•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_پنجم🔻
بیان عقاید محکم واستوار و با زبان مناسب
▪️قرآن با صراحت میگوید: «ذَٰلِكَ ٱلْكِتَٰبُ لاَ رَيْبَۛ فِيهِۛ» [ سوره بقره/ ۲]؛ چون به خودش معتقد و متکی است؛ همهی ما باید «لاریب فیه» باشیم؛ عقاید ما باید «لاریب فیه» و قرص و محکم و استوار باشد و آن را با زبان مناسب بیان کنیم؛ آن وقت خواهیم دید که
«سِحر با معجزه پهلو نزند دل خوش دار».
دیگر غصه نخورید؛ معجزه را به میدان بیاورید؛ سِحر به خودی خود جمع خواهد شد و آن عِصیّ و حبالشان را خواهد خورد.
مهم این است که ما این ید بیضا را از جَیبمان بیرون بیاوریم و نشان بدهیم؛ مهم این است که ما این عصای موسوی را بیندازیم؛ این همان ابتکار را لازم دارد.
میخواهم این را عرض بکنم که تبلیغ - رساندن - مقدماتی دارد؛ باید محتوا را آماده کرد؛ ابزار را هم به تناسب انتخاب کرد و پشت سر این محتوا و ابزار، همت و شوق و ارادهی قوییی هم قرار داد و با سعهی صدر جلو رفت.
۱۳۷۰/۱۲/۰۵
1-4.lite.mp3
2.3M
تفسیر گویای سوره قریش
استاد محسن قرائتی
#تفسیر_گویا
اول انقلاب وقتی خبر شهادت آیةاللَّه صدر به ما رسید، ضربهی بسیار سنگینی بود. ایشان برای نظام اسلامی و جامعهی اسلامی واقعاً #عمود_فکری بودند. از قبل از انقلاب، ما از کتابها و فعالیتهای بسیار باارزشی که ایشان داشتند، مطلع بودیم. بعد هم که انقلاب پیروز شد، ایشان پیامهای بسیار خوبی دادند. به آقای صدر خیلی امید بود. خدا لعنت کند صدام را. الحمدللَّه ریشهی اینها کنده شد.
مرحوم آقای صدر به معنای واقعی کلمه یک #نابغه بود. ما در زمینهی مسائل فکری و اسلامی و در زمینهی فقه و اصول و بقیهی چیزها آدمهای پیشرفته زیاد داریم؛ منتها نابغه خیلی نادر است. ایشان جزو نادرهایی بود که حقیقتاً نابغه بود. ذهن و فکر ایشان فراتر از کارهایی که دیگران میکنند، حرکت میکرد. ایشان بحمداللَّه شاگردهای خوبی هم تربیت کرده بود.
۱۳۸۳/۰۳/۱۹
بیانات در دیدار خانوادهی شهید آیتالله سید محمدباقر صدر
🔰نصر #سایبری🔰
📝چرا كلاب هاوس رسانه مردم نیست؟
🔸این اپلیكیشن مبتنی بر متن و نوشتار نیست. میزان تاثیرگذاری روابط نوشتاری بیش از ارتباط شفاهی یا تصویری نیازمند استدلال و قدرت اقناع است.
🔸در كلاب هاوس شما میتوانید حرافی كنید و از سیاست، حقوق بشر و مناسبات درهم تنیدهی اجتماعی و اقتصادی ساعت ها حرف بزنید، بدون اینكه امكان قابل توجهی برای به چالش كشیده شدن به دیگران داده شود.
🔹در كلاب هاوس امكان گفتگو و ایجاد روابط دو سویهی غیرسلسهمراتبی ممكن نیست. شما میتوانید به دیگران گوش دهید و تنها در صورت داشتن مجوز حرف بزنید.
🔹این ایراد آنجا بیشتر مشكل ساز میشود كه روابط محفلی به سرعت به منطق اصلی كاربران تبدیل شود.
🔸 كلاب هاوس دشمن حافظه عمومی است. شما در آنجا دیگر نمی توانید مخاطب را به گذشته ارجاع دهید و مسئولیت پذیری راوی و سخنران را به او گوشزد كنید.
🔹 این اپلیكیشن بر خلاف توییتر و فیسبوك، نگاه از بالا به پایین به مخاطب دارد. یعنی اظهارنظر مخاطب و حضور غیرمنفعلانهی او مستلزم ارادهی دیگری است. وضعیتی كه در تقابل اشكار با منطق رسانههای جدید و شبكههای اجتماعی قرار دارد. در تقابلی شدید با آنچه «قیام مخاطبان» مینامند.
🔸فردیت در كلاب هاوس بی معنی است. شما یا به مدد «سرمایهی اجتماعی و فرهنگی» و امتیازات مبهمی كه دارید و یا به دلیل تعلق به محافلی از این دست، میتوانید متكلم و در كانون «گفتگوها» باشید، یا باید به انبوهی از مخاطبانی بپیوندید كه قرار است به اعدادی برای افزایش مخاطبان گروه اول تبدیل شوند. منتقدان، نویسندگان منزوی و مخاطبان پیگیر اوضاع اجتماعی و سیاسی باید «دستشان را بالا بگیرند» تا دیگران به آنها اجازه حرف زدن بدهند.
🔸كلاب هاوس به مسئولان این امكان را میدهد كه از یك طرف بدون مواجه با منتقدان جدی با «مخاطبان خاص» خود گفتگو كنند و از طرف دیگر ژست تعامل و حضور در میان «مردم» را بگیرند.
18.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش خبر ۲۰۳۰ از وضعیت مدیریت فضای مجازی در ایران و گفتگو با تیم تبیان در این رابطه
🖌 #یادداشت_روز
🔹سوء مدیریت فضای مجازی غفلت یا...؟!
#عباس_شمسعلی
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروزی امسال خود فرمودند: «[دشمنان] از فضای مجازی هم حداکثر استفاده را دارند میکنند. خب متأسفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همه کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند،
[در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/214029
تذکرات منتشر نشده رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای شورایعالی فضای مجازی ۱۳۹۶
🔹در زمینه تولید محتوا نمیتوانیم اطمینان کنیم به تصادفات و آنچه پیش می آید... باید بنشینید روی این مسأله تولید محتوا طراحی کنید، فکر کنید.
🔸ما البته جوانهای خوشفکر متدین داریم، افراد به دردبخوری برای تولید محتواهای اجتماعی داریم، حوزههای علمیه را داریم که دستشان در این زمینه واقعا باز است. بعضی از دانشگاهیها را داریم. البته بانکهای اطلاعاتی را هم داریم. از اینها باید استفاده کنید.
✍️ متاسفانه علاوه بر سانسور و بی اهتمامی مسئولین به تذکرات رهبر انقلاب، ظرفیت تولید محتوای کشور در انحصار مافیای سیاسی - اقتصادی فعال در رگه های حیاتی کشور است
🔹این ولنگاری و تبدیل کردن فرصت فضای مجازی به تهدید توسط دولت کنونی در حالیست که مجلس و قوه قضائیه [با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری] تحت تاثیر افکار هدایت شده فضای مجاز تاکنون از ورود به موضوع تقویت پیام رسانهای داخلی و شبکه ملی اطلاعات خودداری کرده اند؛ اما آیا مسئولین قضایی و مجلسی منتسب به انقلاب از خود پرسیده اند این وضعیت تا کی باید ادامه پیدا کند و مسئولیت اثرات سوء برخی ولنگاریهای منتج به بی اعتمادی عمومی و آشوب های اجتماعی بر عهده چه کسی است؟؟