🔴دیدار اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان با خانوادههای کشته شدگان نیروهای نظامی آمریکایی در افغانستان و قدردانی از نقششون در مبارزه با تروریسم
چه عرض کنم؟! ...
#غرب_پرستی
🔰تحولات افغانستان ؟
💢در افغانستان چند کنشگر داخلی و بیرونی وجود دارد که در تحولات اخیر این کشور باید به آنها توجه کرد :
۱) دولت اشرف غنی
این دولت که دنباله دولت حامد کرزای می باشد ارتباط وسیع با آمریکا داشته و وابستگی آن به آمریکا زیاد است تا جایی که اینروزها اشرف غنی در واشنگتن به دنبال التماس به آمریکاست که نیروهای اشغالگر خود را از افغانستان خارج نکند.
۲) داعش
داعش این روزهای افغانستان، کپی طالبان آخر دهه ۷۰ شمسی است با همان ویژگیهای وحشیگری و تروریستی که جنایت های چند سال گذشته در افغانستان را انجام داده است و از آنجا که از منظر ایدئولوژیک تحمل پذیرش نظرات دیگر را که مشابه خود باشد، ندارد با طالبان درگیریهای زیادی داشته و به شیوههای وحشیانه افراد زیادی از طالبان را کشته است. این گروه همچنان که در سوریه و عراق آلت دست آمریکا قرار داشت، در افغانستان نیز تحت مدیریت نهان آمریکا عمل میکند.
۳) طالبان
طالبان امروز با اسلاف دهه ۷۰ شمسی خود در افغانستان تفاوت های زیادی کرده است و دو دشمن مشترک با ملت افغانستان دارد، یکی آمریکا و دیگری داعش.
از این نظر طالبان تلاش زیادی دارد که به ایران نزدیک شود، لذا حساسیتهای ایران را می داند و در این چند سال سعی کرده پالسهای مثبتی به تهران بفرستد، البته بدنه این تفکر در مواجهه خود با هزاره های افغانستان میتوانند با مرکزیت خود در رفتار تفاوتهایی داشته باشند که این هوشیاری شیعیان افغانستان را بیشتر طلب میکند.
۴) آمریکا بعد از اشغال فغانستان و دو تریلیون دلار هزینه بدون هیچ دستاوردی در حال ترک افغانستان می باشد اما تا جایی که بتواند بر ناامن کردن افغانستان و خصوصاً مرزهای غربی آن کشور خواهد افزود و در این میان از ظرفیت داعش استفاده خواهد کرد.
۵) پاکستان
پاکستان با نخست وزیری عمران خان تا حد زیادی از اشتباهات دولت پرویز مشرف در حمایت از طالبان داعشی ۷۰ فاصله دارد ولی همچنان یکی از عناصر تاثیرگذار در تحولات افغانستان بوده که با همکاری ایران میتوان به ایجاد صلح پایدار در افغانستان امید بست.
۶) جمهوری اسلامی ایران
ایران با توجه به مرزهای مشترک طولانی و قرابت های فرهنگی با این کشور و مهاجران فراوانی که از این کشور دارد طبیعی است که امنیت و ثبات افغانستان را مهم و جدی بداند از طرفی حضور آمریکا و ایجاد پایگاه نظامی در این کشور را خطری بالقوه برای ثبات و امنیت منطقه می دانند لذا طبیعی است که برای اخراج اشغالگران از این کشور و منکوب کردن داعش به عنوان عناصر مخل امنیت و ثبات منطقه کارهایی را که لازم بداند انجام دهد
💢در پایان باید توجه داشت که اخبار این روزهای افغانستان تاحدی مخدوش است و تحولات این کشور متناسب با عملکرد بازیگران حاضر باید تحلیل شود. نباید دشمنی های بالفعل آمریکا و داعش که همزمان دشمن ملت افغانستان و ملت ایران هستند را از یاد برد.
♨️ برنامه جدید آمریکا در افغانستان
برخی اعتقاد دارند که آمریکا موافق تسلط طالبان بر افغانستان و تشکیل دولت توسط این گروه است؛ اما آنچه آمریکا به دنبال آن است؛ در وهله اول، تضمین حضور خود و در وهله دوم، ایجاد یک دولت ملی متشکل از افراد وابسته است. ابعاد این دولت ملی برآمده از تشکلهای سیاسی مختلف با گرایشهای متضاد است. امری که بههیچعنوان در کشوری همچون افغانستان قابل پیادهسازی نیست. درنتیجه آمریکا با این اقدام به دنبال تشکیل یک دولت شکننده، بدون هر نوع همگرایی است تا در خلأ امنیتی حاصلشده از خلأ سیاسی در این کشور، حضور خود را تثبیت کند.
