14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️#موعظه
🎥 اگر قادر بودیم حالات خوب معنوی را حفظ کنیم به کجاها میرسیدیم؟
🍃 #استاد_شهید_مرتضی_مطهری
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
☑️#کلام_علما
📍بوی عالم حقیقت
انسان وقتی که زکام میشود، دیگر هیچ بویی را احساس نمیکند. محبت دنیا برای انسان زکامی میآورد که بوی عالم حقیقت را استشمام نمیکند. آن وقت فکر میکند که آن عالم بو ندارد.
✍️ آیتالله حائری شیرازی
📚کتاب تمثیلات اخلاقی تربیتی/ ج۲/ص۲۱
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
YEKNET.IR - monajat - 07 safar 1443 - narimani.mp3
6.34M
☑️#آه_شبانه
⏯ #مناجات با #امام_زمان(عج)
🍃ماجرای عشق تو با عشق خوبان فرق داشت
🍃 لطف تو بر طفل عاصی و گریزان فرق داشت
🎤 #سید_رضا_نریمانی
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
☀️ #شمسی
➕ كشتار دانشجويان معترض به حضور آمريكائيان در دانشگاه تهران (1332ش)
➕ روز دانشجو
🌙 #قمری
➕ تولد سياستمدار و نويسنده ي ايراني شريف الدين كاشاني(459 ق)
❄️ #میلادی
➕ رسیدن فضاپیمای گالیله به سیاره مشتری (1995م)
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️11 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️31 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️41 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️48 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
💠به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو💠
✍️ بعد از كودتاي 28 مرداد 1332، رژيم شاه كه توانسته بود با كمك اربابان بر اريكه قدرت بازگردد، درصدد برآمد تا پايه هاي حكومت خود را تثبيت كند، اما غافل از اين كه مردم در اولين فرصت، خشم و انزجار خويش را نشان خواهند داد.
✅ سه ماه و نيم بعد از کودتاه، نيكسون معاون رييس جمهور آمريكا، راهي ايران گرديد تا نتيجه سرمايه گذاري 21 ميليون دلاري سازمان جاسوسي سيا را كه در راه كودتا و سرنگوني دولت مصدق هزينه كرده بود، از نزديك مشاهده كند.
✅ در اعتراض به اين سفر، دانشجويان دانشگاههاي تهران، تظاهرات پرشوري عليه رژيمِ شاه برپا كردند كه اين اعتراضات در روز پانزدهم آذر، به خارج از دانشگاه كشيده شد.
✅ صبح روز 16 آذر 1332، گارد شاهنشاهي وارد صحن دانشگاه شد تا فرياد مخالفان را در گلو خفه كند. به دنبال آن، سه نفر از دانشجويان معترض به نامهاي: مصطفي بزرگ نيا، احمد قندچي و مهدي شريعت رضوي را به شهادت رساندند.
✅ رژيم، در روز بعد بدون توجه به اين جنايت، دكتراي افتخاري حقوق را در اين دانشگاه به نيكسون اعطا كرد.
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
@dars_akhlaq.mp3
691.5K
☑️#امام_زمان
🎙حضرت آيت الله #ناصری (حفظه الله)
🔹موضوع : دعای امام زمان علیه السلام برای گناهکاران
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ویژه روز دانشجو
♦️رهبرمعظم انقلاب: گفتمان انقلاب باید در دانشگاه غلبه پیدا کند
♦️در دفاع از نظام اسلامی، صریح باشید.
🔺وقتی چیزی به صورت گفتمان عمومی درآمد، مسئولان هم در همان جهت حرکت می کنند.
