📷 همراهی دانشگاههای استرالیا با اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
🔹صدها معترض به جنگ غزه امروز در یکی از دانشگاههای برتر استرالیا در همراهی با اعتراضات سراسری در دانشگاههای آمریکا، تجمع کردند و خواستار قطع ارتباط این دانشگاه با شرکتهای مرتبط با اسرائیل شدند.
🔹اردوهای اعتراضی مشابهی در دانشگاههای ملبورن، کانبرا و دیگر شهرهای استرالیا ایجاد شده است.
ـــــــــــــــــــــــ
🌀 رسانه باشید و #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کسر مقرری ماه اول و ۴۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان با چه قانونی؟
🔹این روزها دانشجومعلمان نسبت به کسر مقرری ماه اول و همچنین حذفنکردن کسر ۴۵ درصد از حقوقشان گلایه دارند و معتقدند قانونی نیست. در این خصوص امرایی، عضو کمیسیون آموزش دیدهبان شفافیت توضیحاتی را ارائه کرده است.
🔹بیش از ۲۰ هزار نفر با امضای پویشی در سامانۀ فارس من خواستار حذف مقرری ماه اول دانشجومعلمان بودند.
ـــــــــــــــــــــــ
🌀 رسانه باشید و #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشجویان دانشگاه ساینسپوی پاریس: ما همه کودکان غزه هستیم.
ـــــــــــــــــــــــ
🌀 رسانه باشید و #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
مدیر کلینیک دیابت، سازمان جهاد دانشگاهی:
در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی میکنند.
آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد دیابتیها در مدتزمان بیماری، به زخمهای مزمن دچار میشوند.
حدود ۱۵ درصد افراد دیابتی به زخم پا دچار میشوند و ۱۵ درصد این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه میکنند.
حضرت امام صادق(ع):
به عیوب دیگران، اربابگونه ننگرید، بلکه چون بندهای متواضع، عیبهای خود را وارسی کنید.
سالروز شهادت ششمین نور هدایت، حضرت امام جعفر صادق(ع) تسلیت باد.
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیتر هالروردن(دیدی)، کمدین مشهور آلمانی:
مردی،انگشتان کوچک پاره شده ای را به ریش خود می چسباند.
این انگشتان ریز با ژنرال ها چه کار داشته است؟؟!!
لعنت بر این قدرت،که انسان ها را بی رحم می کند.
غزه،غزه! در مقابل فریاد ناتوانی ات، چشمانم را می بندم.
در مقابل تکه های تن پاره پاره شده ات.
و از خودم می پرسم
مگر میشود این نسل کشی نباشد؟
#سلبریتی
#دفاعازمظلوم
داود میرباقری مطرح کرد؛
تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
رییس سازمان صدا و سیما روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید و درجریان روند تولید این سریال قرار گرفت.
پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت.
جبلی در این بازدید عنوان کرد: امسال یکی از سختترین سالهای تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. میتوانم بگویم امسال یک سال سرنوشتساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صدا و سیما است که از همه ظرفیتها و اختیاراتمان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامهریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثالزدنی کار را پیش میبرند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت دنبال میکنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.
در ادامه میرباقری در باره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفتهایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانسها مربوط به بودخشان (پدر سلمان) ، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین میرود.
وی در پاسخ به این پرسش که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش میرویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاش میکنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.
رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی درباره طرح «زندگی با آیهها»، مرقوم فرمودند: کار قرآنی در شمار مبارکترین کارهای اسلامی و جهادی است.
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص جزئیات حرکت همافزای ملی زندگی با آیهها، نکات زیر را مرقوم فرمودند:
بسمه تعالی
کار قرآنی در شمار مبارکترین کارهای اسلامی و جهادی است. مراقب باشید در نیمهی راه رها نشود.
پیگیری نکردن کارها و روزآمد نکردن برنامهریزیها آفت بزرگ سرفصلهای شوقانگیز است.
در باب قرآن، کار لازم ابتدایی، فهم معانی کلام خداوند است و البته حفظ هم بسیار مهم است.
گفتنی است؛ پویش ملی زندگی با آیهها با محوریت حفظ موضوعی آیاتی از قرآن کریم در ماه رمضان با مشارکت بیش از ۱۰ میلیون نفر و محوریت ۳۰ آیه کلام الله مجید برگزار شد.
هدایت شده از ابوذر
درباره یحیی سنوار رهبر حماس در غزه؛ مردی که تسلیم نمیشود.
دسامبر ۲۰۲۲، یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه طی یک سخنرانی در جمع تعداد زیادی از ساکنان غزه به اسرائیلیها هشدار داد که به سراغ آنها خواهد آمد: «به سراغ شما میآییم. اگر خدا بخواهد، با سیلی خروشان به سراغ شما میآییم. با طوفانی بیپایان از مبارزان به سراغ شما میآییم». کمتر از ۱۰ ماه بعد، در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، هزاران نفر از نیروهای نظامی حماس توانستند از حصارهای امنیتی نوار غزه عبور کرده و با رساندن خود به روستاهای اسرائیلینشین یکی از بدترین شکستهای نظامی را از زمان تشکیل (رژیم) اسرائیل به تلآویو تحمیل کنند.
در فاصله کوتاهی پس از این غافلگیری امنیتی و نظامی بزرگ، یوآو گالانت، وزیر دفاع کابینه نتانیاهو درباره یحیی سنوار گفت که «او فقط مدت محدودی زنده خواهد بود» و سایر مقامها و رسانههای (رژیم) اسرائیلی نیز در توصیف او عبارت «مرده متحرک» را به کار بستند تا مشخص شود که سنوار یکی از اصلیترین اهداف اسرائیل خواهد بود. با گذشت بیش از ۶ ماه از آغاز حمله نظامی اسرائیل به غزه، نهتنها اهدافی چون «نابودی حماس» و «آزادسازی گروگانها» محقق نشده بلکه ارتش (رژیم) اسرائیل در دستیابی به سنوار هم ناکام بوده است.
یحیی سنوار سال ۱۹۶۲ در کمپ پناهندگان خان یونس به دنیا آمد. خان یونس منطقهای در نوار غزه است که در آن زمان و تا قبل از جنگ ۱۹۶۷ اعراب و اسرائیل تحت حاکمیت مصر قرار داشت. خانواده پدری او در طول دورانی که اعراب به آن «نکبة» یا «نکبت» میگفتند مجبور شده بودند از شهر المجدل خارج شوند و به نوار غزه بروند.
میشل کوبی، بازجوی اسرائیلی شینبت (سرویس اطلاعات داخلی اسرائیل) که مدعی است بیش از ۱۵۰ ساعت در زندان از یحیی سنوار بازجویی کرده، درباره او به روزنامه واشنگتنپست گفته است: «من مردی را دیدم که بسیار باهوش بود و به هرکاری که انجام داده بود، عمیقاً باور داشت.»
کوبی در مصاحبهای دیگر میگوید: «اولین پاسخ و واکنش سنوار به این حکم، آغاز یادگیری زبان عبری بود. او تمام کتابهایی که درباره شخصیتهای تأثیرگذار اسرائیل و جنبش صهیونیست نظیر مناخیم بگین، ولادیمیر ژابوتینسکی و اسحاق رابین نوشته شده بود، خواند. میتوانم بگویم او در زندان از پایین تا بالای ما را یاد گرفت.»
شخصیت سنوار بهگونهای بود که روزنامه فایننشالتایمز سال ۲۰۲۳ بخشی از یک گزارش سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل درباره شخصیت سنوار را که در دوره زندانی بودن او نوشته شد، منتشر کرد. در این گزارش آمده است: «او مقتدر و با نفوذ است. در زندان مورد قبول اکثر زندانیان است. استقامات بسیار بالایی دارد، توانایی حیلهگری، دستکاری روانی و حفظ راز حتی در زندان را داراست و میتواند جمعیت زیادی را رهبری کند.»
سرهنگ بتی لاهات، مسئول بازنشسته اطلاعات زندانهای اسرائیل در مصاحبهای پیرامون رفتارهای سنوار در زندان گفته است: «او از وقتهای آزادش برای یادگیری تا حد توان استفاده میکرد. او تلاش میکرد تا درباره اسرائیل و ذهنیت اسرائیلیها بیشتر و بیشتر یاد بگیرد. او وقتش را صرف شناخت دشمنش کرد. هر روز روزنامههای اسرائیلی را میخواند و خیلی روان هم به عبری صحبت میکرد.»
یک بازجوی دیگر شینبت که از او با نام «یاری» نام برده شده، سنوار را فردی «نترس» توصیف کرده که در مدت زندان تماماً به جمعآوری اطلاعات مشغول بود. روزنامه واشنگتنپست نوشته است که «در زمان انتفاضه دوم، او رهبر زندانیان وابسته به حماس در زندان بود و اعتصابهای گستردهای را به راه انداخت تا بتواند به برخی خواستههایش در زندان برسد و شرایط را برای اسرائیل سخت کند.»
