12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #السلام_علیک_یااباعبدالله (ع) 🚩
🌹#اشکواره_اهل_بیت(ع)_۳ ⬆️⬆️
#مقام_معظم_رهبری
✳️ در خانواده مدام گفته می شود : نقش زن.
دلیلش هم واضح است؛ چون زن در خانواده عنصر محوری است. اما اینجور نیست که مرد در خانواده وظیفه و مسئولیت و نقشی نداشته باشد. مردهای بیخیال، مردهای بیعاطفه، مردهای قدرنشناس زحمات زن خانه، اینها به محیط خانه لطمه میزنند.
✅ مرد باید قدردان باشد. جامعه باید قدردان باشد. حتماً بایستی بر روی کار زنهای خانهدار، ارزش گذاری ویژه بشود. بعضی میتوانستند بروند کار بگیرند، بعضی میتوانستند تحصیلات عالیه بکنند، بعضی تحصیلات عالیه هم داشتند - من دیدم زنانی را از این قبیل - گفتند ما میخواهیم این بچه را بزرگ کنیم، خوب تربیت کنیم، نرفتیم کار بگیریم. زن نرفته کار بگیرد، آن کار هم زمین نمانده؛ آن ۱۰ نفر دیگر رفتند آن کار را گرفتند.
🔷 باید از اینجور زنی قدردانی شود. در بیاناتی که حضرات فرمودند، این بود که مثلاً بیمههایی برای اینها در نظر گرفته شود. بله، تأمین اقتصادیشان، بیمهشان، بقیهی چیزهائی که لازم است، باید در نظر گرفته شود.
«۱۴ دی ۱۳۹۰، سومین نشست اندیشههای راهبردی»
https://eitaa.com/tahoorasafoorasaboora
https://chat.whatsapp.com/JSH3pVvrhtp74nDOPKR3lh
https://t.me/tahoorasafoorasaboora
🍀🍀🍀🍀🌷🌷
balaya-manaya09-۱۳۸۹.mp3
13.34M
🚩#علم_البلایا_و_علم_المنایا
🔸جلسه نهم —شبِ نهم ماه محرم ۱۴۳۲ ق — ۱۳۸۹ ش
🔹افاضات استاد صمدی آملی⬆️⬆️
https://chat.whatsapp.com/JSH3pVvrhtp74nDOPKR3lh
🍀🍀🍀🍀🌷🌷
36.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺#شهیدان، مجذوب جمالند و مبهوت جلال
🚩 #دفاع_مقدس :
تجلیگاه ِظهور معنویت ارتش انقلابی
🔸 نشست خبری _ قسمت دوم ⬆️⬆️
✍️دومین ضیافتواره بینالمللی نور
گرامیداشت یاد 48 هزار شهید
ارتش جمهوری اسلامی ایران
🌅 #بام_معنوی_مازندران
🌄 #قله_نور_الشهداء
🕌 #بارگاهشهدایگمنامخوشواشآمل
📆 شهریور ۱۴۰۰
🌹#نکته_تربیتی 🌹
❇️ *ریشه رفتارهای کودکان*
🔸 اگر کودکتان عمدا شما را آزار میدهد: این بدین دلیل است که شما به لحاظ عاطفی به اندازه کافی به او محبت نمیکنید.
🔹 اگر کودک شما دروغ میگوید: این بدین معنی است که شما در گذشته نسبت به اشتباهاتش بیش از حد واکنش نشان دادهاید.