✍️ محمدرضا فرهادی
🔴 منطقه در یک نگاه
1️⃣ طی بمباران مواضع نیروهای حشد الشعبی در نوار مرزی عراق و سوریه از سوی جنگندههای آمریکا در بامداد امروز، 4 نفر شهید شدند.
2️⃣ سخنگوی وزارت خارجه عراق، اقدام آمریکا در بمباران مقر سازمان الحشد الشعبی در استان الانبار را محکوم کرد و از آغاز تحقیقات در اینباره خبر داد.
3️⃣ پنتاگون از مرگ یک فرمانده نیروی هوایی خود مستقر در پایگاه هوایی «العدید» در شهر دوحه در قطر خبر داد.
4️⃣ وزارت دفاع روسیه از اعزام شماری از جنگندههای پیشرفته «میگ-31» به سوریه، برای نخستین بار، جهت دفاع از پایگاههای خود در این کشور، خبر داد.
5️⃣ «عبدالفتاح السیسی»، رئیسجمهور مصر، برای نخستین بار با «نفتالی بنت» نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی بهصورت تلفنی گفتوگو کرد.
6️⃣ نماینده ویژه وزارت امور خارجه ایران در دیدار با وزیر خارجه افغانستان، بر اهمیت اجماع منطقهای و تقویت روابط میان سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان و برگزاری نشست سهجانبهٔ تاکید کرد.
7️⃣ اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، در جریان سفر به لبنان با میشل عون، رئیسجمهور این کشور، دیدار و گفتگو کرد.
انتخابات حماسه است
شکست پروژه ویرانی ایران
🔹بی صداقی و مسئولیت ناپذیری، به شاخصه مهم برخی مدعیان "اصلاحات و اعتدال" تبدیل شده است. آنها روی عدم مشارکت ۵۱ درصدی در انتخابات و نیز ۳.۷ میلیون رای باطله مانور می دهند تا حماسه دشمن شکن انتخابات را کم فروغ کنند. این آخرین خدمتی است که قبل از تحویل دادن دولت، به دشمن می کنند.
♦️قبلا درباره میزان مشارکت، یادداشت مفصل و مستندی را با عنوان "معیار ها و کمیت های مهم در ارزیابی میزان مشارکت" منتشر کرده ام.
🔹اولا این جماعت، در انتخابات نامزد داشتند، دسته جمعی هم حمایت کردند و از تخریب رقیب با انواع تهمت و ترور شخصیت دریغ نکردند؛ اما بیش از ۲.۴ میلیون رای (۷ درصد کل آراء ماخوذه و ۴ درصد کل واجدان حق رای) کسب نکردند.
♦️ثانیا درباره افرادی که به علل مختلف «نخواستهاند رای بدهند»، نمیتوان ذهن خوانی و ادعای بیسند مطرح کرد و کسانی که عمدا چنین کاری بکنند، در واقع مرتکب «رای دزدی» (نظر دزدی/ تصمیم دزدی) میشوند. در همه کشورها، 15 تا 30 درصد شهروندان در هر صورت، به انتخابات اهمیت نمیدهند.
🔹ثالثا باید همه قصور و تقصیر ها و اختلال و اخلال هایی را که روز رای گیری در برخی شعب اخذ رای داخل کشور و همچنین برخی کشورهای غربی انجام شد، مد نظر داشت
♦️رابعا کارشناسان جهانی معتقدند موضوع نگرانی از کرونا، موجب کاهش مشارکت 10 تا 20 درصدی در انتخابات کشورهای مختلف طی دو سال اخیر شده است. نظرسنجیها در کشور ما هم قبل از انتخابات نشان میداد که نگرانی از کرونا، موجب کاهش 10- 11 درصدی نرخ مشارکت خواهد شد.
🔹 اما از همه اینها مهم تر و موضوع محوری در کاهش مشارکت، نارضایتی از شرایط دشوار اقتصادی و بر عکس از آب درآمدن وعدههای دولت است. این واقعیت، یک علت عمده دلخوری و نارضایتی طبقات ضعیف جامعه و افول میزان مشارکت بوده است.
♦️این سوء مدیریت عجیب، دقیقا پر کننده پازل و نقشه ای است که دشمن برای ایران داشت و ائتلاف اشرافی مدعی اعتدال و اصلاحات، در این میان در نقش پادوی میدانی غرب عمل کرد.
