#تقویم_فروردین
پاسداشت شهدای بیست و هشتم فروردین ماه
📅مناسبت امروز
▫️اعطاي وام 65 ميليون دلاري به عراق از جانب اردن جهت جنگ با ايران(1362ش)
▫️اجرای عملیات پدافندی فاو و بازپسگيري فاو توسط رژيم بعث عراق (1367 ش)
▫️تاسیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس (۱۳۹۲ ه.ش)
🗓امروز در صیحیفه امام
بیانات در جمع بازاریان شهرستان قائم شهر (رسالت مبلغان دینی) (1343)
سخنرانی در جمع عشایر خوزستان (توطئه ضد انقلاب) (1358)
سخنرانی در جمع اعضای ستاد بسیج شهرستانها (ضرورت دفاع در مقابل دشمنان) (1359)
سخنرانی در جمع رزمندگان اسلام و دانشجویان (ارزش و مرتبه اخلاص) (1361)
پیام به ملت ایران و نیروهای مسلح (تجلیل از نیروهای مسلح ارتش) (1368)
🌷شهید امروز
#شهید_نور_الله_یزدان_پناه
• شهادت شهید نورالله یزدانپناه؛ فرماندهی طرح و عملیات تیپ 48 فتح (استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان بویراحمد، روستای چین) (۱۳۶۶ ه.ش)
#شهید_نظام_علی_فتحی
• شهادت شهید نظامعلی فتحی؛ فرمانده گردان على ابن ابیطالب (ع). (استان مرکزی، شهرستان اراک) (۱۳۶۷ ه.ش)
#شهید_صیاد_محمدی
• شهادت جانباز شهید صیاد محمدی؛ فرمانده گردان مسلم بن عقیل لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) (۱۳۹۷ ه.ش)
🌹#شهید_ابوالفضل_عباسی
شهادت شهید ابوالفضل عباسی؛ فرمانده دسته تکاوران نیروی دریایی خرمشهر (استان مرکزی؛ شهرستان ساوه؛ 1360)
◾️رحلت آيت اللَّه "ميرزاهاشم آملي" فقيه نامدار شيعه(1413 ق)
✍️ آيت اللَّه ميرزا هاشم آملي در سال 1322 قمري در روستاي "پردمِهِ لاريجان" آمل ديده به جهان گشود. ذوق وعلاقه ي سرشار به علوم ديني، وي را به آمل و از آن جا به تهران كشاند و در مدرسه ي علميه ي سپهسالار تهران اقامت نمود. و از محضر اساتيدي چون سيدمحمد تنكابني و ميرزا ابوالحسن شعراني استفاده نمود.
✅ پس از مدتي به قم عزيمت نمود و از محضر اساتيدي چون آيت اللَّه حائري، حجت كوه كمره اي و شاه آبادي استفاده شاياني برد و پس از اخذ اجازه ي اجتهاد، به نجف اشرف مشرف شد و از دروس فقه و اصول ميرزاي نائيني، سيدابوالحسن اصفهاني و آقاضياء عراقي كسب فيض نمود.
✅ اين عالم رباني و فقيه بزرگوار علاوه بر تحصيل به تدريس نيز پرداخت و بعدها حلقه ي درس خارجِ خود را تشكيل داد. حضرات آيات ميرزا جواد تبريزي، ناصر مكارم شيرازي، عبداللَّه جوادي آملي، سيد جعفر كريمي، هادي معرفت، اسماعيل صالحي مازندراني، سيد علي محقق داماد، محمد محمدي گيلاني و دهها عالم فاضل از جمله شاگردان وی ميباشند.
✅ او نقش فعال و مثبتي در حمايت از امام راحل(ره) و انقلاب اسلامي داشت. آثاري چون بدايعُ الافكار، حاشيه بر عُروةُ الوُثقي، كتاب الصلاة و تقريرات دروس آيت اللَّه حائري از وي به جاي مانده است.
✅ سرانجام اين عالم رباني در چهارم رمضان سال 1413 ق برابر با هفتم اسفند 1371 ش در 91 سالگي دار فاني راوداع گفت و در مسجد بالاسرِ حرم حضرت معصومه(س) به خاك سپرده شد.
.
🔰 درگذشت عالم زاهد آيت اللَّه "شيخ حسنعلي تهراني" (1325 ق)
🔹آيتاللَّه شيخ حسنعلي تهراني فرزند حاج محمود تاجر تبريزي در تهران ديده به جان گشود. پس از فراگيري مقدمات، عازم نجف اشرف گرديد و از محضر بزرگاني چون ميرزاي بزرگ شيرازي بهره جست.
