🔰دلایل زوال فرهنگ در آمریکا
🔸«ویوک راماسوامی» کانرافرین و سرمایه دار از حزب جمهوریخواه است که اکنون در کنار «ایلان ماسک» قرار است به «دونالد ترامپ» و کابینه اش برای بهره وری بیشتر دولت ایالات متحده کمک کنند.
وی چندی قبل پست تامل برانگیزی را در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در مورد دگرگونی نگاه فرهنگی جامعه آمریکایی و دلایل عقب ماندن علمی مردم آمریکا به داشتن یک زندگی معمولی، تاثیر رسانه ها و پیامدهای همرنگ شدن با جامعه منتشر کرد.
متن این پیام در بخش ذیل آمده است:
دلیل اینکه شرکتهای بزرگ فناوری اغلب مهندسان مهاجر یا نسل اول را به جای آمریکاییهای «بومی» استخدام میکنند، به دلیل یک نقص ذاتی در ضریب هوشی آمریکاییها نیست (این توجیهی از روی تنبلی و اشتباه است).
بخش مهمی از این موضوع به یک کلمه خلاصه میشود: فرهنگ.
سوالات دشوار، پاسخهای دشوار میطلبند و اگر واقعاً جدی هستیم که این مشکل را حل کنیم، باید با حقیقت روبرو شویم:
فرهنگ آمریکایی ما مدتهاست که به جای برتری، میانمایگی (mediocrity) را ستوده است (حداقل از دهه ۹۰ و احتمالاً مدتها قبلتر).
این موضوع از دانشگاه شروع نمیشود، بلکه از کودکی آغاز میشود.
فرهنگی که ملکه جشن ها را بیشتر از قهرمان المپیاد ریاضی، یا ورزشکار مدرسه را بیشتر از شاگرد اول کلاس ستایش میکند، بهترین مهندسان را پرورش نخواهد داد.
فرهنگی که «کوری» در سریال Boy Meets World، یا «زک و اسلیتر» را در سریال Saved by the Bell، یا «استفان» را به جای «استیو اورکل» در سریال Family Matters ترجیح میدهد، بهترین مهندسان را تولید نخواهد کرد.
(واقعیت: من والدین مهاجری را میشناسم که در دهه ۹۰ به صورت جدی، زمان تماشای این نوع برنامههای تلویزیونی را برای فرزندانشان محدود کردند، دقیقاً به این دلیل که این برنامهها میانمایگی را ترویج میدادند... و فرزندانشان به فارغالتحصیلان موفق رشتههای علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات -STEM- تبدیل شدند).
بیشتر فیلمهایی مثل Whiplash و کمتر بازپخش سریال Friends. بیشتر آموزش ریاضی و کمتر شب بیداری با دوستان. بیشتر مسابقات علمی آخر هفته و کمتر کارتونهای صبح شنبه. بیشتر کتاب خواندن و کمتر تماشای تلویزیون. بیشتر خلاقیت و کمتر وقتگذرانی. بیشتر فعالیتهای فوقبرنامه و کمتر پرسه زنی در مراکز خرید.
بیشتر والدین معمولی آمریکایی به چنین والدینی با شک نگاه میکنند. بیشتر کودکان معمولی آمریکایی نیز به چنین کودکانی با تمسخر نگاه میکنند. اگر از کودکی آرزوی معمولی بودن داشته باشید، معمولی بودن همان چیزی است که به آن دست خواهید یافت.
حالا چشمان خود را ببندید و خانوادههایی را که در دهه ۹۰ (یا حتی اکنون) میشناسید، تصور کنید؛ آنهایی که فرزندان خود را مطابق با یک مدل تربیت میکنند، در مقابل خانوادههایی که مطابق با مدل دیگر هستند. صادقانه قضاوت کنید.
«معمولی بودن» در یک بازار جهانی بسیار رقابتی، برای استعدادهای فنی کافی نیست. و اگر تظاهر کنیم که کافی است، از چین شکست خواهیم خورد.
