معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
فرازی از #وصیت_نامه_امام خمینی (15):
فرازی از #وصیت_نامه_امام خمینی (16):
ب: از توطئههای مهمی که در قرن اخیر، خصوصاً در دهههای معاصر، و به ویژه پس از پیروزی انقلاب آشکارا به چشم میخورد، #تبلیغات دامنهدار با ابعاد مختلف برای #مأیوس_نمودن_ملتها و خصوص ملت فداکار ایران از اسلام است.
گاهی ناشیانه و با صراحت به اینکه #احکام_اسلام که 1400 سال قبل وضع شده است نمیتواند در عصر حاضر کشورها را اداره کند، یا آنکه اسلام یک #دین_ارتجاعی است و با هر نوآوری و #مظاهر_تمدن مخالف است، و درعصر حاضر نمیشود کشورها از تمدن جهانی و مظاهر آن کناره گیرند، و امثال این تبلیغات ابلهانه و گاهی موذیانه و شیطنتآمیز به گونه #طرفداری_از_قداست_اسلام که اسلام و دیگر ادیان الهی سر و کار دارند با معنویات و تهذیب نفوس و تحذیر از مقامات دنیایی و دعوت به ترک دنیا و اشتغال به عبادات و اذکار و ادعیه که انسان را به خدای تعالی نزدیک و از دنیا دور میکند، و حکومت و سیاست و سررشتهداری بر خلاف آن مقصد و مقصود بزرگ و معنوی است، چه اینها تمام برای تعمیر دنیا است و آن مخالف مسلک انبیای عظام است!
و معالأسف تبلیغ به وجه دوم در بعض از #روحانیان و متدینان بی خبر از اسلام تأثیر گذاشته که حتی #دخالت_در_حکومت و سیاست را به مثابه یک گناه و فسق میدانستند و شاید بعضی بدانند! و این #فاجعه بزرگی است که اسلام مبتلای به آن بود.
#امام_خمینی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوانش وصیت نامه امام خمینی توسط مقام معظم رهبری
قسمت شانزدهم
"آزادی یعنی آزادی" به تبیین "آزادی" در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله سید علی خامنه ای _حفظه الله_ می پردازد که به قلم محمدرضا سعادتی فرد در مجموعه ی خانه طلاب جوان جمع آوری و منتشر گردیده است.
مجموعه حاضر ، متشکل از دو بخش است. بخش اول شامل متن پانزده سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خطبه های نمازجمعه تهران است که در سال های ۱۳۶۵ و ۱۳۶۶ ایراد شده است .
بخش دوم نیز شامل متن «بیانات ایشان در دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۷۷» و «بیانات در نشست اندیشه های راهبردی با موضوع آزادی» است که به جهت اهمیت و کمتر دیده شدن آنها منتشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🎙 بیانات آیت اللّه اراکی در مراسم رونمایی کتاب ((آزادی یعنی آزادی))
📘 این کتاب، یک کتاب علمی است
📕 علمیّت این کتاب باید ترویج شود
📗 این کتاب باید کتاب درسی شود
📚 استفاده از اسپری تنفسی هنگام روزه
💠 سوال: مبتلا به #آسم هستم و در روز چند مرتبه باید از #اسپری_تنفسی استفاده کنم، مصرف #اسپری هنگام روزه داری چه حکمی دارد؟
✅ جواب: استعمال اسپری که حاوی داروی رفع #تنگی_نفس است برای روزه دار اشکال ندارد و موجب بطلان #روزه نمی شود.
روحانیت و رسالت تبلیغ سیاسی.pdf
999.4K
#بخوانید |جزوه «روحانیت و رسالت تبلیغ سیاسی»
🔻 مناسب برای سخنرانان شبکه روشنگری
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مصاحبه اختصاصی مجموعه طلبه در تراز انقلاب با حجتالاسلام والمسلمین پناهیان
✳️ طلبه جامع وتشکیلاتی «بخش اول»
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جلسه دوم دوره هویت طلبگی
🔷🔷🔷 دوره هویت طلبگی 🔷🔷🔷
📌 مهم ترین آسیب دوران طلبگی؟
📌 علل ادامه ندادن تحصیل؟
📌 حوزه یا دانشگاه؟
📌 مشاغل طلبگی؟
📌 چرا تعمُّم و...؟
🎙 با ارائه:حجه الاسلام والمسلمین بابائی
📚 اگر درس نخوانید...
