♦️نامه خواندنی پدر استاد فاطمینیا به خانوادهشان
بیایید روزهای بگیریم که بر مریض هم واجب است
نامه اي از عارف كامل حضرت آيت الله سيد اسماعيل اصفيائي (پدر بزرگوار استاد فاطمي نيا) كه در ماه مبارك رمضان براي خانواده شان نوشته بودند.
بسم الله الرحمن الرحيم
عمده مطلب كه از زمين و آسمان بزرگتر است، ماه مبارك رمضان است.
فرزندانم كه شنيده ام مريض هستيد ، هر سه از روزه اجتناب كنيد.
بيائيد يك روزه اي بگيريد كه بر همه واجب است حتي بر مريض بستري و آن هم روزه گرفتن از حرام و گناه است كه در تمام عمر افطار ندارد ولو يكبار هم كه باشد ممنوع است.
و عوض دعاهاي جوشن كبير و امثالش، سكوت از ياوه و بيهوده گفتن، بسيار عمل خوب و نتيجه ي عالي دارد و بدون آن ، نماز و دعاها خيلي فايده ندارد.
✅ گوشهای از نگاه #تربیتی علامه طباطبایی (ره) به فرزند
👈 تا میتوانند او را از موضوعات #خرافی نترسانند و از کارهای زشت و خلاف #عفت باز دارند و خود نیز از گفتن #دروغ و #بدگویی و #دشنام و الفاظ رکیک اجتناب کنند و در برابر وی کارهای پسندیده کنند تا عفیف و #عالی طبع بار آید و از خود جدیت و #همت و عدالت بروز دهند تا عدالت دوستی، نوع پروری آنان از روی #قانون انتقال اخلاق به وی منتقل شود.
علامه طباطبایی (ره):
ﺭﻭﺯﻯ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻣﺴﺠﺪ #ﻛﻮﻓﻪ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺫﻛﺮ ﺑﻮﺩﻡ؛ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻴﻦ ﻳﻚ #ﺣﻮﺭﻳّﻪ ﺑﻬﺸﺘﻰ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ #ﺭﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﺁﻣﺪ ﻭ ﻳﻚ ﺟﺎﻡ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻬﺸﺘﻰ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺷﺖ؛ ﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻦ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ؛ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻤﻦ ﺍﺭﺍﺋﻪ می نمود؛ ﻫﻤﻴﻨﻜﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺎﻭ ﺗﻮﺟّﻬﻰ ﻛﻨﻢ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻳﺎﺩ ﺣﺮﻑ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ؛ ﻭ ﻟﺬﺍ ﭼﺸﻢ #ﭘﻮﺷﻴﺪﻩ ﻭ ﺗﻮﺟّﻬﻰ ﻧﻜﺮﺩﻡ؛ ﺁﻥ ﺣﻮﺭﻳّﻪ ﺑﺮﺧﺎﺳﺖ؛ ﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ #ﭼﭗ ﻣﻦ ﺁﻣﺪ؛ ﻭ ﺁﻥ ﺟﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻤﻦ ﺗﻌﺎﺭﻑ ﻛﺮﺩ؛ ﻣﻦ ﻧﻴﺰ ﺗﻮﺟّﻬﻰ ﻧﻨﻤﻮﺩﻡ ﻭ ﺭﻭﻯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻡ؛ ﺁﻥ ﺣﻮﺭﻳّﻪ ﺭﻧﺠﻴﺪﻩ ﺷﺪ ﻭ ﺭﻓﺖ؛ ﻭ ﻣﻦ ﺗﺎ ﺑﺤﺎﻝ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺁﻥ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺑﻴﺎﺩﻡ ﻣﻴﺎﻓﺘﺪ ﺍﺯ ﺭﻧﺠﺶ ﺁﻥ ﺣﻮﺭﻳّﻪ ﻣﺘﺄﺛّﺮ ﻣﻰ ﺷﻮﻡ.
بسم الله الرحمن الرحیم
⌛️ امروز چهارشنبه
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۲ رمضان ۱۴۴۱
۶ می ۲۰۲۰
اذان صبح: ۰۴:۳۲
طلوع آفتاب: ۰۶:۰۷
اذان ظهر: ۱۳:۰۱
غروب آفتاب: ۱۹:۵۵
اذان مغرب: ۲۰:۱۵
🔸دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان:
اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین
خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش وپاکدامنى وبپوشانم در آن جامه قناعت وخوددارى ووا دارم نما در آن بر عدل وانصاف وآسوده ام دار در آن از هر چیز که میترسم به نگاهدارى خودت اى نگه دار ترسناکان
🔸#قرآن سوره بقره آیه ۱۰ :
فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ
در دلهای آنان {کافران} یک نوع بیماری است؛ خداوند بر بیماری آنان افزوده؛ و به خاطر دروغهایی که میگفتند، عذاب دردناکی در انتظار آنهاست.
#حدیث حضرت زهرا (س) : روزه داری که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده روزه اش به چه کارش خواهد آمد.
بحار، ج 93 ص 295
4_5872853265967745219.mp3
4M
تهذیب🔊 تلاوت جزء دوازدهم قرآن کریم
🔹 از آیه 6 سوره «هود» تا آیه 52 سوره «یوسف»
✅علامه طباطبایی (ره) #شخصا به مطالبات مردم رسیدگی می کرد
👈 #نجمهالسادات طباطبايي، دختر علامه طباطبایی (ره)، درباره خصوصيات #اخلاقي پدرش ميگويد:
« #مقيد به نماز اول وقت، #بيداري شبهاي ماه رمضان، #قرائت قرآن با صداي بلند و #نظم در كارها بودند و دست #رد به سينه كسي نميزدند و اين به سبب #عاطفه شديد و #رقت قلب بسيار ايشان بود. روزي به من گفتند:
« از صبح تا به حال 24 بار به خانه رفتهام و #مراجعات مردم را جواب دادهام. بسيار #كم حرف بودند و ديگران را هم به كم حرفي سفارش ميكردند. پرحرفي را موجب كمي #حافظه ميدانستند. بسيار ساده صحبت ميكردند، به طوري كه گاهي آدم گمان ميكرد ايشان يك فردي #عادي و عامي است، نه يك عالم و فيلسوف.»