🔴سالروز شهادت سردار عبدالحسین برونسی گرامی باد
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ: اثر تربیتی روزه داری
👤 #حجت_الاسلام_صفایی_بوشهری
@tahzib_hw
مداحی_آنلاین_پنج_خطری_که_مومن_را_هر_روز_تهدید_میکند_استاد_رفیعی.mp3
3.34M
🎬پنج خطری که مومن را هر روز تهدید میکند.
🎙حجت الاسلام #رفیعی
@tahzib_hw
۲۴ اسفندماه سالروز
رحلت مرجع عالیقدر حضرت آیت الله شیخ فرج الله کاظمی (ره)
افتخار دیار دلفان
حضرت آیت الله کاظمی یکی از مفاخر بزرگ شهرستان دلفان بوده وجود ایشان دراین شهرستان منشا خدمات بسیار ارزشمندی بوده وهمچنین یکی از مبازرین در رژیم منحوس پهلوی بود واز شاگردان مراجع بزرگ نجف وقم ایت اللله میرزا محمد تقی شیرازی (ره)ودر نجف محضر ایت الله نائینی ،ایت الله سید ابوالحسن اصفهانی وعلامع کاشف الغطا مراتب علمی اجتهاد در حوزه نجف کسب نموده
ادامه دارد...
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
💥قسمت اول
💫زندگینامه مرجع عالیقدر حضرت آیت الله شیخ فرج الله کاظمی (ره)
☀️مرحوم شیخ فرجالله کاظمی در عصر خود منشأ خدمات فرهنگی و مبارزات سیاسی مهمی بود و از مفاخر علمی و رجال سیاسی و مبارز کشوربه شمار می رفت که از خود آثار تربیتی, اجتماعی و سیاسی چشمگیری بجای گذاشته است.
وی به سال 1296 قمری در روستای گلباغی از توابع نورآباد لرستان چشم به جهان گشود و در سال 1381 قمری مطابق با 24/12/1341 شمسی یک هفته قبل از حادثه مدرسه فیضیه در کربلای معلی رحلت نموده و در وادی السلام نجف اشرف دفن گردیده است.
مرحوم آیتالله کاظمی در سن 18 سالگی بوسیله یک روحانی وارسته که در مسیر بازگشت از سفر عتبات عالیات میهمان خانواده ایشان میشود تشویق به تحصیل علوم دینی شد مطالعه کتاب اخلاقی معراج السعاده مرحوم نراقی در وی تحول معنوی خاصی به وجود آورده و علیرغم مخالفت شدید خانوادهاش تصمیم مهاجرت به سوی نجف اشرف گرفت.
آیتالله کاظمی در مدت اقامت چند هفتهای که در مسیر مهاجرت در کرمانشاه اقدام به فرا گرفتن دروس امثله و صرف میر سرانجام پس از تهیه هزینه سفر, به یکی از کاروانهای زیارتی کربلا پیوسته راهی سفر معنوی خود میشود.
خود آن مرحوم نقل میکند آنقدر اشتیاق به تحصیل داشتم که به دنبال قافله پیاده راه افتاده و در عین حال به مطالعه کتاب جامعالمقدمات و حفظ کردن درسهای خود سرگرم بودم و گاهی که چند کیلومتر از قافله عقب میافتادم مرا صدا میزدند, دوان دوان خود را به قافله میرساندم و باز هم به خواندن کتاب و حفظ درسها ادامه میدادم.
ادامه دارد....
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
💥قسمت دوم
💫کار و تحصیل در حوزه علمیه کربلاء
☀️چند سالی در شهر کربلا و حوزه علمیه آنجا که تحت اشراف مرحوم آیتالله میراز محمد تقی شیرازی(ره) بوده به فراگرفتن صرف و نحو, منطق و معانی بیان و دوره سطح فقه و اصول میپردازد و چون هنوز در دفتر شهریه ثبت نام نشده برای گذراندن معاش خود در هفته دو روز به کارگری میپردازد.
