🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸کسی از تو محروم نشود 🔸
💎 اگر کسی #وضع_زندگیاش خوب نیست، از #امام_جواد (علیه السلام) حاجت بگیرد. امام جواد (ع) مدینه بود. امام رضا (علیه السلام) در ایران و در مرو بود. برای امام رضا (ع) خبر آوردند که خادمها هر وقت میخواهند پسرشان را از خانه خارج کنند از در پشتی میبرند تا فقرا نفهمند که ایشان دارد میرود و درخواستی بکنند.
💎 حضرت نامهای به پسرش امام جواد (ع) نوشت: «به من رسیده است که تو از درب کوچک بیرون میروی. به حق من بر تو که بیرون نروی مگر از درب بزرگ و همراه خودت درهم و دینار فراوان بردار و هر کس در راه از تو درخواست کرد به او عطا کن». این #سفارش بابایش است که کسی از تو #محروم_نشود! از این جهت وقتی محتاج هستی، گرفتار هستی، کمبود داری برو سراغ امام جواد (ع).
💎 #دو_رکعت_نماز برای امام جواد (ع) بخوانید و از ایشان بخواهید گرفتاریهایتان را رفع کند. خدا برای ما، دوازده امام گذاشته. «قد علم کل أناس مشربهم؛ هر گروهی بدانند از کجا آب میخورند». آن که بدهکار است بداند مَشربش امام جواد (ع) است؛ مَشکش را برود آن جا پر بکند. فقه میخواهد برود سراغ امام صادق (ع) ...
#استانداردهای_دوگانه از #کدخدا تا #کدخدا_پرستان
در رژیم اشغالگر، #جو_بایدن رییسجمهور #ایالات_متحده در جریان دیدارش با رئوون ریولین رئیس #رژیم_صهیونیستی بعد از اینکه فهمید ریوکا رابیتص رئیس دفتر ریولین #مادر ۱۲ فرزند هست به نشانه تکریم در مقابلش زانو میزند.
اما در #ایران، کدخدا پرستانی که همه افتخارشان تقلید بی چون و چرا از #غرب است، دستور تخریب رسانه ای حامیان #خانواده، #ازدواج و #فرزندآوری را صادر کرده و دلسوزان #مردم را به سخره میگیرد.
پیشران رونق اقتصاد
چگونه به چالش تبدیل شد؟
♦️آقای روحانی دیروز گفت "دولت موظف نیست خانه بسازد... ناچار بودیم تعهد دولت قبل در مورد مسکن مهر را ادامه دهیم. دو سوم مسکن مهر به دوش دولت ما افتاد".
🔹قیمت مسکن در دولت روحانی 700 درصد افزایش پیدا کرد که علت نخست آن، عدم اهتمام دولت در زمینه تولید انبوه مسکن بود؛ علت دوم، عدم اهتمام به ممانعت از سوداگری کاذب و احتکار مسکن؛ و علت سوم، انفجار تورم و کاهش ارزش پول ملی در اثر رکود تولید.
♦️روحانی در آغاز مسئولیت، سوگند خورده پاسدار قانون اساسی باشد؛ اصل ۳۱ قانون اساسی تاکید می کند: "داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند، به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند".
🔹او متاسفانه به مدت پنج سال، یک مدیر اشرافی طلبکار را به وزارت راه و شهرسازی گذاشت که هیچ اعتقادی به مسئولیتش نداشت و آخر سر هم با افتخار گفت در دوره وزارتش حتی یک مسکن هم نساخته است.
♦️روحانی درباره مسکن مهر هم می گوید "دو سوم تعهد دولت قبل درباره مسکن مهر، به دوش دولت ما افتاد". این گفته البته دقیق نیست و بخش مهمی از این پروژه، قبل از دولت روحانی پیش رفته بود.
🔹اما در عین حال، در کوران بی عملی در "دولت رکود"، ادامه پروژه مسکن مهر، یک توفیق اجباری برای خانه دار کردن طبقات پایین جامعه بود. و اگر این یک قلم را از کارنامه دولت در زمینه مسکن برداریم، دیگر چیزی جز "تقریبا هیچ" نمی ماند.
♦️از طرف دیگر، دولت و وزارت مربوطه، به مدت پنج سال، در راه اندازی سامانه املاک و شناسایی خانه های خالی (ممانعت از احتکار مسکن با مالیات) تعلل کردند. انجام این مسئولیت در کنار اهتمام به تولید، می توانست از تب تورم بکاهد.
🔹ادبیات آقای روحانی، نگاه توام با درد سر به بخش مسکن را تداعی می کند. این نگاه معیوب اگر اصلاح می شد، می توانست بخش مسکن را مثل خیلی از کشورها به "پیشران" اقتصاد کشور تبدیل کند؛ 250 شاخه صنعتی و تولیدی را از رکود خارج کند، و در تیراژ میلیونی اشتغال بیافریند.
♦️کسی انتظار نداشت وزیر و رئیس جمهور مثلا لباس بنّایی بپوشند، سیمان بریزندو آجر بچینند! مسئولیت معطل دولت، این بوده که میان تقاضای انباشته مردم، ظرفیت معطل تولید، و سرمایه های سرگردان (نقدینگی هفت برابر شده/ 3700 هزار میلیارد تومانی)، توازن و تعامل سازنده برقرار کند.
محمد ایمانی
📌 دستاوردسازی دولت روحانی به بهانه "صابئین مندایی"
📍معاونت حقوقی رییس جمهوری آییننامه رعایت حقوق پیروان صابئین مندایی ایران (از اقلیتهای مذهبی اهل کتاب که پیرو حضرت یحیی هستند) را با توجه به اهمیت حقوق مساوی برای همه مردم ایران از هر قوم و قبیله بدون هرگونه تبعیض تدوین و به هیات دولت ارائه کرده است!به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، این آییننامه مراحل بررسی خود را در کمیسیون لوایح هیات دولت طی میکند.
