از بیماری نمیرم، از فقر میمیرم.
۳/ به نظرشما چرا تاجزاده با انتقام جمهوری اسلامی بعد از ترور سردارها و دانشمندها مخالف است؟
۴/نفر جلویی من در بقالی یکباره تصمیمش عوض شد و بجای یک لیتر روغن، 5 لیتر خرید؛ او از فروشنده شنید که روغن هفته آینده گران می شود.
۵/همه دار و ندارش را فروخت و بدون کمترین اطلاعی از سهامداری رفت بورس. واقعا برخی چطور دست به چنین ریسک خیره کنندهای می زنند؟
👇نخ تسبیح این مثال هاچیست؟
ما یک خرده روایت داریم و یک ابرروایت.
🔻خرده روایت بازنمایی رویدادها است. اینکه شما چطور یک رویداد را فهم میکنید.
ابرروایت چیست؟
🔻مهمترین متغیر موثر برای فهمیدن خرده روایت. مثلا وقتی شما سر شوک بنزین به دولت بیاعتماد شدید، اگر بگوید قیمت گازوئیل هیچ وقت افزایش نمییابد، میگویید خبر دروغ ست.
اما ابرروایت فقط یک خبر پیشینی نیست. خیلی وقتها ابرروایت به ویژگیهای شخصیتی شمامرتبط است.
👈مثلا آدم غیرتی با آدم بیرگ توئیتهای ضدایرانی ترامپ را متفاوت میفهمد. شخصیت شما در روایت شما از رویداد موثر است.
مثلا اگر ترسو باشید، صحنه را از سرترس روایت میکنید.
در ماجرای تعارض نفرت از آمریکا با تمایل به مذاکره، کلید این تناقض در ترس است. وقتی جامعه به جهت بیکفایتی دولت در دوگانه مرگ و زندگی قرار می گیرد به ترامپ دیوانه هم ممکن است دل ببندد.
⭐️در ماجرای هشتگ واکسن بخرید هم ماجرا ترس است.
⭐️ در موضوع خرید روغن نیز ترس از کمیابی.
⭐️ اقدام متهورانه برای ورود به بورس هم؛ ترس از دست دادن ارزش دارایی.
🤔تحلیل رفتار تاج زاده چطور❓
شهید مطهری به نقل از حکمای قدیم، تعبیری دارد بنام استسباع. میگوید برخی حیوانات وقتی مقابل یک حیوان درنده قرار می گیرند، مستسبع میشوند یعنی اراده و همه چیز خود را از دست میدهند و از ترس بلعیدهشدن، بدتر به سمت حیوان وحشی حرکت میکنند.
🔘آدم ها در ژرفای وجودشان ترس دارند. ترس از فقر، محرومیت، از دستدادن عشقشان، پیری، از دستدادن زیبایی و ...
✔️حالا اگر با عقلانیت، این ترس درونی را کنترل نکنید، جریان مکر رسانه ای به اسم صیانت از شما بر شما سوار میشود. به قول شما طنازها ایستگاه تان می کنند.
ترس از دیوار کشیدن در پیاده رو را خاطرتان هست؟
#سوادرسانه
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
"آقا" و چپ ها
✍عبدالله گنجی
💥اخیراً بخش رسانهای مؤسسه نشر آثار مقام معظم رهبری ویدئویی را از دیدار جمعی از طلاب با ایشان در تاریخ ۳۰ /۴ /۱۳۸۸ منتشر کرد که قابل تأمل است و ایکاش این سخنان سالهای پیش منتشر میشد.
این ویدئو که نگاه رهبری به جریان چپ را (از زبان خودش) نشان میدهد بهانهای است تا روابط یک جناح سیاسی نظام با رهبری –حتی به اختصار- مورد بازبینی قرار گیرد.
البته در همین کلیپ هم روشن است که رهبری جریان چپ را تمام شده میداند و اصلاحطلبی را در امتداد چپ نمیداند.
⭐️پس ما اینجا درباره چپی صحبت میکنیم که جای خود را از جهت معرفت، نگرش و ماهیت به اصلاحطلبی داده است و خود به تاریخ پیوسته است. گرچه آقای حجاریان معتقد است «چپ دستساز» هنوز وجود دارد، اما سؤال اساسی که باید به آن تن داد و بر آن ایستاد، این است که آیا بعد از امام، جریان چپ نتوانست یا نخواست با رهبری همراهی کند یا رهبری جریان چپ را مورد بیمهری قرار داد؟
برای پاسخ به این سؤال اول باید سؤال دیگری را پاسخ داد که آیا رهبری در اصلاحطلب شدن چپها نقش داشته است یا عوامل دیگری آنان را در وادی فکری-معرفتی دیگری رهنمون شد؟
🔻بدون تردید اصلاحطلبان امروز آن چپهایی نیستند که در مجلس سوم و در انتخابات مجلس ششم با هاشمی مواجه شدند، بلکه جریان جدیدی است که میتواند از چارچوبهای فکری خود عدول کند و غیریت دیروز (هاشمی) را بپذیرد.