🔸ايشان صاحب كرامات بوده و به توصيهي استادش، پيش از درس، نهجالبلاغه ميگفت و روح شاگردان را با كلام اميرالمؤمنين(ع) صفا ميبخشيد. اين عالم رباني از صالحين بوده و از كثرت احتياط، از حقوق شرعي استفاده نميكرد و به نماز و مراقبت بر اعمال، دقت زيادي داشت.
◽️آيتاللَّه تهراني پس از فوت در جوار حضرت امام رضا(ع) به خاك سپرده شد.
💠 فرازی از خطبه پیامبر(ص) در فضیلت ماه رمضان:
🌟 سفارش های پیامبر (ص) در این ماه مبارک
🌹زبانتان را نگه دارید؛ چشمهایتان را از آنچه نگاه به آن حلال نیست، بپوشانید؛ گوش هایتان را از آنچه شنیدنش حلال نیست، فرو بندید؛ به یتیمان مردم، محبّت کنید تا بر یتیمان شما محبّت ورزند؛
🌷و احْفَظُوا أَلْسِنَتَكُمْ وَ غُضُّوا عَمَّا لَا يَحِلُّ النَّظَرُ إِلَيْهِ أَبْصَارَكُمْ وَ عَمَّا لَا يَحِلُّ الِاسْتِمَاعُ إِلَيْهِ أَسْمَاعَكُمْ وَ تَحَنَّنُوا عَلَى أَيْتَامِ النَّاسِ يُتَحَنَّنْ عَلَى أَيْتَامِكُمْ
📗 اقبال الاعمال، ج1، ص 270.
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه تو زمین دشمن بازی نخوریم و بهجاش بجنگیم؟!
شورای آتلانتیک، تاثیر رسانههای اجتماعی بر انتخابات ایران را بررسی کرد:
⭕️ شبکههای اجتماعی آمریکایی، اسلحه پنهان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ایران
اندیشکد آمریکایی «شورای آتلانتیک» در گزارشی شبکههای ضداجتماعی آمریکایی از جمله اینستاگرام را پدیدهای بسیار مهم و تاثیرگذار بر انتخابات ایران ارزیابی کرد و کلابهوس را ابزار جدید آمریکا برای اثرگذاری بر انتخابات ایران برشمرد.
متن کامل ترجمه این گزارش در👇🏻
👉🏻 tahririeh.com/news/9350
گفتگو با سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی درباره بایستههای حکمرانی در فضای مجازی:
فضای مجازی و فرصت سوزی تاریخی
* با گسترش فضای مجازی سهم اثرگذاری خانواده در تربیت فرد چه تغییری کرده و خواهد کرد؟
* سهولت دسترسی به اینترنت باعثشده تا شاهد ورود و فعالیت قابل توجه کودکان در اینترنت باشیم. اکنون با تجربهی جدید کودکان و نسل آنلاین مواجهیم که خانوادهها و نظام آموزشوپرورش کشور را درگیر چالشهای جدیدی کرده است. یکی از اصلیترین چالشهای موجود دگرگونی و جابهجایی نقشهاست. درگذشته، کودکان برای یادگیری به فضای خانواده و پدر و مادر و نهایتاً مدرسه متکی بودند و محیط اطراف آنها محدود بود و همهی اطلاعات در دسترس آنها بهصورت مستقیم و غیرمستقیم، متناسب با اقتضائات سنی آنها مدیریت میشد؛ امّا امروزه این انحصار شکستهشده و کودک آنلاین، بهدنبال پاسخ پرسشهای خود در فضای مجازی میگردد.
این فضا، اگر درست مدیریت نشود که متأسفانه در کشور ما چنین است، بدون در نظرگرفتن شرایط روحی و جسمی کودک و فرهنگ دینی- ملی او تمام اطلاعات موجود را، چه درست و چه غلط، چه سازنده و چه مخرب در اختیار کودک قرار میدهد و این امر موجب برهمخوردن بسیاری از تناسبات مقتضی سن کودک میشود. بسیاری از آسیبهایی که اکنون جامعهی بشری در حوزهی کودک و نوجوان با آن مواجه است، ناشی از همین تغییر نقشهاست. مطالعات متعددی در این خصوص صورتگرفته و در بسیاری از کشورهای جهان مراکزی به شکل تخصصی در این زمینه مشغول فعالیتاند و این نشان میدهد که با یک معضل جهانی و جدی روبهرو هستیم.
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=47654