هدایت شده از ندای تهذیب
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #کهف، صفحه303، آیات 84 تا 97
🗓1399/09/9
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
هدایت شده از ندای تهذیب
303.mp3
573.1K
هدایت شده از ندای تهذیب
224.pdf
125.4K
هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_دویست_و_بیست_و_چهار
✅فضایل و کمالات اخلاقی
✏️9. نیکی بوالدین
🗓1399/09/09
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
بسم الله الرحمن الرحیم
ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
شهادت هدیه ای الهی است که مردان مرد پس از عمری مجاهدت از خدای متعال دریافت می کنند و برای قاتلان آنها ننگ ابدی و کینه برافروخته در دل بازماندگان باقی می ماند که جنایت آنان را در قالب انتقام سخت پاسخ خواهند داد
شهید عزیز ما محسن فخری زاده که علاوه بر مسئولیت در امور دفاعی و توان علمی بالای هستهای در کرونا هم فعالیت موثری داشت این افتخار را پیدا کرد که خونش به دست مزدوران سیاه دل در روز جمعه بر زمین پاک ایران جاری گردد .
این شهادت مظلومانه نشان داد راه رفته و شکست خورده امید به دشمن دیگر جواب نمی دهد و رفع تحریم و دشمنی با امتیاز دادن امکان پذیر نیست دشمن اسلام و انقلاب عزیز اسلامی زبانی جز زور نمی فهمد و حالا که زده باید ده برابر بخورد چون دوران بزن در رو به پایان رسیده است .
امت و امام داغدیده در انتظار شجاعت و رشادت مسئولان است تا با همدلی و استقامت در رکاب ولی فقیه و رهبر بزرگوار امام خامنهای حفظه الله دل همه را با پاسخ های پشیمان کننده آرامش بخشند و دشمن صهیونیست را به دریا بریزند
راه شهدا ادامه خواهد یافت و امت ضمن تاکید بر خط مقاومت وادامه کارهای زمین مانده این قهرمان علمی کشور عکس العمل مسئولان را رصد خواهد کرد و یقینا کسانی که در شرایط سخت امت و رهبری را تنها بگذارند از گردونه خدمت رسانی انقلابی حذف خواهند شد
و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
جامعه روحانیت کرمان
شرح دعای مکارم الاخلاق دعای بیستم صحیفه سجادیه
استاد : حاج آقا شیخ بهایی زید عزه
جلسه: هشتادو پنح ۱۳۹۹/۹/۹
زمان : ۱۴ دقیقه
هدایت شده از ندای تهذیب
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸موضوع: محبوبترین راه بسوی خدا
روایات اخلاقی، شماره 23
#طراوت_معرفت
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
هدایت شده از ندای تهذیب
#اسوه_های_اخلاق
شماره 12
#روز_بزرگداشت_شیخ_مفید
🌺معلم امت، شیخ مفید🌺
ابوعبداللّه محمد بن نعمان معروف به شیخ مفید، در یازدهم ذی قعده سال 336 ه . ق در عُکبرای بغداد به دنیا آمد. عشق و شور فراوان او به تحصیل، از همان کودکی موجب شد همراه پدر به بغداد رود و به فراگیری دانش بپردازد. شیخ مفید از سال های کودکی به یادگیری علوم گوناگون پرداخت. او به واسطه موقعیت علمی و اجتماعی پدرش، با دانشمندان ارتباط می یافت و علوم و معارف را از آنان فرامی گرفت. بینش افزایی و دانش آفرینی این فقیه فرزانه، به همراه آگاهی از شرایط اجتماعی آن دوره، دست به دست هم داد و او را سلسله جنبان نهضت فکری در قرن چهارم کرد و مفید بدانجا رسید که صحیفه های سبز مهدوی به افتخارش صادر شد.
