چرا جمهوری اسلامی در «عدالت اجتماعی» درجا میزند؟
دیروز اتفاق مهمی در مجلس افتاد. اتفاقی که به نظرم از اخبار پر بازتاب این روزها مثل نوسان نرخ دلار و ماشین و فلان اتفاق دیپلماتیک و... خیلی مهم تر بود اما آنطور که باید بازتابی پیدا نکرد. خبر این بود: «مجلس با معافیت مالیات منازل مسکونی لاکچری که قیمت روز آنها بیش از 20 میلیارد تومان است موافقت کرد.»
شاید ظاهر این خبر توجه خیلی ها را به خود جلب نکند یا برخی هم خوشبینانه بگویند حتما قرار است مثلا مجلسی ها بروند و یک طرح کارشناسی تر را برای این موضوع آماده کنند اما همه اینها فرع ماجراست. من اصل ماجرا را اینطور می فهمم که بازهم «سرمایه داری» و «الیگارشی» اراده اش پیروز شد و این مساله ای نیست که راحت بتوان از کنار آن گذشت.
بگذارید راحت تر بگویم؛ من این تصمیم مجلس را یک «نماد» می بینم و برای همین آن را خیلی مهم میدانم. جمهوری اسلامی ایران در 44 سال گذشته در عرصه مبارزه با سرمایه داری در سطح جهان توفیقات قابل توجهی داشته و در این مسیر آنقدر موثر بوده که نماد سرمایه داری و کاپیتالیسم در جهان (امریکا) سخت ترین تحریمهای تاریخ بشر را علیه آن اعمال کرده. ایران امروز آنقدر برای غرب و جهان سرمایه داری «مساله» شده که تمام ابزارهایشان برای نابودی این کشور را به کار گرفته اند و ما امروز آنقدر به جهان سرمایه داری ضربه زده ایم که امریکایی ها به عنوان ابرقدرت دنیا، هر سال در سند استراتژی امنیت ملی شان از ایران نام می برند و توضیح می دهند که چگونه باید این کشور را مهار کرد؟
اما مشکل از جایی شروع می شود که جمهوری اسلامی آنطور که به نبرد با سرمایه داری در دنیا رفته، به نبرد سرمایه داری در داخل کشور نرفته! و متاسفانه با مصادیق زیادی می شود ثابت کرد که در بسیاری از تصمیم گیری ها، سمت و سوی تصمیمات مهم در عرصه های مختلف حاکمیت به نفع سرمایه داران و کاپیتالیستهای داخلی است. این یکی از مهمترین اشکالات جمهوری اسلامی در 44 سال گذشته بوده. یعنی مبارزه همه جانبه اش علیه سرمایه داری در خارج از مرزها، در داخل مرزها امتداد نداشته و حتی برعکس بوده. این اشکال کمی نیست و البته کم هم تولید تناقض نکرده.
به همین خاطر معتقدم خیلی از کسانی که فکر می کنند جنگ اصلی امروز بین با حجاب و بی حجاب و اصولگرا و اصلاح طلب است اساسا سر کار هستند. جنگ اصلی برای جلو رفتن کشور، رهایی از دست سرمایه دارانی است که در همه جا آدم دارند، بر بسیاری از مراکز حساس تصمیم گیری اثرگذار هستند و با هزار و یک توجیه و لطایف الحیل، همواره سمت و سوی تصمیمات و سیاستگذاری ها را به سوی منافع کاپیتالیستهای داخلی می برند. این نقطه چالش مهمی است که جمهوری اسلامی ایران باید آن را حل کند تا کشور هم رشد کند و هم به عدالت اجتماعی نزدیک تر شویم. نمی شود مالیات هر کارمندی که حقوقش معادل خط فقر است را قبل از پرداخت حقوق کسر کرد و به حساب دولت ریخت اما کسانی که خانه هایشان ده ها میلیارد ارزش دارد، هیچ مالیاتی بابت ثروت های افسانه ای شان پرداخت نکنند و بعد تازه دولت با کسری بودجه هم مواجه شود و برای جبران آن، تورم دامن 85 میلیون ایرانی به خصوص اقشار ضعیف را بگیرد.