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
جریان ۱۶ آذر به کلام #امام_خامنهای :
* نخستین اعتراض
نخستین اعتراض پرخروش به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، در تظاهرات روزهای ۱۴ تا ۱۶ آذر ۱۳۳۲ دانشجویان دانشگاه تهران تجلی یافت. این تظاهرات به دو دلیل بود: نخست، اعلامیهی تجدید روابط ایران و بریتانیا که روز شنبه ۱۴ آذر ۱۳۳۲ (۵ دسامبر ۱۹۵۳) همزمان در لندن و تهران انتشار یافت. دوم، انتشار خبر سفر قریبالوقوع ریچارد نیکسون -معاون ژنرال دوایت آیزنهاور رئیسجمهور آمریکا- به ایران که در اعلامیههای آن زمان او را «بازرگان مرگ» و «دلال کمپانیهای بزرگ نفتی» خواندند. در ۱۵ آذر تظاهرات به خارج از دانشگاه کشیده شد و به زدوخورد و دستگیری گروهی از دانشجویان انجامید. با تشدید تظاهرات در روز دوشنبه ۱۶ آذر (۷ دسامبر) نیروهای لشکر ۲ زرهی به دانشگاه تهران اعزام و با تیراندازی آنان سه دانشجو کشته شدند.
نخستین اعتراض پرخروش به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، در تظاهرات ۱۴ تا ۱۶ آذر ۱۳۳۲ دانشجویان دانشگاه تهران تجلی یافت. این تظاهرات به دو دلیل بود: اعلامیهی تجدید روابط ایران و بریتانیا که شنبه ۱۴ آذر انتشار یافت، و انتشار خبر سفر قریبالوقوع ریچارد نیکسون -معاون رئیسجمهور آمریکا- به ایران. با تشدید تظاهرات در روز ۱۶ آذر نیروهای لشکر ۲ زرهی به دانشگاه تهران اعزام و با تیراندازی آنان سه دانشجو کشته شدند.
حادثهی خونین ۱۶ آذر دو روز پیش از سفر ریچارد نیکسون و دیدارش با شاه -که چهارشنبه ۱۸ آذر (۹ دسامبر) انجام شد- و دو هفته پیش از سفر دنیس رایت، کاردار تازه منصوب شدهی بریتانیا، به ایران -که دوشنبه ۳۰ آذر (۲۱ دسامبر) صورت گرفت- رخ داد. از آن پس ۱۶ آذر بهعنوان «روز دانشجو»، به نماد اعتراض مردم ایران به دخالت آمریکا و سایر قدرتهای خارجی در امور داخلی ایران بدل شد.
تا پیش از کودتا، شاید به جز در نزد برخی خبرگان آشنا با سیاست جهانی، و نیز در نزد کمونیستها که رقیب ایدئولوژیک بلوک غرب بودند، آمریکا در چشم عامهی ایرانیان به قدرتی سلطهگر و متجاوز مشهور نبود. احزاب سیاسی ناسیونالیست که عضو جبههی ملی ایران بودند، آمریکا را «قدرت سومی» معرفی میکردند که تحکیم پیوند با او میتواند ایران را از نفوذ دو قدرت بزرگ سنتی یعنی بریتانیا و روسیه برهاند. این تداوم نگاهی بود که از دوران متأخر قاجاریه در میان بخشی از تجددگرایان مدعی اصلاحات، برخی بدنام و وابسته و برخی خوشنام و دارای حسننیت، هم به آمریکا و هم به فرانسه، وجود داشت.
در دو دههی اخیر برخی مقامات بلندپایهی ایالات متحدهی آمریکا با نظر غالب مورخین همرأی شدند که یکی از مهمترین عواملی که نفرت از نظام سیاسی حاکم بر آمریکا را در مردم ایران پدید آورد، و ثمرهی آن در انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ و تحولات پسین آن نمایان شد، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بود. به این دلیل، در ۲۸ اسفند ۱۳۷۸ (۱۷ مارس ۲۰۰۰) مادلین آلبرایت، وزیر خارجهی دولت بیل کلینتون، و سپس باراک اوباما، رئیسجمهور وقت، اولین بار در سخنرانی ۱۴ خرداد ۱۳۸۸ (۴ ژوئن ۲۰۰۹) در قاهره، و سپس هیلاری کلینتون، وزیر خارجهی اوباما در ۴ آبان ۱۳۹۰ (۲۶ اکتبر ۲۰۱۱) نقش مداخلهگرانهی دولت آمریکا را در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ پذیرفتند. این سخنان، صرفنظر از بینتیجه بودن تأثیر آن بر ایرانیان، دستاویزهای حقوقی محکم و قابل استنادی برای ایران فراهم آورد.
📌 معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman