جلسه۹۰انعام.mp3
4.11M
بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ أَنَّىٰ يَكُونُ لَهُ وَلَدٌ وَلَمْ تَكُن لَّهُ صَاحِبَةٌ ۖ وَخَلَقَ كُلَّ شَيْءٍ ۖ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ(انعام/101)
👌جلسه نودم🌺 تفسیر سوره مبارکه انعام🌺
🎤موضوع سخن : بیان چهار دلیل برای ابطال شرک و نفی فرزند از خدا
:
📅 امروز شنبه
☀️ 20 دی ماه 1399 شمسی
🌙 25 جمادی الاول 1442 قمری
❄️ 09 ژانویه 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ قتل "میرزا محمدتقی خان امیرکبیر" در کاشان به دستور "ناصرالدین شاه قاجار" (1230ش)
➕ ارتحال فقيه بزرگوار آيت اللَّه "سيدمحمد هاشم خوانساری چهارسوقی" (1279ش)
➕ رحلت عالم مجاهد، آيت الله "سيد ابوالحسن انگجی تبريزی" مجتهد و فقيه اصولی (1317 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت "نورالدين علی بن عبدالعالی عاملی" عالم بزرگ شيعه (938 ق)
➕ رحلت استاد برجسته حوزه علميه قم، آيت الله "ميرزا محمد فيض قمی" (1370 ق)
❄️ #میلادی
➕ قتل عام مردم "پاناما" توسط ارتش ايالات متحده امريكا (1964م)
♻️ امیر کبیر و سیاست موازنه منفی
✍️ میرزا محمد تقیخان فراهانی (۱۲۲۲-۱۲۶۸ق.) مشهور به امیرکبیر، صدراعظم ایران در دوره ناصرالدین شاه قاجار بود. وی در دوره صدارت خود، اصلاحاتی را در زمینههای آموزشی، اجتماعی و سیاسی ایران آغاز کرد. این اصلاحات اندکی بعد از رسیدن به مقام صدارات آغاز گردید و تا پایان صدارتش دنبال شد.
✅ از جمله اقدامات امیرکبیر؛ تاسیس دارُالفُنون، انتشار روزنامهٔ وقایع اتفاقیه، رسیدگی به وضع مالیه، سر و سامان دادن به ارتش، حذف القاب و عناوین، اصلاحات مذهبی وسرکوب شورش بابیها بود.
✅ امیرکبیر در زمینه سیاست خارجی، سیاست معروف به «سیاست موازنهٔ منفی» را در پیش گرفت؛ که بر اساس آن میگفت: نه به روس امتیاز میدهیم، نه به انگلیس و نه به هیج قدرت خارجی دیگر (در مقابل، نظریه موازنهٔ مثبت، که قائل به دادن امتیاز به هر دو طرف بود)
✅ او با دسیسه اطرافیان شاه از مقام خود برکنار و به کاشان تبعید شد و در سال1268 ق، در حمام فین به دستور ناصرالدین شاه به قتل رسید. قبر وی در حرم امام حسین(ع) است.
📗تاریخ تحولات سیاسی ایران، ص۱۲۲.
🌸حاضرم ثواب عبادتم را عوض کنم
🔹یک بار امام به یکی از دخترانشان فرمود: «حاضرم ثوابی را که تو از تحمل شیطنت فرزندت می بری با ثواب تمام عبادات خود عوض کنم»
#خاطرات_امام
💢نگاهی به اقدامات برخی کشورها برای مقابله با اخبار جعلی در فضای مجازی
▫️موضوع #اخبار_جعلی (Fake Nwes) و شکل پیشرفته آنها تحت عنوان جعل عمیق (DeepFakes) با توجه به گسترش وسیع رسانههای مجازی در دنیا و کانالهای خبری به خصوص در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی که محمل آسان و ارزانی برای تولید و توزیع فراهم کردهاند به مسئله و چالش مهمی برای همه کشورها و کسب و کارها تبدیل شده است.
▫️اغلب کشورها نسبت به قانونگذاری و تنظیمگری برای مقابله با این روند نگران کننده اقدام کرده یا در حال اقدام هستند و جرایم مرتبط با این موضوع را بسیار تشدید کردهاند. کشورهای اروپایی و پیشرو در فضای مجازی اقدامات سختگیرانهتری را آغاز کردهاند که جرایم تعیین شده در این خصوص، موید این موضوع است.
🔹برای مثال #آلمان در قانون بهبود تنفیذ قوانین در شبکههای اجتماعی، جولای ۲۰۱۷ جریمه تا سقف ۵ میلیون یورو برای افراد حقیقی و ۵۰ میلیون یورو برای افراد حقوقی را در نظر گرفته است.
🔹#فرانسه قانون نفرت پراکنی برخط را در جولای ۲۰۱۹ تصویب و شبکههای اجتماعی را الزام کرده است که محتوای مخرب ظرف مدت ۲۴ ساعت را حذف کنند و جریمه ۱.۴ میلیون دلاری را در صورت تخطی در نظر گرفته است.
🔹#مالزی لایحه ضد اخبار جعلی را در آوریل ۲۰۱۸ ارائه کرده که بر اساس آن جرم انگاری انتشار یا عدم همکاری در اجرای اقدام مقتضی در خصوص اطلاعات و اخبار جعلی انتشار یافته ۱۲۲ هزار دلار جریمه و تا ۶ سال حبس برای متخلف دارد.
🔹#سنگاپور این قانون رسانههای اجتماعی را به قرار دادن هشدار، حذف یا اصلاح درخصوص محتوا و اخبار جعلی بر اساس دستور مقامات دولتی الزام کرده و ۷۲۰ هزار دلار جریمه برای شرکتها و تا ۱۰ سال حبس و ۱۰۰ هزار دلار جریمه برای افراد در موارد نقض قانون و تشخیص آسیب رساندن به منافع ملی در نظر گرفته است.
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافیک
✅حفاظت پیشگیرانه شبکه ملی اطلاعات درمقابل تهدیدات اینترنتی خارجی
🌀شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی،یک مرزمجازی برای فضای سایبری کشور ایجاد می کند تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبرد خارجی در امان باشد.
🌀این شبکه با درنظر گرفتن الزامات پدافند غیرعامل، میتواند حفاظت پیشگیرانه ای را در مقابل تهدیدات اینترنتی خارجی به وجود بیاورد و امکان بازیابی سریع اطلاعات را فراهم کند. به طوری که درخواستهای مخرب از درگاه مشخصی به شبکه داخلی وارد میشوند و با امکان مسدود سازی آنها فضای امن تری برای اطلاعات کاربران به وجود میآید.
🌀از طرفی هم باوجود احتمال تحریم سایبری علیه کشور و قطع دسترسی مردم به برخی سایتها و خدمات خارجی، وجود #شبکه_ملی_اطلاعات ضروری به نظر میرسد.
🌀باور غلط درمورد شبکه ملی این است که باعث تشدید نظارتها، نقض حریم خصوصی کاربران و قطع دسترسی به شبکه بین المللی اینترنت میشود. در صورتی که شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی، فقط یک مرز مجازی برای فضای سایبری کشور در نظر میگیرد تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبردخارجی در امان باشد.
منبع: مهر
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 فضای مجازی و رسانهها چطور جهان را کنترل و مدیریت میکنند؟!