♦️اگر کودک شما اعتماد به نفس پایینی دارد: این بدین دلیل است که به جای تشویق او را نصیحت کردهاید.
https://t.me/tahoorasafoorasaboora
🍀🍀🍀🍀🌷🌷
🌟قبساتی از افاضات استاد صمدی آملی، (جلسه بیست و نهم - سری جدید)چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰🌟
💢جلسه ۷۹ شرح رساله لقاءالله ، آداب سالک الیالله ،دومین برنامه از پانزده دستورالعمل سالک الی الله💢
قسمت اوّل ⬇️⬇️ از اول تا دقیقه ۱۷
🌺 در بحث آداب سالک الی الله، در مرحله ی اوّل با تمسّک به آیات قرآن، از جمله چند آیه ی آخر سوره ی فرقان و به تناسب احتیاجات روز، راجع به طلب امام برای سعادت بشری مطالبی بیان شد
🌺 بنابراین، در مقام سیر الی الله، رابطه ی دائمی شخص سالک با قرآن کریم اساس کار قرار میگیرد.
🌸 اکنون دومین مرحله ی سیرِ بحثِ سالک الی الله مربوط به وضو هست.
🌸 در این مرحله ی دوم، جناب علِّامه حسن زاده آملی (حفظه الله) در کتاب لقاءالله، حدیثی را از جناب دیلمی از کتاب ارشادالقلوب نقل میفرمایند.
💢 دیلمی از علمای اعلام شیعه است. دیلمیان از شیعیان خاصّ امیرالمومنین و اهل بیت علیهم الصّلاة والسّلام هستند. این طایفه بعد از مرعشی ها در حمایت از اهل بیت خاطرات بسیار خوبی از خود بجا گذاشتند.
💢 از دیلمی دو کتاب؛ یکی ارشادُالقلوب و دیگری محبوبُ القلوب، بجا ماند که هردو تقریباً جزء مأخذ محسوب میشوند.
🌷 کتاب ارشادالقلوب جزء کتابهای اخلاقی است که روایات را بصورت باب باب درآورد و هر بابی را به یک موضوعی اختصاص داد و در ذیل هر باب، به تناسب روایاتی آورد.
🌺 این کار سیره ی علما بود. برای اینکه روایات اهل بیت باقی بماند و احادیث اهل بیت استمرار داشته باشد و به آیندگان برسد، احادیث اهل بیت را جمع آوری میکردند.
🌺 از جمله این کتابها، اَمالی علمایی نظیر شیخ صدوق، شیخ مفید، سید مرتضی، شیخ طوسی میباشد.
🌸 از طرف دیگر در حدیث داریم:
📗 « مَنْ حَفِظَ مِنْ أُمَّتِی أَرْبَعِینَ حَدِیثاً مِمَّا یَحْتَاجُونَ إِلَیْهِ مِنْ أَمْرِ دِینِهِمْ بَعَثَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ یَوْمَ الْقِیَامَةِ فَقِیهاً عَالِما"
که هر کسی چهل حدیث حفظ کند، خداوند در قیامت او را فقیه مبعوث میکند.
🌸 حال میتواند مراد حفظ کردن ذهنی باشد و یا این که حدیث را بخواند و به آن عمل بکند.
🌷 از طرفی گفته شد فضایل رُوات به سنگینیِ احادیثی است که از اهل بیت نقل میکنند، پس علما سعی میکردند احادیثی را جمع آوری کنند که رُوات آنها قوی بودند و امام معصوم به تناسب عقل و جان آنها مطالب قویتر به آنان القاء میکردند. لذا دنبال غُرر احادیث میرفتند وآنها را جمع آوری میکردند.(دقیقه ۱۰)
🌺 از جمله سیف الدین(عبدالواحد) آمِدی احادیث حکمی را تحت نام "غُررالحکم، دُررالکلِم" جمع کردند. یعنی آن غُرّه ها و سرآمدها را انتخاب کرد.
🌺 چه اینکه جناب دیلمی هم در کتابهای "ارشادالقلوب و محبوب القلوب" به همین شیوه عمل کرد.
🌷 حضرت علامه حسن زاده آملی، حدیثی از پیامبر در ارشادالقلوب نقل میفرمایند؛
📗 عن النُبی صلی الله علیه و اله و سلّم قال: قالَ الله تَعالی؛
"مَنْ أحْدَثَ وَ لَمْ یتَوَضَّأْ فَقَدْ جَفَانِی وَ مَنْ أحْدَثَ وَ تَوَضَّأ وَ لَمْ یصَلِّ رَکعَتَینِ فَقَدْ جَفَانِی"(حدیث قدسی)
🌷 جناب رسول الله بدون واسطه ی جبرئیل و مستقیماً از حق متعال تلقی میکنند. متن حدیث اینست؛
🔰 هر کس برایش حَدَثی پیش بیاید، مانند بول، غائط، جُنب، خون حیض، استحاضه ونفاس. و هر آنچه که در رساله های عملیّه آمده که وضو و غسل راباطل میکند، بعد از آن حدث وضو نگیرد به من جفا و ظلم و ستم کرده است. (دقیقه ۱۷)
#جلسه_79_23_4_1400
#شرح_رساله_لقاء_الله
#آداب_سالک_الی_الله
https://chat.whatsapp.com/JSH3pVvrhtp74nDOPKR3lh
🍀🍀🍀🍀🌷🌷
🌟قبساتی از افاضات استاد صمدی آملی، (جلسه بیست و نهم - سری جدید) چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰🌟
💢جلسه ۷۹ شرح رساله لقاءالله ، آداب سالک الیالله ، دومین برنامه از پانزده دستورالعمل سالک الی الله💢
قسمت دوم ⬇️⬇️ از دقیقه ۱۷ تا دقیقه ۳۸
🌸 در این نظام هستی، همه ی اشیاء بر طهارتند "کُلُّ شیءِِ طاهر"
هرچیزی که در عالم وجود دارد، چه آسمانیها، چه زمینیها و چه دریاییها همه پاکند.
💢 طهارت همه ی اشیاء یقینی است. جسم انسان هم طهارت دارد. مگر اینکه اثبات بشود که این شئ نجس شده است. و یا اینکه بواسطه برخورد با نجاست، مُتَنجّس شده باشد.(۲۰ دقیقه)
💢 مثلاً خون تا زمانی که در رگها جریان دارد، طهارت دارد ولی به محض اینکه از بدن خارج شد، آن محل و موضع آلوده به خون، نجس میشود.
🌸 حال خداوند میفرماید: که هر کسی حَدَثی برایش پیش بیاید، که جزئیّاتِ آن را فقه واحکام شرعیّه بیان کرده است، وضو بگیرد. که اگر وضو نگیرد به من جفا کرده است.
🌷از اینجا حضرت استاد، بیشتر پیرامون رعایت احکام و مسائل شرعی صحبت میفرمایند🌷
🌺 در گذشته پی درپی در جلسات و منابر، برای عموم مردم، جوانان و دختران و پسران مسائل شرعی گفته میشد. تقریباً همه ی پدران ومادران به امور شرعی آگاهی داشتند.
🌺 امّا در حال حاضر این عمل بسیار تقلیل یافته است و جوانان کمتر در صدد فهم احکام شرعی هستند. پدر و مادرها هم نوعاً اهتمامی به امور شرعی فرزندان خود ندارند.
💢 شاید بسیاری از دختران در مورد غسل حیض و استحاضه ونفاس اطلاعاتی نداشته باشند. و به همین گونه پسران، مطالبی که مربوط به مسائل شخصی شان هست، بی اطّلاعند.
💢 اگر دخترخانمی با خون(حیض یا استحاضه) در بدن خود برخورد کرد فقط از باب اینکه آنرا رفع کند، خواهند شست اما به نجس بودن آن و اینکه باید غسل بکند توجهی ندارد. همینطور پسر جوان جُنب میشود، نمیداند که باید غسل کند. (دقیقه ۲۵)
🌸 متاسّفانه آنقدر کشمکش های سیاسی در مساجد و منابر ما فراگیر شده ،که بطور کلّی، هم گوینده ها، هم شنونده ها، هم جوانان و پیران ما مسائل شرعی را از یاد برده اند.
🌸 حال بخصوص جوانها ونوجوانها، اعمّ از دختران و پسران که بحث احکام شرعی برایشان موضوعیّت ندارد. و نسبت به مسائل شرعی دغدغه ای ندارند و لذا به حادثه سنگینی دچار شدیم.
🌷 بعد از پیروزی انقلاب، چون انقلابی بودیم، در همه ی جلسات ما، مثل ماه رمضان و محرم و صفر وغیره، حرف از مسائل سیاسی و اجتماعی بود. در نتیجه احکام شرعی از جلسات ما رخت بربست.
🌷 الان کمتر مرد و زنی پیدا میشود که از مسائل شخصیِ خود، ازجمله غسل، نماز، روزه و خمس دیگر امور، حتی مَحارم ، اطّلاع داشته باشند.
🌺 بعنوان مثال الان دختران جوان ما نمیدانند با چه کسانی مَحرَم و یا نامحرم هستند!! در خانواده و دانشگاه هم کسی به آنها نمیگوید. پس چگونه دختر میتواند در مورد "دماءثلاث" حیض، استحاضه و نفاس اطّلاعات کسب کند؟
🌺 حتی افراد قدیمی هم که مقداری احکام میدانند ، در بسیاری ازجاها دانسته هایشان ناقص است.(دقیقه ۳۰)
🌸 در کشوری که حدود پنجاه میلیون دختر و پسر جوان داریم اینها قطعاً نیاز به غسل پیدا میکنند، شاید فقط یک شستشوی سطحی انجام دهند! ببینید چه فاجعه ی عظیمی پیش میآید؟
🌸 یا این همه دختر و پسران ما در دانشگاهها درحال تحصیل هستند اغلب ، اصلاً مُقلّد نیستند و نمیدانند تقلید و مرجع تقلید یعنی چه؟ اصلاً توجهی به احکام شرعی ندارند.
🌷 لذا اغلب جوانهایی که در دانشگاهها و مراکز علمی مشغول تحصیلاند، یکپارچه آلوده و مُتَلَبّس به دماء یا جنابت هستند، و غسل نمیکنند!!
💢 حتی در مدارس شبانه روزی دانش آموزان دختر و پسر که به سن تکلیف رسیدند، مدیرانی که این مراکز را اداره میکنند، برای این امور برنامه ای دارند؟ آیا احکام شرعی برای اینها مطرح هست؟
💢 در حالیکه این امور جزء نیازمندی های شبانه روزی یک انسان است. متاسفانه هیچ فکری روی این مسائل نشده است.(دقیقه ۳۵)
🌷 اما در همین مراکز دانشگاهی تابلو میزنند "دخانیات ممنوع"
گرچه بسیاری از افراد زیر همان تابلو ایستادند و سیگار میکشند!! البته اینها جزء بحث ما نیست. حال یا مکروه هست یا از ضوابط اجتماعی است....
🌺 باید طوری برنامه ریزی شود، که حمام دانشگاهها هر شب یک ساعت مانده به اذان صبح باز شود. تا اگر یک جوان عزیزی نیاز به غسل دارد، راحت به حمام دسترسی داشته باشد.
🌺 چقدر اهتمام داریم که حمام و دستشویی ها محفوظ باشند؟ طوری امکانات فراهم شود که هر کسی نیاز به غسل دارد، انجام دهد. یا اگر آب ندارد و باید تیمم کند، خاک میخواهد! یا مثلاً باید وضوی جبیره بگیرد ...
🌷 بنابراین در دوران دانشگاه که همه جوانها به سن تکلیف میرسند نیازمند به بسیاری از امور تشریعیات هستند.(دقیقه ۳۸)
#جلسه_79_23_4_1400
#شرح_رساله_لقاء_الله
#آداب_سالک_الی_الله
https://chat.whatsapp.com/JSH3pVvrhtp74nDOPKR3lh
🍀🍀🍀🍀🌷🌷