هدایت شده از ابوذر
رسیدن به رهبری
سنوار که با تجربه زیاد از مواجهه با اسرائیلیها و با دانش زیاد زبانی و سیاسی از اسرائیل به غزه بازمیگشت در زمان آزادی ۴۹ سال سن داشت و آماده بود که خیلی زود به ردههای ارشد رهبری حماس برسد.
او در زمان بازگشت محبوبیت زیادی میان مردم غزه داشت و خیلی زود توانست پلههای ترقی را در درون ساختار حماس طی کند و به ردههای ارشد فرماندهی و رهبری سیاسی در این گروه برسد.
سنوار در یکی از اولین سخنرانیها پس از آزادی از زندانهای (رژیم) اسرائیل خواستار اقدامات فوری حماس برای آزادی باقی زندانیان فلسطینی در بند اسرائیل شد: «آزادسازی زندانیان و شیوههایی که برای این امر میتوان استفاده کرد باید خیلی زود به یک برنامه عملی برای حماس تبدیل شود.»
او که سالها زندانی بود و از رنج زندانیان آگاهی داشت به این مسئله متعهد ماند و بعدها نیز از جمله در ۷ اکتبر از اسیر کردن اسرائیلیها برای مبادله آنها با زندانیان فلسطینی بهعنوان یک راه برای آزادسازی فلسطینیها استفاده کرد.
برخی تحلیلگران که سالها فعالیتهای حماس را دنبال کردهاند معتقدند با اضافه شدن سنوار به ردههای بالای ساختار سیاسی حماس، این گروه تغییرات زیادی داشت و فاصله میان فرماندهان نظامی و فرماندهان سیاسی بسیار کمتر از قبل شد.
۶ سال پس از آزادی، سنوار در سال ۲۰۱۷ با تصدی مقام رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه به ارشدترین مقام حماس در غزه تبدیل شد و براساس یک مصاحبه او با الجزیره، وعده داد که نوار غزه سیاست «مقاومت صلحآمیز و مردمی» را در پیش خواهد گرفت. او در سال ۲۰۲۱، برای یک دوره ۴ساله دیگر بهعنوان رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه انتخاب شد و دستکم تا سال ۲۰۲۴ در این مقام باقی ماند.
سنوار در طی سالهای رهبری حماس در غزه یکی از منتقدین جدی محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به شمار میرفت و بارها به انتقاد از عباس پرداخت.
او در یکی از مهمترین سخنرانیهایش در سال ۲۰۲۳، در مراسم سیوپنجمین سالگرد تأسیس حماس جملاتی بسیار کلیدی بر زبان آورد. سنوار تأکید کرد: «ما باید به مقاومت در کرانه باختری شانسی برای شعلهور شدن بدهیم.»
او همچنین پیشبینی کرد در سال ۲۰۲۳ و پس از روی کار آمدن یکی از راستگرایانهترین دولتهای تاریخ (رژیم) اسرائیل، «تقابلی علنی» با رژیم اسرائیل در راه باشد. در همین سخنرانی بود که سنوار یک پیام مهم برای اسرائیلیها داشت: «به سراغ شما خواهیم آمد.»
نگاه سنوار به صلح
از نگاه اسرائیلیها سنوار کسی است که «تا آخرین لحظه مبارزه میکند» و امکان صلح با او وجود ندارد اما نگاهی ریزبینانهتر به اظهارات و مواضع سیاسی یحیی سنوار به مسئله صلح و راهحل مسئله فلسطین نشان میدهد او کسی است که به راهحلهای عملگرایانه باور دارد. سنوار در سال ۲۰۰۷ طی مصاحبهای تلویزیونی که در زندان انجام شد، صحبتهای قابل توجهی را پیرامون مسئله صلح مطرح کرد.
سنوار اما همزمان تأکید کرد که مقاومت هم راههای خود را برای ضربه زدن به اسرائیل دارد. رهبر حماس در نوار غزه مصاحبه مهمی هم در سال ۲۰۱۷ با روزنامه یدیعوت آحارانوت انجام داد. او در این مصاحبه گفت که «یک جنگ جدید به نفع هیچ کس نیست و قطعاً به نفع ما هم نیست».
او تأکید کرد: «من نمیگویم که دیگر نخواهم جنگید، من میگویم که جنگهای بیشتر را نمیخواهم. میخواهم محاصره تمام شود.»
سنوار گفت: «بسیار مهم است که یک مسئله را آشکار کنم. اگر ما مورد حمله قرار بگیریم از خودمان محافظت خواهیم کرد و مانند همیشه جنگی دیگر در راه خواهد بود. شما هم بهعنوان خبرنگار بار دیگر به اینجا خواهید آمد و من به شما خواهم گفت که جنگ مسئلهای را از دو طرف حل نمیکند.»