امروز 9 آذر، روز بزرگداشت شیخ مفید، فقیه و متکلم بزرگ قرن پنجم هجری است. کسی که امام دوازدهم در توصیف ایشان عنوان «برادر استوار و دوست رشید» به کار برده است. متن نخستین نامه مبارک را که در ماه صفر 410 هجری به دست شیخ مفید رسیده است، چنین است: للاخ السدید و الولی الرشید، ابی عبدالله محمد بن محمد بن النعمان أدام الله اعزازه؛ من مستودع العهد المأخوذ علی العبا: به برادر استوار و شایسته کردار و دوست رشید، شیخ مفید ابو عبدالله محمد بن محمد بن نعمان که خدای عزت او را پایدار سازد! از سوی همو که گنجینه عهد و پیمانی است که خدا از بندگان گرفته
آیت اللَّه سید محمد کاظم قزوینی، (1387)، سلام بر مهدی، ترجمه و تحقیق: علی کرمی و سید محمد حسینی، تهران: نشر معروف. (آیت اللَّه سید محمد کاظم قزوینی، (1387)، سلام بر مهدی، ترجمه و تحقیق: علی کرمی و سید محمد حسینی، تهران: نشر معروف.)
خدمات ارزنده شیخ مفید در حوزه فقه شیعه با ارائه اندیشه ورزی پیرامون ولایت فقیه تحول شگرفی ایجاد کرد. اگرچه اکثر فقها و متکلمان شیعه، قائل به اختیاراتی برای فقیه جامع الشرایط بودند، اما شیخ مفید برای اولین بار مقدمات نظری ولایت فقیه را فراهم کرد و این موضوع در کتاب «المقنعه» به عنوان یک نظام الهی ارائه شد.
اساتید شیخ مفید:
شیخ صدوق، جعفر بن محمد بن قولویه قمی، علی بن بابویه قمی، ابن جنید اسکافی، ابو علی بصری، ابوعبداللّه مرزبانی و... .
#مفید_از_دیدگاه_دانشمندان_شیعه
شیخ طوسی: محمد بن نعمان، اندیشمندی بزرگ و موثّق است. او دارای فکری بلند و عالی و ذهنی دقیق بود. نزدیک به دویست جلد کتاب بزرگ و کوچک دارد و فهرست کتاب هایش مشهور است.
شرف الدین عاملی: اگر مقام عصمت برای غیر پیامبران و جانشینان آنان روا بود، شیخ مفید، پس از آنان، نخستین معصوم بود.
حاج میرزا حسین نوری طبرسی: شیخ، زنده کننده اسلام و نابود کننده بدعت ها و انحرافات منحرفان و بدعت گذاران بود؛ در مناظرات مذهبی همواره پیروز بود.
نجاشی: او شیخ و استاد ماست. مقام بلند او در فقه، کلام و روایت، مشهورتر از آن است که وصف شود.
مفید در آیینه کلام رهبری
مقام معظم رهبری به مناسبت برگزاری کنگره جهانی شیخ مفید، در پیامی از مقام والای این عالم و دانشمند فرزانه تجلیل کرد. در متن این پیام آمده است: «شیخ مفید در سلسله علمای امامیه، فقط یک متکلم و فقیه سرآمد و برجسته نیست، بلکه فراتر از این، وی مؤسس و سرحلقه جریان علمیِ رو به تکاملی است که در دو رشته کلام و فقه، تا امروز در حوزه های علمی شیعه امتداد یافته است و با وجود بر کنار نماندن از تأثرات تاریخی و جغرافیایی و مکتبی، ویژگی های اصلی و خطوط سیاسی آن همچنان پابرجا مانده است. شیخ مفید نقش مؤثر و تعیین کننده ای در تثبیت هویت مستقل مکتب اهل بیت علیهم السلام ، بنیان گذاری شکل و قالب علمی صحیح برای فقه شیعه، آفرینش شیوه جمع منطقی میان عقل و نقل در فقه و کلام داشت».
#ندای_نهذیب
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
هدایت شده از ندای تهذیب
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | شهیدِ محسن
🔻به دنبال ترور ناجوانمردانه دانشمند هستهای و دفاعی کشور آقای دکتر محسن فخریزاده، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت و فقدان این دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی، بر مجازات قطعی عاملان و آمران این جنایت و همچنین لزوم پیگیری تلاش علمی و فنی این شهید تأکید کردند.
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ «شهیدِمحسن» را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از در محضر استاد
#کلام #استاد
‼️ امان از دست یهود....
✍ امام از دست يهود که بر سر دنیا از دست اینها چه آمد!
✍ یکی از کارهایی که قرآن به اينها نسبت می دهد که هنوز هم ادامه دارد، مسئله تحريف و قلب حقايق است.
✍ اینها شاید باهوش ترین مردم دنيا باشند؛ یک نژاد فوق العاده باهوش و متقلب. این نژاد باهوش متقلب هميشه دستش روی شاهرگ هاي جامعه ی بشریت است، شاهرگ های اقتصادی و شاهرگ های فرهنگی.
📚 استاد مطهری، سيري در سیره نبوی،ص۱۳۷
@ostadmotaharimajazi
هدایت شده از ندای تهذیب
#اسوه_های_اخلاق
شماره 13
#روز_بزرگداشت_شیخ_مفید
🌺شیخ مفید، آموزگار ارزشها🌺
#مرجع_شیعیان
در زمانی که انحراف های فکری رو به فزونی می گذاشت و جنگ عقاید، هموراه قربانی می گرفت و دانشمندان هر فرقه، در صدد دفاع از عقاید خود بودند، شیخ فمید برای دفاع از مکتب حق به پا خاست و رهبری شیعیان را به عهده گرفت. او با نوشتن کتاب، مناظرهو نیز تربیت شاگردان، به هدایت مردمان پرداخت. می گویند وی تمامی کتاب هایمخالفان راحفظ کرد تا بتواند شبهه های آنها را پاسخ گوید.همچنین در خانه شیخ مفید، مجلس بحثی برپا می شد که همه علما از مذاهب گوناگون در آن شرکت می جستند و او با تمامی آنها به بحث می پرداخت. آوازه شهرت و بزرگی مقام او تا بدانجا رسیدکه عضدالدوله دیلمی در هنگام بیماری به عیادتش می رفت و در منزلش از وی دیدن می کرد و شفاعتش را در حق دیگران می پذیرفت.
#تربیت_شاگردان
ر بررسی زندگی شیخ مفید، به شیوه خاصی در تدریس بر می خوریم که جالب توجه است. وی در مکتب خانه ها و کارگاه های بافندگی جست و جو می کرد و کودکان تیزهوش و با استعداد را در نظر می گرفت و با دادن پولی به پدر و مادرانشان، آنان را به مکتب می برد و به آنها دانش می آموخت. شیخ مفید با این کار، می خواست آموزش و تربیت رااز کودکی آغاز کند و در این راستا، به بالندگی و پرورش استعدادهای درخشان بپردازد تا جامعه اسلامی، هیچ گاه با کمبود دانشمندان در عرصه دین و دانش مواجب نشود. برخی از دانش آموختگان مکتب با برکت شیخ عبارتند از: سید مرتضی، سید رضی، شیخ طوسی، شیخ جلیل القدر نجاشی، شیخ فقیه ابویَعلی سلّار.
#احترام_به_شاگردان
شیخ مفید به تربیت شاگردان و آماده سازی آنان برای هدایت و رهبری شیعیان اهمیت فراوان می داد و با گفتار و کردار، آنان را به سوی کمال تشویق می کرد. شیخ مفید از آنان برای جانشینی خود در تدریس مسائل گوناگون بهره می برد. او گاه در مجالس مناظره، آنان شرکت می کرد و با این کار، افزون به گرامی داشت شاگردان، زمینه شناسایی و شهرت آنان را در میان مردم برای خدمت بیشتر به جامعه اسلامی فراهم می آورد. از جمله، روزی شیخ مفید در مجلس درس سید مرضی حاضر شد. سید از جا برخاست و او را در جای خود نشاند و پیش رویش نشست. شیخ مفید اشاره کرد که نزد وی درس بگوید، زیرا شیخ از سخن گفتن سید مرتضی خشنود می گشت.
#پشتکار_و_تداوم_فعالیت
یکی از ویژگی های بارز شیخ مفید، تلاش خستگی ناپذیر او در تدریس بود. شیخ در رشته های گوناگون علوم اسلامی تدریس می کرد و در این راه، خستگی نمی شناخت او افزون بر روزها شب ها نیز از تدریس به دور نبود و از موقعیت پیش آمده، برای عرضه فرهنگ و علوم اهل بیت علیهم السلام حداکثر استفاده را می برد. ابویعلی، داماد شیخ در این باره گفته است: «شیخ مفید همواره شب را جز اندکی نمی خوابید. سپس برمی خاست و به نماز، مطالعه، یا تدریس و یا قرائت قرآن مشغول می شد».
#ندای_نهذیب
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com