رهبری از جهت فکری و معرفتی دچار دگردیسی نشدند، پس اصلاحطلبی ارتباطی با ایشان ندارد.
👈البته همانطور که نگارنده بارها نوشتهام اصلاحطلبی هم طیف است و منظورمان در اینجا مولدان اندیشه اصلاحطلبی است و نه هرکس که در درون جناح وجود دارد.
مقام معظم رهبری در جلسه ۳۰ /۴ /۸۸ میفرماید:
«بعد از امام آقایان جناح چپ مثل همین موسوی خوئینیها و خاتمی میآمدند پیش من و میگفتند جریان راست میگوید رهبری مال ماست، گفتم من چه بکنم؟ شما هم بگویید رهبری از ماست، من انکار خواهم کرد؟ رد خواهم کرد؟ خیر، استقبال هم میکنم».
🔻 فهم نگارنده این است که چپها با اتمام عمر ظاهری امام دچار بحران هویت شدند. گویی به این فکر نمیکردند روزی امام از میان ما خواهد رفت و جمهوری اسلامی استمرار خواهد داشت.
اولین مؤلفهای که جناح چپ را دچار بحران کرد قطع تعلقات عاطفی به رهبری بعد از امام بود. وقتی رهبری به خاتمی و موسوی خوئینیها میگوید «خب شما هم بگویید رهبری از ماست، من منکر میشوم؟ استقبال هم میکنم» معلوم است که جریان چپ در ابراز تعلق عاطفی به رهبری عاجز است.
این درحالی است که شخصیت آیتالله خامنهای (نه عملکرد) همیشه برای چپها محترم بوده است، اما نمیتوانند ابراز محبت و اطاعت کنند.
🔻رهبری با صراحت علاقه خود را به استمرار چپ ابراز میدارد و میفرماید: «یک وقت حرکت طبیعی موجب جذب و ریزش میشود، اشکال ندارد. اما اینکه ما بخواهیم جراحی کنیم و برخی را حذف کنیم و نالایق بدانیم مطلقاً اینگونه نبود»، و سپس تأکید میکند که «من به خاتمی زمانی که وزیر بود گفتم ببین آقای خاتمی اگر یک جریان چپ در کشور وجود نداشت من لازم میدانستم جریان چپ بهوجود آورم تا برآیند این دو حرکت (حرکت هاشمی و حرکت چپ) موجب تعادل شود.» پس رهبری نهتنها دنبال حذف نبودهاند بلکه بر وجود چپگرایی در کشور اصرار داشتهاند، البته واضح بود که مشی سیاسی-اقتصادی آیتالله خامنهای به برخی از چپها نظیر هادی خامنهای، محتشمیپور و خوئینیها نزدیکتر از مشی هاشمی بود، اما این جماعت جسارت ابراز آن را پیدا نکردند.
🔻کدهایی هم از علقه رهبری به چپها و به رسمیت شناختن آنان وجود دارد. مانند کمک به برخی تشکلها و رسانههای آنان، اعطای مسئولیت به امثال موسوی خوئینی ها، کروبی و موسوی در حوزه غیر مردمسالاری و میدانداری خاتمی، بهزاد نبوی، کروبی و... در حوزه مردمسالاری و انتخابات. این نشان میدهد که رهبری چپها را به رسمیت میشناسد. رهبری نمایندگان امام در مراکز استانها را که چپ بودند تا لحظه فوت تعویض نکردند و از مدیریت کروبی در مجلس ششم تقدیر و در پایان مسئولیت دو حکم مسئولیت همزمان به ایشان دادند. اما اکنون میتوان گفت چپها در جریان اصلاحات انگشتشمار و منزوی هستند و در تعارضات گرفتارند. ابتدا چپها با رحلت امام دچار بحران هویت شدند، بلافاصله بخش نخبگی آن با پیوستن به حلقه کیان در سال ۱۳۶۸ و توجه به اندیشه سروش دچار «بحران معرفتی» شدند و نگاه آنها به مفاهیمی مانند مقدس، حق، باطل، مشروعیت الهی، تقلید، ولایت فقیه، اسلام سیاسی و اجتماعی، دشمن، انقلابی بودن و... دگرگون شد؛ بنابراین اصلاحطلبی بر پایه لیبرالیسم و سکولاریسم بنا شد و چپگراها همچون محتشمیپور، دوزدوزانی و... منزوی شدند. بهرغم اینکه چپ تمام شده بود بازهم اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری (بعد از هاشمی) یا حضور داشتند یا پیروز شدند.