🔸 من مشهد درس رسائل و مکاسب میگفتم، هر چند وقت یکبار هم ما را میگرفتند، زندان میبردند، شاگردهای ما متفرّق میشدند؛ بعد که از زندان میآمدیم، درس را شروع میکردیم، باز جمع میشدند میآمدند؛ شوق مبارزه و ملاحظهی حال بنده -آن کتکخوریِ ویژهای که ما آن روز از دستگاه داشتیم- گاهی آنها را نسبت به این درسی که ما به آنها میدادیم، دچار تردید میکرد؛ حالا جزئیّات فرمایش شیخ(۱) در مکاسب یا مثلاً کفایه که مراد از عبارت این است [را وقتی میگفتم]، من میدیدم دچار تردیدند؛
🔹 همیشه من به اینها میگفتم: بچّههای عزیز من! بدانید اگر درس نخوانید نمیتوانید تأثیرگذارِ خوبی باشید؛ به اینها میگفتم بیمایه فطیر است،(۲) باید درس بخوانید.
🗓۱۳۹۶/۰۶/۰۶
۱) شیخ مرتضیٰ انصاری
۲) اگر بنیاد چیزی درست نباشد، به ثمر نخواهد نشست.
🍂سلسله مباحث: #مهارت_های_طلبگی
پنجره اول: #فعالیت_سیاسی
شماره 2
——————————
◀️ ضرورت فراگیری مهارت
تسلط بر مهارت های خاص و متناسب با فعالیت های عرصه زندگی فردی و اجتماعی، از جمله راهکارهایی است که می تواند به پیشبرد امور در کوتاهترین زمان انجامیده و ضمن تأثير مضاعف و عمیق در عرصه آن فعالیت، اهداف وغايات آن را نیز به بهترین صورت، تحصیل نماید.
برای نمونه بسیاری از دانشمندان به علت فقدان مهارتهای انتقال مفاهیم و مطالب، قادر نیستند دانش و مفهوم مورد نظر خویش را به مخاطبانشان منتقل سازند. در مقابل افرادی با دانش کمتر پس از بهره گیری از مهارت هایی مانند سخنوری، نویسندگی، تدریس و روابط عمومی قادر خواهند بود مباحث و دانش خویش را به خوبی و در مدت زمان مناسب ، بر دیگران منتقل کنند و تأثیرات عمیقی در مخاطب خویش به جای بگذارند.
بر این اساس، فراگیری مهارت ها، همواره مطلوب بوده و از همین رو در هر عرصه ای بر آن تأکید می شود؛
لكن هرچه امور از اهمیت و گستره نفوذ بیشتری برخوردار باشند، فراگیری مهارت ها در آن عرصه از اهمیت مضاعفی برخوردار می شود و ضرورت بیشتر می یابد.
همچنین این مهارتها برای شخصیت های موثر و صاحب نفوذ در جامعه، ضرورت و اهمیت خاصی می یابد
◀️ فعالیت سیاسی
امروزه دیگر نمی توان پذیرفت که ورود به عرصه سیاست ، به سیاستمداران اختصاص دارد؛ زیرا فعالیت های سیاسی، فراگیر شده است.
ضمن اینکه عدم ورود در بسیاری از این امور نیز بار سیاسی داشته و ذیل رفتار سیاسی جای می گیرد.
موضوعات و مسائل سیاسی، پیوند و ارتباطی ژرف، ناگسستنی و نظام مند با امور فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... مردم دارد؛
از این رو فعالیت های سیاسی در زوایای زندگی بشری نفوذ کرده و شناخت، درك و تحلیل موضوعات و پدیده های سیاسی، نیازمند بینش خاصی است.
فراگیری این مهارت ها، موجب راهبری فکری و عملی ما روحانیان در زندگی سیاسی گشته، بلکه با توجه به وجود مؤلفه های سیاسی و تلفیق دو عنصر دین و سیاست، این امر دینداری مطلوب مردم را نیز تأمین می کند.
مردم در این فرآیند قادر خواهند بود در رفتارهای سیاسی خویش، بهترین راهکارها را برگزینند و به بهترین گزینه تن دهند.
⚛️ موضوع پست بعدی ما (فردا شب) پاسخ به سوال:
❓❓چرا باید در عرصه سیاسی حضور یابیم؟❓❓
می باشد
عزیزان میتوانند نظرات و پاسخ های مفید خود را نیز از طریق #پشتیبان کانال برای ما ارسال فرمایند
ادامه دارد...
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#مهارت_های_طلبگی
#فعالیت_سیاسی
مخالفت "نمکی" با طرح "جمعیت" تناقض آشکار با منویات صریح رهبر معظم انقلاب است.
در جلسهای در وزارت بهداشت، نماینده سازمان بهداشت جهانی"WHO" با حضور چند نفر از مدیران وزارت بهداشت و چند نفر از مدیران خارج از وزارت بهداشت تشکیل شد، بنده هم بهعنوان کارشناس در آن حضور داشتم، که در آن بوی تند ادکلن نماینده "WHO" را فراموش نمیکنم! میخواهم بگویم که من دوباره بوی تند ادکلن نماینده سازمان بهداشت جهانی را از نامه وزیر بهداشت استشمام میکنم و چهبسا، ردپای نماینده "UNFBA" صندوق جهانی جمعیت در ایران را!
آقای وزیر، شما برای ولایتمداری خیلی شعار دادید و نمایش برگزار کردید اما این نامه شما در مغایرت کامل با سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب و منویات ده سال گذشته ایشان است.
مطالعه بیشتر در #خبرگزاری_تسنیم:
https://tn.ai/2484342
.
#روضه_جمعیت
روضه جمعیت در بیان رهبر معظم انقلاب (3):
در مقولهی مسائل اجتماعی و غیره ... مسئلهی #فرزندآوری و مسئلهی #نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته.
اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از #پیری_جمعیّت ترسید. حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند «آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد»! چطور اشکالی ندارد؟
یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، #جمعیّت_جوان در یک کشور است که ما بحمدالله از اوایل انقلاب تا امروز برخوردار بودهایم و اگر بنا باشد بعداً برخوردار نباشیم، یقیناً عقب خواهیم ماند.۱۳۹۹/۰۴/۲۲
بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
#روضه_جمعیت
🔴یک عبرت شش ساله؛ مذاکرات چگونه فرسایشی می شود؟
♦️تیم مذاکره کننده، ملاحظات حکیمانه رهبر انقلاب را مراعات نکرد که پس از توافق، مجبور شده ظرف شش سال گذشته سالی چند بار، برای واداشتن طرف مقابل به اجرای تعهداتش مذاکره کند، بی آن که موفقیتی حاصل شود.
🔹عبرت ها را نباید دوباره تجربه کرد. شش سال قبل در اثر فضا سازی غلط، توافقی نامتوازن توسط تیم آقای ظریف انجام شد. مذاکره کننده گان با فشار دولت، امتیازات را نقد دادند و شش سال بعد را سرگم عرق ریختن، برای نقد کردن وعده های طرف مقابل شدند؛ بدون عایدی. آنها وعده فروختند و ما خریدیم!
♦️تیم ما در همین چند دور مذاکرات برجامی در وین، راستی آزمایی کرده و دستش آمده که آمریکا نمی خواهد تحریم ها را به شکل موثر بردارد. به تعبیر رهبری پیشنهادهای متکبرانه آمریکا، حتی ارزش نگاه کردن هم ندارد.
🔹هدف آمریکا از ورود دزدانه (و غیر مستیم) به مذاکرات کمیسیون مشترک برجام این است که اولا در مرور زمان و بدون پرداخت هزینه، خود را عضوی از برجام جا بیندازد که قبل از برداشتن تحریم ها، حق دارد طرف مذاکرات باشد. این هدف، به خاطر کوتاهی طرف ایرانی عملا در حال تحقق است!
♦️هدف دوم، فرسایشی کردن مذاکرات، برای عقب راندن ایران از حقوق خویش است که مطابق آن، همه تحریم های پسا برجامی اوباما و ترامپ باید یکجا و به شکل قابل راستی آزمایی برداشته شود.
🔹آقای عراقچی درباره نشست دیروز وین می گوید"اروپایی ها نه تنها اقدام خرابکارانه نطنز را نادیده گرفتند، بلکه سرگرم اعمال تحریم های جدید بودند؛ این قطعاً تضعیف مذاکرات و برجام است. آمریکایی ها باید همه تحریم ها را بردارند . ما به لیست تحریم ها نیاز داریم؛ فهرستی که تهیه می شود باید کامل باشد".
♦️به عبارت دیگر، هنوز لیست تحریم ها مشخص نیست! "وانگ کان" نماینده چین در مذاکرات هم گفت: گروه کارشناسی هسته ای، بسیار جلوتر از گروه لغو تحریم ها هستند. آمریکا نه تنها باید تمامی تحریم ها را بردارد، بلکه همچنین باید دست درازی قضایی علیه نهادها و اشخاص ثالت را متوقف کند".
🔹چرا باید گروه کارشناسی مربوط به تعهدات ایران، بسیار جلوتر از گروه لغو تحریم ها باشد؟! جز به خاطر کوتاهی هیئت ایرانی؟ مرور این تحولات، حرکت مذاکرات در مسیر فرسایشی را نشان می دهد. دور جدید وقت کشی ها در حالی است که اروپایی ها سه سال قبل، دو ماه از ایران مهلت گرفتند تا تعهدات خود را عملی کنند.
♦️آنها بعد از چند ماه، وعده راه اندازی کانال اس پی وی را دادند و هفت هشت ماه بعد، پیشنهاد کانال اینستکس را مطرح کردند؛ اما به هیچ کدام عمل نکردند. دولت وقت آمریکا نیز با واسطه تراشی از فرانسه و ژاپن و سوئیس و...، نمایش مذاکره را دائما سر پا نگه می داشت و ضمنا از ایران می خواست از حقوق خود کوتاه بیاید.
🔹مذاکرات سه ساله -و به عبارت دیگر، هشت ساله- به حد اشباع رسیده، اما غرب اصرار دارد همان بازی را بازسازی کند. بازی مار و پله ای که ایران برای برداشته شدن تحریم ها (تعهد شش سال قبل غرب) باید بازی را از خانه اول شروع کند و امتیازات واگذار کرده را به فراموشی بسپارد!
♦️تیم ما در همین چند دور مذاکره اخیر راستی آزمایی کرده و دستش آمده که آمریکا نمی خواهد تحریم ها را به شکل موثر بردارد. بیش از این نباید در زمین و نقشه آمریکا بازی کرد.
🔹رهبر انقلاب روز چهارشنبه فرمودند "سیاست کشور را ما اعلام کردیم و به مسئولین هم گفتهایم؛ هم از نزدیک گفتیم، هم با نوشته گفتیم، هم در جلسات گفتیم، هم در صحبت عمومی گفتیم؛ خب حالا تشخیص مسئولین ما این است که برویم مذاکره کنیم تا همین سیاست را اِعمال کنیم؛ ما بحثی در این زمینه نداریم، منتها باید مراقبت بشود که مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرفها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. اینکه آمریکاییهای دائم اسم مذاکره را میآورند، این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، می خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند! آمریکا زورگو و تحمیلکننده است و مسئلهاش این است. بنابراین پیشنهادهایی هم که می کنند، غالباً پیشنهادهای متکبّرانه و تحقیرآمیزی است که حتّی قابل نگاه کردن نیست".