این میتواند لحظه اسپوتنیک ما باشد. ما قبلاً از خواب بیدار شدهایم و دوباره میتوانیم این کار را انجام دهیم.
انتخابات ترامپ امیدوارانه آغازگر یک عصر طلایی جدید در آمریکا است، اما فقط در صورتی که فرهنگ ما به طور کامل بیدار شود. فرهنگی که بار دیگر موفقیت را بر معمولی بودن، برتری را بر میانمایگی، نِرد بودن nerdy (علاقه شدید به چیزی در حد دیوانگی) را بر همرنگ شدن، و سختکوشی را بر تنبلی اولویت دهد.
این همان کاری است که باید انجام دهیم، به جای غرق شدن در قربانینمایی و فقط آرزو کردن (یا قانونگذاری) برای شیوههایی به جای استخدام.
من مطمئنم که میتوانیم این کار را انجام دهیم.
www.tahririeh.com/news/31429/
@tahririeh
♦️رویکرد ضدلیبرالی ترامپ: تاثیر منفی راهبرد «اول آمریکا» بر مزیت آمریکا
◾️فارن افرز
📝 الکساندر کُلی و دنیل نیکسون
🔸دولت ترامپ در نظر دارد سیاست خارجی ملیگرایانه «اول آمریکا» را در دوره دوم ریاست جمهوری خود نیز دنبال کند. او به متحدانش در ناتو هشدار داده که در صورت عدم افزایش هزینههای دفاعی، از آنها فاصله خواهد گرفت. فاصله گرفتن دولت ترامپ از متحدانش در ناتو جدیترین چالش نظم بینالمللی لیبرال خواهد بود. این در شرایطی است که دولتهای رقیب چین و روسیه در حال گسترش نفوذ خود هستند و قدرت اقتصادی اعضای گروه ۷ کاهش یافته و رشد جریانهای پوپولیستی در کشورهای غربی چالش مضاعفی را برای نظم لیبرال در پی داشته است.
💢ناتو و استراتژی امنیتی ایالات متحده
🔹 تعهد آمریکا به تقویت سازمان ناتو به عنوان یک اتحاد دفاعی میان دموکراسیهای لیبرال، زیربنای نظم لیبرال بینالملل به حساب میآید. تعهد ایالات متحده به ناتو و حمایت از اوکراین تنها ناشی از تمایل به حفاظت از دولتهای لیبرال و ایدههای لیبرالی نیست، بلکه در جهت منافع استراتژیک آمریکا نیز قرار دارد. این هدف استراتژیک، جلوگیری از تسلط قدرتهای رقیب بر اروپا و تداوم حضور نظامی ایالات متحده در این قاره است. سازمان ناتو تاکنون اهداف کلیدی استراتژیک ایالات متحده از جمله ایجاد بازدارندگی در برابر تهاجم شوروی و جلوگیری از بروز درگیریهای نظامی میان کشورهای عضو را ایفا نموده است.
🔹 منتقدان ناتو معتقدند که ایالات متحده اکنون میتواند تعهدات خود را در قبال ناتو کاهش دهد بدون اینکه منافع استراتژیک خود را به خطر اندازد اما این امر از اساس نادرست است زیرا ثبات موجود عمدتاً نتیجه بقای ناتو است. این سازمان برای قدرت ایالات متحده ضروری است و رقابت با اروپا را به حوزه اقتصادی محدود میکند. با تغییر دینامیکهای قدرت جهانی، وجود ناتو تعداد رقبای جدی جغرافیایی برای ایالات متحده را کاهش میدهد و واشنگتن برای مقابله با چالشهای حیاتی از جانب چین به حمایت تمام متحدان خود نیاز دارد.