👇
ریاستجمهوری خاتمی، حضور معین، کروبی و مهرعلیزاده و حتی هاشمی در انتخابات ۱۳۸۴، همچنان به رسمیت شناخته شد.
حضور موسوی و کروبی در انتخابات ۱۳۸۸ و حضور عارف در انتخابات ۱۳۹۲ نشان دادند که اصلاحطلبان همچنان به رسمیت شناخته میشوند، اما این رسمیتیافتگی درباره شخصیتهای فکری آنان که به «جمهوری» در مقابل جمهوری اسلامی رسیدهاند و کسانی که تلاش میکنند عرفیگرایی را ترویج نمایند و کسانی که در تلاشند ولایت فقیه را تشریفاتی کنند، صدق نمیکند.
بنابراین، فقط منازعه و بحران معرفتی و فکری اصلاحطلبان با نظام نبود که رهبری را میآزرد که طراحی فتنه ۸۸ توسط احزاب مشارکت و سازمان مجاهدین، اصلاحطلبی را به رویارویی با نظام کشاند و غرب را به عملکرد این جریان امیدوار کرد.
🔻 صف پشیمانان از «انقلابیبودن ماهیت نظام» بیشتر شد و توابین لانهجاسوسی هویدا شدند. صدها کتاب و مقاله در نفی عصمت، ولایتفقیه، اسلام سیاسی و فقه نوشته شد. اصلاحطلبان جدید به جای اندیشه امام، هابرماس را به عنوان الگوی چپ به ایران آوردند تا از او الگوی اجتماعی، فلسفی و سیاسی بگیرند چرا که اندیشه او را دارای سنخیت با خود میدانستند. در نقطه مقابل کسی نمیتواند بگوید رهبری از چارچوبهای فکری- معرفتی خود پس از ورود به جایگاه رهبری عدول کرده است. آیا رهبری از جهت نگاه به دین، سبک زندگی شخصی، تقوای سیاسی، نوع سیاستورزی (اعتقاد به اسلامسیاسی)، باورمندی به راه امام، نگاه به غرب، فهم از عدالت و... تغییر کرده است؟
🔻از قضا اصلاح طلبان نیز جز نظارت استصوابی هیچ نقدی را تاکنون رسماً به شخص رهبری وارد نکردهاند. توهم فهمیدگی، عقلانیت و روشنفکری نیز آسیب مضاعفی را بر چپهای دیروز و اصلاح طلبان امروز وارد کرد. مثلاً به آیتالله مصباح بنگرید، بهرغم صدها کتاب و آن سوادکمنظیر وقتی به رهبری میرسیدند با سرعت به سمت بوسیدن دست و حتی پای رهبری میدویدند (البته رهبری هم مانع میشد و فیلمهای آن موجود است)، اما هادی غفاری که از چپ خشن خروج کرده و کاور اصلاح طلبی پوشیده است، میگوید: «آقای خامنهای آنچه تو خواندهای، من هم خواندهام، چرا باید من از تو اطاعت کنم؟» این هم قطع تعلقات عاطفی، هم حسادت و هم عرفیگرایی و منیت است که موجب گرفتاری بسیاری از چپها شد.
🔻البته هیچموقع جسارت آسیبشناسی خود با محوریت اصول اندیشه امام را نداشتند و مشی روشنفکری از آنان جزایر متعددی را ایجاد کرد و به جایی رسیدند که دیگر رفت و برگشت بین روشنفکری و سیاستورزی میسر نشد.
معتقدم نوع مواجهه چپها با رهبری آیتالله خامنهای با صبوری ایشان همراه و آمیزهای از صبوری و مظلومیت بود که موجب عزت بیشتر ایشان شد.
این جماعت هم اصلاحطلبی را (به تعبیر خودشان) راه بدون بازگشت میدانند هم بعضاً تعلقات عاطفی به امام ندارند.
بهکارگیری کلماتی مانند «آقای خمینی» و «آیتالله خمینی» نشان میدهد از امام هم عدول عاطفی کردهاند.
اما معتقدم چپها میتوانند خود را پیدا کنند و به هم بپیوندند.
