به خودتون برسید.mp3
3M
🔹به خودتون برسید
🔸آیت الله #حق_شناس ره
محمود به شدت از چهره شدن فرار می کرد و مدام در پی #گمنامی بود.
برش اول:
وقتی که #فرمانده_دسته بود یا آن زمان که پیک فرماده تیپ #شهید_سلیمانی بود، وقتی مرخصی می آمد، خانواده می پرسیدند: در جبهه چه کاره ای؟ می گفت: یک بسیجی ساده.
و اگر می گفتند شنیده ایم که پیک فرماده تیپی؟ می گفت: من یک بسیجی ساده ام. این حرف ها را چه کسی بهتون گفته. اصلا کسی که شما فکر می کنید من نیستم.
برش دوم:
به شدت از #عکس فراری بود و نمی گذاشت سخنرانی هایش را ضبط کنند. قبل از عملیات خیبر که آخرین روزهای حیات ظاهری اش بود، #شهید_علی_بینا یک #ضبط_ صوت کوچک تهیه کرد و با احتیاط رفت پیش محمود. ازش خواست که صحبت کند و او صدایش را ضبط کند تا برای کسانی که می خواهند دنباله رو ایشان باشد، یادگاری بماند.
محمود خیلی عصبانی و ناراحت شد و شروع کرد به گریه کردن. خاک بر سرش می ریخت و می گفت: خاک بر سر من من که لیاقت ندارم این سربازان امام زمان (عج) از من الگو بگیرند.
آنقدر فتیله را برد بالا که شهید بینا از خیر ضبط گذشت.
#شهید_محمود_پایدار
#سیره_اخلاقی_شهدا
#گمنامی_و_فرار_از_چهره_شدن
#کتاب_گردان_نیلوفر ؛ خاطرات شهید محمود پایدار. نوشته: محمد رضا عارفی. ناشر: لشرکر 41 ثار الله کرمان. نوبت چاپ: سوم-1388. صفحه 51 و 91.
📚 قلمه يا پاجوش گرفتن از درختان پارک و خيابان
💠 سؤال: در پارک یا در خیابان یا در حیاط ادارات #درخت هایی کاشته شده است یا خود رو سبز شده اند، آیا #قلمه_گرفتن یا در آوردن #پاجوش از آنها اشکال دارد؟
✅ پاسخ: در مانند پارک و خیابان تابع #قوانین و #مقررات #شهرداری و در ادارات تابع قوانین اداره می باشد.
#قوانین_و_مقررات #درختکاری
📸 | #کلام_ولایت
💢 واقعاً عالمی كه وجدانِ بيدار و تقوا نداشته باشد، أضرّ از هر دشمنی بر جامعه اسلامی است.
🖇 امام خامنه ای (مد ظله العالی) ۷۰/۱۰/۱۱
📸 | جرعه ای از کلام بزرگان
💢 لزوم توجه طالبان علوم دينى به كسب معارف اسلامى علاوه بر فقه و اصول
🔸 سزاوار است آنان كه در حوزه هاى علميّه تحصيل مى كنند، تنها #فقه و #اصول واصطلاحات را پايه ى تحصيلات خود قرار ندهند و آشنايى با كتاب الهى و #احاديث غير فقهى و #دعاها را، به خصوص جزو وظيفه شبانه روزى و يا لااقل در ايّام فراغت قرار دهند و اساتيد آشناى با معارف را نيز در اين امور شاگردى نمايند، تا در پايان تحصيل، فرومايه از #معارف_الهى نباشند.
🖇 برگرفته از شرح معارف ادعیه (تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور ره)
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 45
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
🔅رفتارهای لازم (قسمت دوم)
طلبه باید در تأمین نیاز مردم، و در مواجهه با درخواستها و مراجعات آنان ـ چه در امور دینی و چه در امور اجتماعی و عرفی ـ و در حل مرافعات آنان، بیحوصلگی نشان ندهد، و از بذل توان و اعتبار خود دریغ نكند، بلكه با رویی خوش و چهرهای گشاده، آنچه از دستش برمیآید، به كار گیرد.
امام علی علیهالسلام میفرماید:
إنّ حَوائِجَ النّاسِ إلیكُم نِعمةٌ مِنَ اللّهِ عَلَیكُم فَاغتَنِموها و لا تَملّوها فَتَتَحوّلَ نِقَما؛
نیازمندی مردم به شما، نعمتی از جانب خدا بر شما است. آن را مغتنم بشمارید و از آن ملول و خسته نشوید كه تبدیل به نقمت خواهد شد (غرر الحكم، حدیث 10301)
همچنین فرمود:
إِنَّ لِلَّهِ عِبَاداً فِی الْأَرْضِ یسْعَوْنَ فِی حَوَائِجِ النَّاسِ هُمُ الاْمِنُونَ یوْمَ الْقِیامَةِ وَ مَنْ أَدْخَلَ عَلَی مُؤمِنٍ سُرُوراً فَرَّحَ اللَّهُ قَلْبَهُ یوْمَ الْقِیامَةِ؛
خداوند در زمین بندگانی دارد كه در رفع نیاز مردم تلاش میكنند. آنان در روز قیامت در اماناند. هر كس مؤمنی را شاد كند، خدا در روز قیامت دلش را شاد میگرداند (كافی، ج 2، ص 197. )
روایت شده است:
مَن كَثُرت نِعَمُ اللّهِ عَلَیهِ كَثُرَت حَوائِجُ النّاسِ إلیهِ فَإن قامَ فیها بِما أَوجَبَ اللّهُ سُبحانَه عَلَیهِ فَقَد عَرَّضَها للدّوامِ وَ إن مَنَعَ ما أَوجَبَ اللّهُ سُبحانَه فیها فَقَد عَرَّضَها للزَّوالِ؛
هر كس كه نعمت خدا بر او بیشتر باشد، حاجت و نیاز مردم به او بیشتر میشود. پس اگر مطابق آنچه خدا واجب گردانده در حل مشكلات مردم اقدام كند، نعمت الهی را پایدار ساخته است و اگر اقدام نكند، نعمت را در معرض از بین رفتن قرار داده است (غرر الحكم، حدیث 8418. )
متأسفانه برخی ـ به ویژه طلاب شاغل و صاحب منصب و معروف ـ برای تقلیل این مراجعات و رهایی از دردسر آن، میان خود و مردم فاصله میاندازند، این احتجاب و فاصله به شدت نهی شده است. حضرت علی علیهالسلام میفرماید:
أیمَا وَالٍ احتَجَبَ عَن حَوَائِجِ النَّاسِ احتَجَبَ اللَّهُ عَنهُ یومَ القِیامَةِ وَ عَن حَوَائِجِهِ؛
هر كارگزاری كه از درخواستهای مردم حجاب گیرد، خداوند در روز قیامت از او و نیازهایش حجاب میگیرد ( ثواب الاعمال، ص 261. )
امام عصر (عج) به سید ابوالحسن اصفهانی چنین نوشته است:
ارخَص نَفسَكَ، وَ اجعَل مَجلِسَكَ فی الدِّهلیزِ، وَ اقصُد حَوائِجَ النّاسِ، نَحنُ نَنصُرُكَ؛
خود را پایین آور، مجلس خود را در دهلیز (در دسترس عموم) قرار ده، در رفع نیاز مردم تلاش كن، ما هم تو را یاری میكنیم (كلمة الامام مهدی عج، ص 565. )
شهید بهشتی رحمهالله در این باره میفرماید:
روحانی، كسی است كه در میان مردم و در متن مردم زندگی میكند، و كار میكند. مردم از او سؤالات میكنند. دائما در تماس مستقیم با مردم است. اگر منبری، واعظ و سخنران است، میان همین مردم و تودهها سخنرانی میكند، سخنرانیاش به یك قشر معین مربوط نیست. به همه مربوط است. سخنرانی هم [این] نیست كه بیاید حرفش را بزند و برود، یا همان وقت با مردم است یا شب مردم میآیند درِ خانهاش و با او معاشرت دارند. روحانی و مردم مثل ماهی میماند و آب. روحانی با مردم و در مردم زنده است. بدون مردم و دور از مردم نمیتواند رسالتش را ایفا كند. علاوه بر این، روحانی در جامعه ما یك نقش دیگر را هم خود به خود بر عهده دارد و آن، خدمت بیمنت به مردم است. مردم ما ـ بخواهیم یا نخواهیم ـ از روحانی محلهشان انتظار دارند اگر گرهی در كارشان پیدا میشود، قدم جلو بگذارد و گرهگشایی كند. اگر مشكلی پیدا میشود، حل كند. یادم میآید در نجف آباد اصفهان، یك عالم مردمی فعال و محبوب به نام مرحوم حاج شیخ ابراهیم رحمهالله زندگی میكرد. خوب یادم میآید آن وقتها ما طلبه جوانی بودیم و دوست میداشتیم این الگوهای خوب را بشناسیم. از آنها چیز یاد بگیریم ... ایشان گاهی مثلاً ساعت دوی بعد از نیمه شب یك كسی میآید در خانهاش را میزند. آقا چیه؟ با زنم دعوایم شده. ریش سفیدهای فامیل نتوانستند دعوا را حل كنند، كار بالا گرفته، ناچار شدیم به شما زحمت بدهیم. لطفاً بیایید و بین ما صلح بدهید. آقای حاج شیخ ابراهیم با كمال خوشرویی و با كمال خوشحالی میرود آنجا مینشیند، میگوید: یك چای درست كنید با هم بخوریم. مینشیند تا صبح اختلاف اینها را حل میكند و نماز میخواند و میرود. بسیاری از روحانیت آماده برای خدمات مردم زندگی میكنند، بدون اینكه ساعت معین داشته باشند. همیشه در اختیار مردم هستند. این خصلت اساسی یك روحانی است (ولایت، رهبری، روحانیت، ص 314. )
#ویژه_طلاب
#رفتار_اجتماعی
#راه_و_رسم_طلبگی
اولین و اصلی ترین نقطه در مبانی امام و نظرات امام، مسئله «اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله» است؛ یعنی اسلام ظلم ستیز، اسلام عدالت خواه، اسلام مجاهد، اسلام طرفدار محرومان، اسلام مدافع حقوق پا برهنگان و رنجدیدگان و مستضعفان.
در مقابل این اسلام، امام اصطلاح «اسلام آمریکایی» را در فرهنگ سیاسی ما وارد کرد. «اسلام آمریکایی» یعنی اسلام تشریفاتی، اسلام بی تفاوت در مقابل ظلم، در مقابل زیاده خواهی، اسلام بی تفاوت در مقابل دست اندازی به حقوق مظلومان، اسلام کمک به زورگویان، اسلام کمک به اقویا، اسلامی که با همه اینها می سازد. این اسلام را امام نامگذاری کرد: «اسلام آمریکایی».
(رهر معظم انقلاب)
این کتاب خلاصه ای از جلد بیست و یکم صحیفه امام خمینی رحمه الله با موضوع جدال اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و اسلام آمریکایی می باشد.