فرازی از وصیت نامه شهید علی سیفی نسب:
بارالها! عمري را پشت به تو كرده بودم كه در يك لحظه به سويت بر گشتم و آغوش محبتت را به سوي خود، باز ديدم كه تا آن لحظه غافل بودم.
بار الها! در طول زندگي به اين نتيجه رسيدم كه هميشه تو به دنبال بهانهاي بودي كه من را ببخشي؛ هميشه دانه مي پاشيدي كه مرا به صيد خود اندازي؛ ولي با اين همه، من بنده شيطان بودم و لذت بندگي درگاهت را نچشيده بودم؛ ولي حال با چهرهاي سياه و حالي شرمگين به سويت توبه ميكنم و تو نيز از روي فضلت توبة من را پذيرا باش و به سويم توجه كن.
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ وقتی ازش میخواستیم برای یکی دعا کند،
▫️ دیگر به این راحتیها یادش نمیرفت.
▫️ تا مدتها بعدش میپرسید: «آن بندۀ خدا چی شد؟»
▫️ روز آخری هم که دیدمش، گفت: «مریض شما حالشان بهتر شد؟»
▫️ گفتم: «بله، فعلاً مرخص شده و توی خانه است.»
▫️ گفت: «مراقب باشید بیماریاش برنگردد؛ برای شفای کامل صدقه بدهید؛ به افراد زیادی صدقه بدهید، حتی اگر مقدارش کم باشد...»
📚 به شیوه باران، ص۶٧
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸او بد است یا تو کوچکی؟🔸
گاهی دو نفر عالِم در یک موضوع با هم بحثشان میشود و گاهی مباحثه تند هم میشود.
مریدها به دلیل ارادتی که دارند، میگویند این عالم دشمن اوست، و او دشمن این است!
نه؛ آنها دشمن نیستند و آن بحث و اختلافنظر هم بیثمر نیست؛ بلکه این شخص، بیش از اندازه مرید شده است. حالت عشقش به حدی رسیده که برای دو نفر جا ندارد و یک نفر وجود او را چنان پُر میکند که جای هیچ چیز دیگر نیست.
چمدان وقتی کوچک باشد، شلوار را که داخلش بگذاری، کُت بر زمین میماند. کسی که ظرفیتش کم است، تمام وجودش از محبت یک نفر پُر میشود.
اینکه کسی یک نفر را دوست بدارد و بغض دیگران در او بهوجود بیاید، دلیل این نیست که آن دیگران بدند و آن یک نفر بد نیست؛ این شخص جایش کم است.
« الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَا يَبْلُغُ مِدْحَتَهُ الْقَائِلُونَ وَ لَا يُحْصِي نَعْمَاءَهُ الْعَادُّونَ وَ لَا يُؤَدِّي حَقَّهُ الْمُجْتَهِدُونَ الَّذِي لَا يُدْرِكُهُ بُعْدُ الْهِمَمِ وَ لَا يَنَالُهُ غَوْصُ الْفِطَنِ الَّذِي لَيْسَ لِصِفَتِهِ حَدٌّ مَحْدُودٌ وَ لَا نَعْتٌ مَوْجُودٌ وَ لَا وَقْتٌ مَعْدُودٌ وَ لَا أَجَلٌ مَمْدُود».
تلاش فكري انسان براي شناخت خدا و تلاش عمليش در پرستش او ،بايد به شرمندگي و اقرار بيشتر بيانجامد كه:
ذات حق پاك است زين سان وصفها/نهج،خ1
#پیام_های_نهج_البلاغه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید | "پشت پرده های شفقنا"
👈قسمت سوم: رسانه تخصصی با تیم غیرمتخصص!
🔍در قسمت های قبل به رویکردهای ضد انقلابی حاکم بر شفقنا اشاره کردیم.
🔺اما ایراد اساسی این است که اعضای موثر تیم شفقنا، تحصیلات دینی ندارند و صرفا به دلیل سابقه فعالیت در #ایسنا، وارد این پایگاه خبری شده اند.
❓سوال اساسی از جناب #حجت_الاسلام _و_المسلمین_شهرستانی این است که «چرا یک موضوع دینی را به یک تیم غیرمتخصص سپرده اند؟»
#خبرگزاری شفقنا
#موسسه_آل_البیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محافظه کاری، مهمترین دشمن انقلاب است و در مقابل، مهمترین ملاک سنجش انقلابیگری، «تحول خواهی» است.
هدایت شده از ندای تهذیب
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#مشق_عشق / الگوی رفتاری علما در خانواده موضوع: جلسه گفتگوی خانوادگی #آیت_الله_شهید_بهشتی
شماره 27
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.ir
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تصویری از فعالیت جهادی تبلیغی روحانیون وطلاب مدرسه علمیه امام جعفر صادق علیه السلام شهر بابک ویژه ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها دیماه ۹۹
گزارش تصویری از فعالیت جهادی تبلیغی روحانیون وطلاب مدرسه علمیه امام جعفر صادق علیه السلام شهر بابک ویژه ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها دیماه ۹۹
☀️ #شمسی
➕ تشكيل كميته استقبال از حضرت امام خمينی (1357 ش)
➕ تصرف شهر قم توسط مردم انقلابي در آخرين روزهای عمر رژيم پهلوی (1357 ش)
🌙 #قمری
➕ تولد شيخ "محمدتقی بهلول" از دانشمندان معاصر (1328 ق)
➕ ارتحال عالم جليل القدر "شرف الدين عاملی" (1377ق)
❄️ #میلادی
➕ ترور مبارز فلسطينی "ابوحسن سلامه" توسط عوامل صهيونيستی (1979م)
♻️ تشكيل كميته استقبال از حضرت امام خميني (1357 ش)
✍ مردم مسلمان ايران كه بي صبرانه منتظر ورود حضرت امام خميني(ره) به ايران بودند، تداركات لازم را جهت بزرگترين استقبال تاريخ از رهبر انقلاب اسلامي فراهم آوردند. به همين مناسبت ستادي مركب از روحانيون و نمايندگان اقشار مختلف مردم تهران تشكيل شد تا مراسم استقبال را هرچه باشكوهتر برگزار كند.
✅ در اين ستاد پنجاه هزار جوانِ عاشق امام، مسؤوليت حفاظت از جان امام و انتظامات مراسم را به عهده گرفتند. بسياري از مردم نيز از شهرها و روستاهاي مختلف ايران به تهران سرازير شدند تا در مراسم استقبال شركت جويند.
✅ از سوي ديگر، پس از تظاهرات گسترده مردم، چهارهزار افسر نيروي هوايي نيز به پشتيباني از مردم مبارز ايران، دست به اعتصاب غذا زدند و خواستار اخراج مستشاران آمريكايي از ايران شدند.
🔴🔵 داستان پیرمرد قفل ساز و امام زمان
#داستان_تشرف
🌺 مردی سالها در آرزوی دیدن امام زمان(عج) بود و از اینکه توفیق پیدا نمی کرد امام را ببیند، رنج می برد. مدّت ها ریاضت کشید. شبها بیدار می ماند و دعا و راز و نیاز می کرد. معروف است، هرکس بدون وقفه، چهل شبِ چهارشنبه به مسجد سهله (کوفه) برود و نماز مغرب و عشاء خود را آنجا بخواند، سعادت تشرّف به محضر امام زمان(عج) را خواهد یافت. این مرد عابد مدّت ها این کار را هم کرد، ولی باز هم اثری ندید. (ولی به خاطر این عبادتها و شب زنده داری ها و... صفا و نورانیت خاصّی پیدا کرده بود).
🔺 تا اینکه روزی، به او الهام شد:
«الان حضرت بقیة الله(عج)، در بازار آهنگران، در مغازه پیرمردی قفل ساز نشسته است. اگر می خواهی او را ببینی، به آنجا برو!» او حرکت کرد،
و وقتی به آن مغازه رسید، دید حضرت مهدی(عج) آن جا نشسته و با آن پیرمرد گرم گفت و گو هستند.
🔷 اینک ادامه داستان از زبان آن دانشمند:
به امام(عج) سلام دادم. حضرت جواب سلامم را داد و به من اشاره کرد که اکنون ساکت باش و تماشا کن! در این حال دیدم پیرزنی که ناتوان بود، عصا به دست و با قد خمیده وارد مغازه شد، و قفلی را نشان داد و گفت:
♦️ آیا ممکن است برای رضای خدا، این قفل را سه ریال از من بخرید؟ من به این سه ریال پول احتیاج دارم. پیرمرد قفل ساز، قفل را نگاه کرد و دید قفل، بی عیب و سالم است. گفت: مادر، چرا مال مسلمانی را ارزان بخرم و حق کسی را ضایع کنم؟ این قفل تو اکنون هشت ریال ارزش دارد. من اگر بخواهم سود کنم، به هفت ریال می خرم. زیرا در این معامله، بیش از یک ریال سود بردن، بی انصافی است. اگر می خواهی بفروشی، من هفت ریال می خرم، و باز تکرار می کنم که قیمت واقعی آن هشت ریال است، من چون کاسب هستم و باید نفع ببرم، یک ریال ارزان تر خریداری می کنم.
پیرزن ابتدا باور نکرد و گفت: هیچکس این قفل را سه ریال از من نخرید.
تو اکنون میخواهی هفت ریال از من بخری..؟! به هرحال پیرمرد قفل ساز، هفت ریال به آن زن داد و قفل را خرید. وقتی پیرزن رفت، امام زمان(عج) خطاب به من فرمودند:
🌹 مشاهده کردی؟! این گونه باشید تا من به سراغ شما بیایم. ریاضت و سیر و سلوک لازم نیست. مسلمانی را در عمل نشان دهید تا من شما را یاری کنم. از بین همه افراد این شهر، من این پیرمرد را انتخاب کردم. چون او دین دارد و خدا را می شناسد. از اول بازار، این پیرزن برای فروش قفلش، تقاضای سه ریال کرد، امّا چون او را محتاج و نیازمند دیدند، همه سعی کردند از او ارزان بخرند و هیچکس حاضر نشد حتی سه ریال از او بخرد. درحالی که این پیرمرد به هفت ریال خرید. به خاطر همین انسانیت و انصافِ این پیرمرد، هر هفته به سراغش می آیم و با هم گفت و گو میکنیم.
🔶 امیر مؤمنان علی (ع):
«هر کس با مردم به انصاف رفتار کند خداوند بر عزتش بیفزاید».
📚 بحارالانوار ج ۷۲ ص ۳۳