✍️ محمد ایمانی
🔹 چرا تاسیسات نطنز اینقدر آسیب پذیر شده؟!
۱. یکی از اقسام جاسوسی که توسط سرویسهای پیشرفتهی اطلاعاتی صورت میپذیرد جاسوسی صنعتی میباشد. این عمل عبارت است از جمع آوری، تحلیل و پایش اخبار و اطلاعات صنعتهای حساسِ کشورهای هدف.
۲. این نوع جاسوسی معمولاً با دو هدف کپی سازی صنعت مورد هدف برای از بین بردن انحصار و دیگری به منظور خرابکاری صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.در ایران هم هیچ سوژهای جذابتر از صنعت بومی هستهای برای سرویسهای اطلاعاتی حریف به منظور جاسوسی صنعتی نمیباشد.
۳. در اولین انفجار نطنز در اخبار گفته شد که در یکی از قطعات سایت نطنز که برای تعمیر به خارج کشور فرستاده شده بود مقادیریc4 جاسازی شد که همان مواد منفجره سبب آن اتفاق شد. اما سوال اصلی آن است که سرویسهای اطلاعاتی چگونه موفق به انجام چنین عملیاتی شده اند..؟
۴. و اما جواب:
مهمترین رکن در مبحث جاسوسی صنعتی، شناسایی و کشف شبکه زنجیره تامین کالا و خدمات صنعت مورد هدف میباشد، تنها با شناسایی این شبکه و انجام اقدامات اطلاعاتی مخصوص امکان نفوذ به قلب صنعت مذکور متصور میباشد...
۵. متولیان صنعت هستهای کشور در سالهای متمادی همواره بر پنهان سازی این شبکه اهتمام داشته و کما و بیش موفق هم بودهاند مشکل از آنجا شروع شد که در #برجام دولت فراتر از پروتکل الحاقی، دسترسی به زنجیره تامین و pmd را به عنوان حسن نیت به بازرسان آژانس هدیه نمود!
۶. حال دانستن چگونگی خرابکاری صنعتی در نطنز طی دو مرحله را به خوبی درک میکنیم. ما با دست خودمان اتوبان اشراف و جمع اوری خبر سرویسهای اطلاعاتی حریف را در قلب حساسترین صنعت کشور خود افتتاح نمودیم....
باشد که عبرت گیریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 بررسی کاندیداتوری سعید جلیلی
✋
تاسیسات هسته ای نطنز چگونه منفجر شد؟
🔹بعد از عجله دولت و پیشدستی در خوش رقصی به آمریڪا و تعلیق وتعطیل ڪردن عمده فعالیت ها در تاسیسات نطنز ؛ حسب توافق تحمیلی دولت بی ڪفایت روحانی ڪه بعد از توافق ننگین هسته ای صورت گرفت، مقرر شد به پیشنهاد اروپا و آمریڪا و با طراحی تحمیلی و ڪمڪ آنها سوله ای به منظور فعالیت های سانتریفوژها ساخته شود!
🔹این سوله با فرمول و تڪنیڪ ها و با نظارت سه ڪشور اروپا و امریڪا و به دست ڪارشناسان ایران ساخته شد و روحانی و تیم هسته ای او با فخر و مباهات گفتند ڪه اروپا و امریڪا در ساخت و تجهیز سایت نطنز ڪمڪ مالی و فڪری می ڪنند! اما عجب ڪمڪی شد این ڪمڪ!
🔹در این سوله " میز بزرگ فرمان" ڪه عمده تڪنولوژی های نرم افزاری در آن قرار گرفته است، از چند ماه قبل دچار نقص فنی می شود سه ڪشور اروپایی سازنده این میز فرمان، حاضر نمی شوند اشڪال آن را در نطنز رفع نمایند و اصرار می ڪنند به اروپا منتقل شود.
🔹 به دستور ... این میز برای تعمیر به اروپا منتقل می شود و بعد از تعمیر به ایران باز می گردد و چند ماه بدون عیب و نقص نقش خود را به خوبی ایفا می ڪند و چند روز پیش از طریق ارسال سیگنال توسط ماهواره، این میز منفجر و صدها سانتریفیوژ و دستگاهها و تجهیزات مدرن را منهدم و میلیاردها دلار خسارت به بار می آورد.