👇رودربایستی را کنار بگذارند و با سکولارها مرزبندی داشته باشند و سه مسئله را صراحتاً اعلام کنند:
#یکم - نسبت خود با سیاستهای کلی نظام را روشن نمایند. از زمانی که اصلاحطلب شدند نسبت به سیاستهای کلی نظام که تبلور عملی ولایت فقیه در اداره کشور است یا سکوت کردند یا طعنهزننده، گذشتند.
#دوم- در نظام دینی حذف تعلقات عاطفی بین رهبری و همراهان درون حاکمیت آفت های زیادی دارد. نگارنده معتقد است دل رهبری بعد از انتخابات ۱۳۸۸ از این جماعت خون است و حتما نزد امام شکایت بردهاند، اما همچنان صبورانه به پیش میروند.
#سوم - بحران هویت و بحران معرفت را سامان دهند و از تعارضات، تضادها و سردرگمی نجات یابند و نسبت به مشروعیت نظام با عینک دموکراسی و جمهوریخواهی غربی نگاه نکنند و با نظام روراست باشند. تاریخ همیشه حق را نگاه میدارد و بقیه حواشی از حافظه تاریخ زدوده خواهد شد. تقوای جمعی رمز عزت جمعی است.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
هشت سرخط تحلیلی رهبر معظم انقلاب
( امروز 1399/10/19):
💥 #برجام| ما برای بازگشت آمریکا به برجام اصرار و عجلهای نداریم، اگر تحریمها برداشته نشد، بازگشت آمریکا به برجام به ضرر ماست. مطالبه منطقی ما رفع تحریمها است و باید برداشته شوند؛ چه آمریکا و چه اروپا که به آمریکا آویزان است، وظیفه دارند تحریم ها را بردارند؛ درباره برجام ما برای بازگشت آمریکا به برجام اصرار و عجلهای نداریم و مساله ما هم این نیست. اگر تحریمها برداشته نشد، بازگشت آمریکا به برجام به ضرر ما است.
💥 #قانون_مجلس| تصمیم مجلس و دولت در باب لغو تعهدات برجامی تصمیم منطقی، عقلایی و قابل قبولی استوقتی طرف مقابل به هیچ کدام از تعهداتش عمل نمیکند، معنی ندارد جمهوری اسلامی به همه تعهداتش عمل کند. تعهد در مقابل تعهد، اگر آنها به تعهدات خود برگردند ما هم به تعهدات خود باز می گردیم.
💥 #قدرت_موشکی | چرا باید به توان نظامی خود تکیه کنیم؟ چون روزگاری هواپیمای میگ صدام ، تهران را از بالا بمباران میکرد و ما کاری نمیتوانستیم بکنیم. آمریکایی ها موشک هایی به صدام داده بودند که از بغداد به تهران میرسید. نظام اسلامی حق ندارد کشور را به این شکل نگه دارد. قدرت دفاعی امروز ما محاسبات دشمنانمان را تغییر داده است.
💥 #تحریم | تحریم یک جنایت و خیانت در حق ملت ایران است، باید برداشته شود. البته اقتصاد ایران را باید به گونهای قوی کنیم تا سیاستبازیها در آن اثرگذار نباشد.
💥 #حضور_منطقه_ای| آمریکاییها اعتراف کرده اند به اینکه به دنبال بیثباتی در منطقه غرب آسیا هستند. وظیفه ما در منطقه این است که دوستانمان را تقویت کنیم. حضور ایران در منطقه، ثباتآفرین است
💥 #دولت_جوان_حزب_اللهی| معتقد به تکيه به نيروهاي جوان هستم. اين به این معنا نيست که نسل قبل را کلا کنار بگذاريم. بعضی از افراد میانسال مثل جوانها هستند مثل شهید سلیمانی
💥 #ماجرای_کنگره_آمریکا | آنچه آمریکاییها میخواستند در سال ۸۸ بر سر ایران بیاوردند، در سال ۹۹ بر سر خودشان آمد
💥 #واکسن| ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. واکسن ایرانی مایه افتخار است برخی سعی نکنند انکار کنند.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فائزه_هاشمی فرزند پدری است که مناسبات اشرافیگری، باندبازی، اختلاس، فساد اقتصادی، لیبرالیسم و سیاست خارجه تنشزدایی را در جمهوری اسلامی بنا نهاد.
پدر او بود که تکیه گاه فتنه۸۸ شد و نظام اسلامی را تا لبه پرتگاه پیش برد.
فائزه دختر همان پدری است که ۶ ماه اول دولت احمدینژاد به سران سعودی نامه نوشت نگران نباشید این دولت ۶ ماه دوام نمیآورد!