کاش شفافیت آرای نمایندگان بعد از سه سال تصویب شده بود تا بدانیم به جز مالک شریعتی، روح الله ایزدخواه و محمد رضا صباغیان که مردانه در برابر این مصوبه انحرافی ایستادند و سخن گفتند، چه کسان دیگری با رایی که سه سال قبل از مستضعفان گرفتند، اینقدر آشکار در روز روشن به نفع سرمایه داران رای دادند؟
#تقویم_شیعه
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 10 اسفند ماه 1401 شمسی
🌙 08 شعبان 1444 قمری
❄️ 01 مارس 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ ورود "امام خمينی"(ره) به قم پس از پانزده سال دوری (1357ش)
➕ افتتاح و بهره برداري پل كارون اهواز (1308ش)
➕ تأسيس اداره کل هواشناسي (1337 ش)
➕ آغاز به كار رسمي كميته حُسن نيت در اوايل جنگ تحميلي (1359 ش)
🌙 #قمری
➕ تولد "ابن روميه" محدّث و گياه شناس مسلمان(561 ق)
❄️ #میلادی
➕ روز ملي و استقلال "بوسني و هرزگوين" (1992م)
💐 ورود "امام خميني"(ره) به قم پس از پانزده سال دوري (1357ش)
✍ امام خميني(ره) پس از بازگشت پيروزمندانه به ميهن اسلامي ايران، در تهران اقامت نمودند تا پايه هاي حكومت اسلامي استقرار يابد. معظمٌ له پس از تشكيل دولت موقت و سامان يابي نسبي اوضاع كشور، بنا به وعده اي كه داده بودند هجده روز پس از پيروزي انقلاب در تاريخ دهم اسفند 1357ش، به كانون انقلاب اسلامي، يعني قم عزيمت نمودند. اما آن حضرت، 11 ماه بعد در اثر ابتلا به بيماري قلبي، در دوم بهمن 1358ش، مجدداً به تهران بازگشتند و از آن پس، به علت ضرورت رهبري نظام اسلامي از نزديك و لزوم حضور ايشان در مركز كشور، تا پايان عمر پر بار خويش در تهران اقامت گزيدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
🌀درمان دردهایمان اوست...
دردمند امام زمان عجل الله باشیم!
🎙#استاد_عالی
📸 #عکس_نوشت | صلوات
«اللهم صل علی محمد و آل محمد»
«خداوندا؛ بر محمد و آل محمد رحمت فرست.»
🔸️انسان وقتى مىخواهد از بزرگی چيزى درخواست كند ولى در خود چنين لياقتى نمىبيند؛ بنابر اصول روانشناسى اوّل باید توجّه آن شخص بزرگ را به مطلوبش جلب كرده، سپس خواسته خود را مطرح نمايد. به عنوان مثال ابتدا به فرزند او اظهار ارادت كرده و كمكم زمينه درخواست خود را فراهم نمايد.
🔹️بىترديد ما انسانها به دليل گناهانمان، شايستگى درخواست از پيشگاه با عظمت پروردگار را نداريم و از سوى ديگر چارهاى جز درخواست از درگاه او نيست، پس، بايد لياقت درخواست را پيدا كنيم و براى اين كار هيچ چيز بهتر از طلب رحمت براى اولياى الاهى نيست.
🔸️از اینرو، با صلوات فرستادن براى عزيزترين دوستان خدا، لياقت جلب توجّه الاهى را پيدا كرده، درخواستهاى خود را مطرح مىنماييم.
📚 کتاب شکوه نجوا، ص ۱۴
#شرح_مناجات_شعبانیه ۲
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬سراب غرب
🔻فوریه سال ۱۹۹۰ بود که جیمز بیکر، وزیر امورخارجه آمریکا، به سران شوروی تضمین داد که ناتو «یک اینچ هم به سمت شرق توسعه پیدا نخواهد کرد». اما آمریکایی ها که بارها نشان داده اند به هیچ قرارداد و وعده ای پایبند نیستند؛ با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروری؛ تمام تلاش خود را برای نفوذ در کشورهای هم مرز روسیه انجام دادند.
جلسه تجلیل از برترين های حوزه علمیه حضرت ولیعصر عج شهرستان انار با حضور حجت الاسلام سلمه ای مدیر حوزه های علمیه استان، امام جمعه محترم شهرستان ،وآقایان محسن صالحی فرماندار، عبدالرضایی شهردار، میرزایی رئیس شورای شهرستان برگزار گردید.