آن مرحوم در خاطراتش میگوید: از حسن اتفاق یک روز همراه استاد کارش در منزل مرحوم آیتالله شیرازی به کارگری مشغول میشود و هنگام نماز لباسهای کارگری را در آورده و با لباس طلبگی به نماز میایستد, مرحوم آیتالله شیرازی که زیر چشمی مراقب اعمال ایشان بوده, نزد او میآید و پس از آنکه متوجه میشود این کارگر از طلاب حوزه است, چند سئوال علمی میپرسد و او را جوانی درس خوان و با استعداد یافته, میفرماید: به دفتر ایشان مراجعه کند و در دفتر شهریه نامنویسی نماید.
مرحوم آیتالله کاظمی در سفر زیارتی به کربلا به بعضی از اعضاء خانواده دیوارهای یکی از باغهای کربلا را نشان میدهد و میفرماید این دیوار را در دوران جوانی من ساختهام.
مرحوم آیتالله شیرازی به سامرا مهاجرت میکنند و در جوار حرم عسکریین علیهمالسلام, اقدام به تأسیس حوزه علمیه میکند و بدین ترتیب درس طلاب حوزه را در تابستانها به لحاظ خنک بودن هوا به آنجا میبرد مرحوم آیتالله کاظمی(ره) نیز در معیت ایشان به حوزه علمیه سامرا مهاجرت نموده چند سالی در محضر استاد خود به ادامه تحصیل میپردازد. به هنگام بازگشت مرحوم آیتالله شیرازی همراه ایشان به کربلای معلی بر میگردد و تا سنه 1338 قمری که مرحوم میرزای شیرازی رحلت میکند در حوزه علمیه کربلا به تحصیل ادامه میدهند.
ادامه دارد...
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
💥قسمت سوم
💫هجرت به نجف اشرف و درک محضر آیتالله نائینی :
☀️پس از رحلت مرحوم آیتالله میرزا محمد تقی شیرازی, به منظور درک محضر پرفیض استاد معروف حوزه علمیه نجف اشرف مرحوم میرزای نائینی به حوزه علمیه نجف اشرف مهاجرت کرده, از محضر مرحوم آیتالله نائینی, آیتالله سید ابوالحسن اصفهانی و دیگر اساتید بزرگ مانند علامه کاشف الغطاء و غیره استفاده میکند و پس از اتمام دورههای درس خارج به مرتبه اجتهاد نائل آمده, مراتب علمی اجتهاد ایشان را اساتید حوزه نجف گواهی و تأیید میکنند.
ادامه دارد...
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
💥قسمت چهارم
💫بازگشت به وطن و ارشاد مردم:
☀️مرحوم آیتالله کاظمی پس از نیل به درجه اجتهاد و کسب مقامات علمی و عملی با دعوت و اصرار مردم لرستان و بزرگان منطقه در سال 1342 قمری علی رغم میل باطنی با اصرار استاد بزرگوارش مرحوم آیتالله نائینی به صورت مأموریت از طرف ایشان به ایران بازگشته و مورد استقبال مردم و سران عشایر قرار گرفته, کار بزرگ ارشاد را در خطه لرستان و غرب کشور آغاز میکنند.
وی در طول سالیان دراز تبلیغ و ارشاد, هزاران نفر از شیعیان مخلص که دارای اعتقادات عمیق به اهل بیت علیهمالسلام بوده, اما از احکام شرعی و اعتقادات صحیح کم اطلاع بودند را در شهرستانهای دلفان, الشتر, کوهدشت, کرمانشاه, ایلام و همدان با معارف و احکام اسلام آشنا میکند.
یکی از کارهای مهم ایشان رفع اختلاف و حل و فصل دعاوی ملکی قبایل و عشایر این مناطق بود که بیشتر اوقات منجر به قتل و غارت و ناامنیهای میشد و هم اکنون در نزد بسیاری از مردم آن دیار دستخطهای ایشان و صلح نامهها و قبالهها و عقد نامه بسیار به چشم میخورد.
مرحوم آیتالله کاظمی که بیش از چهل سال عمر شریف خود را صرف ارشاد و تبلیغ عشایر و قبایل غرب کشور کردند, معمولاً تابستان را در شهرستان هرسین و کرمانشاه و مراکز عشایری به اقامه جماعت و ارشاد میگذراند و زمستان در حوزه علمیه قم سکونت داشتند و در محل مقبره مرحوم ابن بابویه کلاس درس خارج فقه, از کتاب عروه الوثقی را دایر کرده و شاگردان بسیاری در حوزه درس ایشان تربیت میشدند و به آنان شهریه نیز میپرداختند, از میان شاگردان فاضل ایشان میتوان از استاد بزرگوار آیتالله شیخ محمد رضا آدینهوند نام برد که از اساتید و علمای معاصر حوزه علمیه قم هستند.
ادامه دارد...
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
💥قسمت پنجم
💫سفرهای تبلیغی و اقامه جماعت در میان عشایر
☀️وی مدتی از تابستان را به میان عشایر و طوائف رفته در مراکز جمیعتی آنان رحل اقامت افکنده, هر ده روز یک منطقه چادر میزدند و به اقامه جماعت و بیان مسائل شرعی و احکام و حل و فصل دعاوی و رفع اختلاف و قضاوت شرعی میپرداختند و معمولاً تعدادی از شاگردان و روحانیان محلی را همراه خود به مناطق عشایری میبردند که کار آنان اصلاح قرائت حمد و سوره و آموزش مسائل و احکام شرعی و تعلیم آداب و رسوم شرعی غسل و کفن و دفن صحیح اموات و تصحیح آداب و رسوم غلط محلی بود.
ادامه دارد...
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw
💥قسمت ششم
💫همفکری و همکاری با مرحوم مدرس در مبارزه با پهلوی:
☀️مرحوم آیتالله کاظمی بخش مهمی از زندگی خود را صرف مبارزه با رژیم پهلوی و درگیری با رضاخان کرده و ضمن تماسهای مکرر با مرحوم مدرس زمینه یک قیام مسلحانه عشایری را علیه رضاخان تدارک میبیند که در این راستا با عبدالحسین خان ابوقداره والی پشتکوه نیز ملاقاتها و قرارهایی داشته و به این مناسبت همشیره خود را نیز به پسر والی داده که از او پسری داشتند بنام اسدالله ابوقداره که سالهای آغاز نهضت فرماندار قم شده بود و به همین خاطر ارتباط نزدیکی با مراجع تقلید داشتند و مرحوم آیتالله مرعشی که از نسبت ایشان با مرحوم آیتالله کاظمی خبر داشت به ایشان میفرمود: آقای ابوقداره منا اهل البیت هستند.
مرحوم آیتالله کاظمی در مبارزات مرحوم مدرس با پهلوی همکاری داشته با مرحوم مدرس در مجلس شورای اسلامی فعلی بهارستان, که محل مجلس شورای ملی وقت بوده است, ملاقات داشته و سپس در منزل وی قرار و هماهنگی در شروع نهضت از مجلس با دستگیری پهلوی و اقدام افراد مسلح که قبلاً از عشایر لرستان در محلهای اطراف مجلس مستقر شدهاند و حرکت نیروهای مسلح عشایر از لرستان به تهران و تصرف پایتحت داشتهاند.,
پهلوی در مجلس آن روز پی به قرار عملیات برده, فوراً مجلس را ترک نموده با محافظان خود فرار میکند و سپس اقدام به بازداشت مرحوم مدرس و تبعید او مینماید.
و نیز داستان مهاجرت مرحوم والی پشتکوه به عراق و انتخاب مجاورت حرم مطهر کاظمین علیهالسلام در بقیه عمرش تصمیم به همکاری با مرحوم آیتالله کاظمی و مرحوم مدرس جهت قیام مسلحانه عشایری میگیرند که پهلوی با اطلاع از این ملاقاتها و قرارها و آگاهی از جمعآوری سلاح و هماهنگی مرحوم مدرس با عشایر لرستان و ایلام, قصد دستگیری والی را داشته است که ایشان مهاجرت را بر اقامت و درگیری با پهلوی ترجیح میدهد.
ادامه دارد...
لینک کانال معاونت تهذیب حوزه علمیه بقیه الله الاعظم عج شهرستان دلفان
@tahzib_hw