🔹اما داستان انفجار میز از این قرار است، میزی ڪه به یڪی از ڪشورهای اروپایی برای تعمیر می رود؛ در آن ڪشور ڪه از بیان نامش صرف نظر می شود با همدستی آمریڪا و سازمان موساد اسرائیل مواد منفجره ای به وزن یڪ صد وچهل ڪیلوگرم و با ترڪیب و فرمول فوق العاده پیشرفته به شڪل بسیار ماهرانه ای جاسازی می شود و بعد از انتقال به ایران و استقرار آن در نطنز به مدت بیش از شش ماه بدون اشڪال ڪار می ڪند؛ این در حالی است ڪه به علت بی ڪفایتی و بی مسئولیتی و اعتماد ڪامل دولت روحانی به اروپای شیطان، دستگاهای امنیتی و اطلاعاتی وزارت اطلاعات دولت روحانی به هر دلیلی قادر به رصد مواد منفجره در میز نمی شوند، و به دستور آمریڪا و موساد و در زمان مقتضی و به هنگام ادامه مذاڪرات بی ثمر ایران و اروپا با ارسال سیگنال از طریق ماهواره، تاسیسات نطنز منفجر می شود.
🔹این در حالیست ڪه روحانی اجازه ورود به دستگاه های ضد اطلاعاتی سپاه برای ڪنترل و تفتیش این میز را نمی دهد.
🔻حال اگر این کار تعمدی در خیانت نیست پس چیست؟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تحلیل استاد #مهدی_طائب از رفتارهای عجیب رئیس جمهور سابق
📺 آقای #احمدی_نژاد، تمام تلاشش را برای رأی نیاوردن جریان انقلاب در انتخابات آینده به کار گرفته است.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹مذاکره علیه منافع ملی!
#سعدالله_زارعی
موضع ایران و غرب در پرونده هستهای و برجام کاملاً مشخص است. بر این اساس «مذاکره» کمکی به ایران نمیکند و این در حالی است که براساس تجربههای فراوانی که در این زمینه وجود دارد، میتواند برای غرب موقعیت تازهای پدید آورد. کما اینکه مذاکراتی که از سال 1382 میان ایران و غرب انجام شد، برای ما دستاوردی نداشت اما برای غرب موقعیتهای زیادی پدید آورد. جالب این است که خود افراد مذاکرهکننده ایران بارها اذعان کردهاند که غرب در برابر امتیازاتی که میگیرد، تعهدی نمیپذیرد و اگر هم بپذیرد به آن پایبند نیست.
حرف ما روشن و موضع ما حق است به گونهای که حتی بعضی از دیپلماتهای غربی - البته سالوسانه - به آن اذعان میکنند. ایران مذاکرات را انجام داده و تعهداتش را نیز انجام داده است و طرفهای غربی تقریباً به هیچکدام از تعهداتشان عمل نکردهاند؛ یکی با گردنکلفتی و دیگری با عذرتراشیهای غیرموجه. بنابراین حضور دوباره ایران در میز مذاکره با آنان معنای درستی ندارد. وقتی طرف غربی به تعهداتش عمل نکرده و ایران را به مذاکره دوباره فرامیخواند و طرف ایرانی فراخوان غرب را قبول میکند، برای طرف غربی مفهومی غیر از این ندارد که ایران آمادگی دارد، امتیازات تازهای بدهد. بر این اساس اگر حتی طرف ایرانی در پی وادار کردن طرف غربی به انجام تعهداتش باشد، حضور در مذاکرات به این هدف آسیب میزند. در حالی که ایران با عدم مذاکره و دنبال کردن اقدامات عملی استیفای حقوق ازدست رفته خود، میتواند طرف غربی را وادار به انجام تعهداتش کند و این به طور واقعی به احیاء برجام هم که مورد تأکید فراوان دولت روحانی است، منجر میشود....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/214832
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper