مجموعهی حاضر، در قالب یک کتاب کار و در دو گفتار و دو ضمیمه تنظیم شده است. فصل نخست به مقدّمات و پیش نیازهای ضروری جهت کسب آمادگیهای لازم برای تحلیل سیاسی پرداخته است. این فصل درحقیقت ویژگیهای کل نگرانهی روحی، ذهنی و رفتاری یک عنصر متفکّر و فعّال سیاسی را برشمرده است؛ ویژگیهایی که بدون کسب آنها توان تحلیل سیاسی در مسائل جزئی و عینی از او سلب میشود.
فصل دوم در دو بخش ایجابی و سلبی، گامها و بایستههای یک تحلیل سیاسی خوب و متقن را مشخّص ساخته است. در بخش ضمیمه نیز دو نمونه از تحلیلهای رهبر انقلاب اسلامی از دو موضوع «مذاکرهی ایران و آمریکا» و «نگاه تحلیلی کلان به انقلاب اسلامی» به منظور تمرین خوانندگان و تطبیق نکات روشی مذکور در متن کتاب با تحلیلهای صورتگرفته توسط رهبر انقلاب ارائه شده است. برخی موارد نیز به صورت مثالهایی حلشده در پیش روی خوانندگان محترم قرار گرفته است.
کاری از انتشارات انقلاب اسلامی
۸۴ صفحه| ۱۰۰۰۰ تومان
قیمت با ۱۰ درصد تخفیف : ۹۰۰۰ تومان
📚 آزمایش کرونا
💠 سوال: آیا انجام #تست_کرونا که بوسیله نمونه گیری از حلق و بینی با داخل کردن چیزی شبیه گوش پاک کن انجام میگیرد، موجب باطل شدن روزه می شود؟
جواب: مجرد آزمایش کرونا - تا زمانی که چیزی از حلق پایین نرود - موجب باطل شدن #روزه نمی شود.
#احکام_روزه #تست_کرونا_هنگام_روزه #pcr
22.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جلسه سوم دوره هویت طلبگی
🔷🔷🔷 دوره هویت طلبگی 🔷🔷🔷
📌 مهم ترین آسیب دوران طلبگی؟
📌 علل ادامه ندادن تحصیل؟
📌 حوزه یا دانشگاه؟
📌 مشاغل طلبگی؟
📌 چرا تعمُّم و...؟
🎙 با ارائه:حجه الاسلام والمسلمین بابائی
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصاحبه اختصاصی مجموعه طلبه در تراز انقلاب با حجتالاسلام والمسلمین پناهیان
✳️ طلبه جامع وتشکیلاتی «بخش دوم»
#پست_ویژه
#طلبه_جامع
#مصاحبه_استاد_پناهیان
🖼 #عکس_نوشته
🔺 سرمایه امید
💬 این طلّاب جوان خیلى مهمّند؛ طلّاب محور ادارهی حوزه نیستند، امّا در حقیقت محور امیدهاى حوزه و انرژیهاى بالفعل و بالقوّه حوزهاند. اگر طلبه ناامید شد، شما چیزى در دست نخواهید داشت؛ مراجع هم چیزى نخواهند داشت.
🗓دیدار با اعضاى مجمع نمایندگان طلّاب حوزه ؛ ۱۳۶۸/۰۹/۰۷
🍂سلسله مباحث: #مهارت_های_طلبگی
پنجره اول: #فعالیت_سیاسی
شماره ۳
——————————
💠چرا باید در عرصه سیاسی حضور یابیم؟👇👇💠
برخی کژاندیشان که به دلیل سوء نیت یا فقدان اطلاع از مبانی دینی عهده دار ترویج جدایی دین از سیاست شده و عملا در راستای ترویج اهداف کفار حرکت میکنند و حاکمیت حداکثری دین در عرصه جامع را به چالش میکشند. این عده جامعه سکولار را جامعه مطلوب معرفی نموده (1) و بر همین اساس، ورود روحانیت در عرصه های کلان جامعه (سیاست، اقتصاد، فرهنگ، حقوق و ...) را برنمی تابند.
باید گفت ورود روحانیت به فعالیتهای سیاسی و حضور در عرصة تصمیم سازی و تصمیم گیری کلان جامعه، مرهون ادله بسیاری در متن دین است که برخی از آنها از نظر می گذرانیم:
پاسخ اجمالی:
1️⃣ جامعیت دین اسلام
2️⃣ تاکید اسلام بر حضور در عرصه سیاست
3️⃣ گستردگی احکام اجتماعی اسلام
4️⃣ تاکید روایات بر حضور مومنان در سیاست
5️⃣ سیره اهل بیت (علیهم السلام)
6️⃣سیره علما
پاسخ تفصیلی:
1️⃣ جامعیت دین اسلام
دین اسلام که ادله عقلی و نقلی بسیاری بر جامعیت آن برای همه افراد، همه زمانها و مکان ها و همه شئون زندگی، گواهی میدهد، نه تنها بر عدم تفکیک عناصر دینی و دنیوی تأکید می کند، بلکه بانفي سکولاریسم، دین را در همه ارکان و عرصه های جامعه حاضر دانسته و آموزه های دین برای هر وضعیت و موقعیتی، حکم و توصیه ای مشخص ارائه کرده است.
براین اساس، جامعه دینی، جامعه ای است که عناصر آن، بر اساس آموزههای شریعت شکل گرفته و تحت راهبری و هدایت فردی دین شناس و دارای تدبیر، اداره شود.
در این صورت دینداران و عالمان دینی باید در عرصه جامعه دینی حضوری گسترده داشته باشند و حتی با توجه به تأثیر فوق العاده سیاست در فضای عمومی جامعه، عدم حضور عالمان مؤمن در این عرصه و وانهادن آن به اصحاب سیاست ، به تدبیر امور جامعه براساس آموزه های غیردینی میانجامد و عملا به سکولاریسم در جامعه خواهد انجامید.
پی نوشت:
1.. ر.ک: عبدالکریم سروش؛ مدارا و مدیریت؛ ص۱۹۱؛ همو؛ هفته نامه جامعه مدنی. شماره ۲۰، ص ۹۶ محسن کدیور، روزنامه بنیان، ۱۳۸۰/ ۱۲ / ۲۸ ، ص 9
ادامه دارد...
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#مهارت_های_طلبگی
#فعالیت_سیاسی