دختر همان است که تکیهگاه سیاسیونی قرار گرفت که بعد از فتنه۸۸ به آمریکاییها نامه نوشتند حالا نوبت تحریم است!
حرف فائزه که میگوید دوست داشتم ترامپ رای بیاورد تا با فشار و تحریم بیشتر، باعث تغییر سیاستهای جمهوری اسلامی شود، حرف خودش نیست. حرف پدرش است که در کنار سایر سران فتنه، زمینه تحریمها را فراهم کردند و سپس به بهانه رفع تحریمها، دولت را بدست گرفتند!
هم قطاران او هم به اوباما نامه نوشتند هم به ترامپ و درخواست تحریمهای بیشتر کشورمان را داشتند.
و چه مظلوم ملت ایران؛ که برای رفع تحریمها به همینان اعتماد کرد که مثلاً زبان دنیا را بلدند غافل از آنکه اینها وجود و دولتشان را مدیون تحریمها و فشارها هستند!
مشتاق تحریمها بودند اما میگفتند میخواهیم برجام امضا کنیم تا تحریمها رفع کنیم اما در حقیقت با برجام دنبال تغییر سیاستهای نظام و براندازی از درون بودند!
این حرف فائزه سالها سیاست محوری جریان مدعی اصلاحات و براندازان بوده!
✍داود_مدرسی_یان
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#از_آن_بیست_درصد_تا_این_بیست_درصد
✍رها_عبداللهی
💥در روزهای گذشته از سرگیری غنی سازی 20 درصدی اورانیوم توسط سازمان انرژی اتمی ایران در تاسیسات فردو به خبر اول رسانه های دنیا تبدیل شد. این کار به دنبال مصوبه مجلس شورای اسلامی در طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها» صورت گرفت. اقدامی ضروری و شجاعانه که هم برای تامین نیازهای کشور ضرورت داشت، هم برای آمدن حساب کار دست طرف های غربی برجام که گام های ضعیف کاهش تعهدات برجامی طی یک سال و نیم گذشته فقط به وقاحتشان افزوده بود و تقریبا مطمئن بودند پس از عقب نشینی های بی سابقه ی هسته ای در برجام، ایران دیگر به ایران هسته ای سال های 89 و 90 برنخواهد گشت!
🔺آن بیست درصد پرخیر
👇ایران برای رآکتور تحقیقاتی تهران که تولید رادیودارو برای بیماران خاص را به عهده داشت، به سوخت بیست درصد محتاج بود که سال ها آن را از آرژانتین می خرید. از سال 87 آرژانتین با اشاره آمریکا فروش آن به ایران را متوقف کرد. نرسیدن سوخت به معنای خاموش شدن هسته مرکزی رآکتور و ضرر بزرگی به تاسیسات و مواجه شدن کشور با بحران تامین داروهای بیماران خاص بود. غربی ها برای فروش مجدد سوخت شروع کردند به گروکشی و شرط و شروط های عجیب و غریب.
🔹بیش از یک سال مذاکره با طرف های غربی برای خرید سوخت و تعلل و بازی درآوردن آنان، نتیجه ای جز دستور رئیس جمهور برای تولید سوخت بیست درصد توسط دانشمندان ایرانی در سایت فردو نداشت. طرف های غربی فکرش را هم نمی کردند ایران بتواند با آن امکانات کم این امر پیچیده را محقق کند. کاری که شهید شهریاری و همکارانش ظرف چند ماه با نبوغ و ابتکاری ویژه در کمال ناباوری غربی ها انجام دادند.
🔹رسیدن به این قدرت، باز شدن حساب ویژه ای برای ایران در مذاکرات با غربی ها را موجب شد. زورگوهایی که قصدشان وادارکردن ایران به التماس و امتیاز دهی بیشتر بود، حالا آماده بودند برای توقف غنی سازی بیست درصد هر امتیازی بدهند. در آلماتی 2 (فروردین 92) کشورهای 5+1 ترغیب شده بودند در برابر تعلیق شش ماهه ی غنی سازی بیست درصد، لغو تحریم های بانکی و نفتی را بپذیرند. اما امید تغییر رویکرد ایران با روی کار آمدن دولت جدید، این امتیاز دهی را عقب انداخت و در نهایت تبدیل شد به توقف غنی سازی بیست درصد در ازای لغو تحریم ها (در واقع تعلیق تحریم ها) در توافق ژنو (آبان 92).