🔹روح الله زم، مدیر کانال آمدنیوز، رابط سرویس های جاسوسی غرب با برخی از همین مدعیان اعتدال و اصلاحات بود و در انتخابات چهار سال قبل، تمام قد در خدمت پروژه ویرانگر آنها قرار داشت. او در گفت و گو با یکی از فعالان ضد انقلاب، نقشه کلی غرب را این گونه بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. #مجموعه ما، #تحلیل_امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس #تحلیل_امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹طبق این نقشه، ایران باید در اثر سوء مدیریت منفجر و منهدم می شد و چیزی از امید ملت ایران باقی نمی ماند. انتخابات اخیر با وجود آن نقشه بزرگ و خیانت های انجام شده، یک حماسه بزرگ و دشمن شکن است.
♦️در این میان، روی کار آمدن رئیس جمهوری که کارآمدی اش مایه نگرانی دشمن بوده، می تواند سرآغاز احیای دوباره امید و اعتماد و نشاط در ملت بزرگ ایران باشد.
محمد ایمانی
♨️کسری بودجه؛ مسئله اصلی دولت سیزدهم
دولت سیزدهم کمتر از ۴۰ روز دیگر سکان اداره کشور را در دست خواهد گرفت، این در حالی است که کشور در شروع کار خود با دو مسئله کلان در حوزه اقتصاد مواجه است؛ ازیکطرف مشکلات اقتصادی کشور بسیار گسترده و بلاتکلیف است و از طرف دیگر انتظارات برای رفع مشکلات اقتصادی در بازه زمانی کوتاهمدت بسیار بالاست. در این شرایط یکی از ضرورتهای بازگشت آرامش به کشور، مدیریت افکار عمومی و منطقی کردن خواستههاست. ازجمله چالشهای اساسی دولت سیزدهم در شش ماه اول عمر خود، حل معضل کسری بودجه ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی است.
👈نکات تحلیلی
1️⃣ افزایش هزینههای دولت به دلیل تورم بالا در سال گذشته و عدم پیشبینی منابع مالی مشخص باعث شده است که در سال جاری با کسری بسیار زیادی مواجه باشیم؛ یکی از اختلافات اصلی مجلس و دولت در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ نیز شفاف نبودن منابع آن بود. آینده فروشی از طریق انتشار اوراق قرضه، انتظار فروش روزانه ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه نفت و میعانات گازی و دل بستن به انجام توافق و آزادسازی منابع ارزی ایران، ازجمله منابع کسری آفرین در بودجه ۱۴۰۰ میباشند.
2️⃣ یکی از دلایل اصلی تورم در طول سالهای گذشته کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است؛ یعنی برای پرداخت هزینههای ضروری مانند حقوق کارکنان، دولت اقدام به چاپ پول میکند. درحالیکه دولت فعلی با کمبود منابع مالی مواجه است، هزینههای جاری همه دستگاهها را مدام افزایش داده است. بررسیها نشان میدهد که بانک مرکزی فقط در دوره مسئولیت آقای همتی پایه پولی کشور را از ۲۲۰ هزار میلیارد تومان به ۴۸۹ هزار میلیارد تومان افزایش داده است.
3️⃣ درحالیکه به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی در چنین شرایطی بانک مرکزی اقدام به فروش اوراق قرضه نماید تا لااقل اثرات تورمی کمتری داشته باشد، مشاهدات نشان میدهد که بازار فروش اوراق در فصل اول سال ۱۴۰۰ بسیار راکد بوده است و دست دولت برای تأمین منابع موردنیاز از این طریق نیز باز نیست. ضمن اینکه فروش اوراق در سالهای گذشته که بازخرید آنها باید در سال جاری صورت گیرد، یکی از محلهای کسری بودجه دولت است!
👈نکته راهبردی
هرچند رفع مشکلات اقتصادی کنونی با اقدامات فوری قابل حل نیست ولیکن به اذعان کارشناسان اقتصادی و با توجه به ظرفیت های موجود کشور، همانطور که رئیس جمهور منتخب نیز تأکید دارند، سر و سامان دادن به برخی مشکلات اقتصادی در کشور مدت زمان طولانی طول نخواهد کشید که موجب سرخوردگی و ناامیدی مردم شود.
✍️علی کارگر
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
🌐 زمان مراسم تحلیف رئیسی تغییر کرد/ رئیس جمهور منتخب ۱۴ مرداد در مجلس سوگند یاد میکند
🔻در حالیکه ساعاتی پیش اعلام شد ۱۲ مرداد ماه مراسم تحلیف حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب خواهد بود، برگزاری این مراسم به روز پنجشنبه ۱۴ مردادماه موکول شد.
🔻سید نظام الدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات این مراسم گفت: پس از برگزاری مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور منتخب از جانب مقام معظم رهبری، تحلیف رئیس جمهور منتخب در سالگرد صدور فرمان مشروطیت و در محل مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
🔻وی بیان کرد: با توجه به اهمیت بین المللی مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب، ستادی از جانب رئیس مجلس شورای اسلامی با ۱۱ کمیته مسئولیت تمهید مقدمات، دعوت و استقبال از مدعوین خارجی و داخلی، اطلاع رسانی، امنیت و حراست، امور بهداشتی و... مراسم مذکور را عهده دار شده است. همچنین پروتکلهای بهداشتی متناسب با وضعیت اپیدمی کرونا در نظر گرفته شده و ستاد کرونای مجلس در این باره تمهیدات لازم را اندیشیده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
250-sedayeenghelab_ir.mp3
11.7M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 250
💠 ایران! کلید سلطه آمریکا بر غرب آسیا
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺محسن دهنوی نماینده اصولگرای مجلس:
حسن روحانی و اسحاق جهانگیری برای غارت و تقسیم 60 تن ذخیره طلای کشور و 18 میلیارد دلار ارز کشور میان دوستانشان باید محاکمه شوند و به زودی خواهند شد.
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان کرمان
1_1082403637.pdf
976K
گزارش مصور مصاحبه های داوطلبین ورود به حوزه علمیه استان
زهکلوت
☀️ #شمسی
➕ قيام مردم عراق به رهبري "آيت اللَّه شيرازي" عليه استعمار انگليس (1299 ش)
➕ آغاز عمليات بزرگ كربلاي 1(1365ش)
➕ درگذشت "سيداحمد پيشاوري" اديب و شاعر (1309 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت "كمال الدين فارسي" رياضيدان ايراني(718 ق)
➕ انقعاد معاهده ي "اَرزَنة الروم" ميان ايران و عثماني(1238 ق)
❄️ #میلادی
➕ پايان رسمي نظام غيرانساني تبعيض نژادي در كشور افريقاي جنوبي (1991م)
➕ انحلال سازمان پيمان آسياي جنوب شرقي موسوم به سيتو (1977م)
📆 روزشمار:
▪️10 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️17 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️19 روز تا روز عرفه
▪️20 روز تا عید سعید قربان
▪️25 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️28روزتا عید بزرگ غدیر
▪️40روز تا اول محرم الحرام
.
♻️قيام مردم عراق به رهبري "آيت اللَّه شيرازي" عليه استعمار انگليس (1299 ش)
✍️ با شروع جنگ جهاني اول، انگليس به بهانه جلوگيري از نفوذ آلمان، با نيروي نظامي خود از دهانه شط العرب به عراق كه جزو قلمرو عثماني بود، حمله كرد. مردم عراق كه در اين اشغال تحت سلطه اجانب قرار گرفته بودند، با رهبري علماي دين دست به جهاد عليه اشغالگران انگليس زدند.
✅ در اين حركت، علماي عراق نه تنها حكم جهاد صادر كردند، بلكه خود در جبهه هاي مختلف شركت كرده و به مقابله با نيروهاي بيگانه پرداختند.
✅ از جمله رهبران ديني ميرزا محمدتقي شيرازي بود كه حكم جهادي وي، نيروي مقاومت را در برابر مهاجمان تزريق كرد و همگان را وارد عرصه جهاد نمود. وي روح مبارزه با انگلستان را در كالبد مسلمانان دميد و خود شجاعانه براي به دست آوردن حقوق پايمال شده عراقيان قيام كرد.
✅ صدور فتواي تاريخي و حماسي وی كه غيرت وطني و ديني مردم عراق را به جوش آورد، و آنان را براي جهاد مقدس در مقابل بريتانياي تجاوزگر مهيا ساخت. در پي صدور اين فتوا، انقلاب 1920 عراق تبلور يافت و به رهايي عراق از تسلط انگلستان منجر شد.
