eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.3هزار دنبال‌کننده
56.7هزار عکس
63.2هزار ویدیو
701 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی با حضور بیش از 5000 استاد حوزه و دانشگاه ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e ارتباط با ما: @ansar_mgh @aboozar58 @zareir @aliakbari20 کانال‌ سخنرانی سیاسی @PS1400
مشاهده در ایتا
دانلود
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گل اول ژاپن به ایران توسط موریتا در دقیقۀ ۲۸ ⚽️ ایران ۰ - ۱ ژاپن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار آزمون در برخورد با دروازه‌بانِ ژاپن در محوطۀ جریمه سرنگون شد اما بازهم داور اعتقادی به پنالتی نداشت 🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین دهید https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داور برای ایران پنالتی اعلام کرد 🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین دهید https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
آیا ممکن است ششمین دورۀ انقراض بزرگ جهان رخ دهد؟ محققان هشدار می‌دهند که زمین در عصر ما، وارد ششمین عصر انقراض بزرگ تاریخ خود شده است. انقراض بزرگی که این بار حاصل رفتارهای یکی از گونه‌های زنده این جهان است: انسان‌ها. انقراض گونه‌ها داستان تازه‌ای در تاریخ حیات روی سیارۀ ما نیست. اگر انقراض‌های کوچک و بزرگ نبود، بسیاری از گونه‌هایی که امروز بر زمین زندگی می‌کنند، فرصت ظهور و کامیابی نداشتند. کسانی که تاریخ تحولات حیات پیشرفته و متنوع را روی سیاره زمین دنبال می‌کنند، معتقدند روند انقراض گونه‌ها و ظهور گونه‌های جدید بخشی از داستان دائمی تکامل است. آن‌ها از «نرخ انقراض زمینه» صحبت می‌کنند، به این معنی که در شرایطی که همه‌چیز در تعادل باشد و حال زمین خوش، به‌طور طبیعی در هر سال تعدادی از گونه‌های گیاهی و جانوری و سایر نمونه‌های حیات منقرض می‌شوند. اما داستان سیارۀ ما داستان آرام و یکسانی نبوده و نیست. بررسی‌های انجام‌گرفته روی فسیل‌ها و آثار باقی‌مانده از دوران کهن زمین حداقل پنج دورۀ زمانی را مشخص می‌کند که در آن بازه‌ها زمین در مدت‌زمانی کوتاه شاهد انقراض بخش قابل‌توجهی از موجودات خود بوده است. این دوره‌ها به انقراض‌های بزرگ تاریخ معروف‌اند. اما این داستان قدیم نیست. تحقیقات مختلف نشان می‌دهد که امروزه زمین به دوران انقراض بزرگ ششم وارد شده است. این بار اما، برخلاف دوره‌های قبل، این انسان است که نقش موتور پیشران این انقراض را بازی می‌کند و البته که اگر این روند ادامه یابد، خود او باید هزینه‌های کلانی بابت این اقدام خود بپردازد؛ هزینه‌ای که شاید در حادترین حالت، رسیدن خود او به مرز و آستانۀ انقراض باشد.
انتقام سخت یوز‌های ایرانی از سامورائی‌ها: رستگاری در دقیقه ۹۴ تیم ملی فوتبال ایران با درخششی بی نظیر تیم ملی فوتبال ژاپن را از دور رقابت‌های جام ملت‌های آسیا حذف کرد. تیم ملی فوتبال ایران در یک بازی تهاجمی و تماشاگر پسند توانست در این دیدار با طلسم شکنی و برای نخستین بار ژاپن را با 2 گل تماشایی از جام ملت‌های آسیا حذف کند. در جریان این دیدار حساس و سرنوشت ساز، ابتدا موریتا در دقیقه 28 ژاپن را پیش انداخت اما سردار آزمون با گل خود در دقیقه 55 و علیرضا جهانبخش با گل خود در دقیقه (6+90- پنالتی) حکم صعود ایران به مرحله نیمه نهایی را امضا کردند. یوزهای ایرانی در این دیدار انتقام شکست 4 سال پیش خود از سامورایی ها را گرفتند.
نظارت ۱۸ هزار نفر بر فرآیند انتخابات فارس 🔻استاندار فارس در همایش اعضای هئیت نظارت بر انتخابات شهرستان‌های فارس: 🔸️ مدیران استان نباید در حمایت از هیچ کدام از نامزد‌های انتخابات اقدام کنند. 🔸️ ۱۸ هزار نفر بر فرآیند انتخابات ۱۱ اسفند در استان فارس نظارت می‌کنند.
| برای ایران، برای ایرانی 🇮🇷
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گل دوم رو با این گزارش پر از عشق نگاه کنید 🇮🇷❤️✌🏻