🔹اعتماد و خوشبینی به طرف غربی موجب شد اجرای تعهدات ایران از جمله توقف غنی سازی بیست درصد پیش از اجرای تعهدات طرف مقابل باشد و میراث پرارزش شهید شهریاری سال ها کنار گذاشته شود؛ بدون اینکه مابه ازایش یعنی توقف تحریم ها وصول شود. عدم توازن بین تعهدات و تکالیف!
🔺این بیست درصد تعیین کننده
👇حالا امروز با از سرگیری غنی سازی بیست درصد، آن اشتباه تاحدی درحال جبران است و توازن درحال برقرار شدن. واکنش ها و نگرانی های مقامات دیپلماسی غرب ناشی از میزان تعیین کنندگی اقدام ایرانی ها در معادلات بعدی ست.
🔹توان غنی سازی بیست درصد علاوه بر مزایای اقتصادی و فناوری خود، یک برگ امتیاز پرارزش در برابر دشمنان کشور است که قادر است محاسبه گری دشمن را به نفع ما تغییر دهد. آمریکا بنا داشت بدون کمترین هزینه به برجام برگردد و علاوه بر آن با تهدید یا اعمال تحریم های بیشتر پای امتیازگیری های گسترده تر از ایران را به برجام باز کند. این اقدام ایران نشان می دهد ایران توان و اراده استفاده از ابزارهای بازدارنده اش را دارد و طرف های برجام باید مسیرشان را عوض کنند.
🔹این برگ امتیاز پرارزش که مزین به خون شهدای هسته ای ست، سال ها به خاطر تفکر حاکم بر دولت از مردم ایران گرفته شده بود. عباس عراقچی در دوران مذاکرات هسته ای خیلی راحت گفته بود توقف غنی سازی بیست درصد را پذیرفتیم؛ چون به آن نیازی نداشتیم! با همین نگاه قجری، گنج پرارزش مان را در مقابل هیچ و با تضمین امضای جان کری حاتم بخشی کردند. این هم از تجربیاتی ست که اگر ثبت نشود، این عقب گردهای شرم آور بازهم تکرار خواهد شد.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
👀خطای دید و توهم واکسنی
✍محسن مهدیان
💥حتما با خطای دید آشنا هستید. خط های موازی که کج دیده میشوند. دانه های باثباتی که گویا در حال حرکتند. دایره های متحدالمرکزی که تصویر مارپیچی دارند...
برخی از این توهم های بصری آنقدر شدیداست که توصیه می شود صرعی ها نبینند.
👁چه اتفاقی در چشم شما می افتد. هیچ.چشم شما درست میبیند. اما در یک نقطه متمرکز می شود و نمیتواند درک جامعی از تصویر داشته باشد. اتفاق اصلی در ذهن شماست. به گفته اهلش، وقتی چشم شما در یک نقطه متمرکز می شود، تاثیر نور و تضاد رنگ و تقاطع اشکال پیرامونی و غیره باعث می شود ذهن دچار توهم بصری شود.
👣این خطای ادراکی با همین مختصات در حوزه های شناختی نیز جریان دارد. بسیاری از خطاهای تحلیلی، به جهت تمرکز افراطی در یک وجه و متعارض دیدن با دیگر ابعاد است. راهزن های رسانه ای نیز روی همین خطای دید شما برنامه ریزی می کنند.
🧠یکبار ذهنتان را از همه انچه درباره واکسن شنیدید خالی کنید.
حالا با من همراه شوید.
🔬اگر به شما بگویم که فلان پزشک که دارای سابقه کیفری در 74 پرونده پزشکی با اتهاماتی شبیه فریب و سواستفاده و پنهان کاری است یک داروی جدید کشف کرده است و می خواهد روی شما امتحان کند، چه واکنشی دارید؟ اگر بگویم بجز این سابقه کیفری، از شما کینه پیشین هم دارد چه؟ اگر بگویم پیشتر هم اجازه خرید دارو و درمان برای تان نداد چی؟ احتمالا عقب عقب می روید.
حالا اگر بگویم البته داروی های مطمئن تر دیگری هم وجود دارد. باز داوطلب می شوید؟ حتما خواهید گفت مجنون نیستم.
♀این تصویر فایزر است. پیچیده بود؟
رسانه اهریمنی با شما تنها یک کار می کند. روی یک نقطه تمرکز می کند تا این تصویر را جامع نبینید.
مسیح علی نژادنوشت اگر واکسن انگلیسی بد است چرا فلان آخوند رفت انگلیس؟
ذهن شما در این نقطه متوقف شد. حالا جامع ببینید. بحث تست اولیه داروست نه درمان و یا دیگر داروهای امتحان پس داده.
بی بی سی نوشت آیت الله خامنه ای مانع ورود واکسن خارجی شد. روحانی مخالفت کرد. اینطور بود؟ خبر جامع اینست: رهبری با واردات یک دارو خاص مخالفت کرد. روحانی تاکید کرد ما حتما واردات دارو خواهیم داشت. قابل جمع نیست؟
ایران اینترنشنال روی داروی چینی وکوبایی تمرکز کرد تا داروی وارداتی را تحقیر کند درحالیکه تصمیم اصلی وزارت بهداشت کواکس است که چندملیتی است و بالاترین اعتبار را دارد. ضمنن چین با همین واکسن بیماری را کنترل کرد که آمریکا و انگلیس نتوانستند.
✅خلاصه
از نقطه های کانونی راهزن ها خلاص شوید تا گرفتار توهم ادراکی نباشید، خواهید دید که رهبری تنها شمارا به عقلانیت دعوت کرده است؛ همین.
جامع ببینید...
#سوادرسانه
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#نامزد_تصدی_سازمان_سیا_کیست ؟
✍ابوذر گوهری
💥بایدن، ویلیام برنز دیپلمات باسابقه و حرفهای را بهعنوان نامزد تصدی سازمان #سیا معرفی کرد. وی از سال 1982 تا 2014 مناصب مختلف دیپلماتیک را در سمتهای مختلف از سفارت تا معاونت وزارت خارجه تجربه کرده و در دولتهای دمکرات و جمهوریخواه مشغول به کار بوده است.
برنز به زبانهای عربی و روسی مسلط است و تخصص خاصی در حوزه مسائل غرب آسیا و روسیه دارد وی در سالهای 2005 تا 2008 در مسکو سفیر آمریکا بوده است و شناخت کاملی از پوتین دارد.
وی همچنین چین را در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و نظامی تهدیدی برای آمریکا میداند.
برنز در شکلگیری مذاکرات برجام نقش جدی و پشت پرده ایفا کرد.
ویلیام برنز معتقد است آمریکا در عصر جدید باید راهی میانه بین انزواگرایی و ابرقدرتی متکبر را برگزیند و بر اساس توانمندی خود به ایفای نقش جهانی بپردازد.
تجربه اندک کار اطلاعاتی و عملیاتی از نقاط ضعف وی محسوب میشود.
وی باید سازمان سیا را که در دوره ترامپ عملاً با اظهارات و اقداماتش تحقیر و به حاشیه رفته بود مجدداً احیا کند.
چالشهای وی در هدایت این سازمان جاسوسی کم نیست اما انتخاب وی توسط بایدن نشان میدهد وی قصد دارد به شکل ویژه توان اطلاعاتی آمریکا را در خدمت توان دیپلماتیک درآورده و متحدان آمریکا را در زمینه همکاریهای امنیتی مجدداً -پس از خلأ ایجادشده در دوره ترامپ- جذب نماید.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#تبیین
#نیمه_پنهان_فایزر_آمریکایی
✍️محمد_عبدالهی
💥انصافا این ضرب المثل انگلیسی بسیار درست است که: «بهترین جا برای پنهان کردن هر چیز بسیار محرمانه و مهم، قرار دادن آن در معمولی ترین وعلنی ترین موقعیت ممکن است.
⚠️و معقول ترین راه پنهان کردن دکتر «رابرت چارلز گالو»Robert Charles Gallo سازنده جانی ویروس آزمایشگاهی اچ آی وی تقدیم جایزه جهانی #نوبل پزشکی به او بابت اکتشاف بیماری #ایدز است
باورش سخت است اما این حقیقت دارد که یک نویسنده از جان گذشته به اسم مرحوم دکتر «بوید گریوز» Boyd Graves در سال ۲۰۰۱ در کتاب ارزشمند و افشاگرانه اش از نقش شرکت داروسازی جنایتکار «فایزر» آمریکایی در اجرای پروژه فدرال نسل کشی سیاه پوستان آمریکایی و آفریقایی پرده برداری می کند
🔘و از یاد نبریم که این نویسنده شجاع که در آستانه پنجاه و شش سالگی به جرم افشاگری در خصوص مافیای آمریکایی #فایزر به شکل بزدلانه ای با ایدز و سرطان، #ترور_بیولوژیک می شود و در ۲۰۰۹ توسط دولت فدرال حذف فیزیکی می شود یک جعبه سیاه ارزشمند است که درست دو دهه قبل از اپیدمی #کرونا در دنیا از مافیای شرکت داروسازی آمریکایی فایزر و پروژه فوق سری نسل کشی سیاه پوستان آمریکا و آفریقا در کتاب و سخنرانی هایش پرده برداری کرده است
👇در کتاب ارزشمند دکتر گریوز یعنی
The Evidence of the Laboratory Birth of AIDS
(کتاب: مستندات تولد آزمایشگاهی ایدز ) آنچنان واضح جنایت کاری های بیولوژیک شرکت داروسازی فایزر بر اساس اسناد و مدارک دقیق به تصویر کشیده شده است که کوچکترین تردیدی برای رمزگشایی از دلیل اصرار بر سرمایه گذاری سنگین این مافیای کثیف قتل عام بیولوژیک همسو با اهداف پلید نسل کشی باقی نمی گذارد
🔰و نشان میدهد فایزر هم مثل #سازمان_بهداشت_جهانی (WHO)،از بازوهای اجرایی دولت فدرال #آمریکا در عملیاتی کردن پروژه های قتل عام بیولوژیک هستند.
⭐️مرحوم دکتر گریوز در کتابش مدارک مربوط به اقدامات ننگین فایزر در معیت سازمان بهداشت جهانی در تولید انبوه میلیون ها گالن #واکسن رایگان آبله، #هپاتیت، #آنفولانزا و فلج اطفال به مقصد آفریقا را ارائه می کند.
واکسن هایی که در واقع، حاوی #ویروس_ایدز بودند.
👈او بر اساس اسناد محکم و بلا منازع پروژه فوق سری «اسپشال وایرس پنتاگون» را در سال ۲۰۰۱ رسوا می کند.
وی پیش از آن و در سپتامبر ۱۹۹۸ اولین شکایت رسمی خود را علیه دولت فدرال تقدیم دادگاه عالی کرد.
در حالیکه در سال ۲۰۰۱ دادگاه استیناف و وزارت دادگستری دستور به مختومه کردن دادخواست او نموده و همزمان پروژه ترور شخصیت وی در رسانه ها کلید می خورد.
⭐️مرحوم دکتر گریوز در کتاب ارزشمندش بر اساس شواهد و مستندات رسمی از دسیسه ها و اجحاف همه جانبه سازمان بهداشت جهانی نسبت به تلاش های دکتر «مروین انتلمن»
Mervin Antelman
کاشف داروی ضد ایدز «تتراسیل» Tetrasil نیز رمزگشایی می کند.
👇شاید باورش برای اذهان عامه دشوار باشد ولی گریوز اسنادی غیرقابل انکار رو می کند که نشان میدهند سازمان بهداشت جهانی دبلیو اچ او بعنوان بازوی اجرایی نظام سلطه در نسل کشی های بیولوژیک،تولید تنها داروی اکتشافی و موثر در درمان ایدز درجهان یعنی تتراسیل را بدون مشاهده هیچگونه ساید افکت نامطلوب، ممنوع اعلام می کند و همه دوزهای توزیع شده آن در #آفریقا را جمع آوری می کند.
🔰مرحوم گریوز برای تصریح بر جنایات بیولوژیک نظام سلطه در معیت سازمان بهداشت جهانی و توسط بازوهای اجرایی نظیر فایزر، غول بزرگ داروسازی آمریکایی، جعبه سیاه بایگانی های دکتر «جان مولونی» John moloni را نیز می گشاید و اسنادی فوق سری از پروژه نسل کشی بیولوژیک فدرال موسوم به « ام.کا- نااومی» NAOMIvرا افشا می کند.
🔻جالب است بدانیم دولت فدرال عبارت NAOMI را برای پروژه بظاهر پزشکی خود بر می گزیند که سرنام عبارت انگلیسی
Negroes are Only Momentary Individuals
به معنای « سیاهپوستان، اشخاصی موقتی هستند» است.
🔴اسناد تصریح شده نویسنده های آمریکایی شجاعی همچون مرحوم گریوز که جان خود را در راه #افشاگری فدا کردند و مدارک مستند پژوهشگرانی غربی همچون دکتر مولونی پیش و بیش از همه چیز ثابت کننده خباثت برخی لیبرال های قلم به دست و تریبون دار است که عادت به کوبیدن تلاش های وطنی و واکسن های ایرانی نظیر «کووییران» و حلوا حلوا کردن اسلحه های بیولوژیک آمریکایی و شرکت های #داروسازی جنایتکار نظام سلطه کرده اند.
✔️و همچنین سندی محرز بر رسوایی کدخداپرستان وطنی مزدور وگزافه گویی است که در مقابل منویات اخیر #رهبر معظم انقلاب در ممنوعیت #واکسن_فایزر همراه با رسانه های نظام سلطه ابراز و اظهار وجود کرده اند!
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط 👇
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat