کتاب ده غلط مشهور دربارهی اسرائیل
کتاب ده غلط مشهور دربارهی اسرائیل نوشته ایلان پاپه و به ترجمه وحید خضاب است. این کتاب به چیزهایی میپردازد که خیلیها فکر میکنند درست است ولی نیست. این کتاب یک راهنما برای شناخت اسرائیل است.
پاپه (نویسنده) را در سطح جهانی بهعنوان مورخی مشهور میشناسند. او که خود یهودی و دارای تابعیت اسرائیل است، از نویسندگان پرکار در خصوص تاریخ قضیه فلسطین به شمار میرود و در بخش عمده آثار خود، وقایع را با دیدی منصفانه و محققانه نگاه میکند. به این ترتیب، حتی فارغ از مذهب و تابعیت او، میتوان آثارش را جزو بهترین آثار تاریخپژوهانه در این عرصه به شمار آورد. کتابی که در دست شماست، و آخرین کتاب منتشرشده پاپه تا این لحظه محسوب میشود، یکی از همین آثار محققانه و انتقادی اوست
۲۹۲ صفحه| ۴۵۰۰۰ تومان
قیمت با ۱۰ درصد تخفیف ۴۰۵۰۰ تومان
📚 احکام نموداری روزه طبق فتاوای حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی)
💠 مواردی که فقط قضا لازم است:
۱. به سبب بیاطلاعی از حکم شرعی، کاری را انجام دهد که روزه را باطل میکند.
۲. کسي که جنب است، اگر احتمال میدهد که پيش از اذان صبح برای غسل بيدار خواهد شد و تصميم بر غسل داشته باشد ولی بيدار نشود، روزهاش صحيح است ولی اگر دوباره خوابيد و تا صبح بيدار نشد، بايد قضای آن روز را بجا آورد.
۳. در روز ماه رمضان نيت روزه نکند، يا از روی ريا روزه بگيرد ولی هيچيک از کارهائی را که موجب باطل شدن روزه است انجام ندهد.
۴. در ماه رمضان، غسل جنابت را فراموش کند و با حالت جنابت صبح کند، روزة آن روز صحیح است ولی اگر این فراموشی چند روز طول بکشد باید روزههای ایام فراموشی را قضا کند.
۵. در سحر ماه رمضان بدون اينکه تحقيق کند صبح شده يا نه، کاری که روزه را باطل میکند انجام دهد، سپس معلوم شود که در آن هنگام صبح شده بوده است.
۶. در روز ماه رمضان به خاطر تاريکی هوا يقين کند که مغرب شده و افطار کند، سپس معلوم شود که هنوز در آن هنگام مغرب نبوده است.
۷. اگر در غیر وضوی نماز واجب، آب در دهان کند و مضمضه کند و آب بیاختيار به حلق او فرو برود، بنابر احتیاط واجب قضا لازم است.
🍂سلسله مباحث: #مهارت_های_طلبگی
پنجره اول: #فعالیت_سیاسی
شماره 11
——————————
💠ملاک ها و معیارهای فعالیت های سیاسی طلاب 👇👇💠
1️⃣ سیاست اسلامی یا سیاست شیطانی (قسمت دوم)
در آموزه های اسلام، ضمن تأکید بر استفاده از سیاست به عنوان ابزار وصول به اهداف مادی و معنوی، رویکردی خاص از سیاست ، توصیه شده است:
◀️ سياسَةُ الدِّينِ بِحُسنِ الوَرَعِ و اليقينِ ؛ سیاست دین (و تکمیل آن) به پارسایی و یقین نیکو است
(آمدی؛ غرر الحكم؛ ترجمه رسولی محلاتی، ج ۲، ص ۵۳۴.)
◀️ :مِلاكُ السِّياسَةِ العَدلُ
ملاك و معیار سیاست و تدبیر کارها عدالت است
(عيون الحكم والمواعظ : ص 486 ح 8960 .)
◀️ بئسَ السِّياسَةُ الجَورُ
ستمکاری، بدسیاستی است
( عيون الحكم والمواعظ : ص 193 ح 3970 .)
رویکرد به سیاست در دین اسلام، دارای ضوابط و ملاکهای خاصی بوده و از رویکرد شیطانی متمایز است؛ چنان که با رویکرد سیاست حیوانی که فقط دفع فساد از زندگی انسان را مورد توجه قرار داده و به ابعاد معنوی و الهی نظر ندارد نیز متفاوت خواهد بود
امام خمینی در این باره فرمود:
ما اگر فرض کنیم که يك فردی هم پیدا بشود که سیاست صحيح را اجرا کند، نه به آن معنای شیطانی فاسدش، و به خیر و صلاح ملت باشد، این سیاست یک بعد از سیاستی است که برای انبيا بوده است و برای اولیا و حالا برای علمای اسلام. سیاست های شیطانی و سیاست های صحیح اگر هم باشد، امت را در يك بعد هدایت میکند و راه می برد و آن بعد حیوانی است. بعد اجتماع مادی است و این سیاست یک جزء ناقصی از سیاستی است که در اسلام برای انبیا و برای اولیا ثابت است.
( امام خمینی؛ صحیفه امام؛ ج ۱۳، ص۴۳۲)
در منطق سیاست ورزی شیطانی، دستیابی به قدرت اصالت دارد و رسیدن به قدرت، پول و امکانات مادی به هر قیمتی، هر چند با حیله، دروغ، خدعه و ظلم باشد، جایز خواهد بود.
در این رویکرد، هدف سیاسی، توجیه کننده وسیله است.
در منطق سیاست حیوانی, رویکرد معنویت مدار و كمال جو در عرصه سیاست، جایگاهی ندارد و اگر از اخلاق سیاسی یاد می شود، اخلاق مبتنی بر رفاه و مادیات است.
رویکرد سیاسی مبتنی بر آموزه های اسلام، محدود به ملاکها و ضوابط برآمده از ارزشها و هنجارهای مورد پذیرش مسلمانان است. طبیعی است فعالیت سیاسی جز در ذیل این ملاک ها قابل قبول نیست.
به عبارت دیگر می توان گفت مشروعیت فعالیت سیاسی در اسلام در گرو انطباق بر اصولی خاص است که شریعت آنها را توصیه کرده است. و عمل به آنها در عرصه فعالیت سیاسی، می تواند آن عمل را مشروع و مجاز جلوه دهد.
ادامه دارد...
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#مهارت_های_طلبگی
#فعالیت_سیاسی
25.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
📌 #جلسه ۱۱
🔰 دوره #هویت_طلبگی
🎤 با ارائه: حجت الاسلام والمسلمین #بابائی
📌 مهم ترین آسیب دوران طلبگی؟
📌 علل ادامه ندادن تحصیل؟
📌 حوزه یا دانشگاه؟
📌 مشاغل طلبگی؟
📌 چرا تعمُّم و...؟
روضه جمعیت در بیان رهبر معظم انقلاب (5):
امروز یکی از مشکلات جامعهی ما مسئلهی جوانها: مسئلهی اشتغال جوانها، ازدواج جوانها. دختران و پسران جوان فراوان، [امّا] #ازدواج دشوار و گاهی ناممکن است.
خب باید کمک کنند؛ باید افراد در این زمینهها کار کنند، تلاش کنند، باید فرهنگسازی بشود. وقتی با تبلیغات چندجانبه و همهجانبه روی #فرزندآوریِ کمتر تبلیغ میشود، میرسیم به وضعیّت فعلی که آدمهای وارد، هشدار میدهند نسبت به بیست سال دیگر، سی سال دیگر، از لحاظ #پیر_شدن کشور، پیر شدن جامعه. #جامعه_پیر نمیتواند به آن قلّهها برسد؛ همهی پیشرفتهای ما تا امروز به برکت حضور جوانها بوده.
بنده گفتهام که پیرها بلاشک نقش ایفا میکنند، امّا موتور، جوانهایند. اگر این جامعه محروم بماند از یک جمعیّت قابلِ جوان، دشمن بر این جامعه #مسلّط خواهد شد. خب این فرهنگسازی لازم دارد؛ فرهنگسازی دست شما است. #تشکیل_خانواده فرهنگسازی میخواهد، #ازدواج_آسان فرهنگسازی میخواهد، سختگیری نکردن در امر ازدواج فرهنگسازی لازم دارد؛ این فرهنگسازی از شما برمیآید، این کار شما است. جامعهی مدّاح خیلی کار میتواند انجام بدهد.۱۳۹۸/۱۱/۲۶
بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام
#روضه_جمعیت