🔰آغاز عمليات بزرگ كربلاي 1(1365ش)
🔺رژيم بعث عراق پس از ناكامي در باز پسگيري فاو و براي جلوگيري از حملات گسترده ايران، طي يك استراتژي جديد، اقدام به انجام چند حمله كرد كه در اين ميان، شهر مهران را به تصرف درآوَرَد و با هياهو، آن را به رخ جهانيان كشيد. رزمندگان اسلام، در برابر ادعاهاي بيهوده رژيم بغداد، خود را آماده كردند تا جواب محكم و قاطعي به عراق بدهند.
🔺شش هفته پس از اشغال مهران توسط دشمن، زمينه مساعد ميشود تا اين شهر، باز پس گرفته شده و استراتژي جديد بعثيان دفع گردد. سرانجام عمليات بزرگ كربلاي يك در ساعات اوليه نهم تير 1365 با رمز يا اباالفضل العباس ادركني در منطقه جبهه مياني در مهران و با هدف آزاد سازي اين شهر و ارتفاعات مهم منطقه در مساحتي به وسعت 320 كيلومتر مربع آغاز و تا 19 تير ماه ادامه يافت.
از بزرگ ترین نتايج عمليات بزرگ كربلاي یک آزاد شدن شهر مهران و ارتفاعات اطراف و خطوط مرزي آن بود. عمليات موفق كربلاي يك، پاياني بود بر استراتژي دفاع متحرك عراق و نيز نقطه شروع اميدوار كنندهاي براي نيروهاي خودي جهت انجام عملياتهاي محدود ايذايي. سرعت عمل، اعتقاد يگانها، حفاظت عمليات، فريب دشمن، تناسب سازمان رزم با طرح مانور و انجام كارهاي مهندسي لازم، از جمله عوامل بارز و مؤثر در اين عمليات بود.
.
🔰پايان رسمي نظام غيرانساني تبعيض نژادي در كشور افريقاي جنوبي (1991م)
🔺رژيم تبعيض نژادي (آپارتايد) از سال 1948م توسط اقليت سفيدپوست كشور آفريقاي جنوبي بر اكثريت سياهان تحميل شد و بر اساس آن، اقليت 20 درصدي سفيد پوستهاي اين كشور به عنوان نژاد برتر، بر سرنوشت افريقاي جنوبي حاكم شدند. ازدواج سياه پوستان با سفيدپوستان ممنوع شد و سياه پوستان به كارهاي پست گمارده و از فعاليتهاي سياسي منع شدند. اِعمالِ سياست غيرانساني تبعيض نژادي در افريقاي جنوبي، خشم جهانيان را برانگيخت.
🔺هرچند امريكا، انگليس و برخي كشورهاي ديگر با رژيم آپارتايد ارتباط نزديك داشتند، اما بسياري از كشورها با رژيم تبعيض نژادي افريقاي جنوبي قطع رابطه كردند. سرانجام اين مخالفتها و فشار افكار عمومي و نيز مبارزات پيگير سياهان به رهبري نلسون ماندلا، باعث لغو اين سياست ضد انساني در 30 ژوئن 1991م شد. در دسامبر 1993، قانون اساسي جديد بر اساس تساوي حقوق سياه پوستان و سفيدپوستان به تصويب پارلمان افريقاي جنوبي رسيد و در اولين انتخابات رياست جمهوري با شركت سياهپوستان در آوريل 1994، نلسون ماندلا رهبر سياهپوستان كه 27 سال را در زندان گذرانده بود، به پيروزي رسيد.
#حدیث
امام علی علیه السلام:
مُواساهُ الأخِ فی اللّهِ عزّ و جلّ تَزِیدُ فی الرِّزقِ
کمک مالى کردن به برادر دینى، روزى را زیاد مى کند.
📚میزان الحکمه جلد۴ صفحه ۴۴۳
🖌 خودمان را پیدا کنیم
✅میتوانیم روی پای خودمان بایستیم
#خودباوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️معالجات طب قدیم اساسی بود
🎥امام خمینی(رحمةالله علیه) :
🔹دسیسهها باعث شد علوم ما را عقب بزنند و به جای آن #علوم_غرب را بیاورند
🔹خیال میکنیم هر چه هست در غرب هست و ما هیچ نداریم، مغزهای ما را شستشو کردند
🔹اروپا از طب بوعلی تا همین آخر استفاده میکرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد رفیعی
نوشته های روی شمشیر پیامبر (ص)
توکل به معنای تنبلی نیست - @Maddahionlin.mp3
1.93M
♨️توکل به معنای تنبلی نیست!
🎤 #استاد_عالی✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥همیشه فعال باش!
🔻چرا اجازه میدی زمانت بیخود بگذره؟
استاد پناهیان