💢تأثیر سیاست خارجی ترامپ بر چندجانبهگرایی
🔹مشاوران ترامپ با کوک کردن ساز مخالفت با لیبرالیسم، در حقیقت به رقبای آمریکا کمک میکنند. رقبای خودکامهای آمریکا، مانند چین و روسیه به وضوح بین چندجانبهگرایی و لیبرالیسم تمایز قائل شده و به طور فعال در حال ساخت نهادهای بینالمللی خود مانند بریکس و سازمان شانگهای هستند تا نفوذ ایالات متحده را کاهش دهند. این کشورها از چارچوبهای نهادی رو به رشد خود برای ترویج اهداف غیرلیبرال و کاهش قدرت ایالات متحده استفاده میکنند. چین و روسیه تنها در حال تقویت ظرفیتهای نهادی خود نیستند، بلکه با گسترش کنترل خود بر سازمانهای بینالمللی موجود، نفوذ ایالات متحده را تضعیف میکنند.
🔹با تغییر دینامیکهای قدرت، کشورها به جای وابستگی صرف به یک قدرت بزرگ، به دنبال ایجاد اتحادهای متنوع هستند. کشورهایی مانند هند و ترکیه در حال تأکید بر خودمختاری استراتژیک خود هستند و در عین حفظ ارتباطات با ایالات متحده با قدرتهای رقیب آمریکا نیز همکاری جدی را پیگیری می کنند. این روند، چشمانداز جغرافیایی سیاسی را پیچیدهتر میکند، زیرا حتی کشورهای متحد سنتی نیز سیاستهای مستقل را دنبال میکنند. در مجموع، ضدیت ترامپ با چندجانبهگرایی سبب تسریع تغییر نظم به سوی یک جهان چندقطبی شده که در آن نهادهای جایگزین با نظم موجود اهمیت مییابند که خطراتی جدی برای منافع ایالات متحده و ثبات جهانی در پی دارد.
💢اثر سیاست خارجی ترامپ بر قدرت و نفوذ ایالات متحده
🔹اگر دونالد ترامپ از اتحادها و نهادهای چندجانبه خارج شود، این احتمال وجود دارد که در ابتدا امتیازاتی از کشورهایی که برای تامین امنیت به ایالات متحده وابستهاند، به دست آورد، اما در ادامه این کشورها را به سمت منابع حمایتی دیگر سوق خواهد داد و این امر نفوذ ایالات متحده را کاهش میدهد. رها کردن اصول اساسی سیاست خارجی مانند حقوق بشر و دموکراسی، وجه تمایز ایالات متحده با رقبای خودکامه خود را از بین برده و نفوذ جهانی آمریکا را تخریب خواهد کرد.
✅دولت ترامپ احتمالاً خطاهای سیاست خارجی ناشی از مخالفت ایدئولوژیک با نظم لیبرال را مرتکب خواهد شد، در حالی بروز چالشهای جهانی دفاع از نظم لیبرال را بیش از پیش ضروری ساخته است. اگر ترامپ اولویت خود را بر رویکرد «آمریکا اول» قرار دهد، خطر نابودی زیرساختهایی که منافع ایالات متحده را تضمین ساخته، وجود دارد. این وظیفه متخصصان روابط بینالملل است که هزینههای واقعی چنین رویکردی نادرستی را به دولت گوشزد کنند و مانع از بین رفتن ساختارهای حیاتی شوند که برای تداوم نفوذ جهانی آمریکا ضروری هستند.
@tahririeh
🔰سفر السودانی به تهران و خطر فروپاشی عراق و رسیدن ناامنی به مرزهای ایران
🔸نخست وزیر عراق صبح دیروز در یک سفر یک روزه و در رأس یک هیئت بلندپایه متشکل از چند وزیر به ایران سفر کرد. برخی کارشناسان مدعی شدند که السودانی حاوی پیام مهمی به ایران بود.
https://youtu.be/H-jBBZkx9ME
https://aparat.com/v/uut0h96
@tahririeh
رونمایی انگلیس و آمریکا از تحریمهای گسترده علیه بخش انرژی روسیه
🔹انگلیس و آمریکا روز جمعه از تحریمهای گسترده علیه بخش انرژی روسیه از جمله شرکت غول نفتی «گازپروم» رونمایی کردند.
🔹وضع این تحریمها تنها چند روز قبل از ترک کاخ سفید توسط «جو بایدن»، رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است.
🔹وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که بیش از ۱۸۰ کشتی و همچنین شرکتهای «گازپروم» و «سورگوتنفتهگس» را در فهرست تحریم قرار داده است.
🔹همزمان دولت انگلیس نیز با متهم کردن این دو شرکت به نقشآفرینی در تأمین هزینههای جنگ برای روسیه علیه آنها تحریمهایی اعمال کرد.
🔹رسانههای روسیه به نقل از یک مقام شرکت گازپروم تحریمهای اعمالشده را «بیاساس» و «غیرقانونی» توصیف کردند.
🔹یک نماینده این شرکت گفت: «شرکت گازپروم تصمیم اتخاذشده برای قراردادن داراییهای این شرکت در فهرست تحریمها را بیاساس و غیرقانونی و مغایر با اصول رقابت آزاد میداند.»
@tahririeh
🔰تحلیل عطوان از تلاش آمریکا برای احیای اسرائیل تاریخی
🔸«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب در بخشی از اظهارات خود در «یوتیوب» گفت: اکنون فرستادگان ویژه آمریکا به کشورهای خاورمیانه گسیل می شوند. این موضوع غیر عادی است. به عنوان مثال «ویلیام برنز» رئیس دستگاه اطلاعاتی آمریکا به قطر سفر و رایزنی کرده است تا دریابد که چگونه می توان با کمک دلالان کشورهای عربی، جریان حماس را تسلیم ساخت.
موضوع دیگر آن است که «عاموس هوخشتاین» به عنوان جاسوس بزرگ به لبنان سفر کرده است زیرا به دلیل نادیده گرفتن آتش بس از سوی رژیم اسرائیل، مخالفت ها با این توافق آغاز شده است. هدف او آن است که رژیم اسرائیل را نجات دهد.
همچنین فرستاده آمریکا زیر چتر سازمان ملل به یمن سفر کرده است. هدف کلی وی آن است که یمنی ها را فریب دهد. اما یمنی ها شیرمردان قهرمانی هستند که کسی نمی تواند آنها را فریب دهد یا تسلیمشان کند. همچنین مقامات آمریکا و رژیم اسرائیل و امارات در ابوظبی درباره مرحله پس از جنگ در نوار غزه رایزنی کرده اند. آنها می خواهند نیروهای «بلک واتر» را به غزه بیاورند تا جریان حماس را از بین ببرند. اما این جریان بیش از ۱۶ ماه در برابر رژیم اسرائیل و پشتیبانان آن مقاومت کرد و توانست به آنها ضربات مادی، انسانی و ... بسیاری وارد کند. این تحرکات آمریکا نشان می دهد عرب ها به جنازههای بی جانی تبدیل شده اند.
موضوع خطرناک آن است که چند روز دیگر «دونالد ترامپ» کار خود را آغاز خواهد کرد. او تهدید کرده است اگر گروگان های اسرائیلی آزاد نشوند نوار غزه را به جهنم تبدیل خواهد کرد. سوال این است که ترامپ چه کار خواهد کرد؟ او می گوید اسرائیل دوست من است. باید به او گفت که مبارکت باشد. آیا او می تواند غزه را به جهنمی بدتر از جهنم کنونی تبدیل کند. در این شهر از آب، غذا، برق، دارو، بیمارستان و ... خبری نیست. شهر به ویرانه ای تبدیل شده است. افرادی که در نتیجه جنگ و بمباران و ... به شهادت نرسیده اند اکنون از گرسنگی و سرما به شهادت می رسند. آیا این وضعیت با جهنم فرق دارد؟ این وضعیت در حالی است که همه عرب ها و مسلمانان مردم غزه را رها کردند و از این مردم روی برگرداند. تنها یمنی ها هستند که از مردم غزه حمایت می کنند و با موشک های مافوق صوت خود عمق سرزمین های اشغال شده را هدف قرار می دهند.
اکنون کرانه باختری با قدرت وارد عمل شده است. آنها در منطقه قلقلیه در برابر نیروهای رژیم اسرائیل ایستادند. حتی مردم نوار غزه هم با وجود همه مصیبت ها و گرسنگی ها بازهم مقاومت می کنند و موشک هایی را به سوی تل آویو، قدس و شهرک های حومه نوار غزه و ... شلیک می کنند، اسرائیلی ها را به هلاکت می رسانند و تانک های مرکاوا را منهدم می کنند؛ که این مورد تنها مایه امید است.
رژیم اسرائیل و حامیان آن می خواهند جهان عرب را تجزیه کنند. محور مقاومت هم فعال نیست و مقاومت تنها به نوار غزه و یمن محدود شده است. این همان محور مقاومتی است که ما بر روی آن حساب باز کرده بودیم و می گفتیم که موازنه قوا را در منطقه تغییر خواهد داد. اکنون عرب ها به لاشه های بی جانی تبدیل شده اند که آمریکا به آنها حمله کرده است و می خواهد با این حمله، اوضاع رژیم اسرائیل را سامان ببخشد و این رژیم را به رهبر خاورمیانه جدید تبدیل کند.
اکنون از نقشه تاریخی رژیم اسرائیل سخن به میان می آورند. در این نقشه کرانه باختری، غزه، اردن، لبنان، سوریه، بخش هایی از عربستان و مصر به سرزمین های زیر کنترل این رژیم ضمیمه می شوند. در چنین وضعیتی عرب ها هیچ اقدامی انجام نمی دهند. آنها هیچ احساس و عزت نفسی از خود نشان نمی دهند. ترامپ دندان های خود را تیز کرده است تا از حماس و مردم نوار غزه انتقام بگیرد. این برای یک کشور بزرگ، ننگ و عار است. آنها دم از رهبری جهان آزاد، دموکراسی و حقوق بشر می زنند اما همزمان نوار غزه را تهدید می کنند.
همه رهبران عرب غیر از یمنی ها، زیر پای اسرائیلی ها لگدکوب می شوند. نتانیاهو ثروت کشورهای عربی را غارت می کند و سراسر منطقه از تل آویو مدیریت خواهد شد. اکنون نیروهای بلک واتر، رژیم اسرائیل و موساد بر کشورهای عربی حکمرانی می کنند و همه امور هم در این مسیر پیش می رود. همه کشورهایی که توافق آبراهام، کمپ دیوید و اوسلو را امضا کرده اند در وضعیت تاسف باری به سر می برند. همه این کشورها بدهکار هستند. کل بدهی های خارجی سوریه با وجود محاصره و تحریم ۲۰ میلیارد دلار است. اما بدهکاری کشورهایی که توافق های مذکور را امضا کرده اند سر به فلک کشیده است. نه تنها آنها اختیار دارایی های خود را ندارند بلکه حاکمیت سرزمینی این کشورها هم نادیده گرفته می شود.
اکنون اوضاع در بدترین شرایط خود است و از این وضعیت بدتر نمی شود اما در شرایطی که همه مردنما شده اند، مردان تمام عیاری به صحنه خواهند آمد و ایستادگی می کنند و با طرح اسرائیل تاریخی مقابله خواهند کرد. آنها اسرائیل تاریخی و اسرائیل بزرگ را شکست خواهند داد و کرامت و عزت نفس امت عربی را باز می گردانند. آمریکا و ناتو شکست خواهند خورد و ارزش و اعتبار به امت عربی بازخواهد گشت.
www.tahririeh.com/news/31534/
@tahririeh
🔺محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن:
🔹"ما مردان جنگ هستیم و به دنبال شهادتیم حتی اگر هدف قرار گرفته شویم این عملیات علیه رژیم صهیونیستی ادامه پیدا خواهد کرد زیرا تصمیم گیری ما بر اساس دستورات و محاسبات الهی است و نه بر اساس محاسبات مادی"
@tahririeh
🔰ارتباط مدیریت دولتی صنایع با شرایط ناگوار اقتصادی کشور
🔸«مجتبی یوسفی» عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با «تحریریه» با اشاره به این موضوع که از دست رفتن اقتصاد کشور ارتباط معناداری با دولتی بودن صنایع دارد، گفت: با مشاهده تجربیات کشورهای مختلفی که صنایع آنها از جمله صنعت خودروسازی دولتی بود این واقعیت ملموس تر می شود که باید از دولتی بودن صنایع تا جای ممکن پرهیز شود.
وی در این باره توضیح بیشتری داد و گفت: بسیاری از استدلال هایی که دولت درباره مدیریت صنایع بیان می کند رد شدنی است، چرا که مدیریت دولت در صنایع بیشتر ناظر بر ایجاد حیاط خلوتی برای آنهاست نمونه های مختلفی در آمریکای لاتین، شیلی، یونان و... نشان می دهد برای بهبود وضعیت صنایع و عبور از چالش های فعلی باید دست از اصرار بر استدلال های غلط برداشت.
این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: خروج دولت از صنایعی مثل خودروسازی مهم بوده و به همین دلیل مصوبات قانونی ذیل این موضوع تدوین و ابلاغ شده است. دولت باید از مدیریت و سهامداری خودروسازی خارج شود تا برخی استدلالها که به گرانی و افزایش قیمت خودرو و در نهایت قطعات می انجامد نیز به پایان برسد و راه برای قیمت گذاری رقابتی و کاهش قیمت باز شود.
وی تاکید کرد: در خصوص عبور از قیمت گذاری دستوری خودرو و بهانه هایی از این دست که بین قیمت خودرو در کارخانه و حاشیه بازار تفاوت بسیار زیادی دارد باید راهی اندیشی شود، چرا که چاره ای غیر از واگذاری مدیریت به بخش خصوصی واقعی و عبور از قیمت گذاری دستوری نداریم.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی دراین باره افزود: دولتی ها همواره نرخ خودروها را به این بهانه که قیمت را به نزدیک حاشیه بازار برسانند افزایش می دهند در حالی که نرخ های جدید هیچگاه به بازار آزاد نمی رسد، بازار آزاد کار خودش را می کند و مدام روند افزایش قیمت ادامه دارد.
وی در این باره یادآور شد: وقتی در طرف تقاضا نیاز و درخواست بیشتری وجود دارد اما خودروساز به بسیاری از دلایل قابلیت پاسخگویی به بازار و طرف تقاضا را ندارد، قیمت ها هیچگاه به تعادل نمی رسد بنابراین فاصله زیاد بین قیمت بازار و کارخانه همواره وجود دارد.
مجتبی یوسفی معتقد است: برای از بین رفتن تمام حاشیه سازی و منفعت های دولتی ها که جز ایجاد گرانی وتورم سودی به مردم نمی رساند لازم است دولت یک بار برای همیشه عزم خود را جزم کند و با بررسی خریداران مختلف و تایید صلاحیت آنها مدیریت و سهام خود را به بخش خصوصی واقعی واگذار کند.
www.tahririeh.com/news/31454/
@tahririeh
🔺عربستان مقصد سفر اولیها!
عربستان مقصد اولین سفر خارجی مقامات هیئت حاکمه جدید سوریه بود و ده روز پیش وزیر خارجه، دفاع و رئیس سازمان اطلاعات این کشور قبل از ترکیه به عربستان رفتند. همچنین جوزف عون رئیس جمهور جدید لبنان امروز اعلام کرده است که به زودی به عربستان به عنوان اولین ایستگاه سفر خارجی خود خواهد رفت. قبلا هم مقصد اولین سفر برخی روسا و نخست وزیرانی از کشورهای دیگر هم بوده است.
اما در این میان سفر دو هیات سوری و لبنانی در این بازه زمانی در منطقه در وهله نخست منعکسکننده جابجایی و چرخشی است که در سپهر جبههبندیهای منطقهای ایجاد شده است که وزنه عربستان را میتواند در منطقه به ویژه شامات سنگینتر کند. این آورده ژئوپلیتیک (سنگینتر شدن وزنه عربستان) محصول قدرت و نفوذ نرم عربستان است. قابل تامل هم این که اکنون روابط جدیدی میان لبنان و سوریه در حال شکلگیری است و سفر امروز نجیب میقاتی به دمشق به عنوان اولین سفر نخست وزیر لبنان از سال 2010 بروندادی از آن است و نزدیکی همزمان دو کشور به ریاض هم میتواند به بهبود مناسبات بیروت و دمشق کمک کند.
این در حالی است که در دو سال اخیر عربستان بر چشمانداز 2030 خود متمرکز شده و تقریبا از مداخله در پروندههای منطقهای از جمله سوریه و لبنان مثل قبل فاصله گرفته بود.
اما پس از سقوط اسد و در امتداد سیاست بینالملل قدرت نرم خود را در لبنان به کار گرفت و تکاپوی زیادی با محوریت یزید بن فرحان فرستاده خود برای ریاست جمهوری جوزف عون انجام داد.
در وهله بعدی هم تبدیل شدن عربستان به مقصد سفر اولیها در منطقه فارغ از جایگاه دینی و تاریخی آن، دو علت مهمتر از آن دارد؛ نخست این است که کشور پولداری است و اقتصادش هم بینالمللی شده است. حالا که جوزف عون و احمد الشرع (جولانی) بر امر توسعه و بهبود اوضاع اقتصادی کشور خود تاکید دارند، معتقد هستند که کلید این مهم ارتباط با کشورهای پولدار و جذب کمکها و سرمایهگذاری آنهاست.
علت دوم هم این است که عربستان خواه ناخواه به دروازه خاورمیانهای سیاست بینالملل تبدیل شده است؛ به این معنا که این کشورها بر این باور هستند که اگر چتر حمایتی عربستان را داشته باشند، این کشور میتواند با چانهزنی با ارکان این سیاست یعنی آمریکا و اروپا و در درجه بعدی چین و روسیه موجبات کسب حمایت و مشروعیت بینالمللی را نیز برای آنها فراهم کند.
صابر گل عنبری
@tahririeh
🔰آمریکا و اسرائیل به ایران بازنده حمله می کنند، تحلیل عطوان از اشتباهات ممتد یک سال اخیر
🔸«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است دوران سرخوشی از تحولات در سوریه از بین می رود و به زودی مقاومت با قدرت بیشتری در لبنان و سوریه احیا می شود و برای تغییر امور در منطقه تلاش خواهد کرد.
https://youtu.be/9KtVR2pwwoA
https://aparat.com/v/vobhz7h
@tahririeh
🔰آرایش جنگی چین در برابر ترامپ و طرحی برای خودکشی اقتصادی ایران!
🔸با شدت گرفتن جنگ اقتصادی بین چین و آمریکا، چین برای مقابله با تعرفه های بالای آمریکا ارزش یوآن را پایین آورده تا به صادرات این کشور ضربه وارد نشود. این در حالی است که عده ای در ایران حرف از مافیای صادرات زده و تلاش دارند به کشور به مسیر سرکوب ارزی بازگردد.
https://youtu.be/yxR5wGSNoSA
https://aparat.com/v/lhmb1mn
@tahririeh
🔰طرح بانوی وزیر برای ساخت قفس 25 متری، افسانه یا واقعیت؟
🔸چندسالی است مسکن 25 متری لقلقه زبان برخی مسئولین معلوم الحال شده که هر از گاهی آن را در رسانه ها مطرح کرده و در تلاش هستند با ساخت لانه موش، بی خانه ها را بیچاره تر کنند.
https://youtu.be/us5DRc4KJKE
https://aparat.com/v/zwlia5a
@tahririeh