بازخوانی منشور روحانیت (17):
حال بحث این است که برای جلوگیری از تکرار آن حوادث تلخ و رسیدن به اطمینان از قطع نفوذ بیگانگان در حوزهها چه باید کرد؟ گر چه کار مشکل است ولی چاره چیست؟ باید فکری کرد.
اولین وظیفه شرعی و الهی آن است که اتحاد و #یکپارچگی_طلاب_و _وحانیت_انقلابی حفظ شود وگرنه شب تاریک در پیش است و بیم موج و گردابی چنین هایل. امروز هیچ دلیل شرعی و عقلی وجود ندارد که #اختلاف_سلیقهها و برداشتها و حتی #ضعف_مدیریت_ها دلیل به هم خوردن الفت و وحدت طلاب و علمای متعهد گردد.
ممکن است هر کس در فضای ذهن و ایدههای خود نسبت به عملکردها و مدیریتها و سلیقههای دیگران و مسئولین انتقادی داشته باشد، ولی #لحن و تعابیر نباید افکار جامعه و آیندگان را از مسیر #شناخت_دشمنان_واقعی و ابرقدرتها که همه مشکلات و نارساییها از آنان سرچشمه گرفته است، به طرف مسائل فرعی منحرف کند و خدای ناکرده همه ضعفها و مشکلات به حساب مدیریت و مسئولین گذاشته شود و از آن تفسیر انحصارطلبی گردد که این عمل کاملاً غیر منصفانه است و اعتبار مسئولین نظام را از بین میبرد و زمینه را برای #ورود_بی_تفاوتها و بیدردها به صحنه انقلاب آماده میکند.
من امروز بر این عقیدهام که #مقتدرترین_افراد در مصاف با آنهمه توطئهها و خصومتها و جنگافروزیهایی که در جهان علیه انقلاب اسلامی است، معلوم نبود #موفقیت_بیشتری از افراد موجود به دست میآوردند.
#منشور_روحانیت
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حضور در جمع غافلین علت یأس از رحمت خدا🔸
در سورۀ حمد پس از بسم الله و بعد از «الحمد لله»، دوباره «الرحمن الرحیم» تکرار شده است. چرا؟ به این خاطر که رحمت، اساسیترین مسأله در حضور قلب و توجه انسان است و تا رحمت الهی شناخته نشود، دریچۀ قلب انسان باز نمیشود.
از دلایلی که انسان از رحمت خدا مأیوس میشود، نشست و برخاست با غافلین است. در دعای ابوحمزه میخوانیم که «اَوْ لَعَلَّكَ رَاَيتَني فِي الْغافِلينَ فَمِنْ رَحْمَتِكَ آيسْتَني»: «شاید در گروه غافلین من را دیدهای که از رحمتت مأیوسم کردهای»! اگر انسان با غافلین باشد از رحمت خدا مأیوس میشود و اگر متوجه رحمت خدا شود، ذاکر میگردد.
⭕️ کان کس که طلب دارد، او کانِ ذَهَب بیند
🔹 اگر انسان قصد جدّی داشته باشد تا فکر، ذهن، گوش، چشم و حواسش را در همان مسیرِ رضای خدا قرار دهد، تمامی شرائط و جریاناتی که حول و حوشِ او به وجود میآید، در راهِ رسیدن به همان هدف و مقصد، شکل میگیرد؛ بدون اینکه خودِ انسان اختیار کند، و در آن تأثیر داشته باشد.
🎙. حضرت آیة الله حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی قدّس الله سرّه
🔈. #شرح_دعاى_ابوحمزه_ثمالی 1435 جلسه 1
#پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
پاسخ به شبههای قرآنی
شبههای مطرح میشود که خداوند، در قرآن دروغ میگوید و آن اینکه در قرآن آمده حضرت ابراهیم تمام بتها را شکست. سپس گفت بت بزرگ بتها را شکسته است؛ پاسخ این شبهه چیست؟