🔖نکته و نظر:
🔹این رفتار نمایشی و شوآف دولت در حالی است که صابئین مندایی های عزیز قرنهاست که در ایران زندگی میکنند و خاصّه در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز حقوقشان همچون تمام اقلیتهای اهل کتاب دیگر به رسمیت شناخته شده است.
🔹ضمن اینکه تاکنون هیچ سند رسمی مبنی بر بروز مشکل در حقوق شهروندی یا مذهبی این اقلیت دینی گزارش نشده است.
🔹رعایت حقوق اقلیتهای مذهبی در قوانین جمهوری اسلامی ایران نیز به نحو مصرّحی آورده شده است و هیچ ابهامی در این زمینه وجود ندارد.
🔹ضمن اینکه مردم باید بدانند در نظام قضایی جمهوری اسلامی حتی برای بهائیان نیز اگرچه از فرَق ضالّه هستند اما حقوق شهروندی در نظر گرفته شده است و آنها برای زیست در ایران هیچ مشکلی ندارند.
🔹جالب است که نمایش اشاره شده موجب ایجاد این دور باطل نیز میشود که منبعد دولت ایران بایستی مکلف شود نسبت به تکبهتک صدها گروه و اقلیت مذهبی در ایران قانون وضع کند!
🔹ا این اوصاف به نظر میرسد در روزهای آخرین عمر دولت بیدستاورد اعتدال، شاهد یک نمایش بیمحتوا از سوی دولت آقای روحانی و اختراع چرخ پنجم برای اتومبیل! از سوی معاونت حقوقی رئیس جمهور هستیم.
🔹این قبیل رفتارها بیشتر به مردم اثبات میکند که چرا دولت اعتدال و آنچه اصلاحطلبان طی 8 سال گذشته در دامن رأی مردم گذاشتند؛ مشحون از ناکارآمدی بود...
shabnameh561.mp3
11.55M
شبنامه / آمریکایی ها : آیا احتمال شورش در ایران را می دهید ؟ / سوال مهم آمریکایی ها از عضو تیم روحانی؛چقدر تا شورش فاصله داریم؟ / پیام توئیت سعید حجاریان در خصوص پایان اصلاحات صندوق محور و چند نکته مهم ... / قسمت 561
#تقویم_شیعه
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 23 تیر ماه 1400 شمسی
🌙 03 ذی الحجه 1442 قمری
❄️ 14 جولای 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ آغاز عمليات بزرگ رمضان، در منطقه جنوب در شرق بصره (1361 ش)
➕ آغاز به كار نخستين دوره مجلس خبرگان رهبري (1362 ش)
➕ درگذشت دكتر "عبدالهادي حائري" نويسنده، پژوهشگر و مورخ معاصر (1372 ش)
➕ درگذشت دكتر مهدی حميدی شيرازی شاعر، محقق و نويسنده نامی معاصر (1365ش)
🌙 #قمری
➕ ورود پيامبر اكرم(ص) و اصحاب به مكه در سفر حجة الوداع(10 ق)
➕ تولد "ابوريحان بيروني" دانشمند شهير مسلمان(362 ق)
❄️ #میلادی
➕ كودتاي خونين "عبدالكريم قاسم" عليه "ملك فيصل دوم" پادشاه عراق (1958م)
➕ درگذشت نادین گوردیمر، نویسنده برنده نوبل ادبیات ( 2014 م)
🌷۲۳ تیر ۷۸؛ روز حماسه بیعت مجدد ملت با رهبری
✍ ۲۳ تیر ۷۸ روز پیمان وفاداری و بیعت امت مومن و همیشه در صحنه با آرمانهای والای انقلاب اسلامی، نظام، کشور و خون پاک شهیدان، و لبیک به بیانات صریح و روشن رهبر معظم انقلاب بود؛ روزی که دشمنان نقشه هایشان را نقش بر آب و دوستان دلهایشان را گرم از شور همدلی و وحدت دیدند.
✅ روزی که دشمنان ملت و نظام اسلامی در معادلات خود هیچ حسابی برای آن باز نکرده بودند، حماسه ای که نشان از عمق ناآشنایی دشمنان از روحیه مردم انقلابی و وفادار ایران داشت. در این روز، ملت مومن و انقلابی با حضور گسترده در خیابانها، فتنه استکبار جهانی و عناصر خود فروخته داخلی در ۱۸ تیر ۷۸ را در نطفه خفه کردند.
🔥ضد حمله ايران عليه عراق موسوم به عمليات رمضان - كربلاي 4 در بغداد (1361 ش)
✍ در اوايل دهه 1360 ش (1980 م) قرار بود، هفتمين اجلاس سران كشورهاي غيرمتعهد در بغداد تشكيل شود و اين كشور ميزبان سران اين جنبش در بغداد باشد. در اين ميان عراق به شدت مي كوشيد با تهيه پيش نويس بيانيه اجلاس، با يك وجهه بين المللي موثر، عنوان متجاوز را از خود دور سازد. اما جمهوري اسلامي ايران با محل اجلاس مخالفت نمود و تلاشهاي وسيعي را جهت عدم برگزاري اجلاس در بغداد به انجام رساند زيرا عراق كه به اصول عدم تعهد پايبند نبود، شايستگي رياست جنبش را نداشت.
✅ در اين ميان امنيت بغداد به عنوان محل تشكيل اجلاس هفتم سران مورد بحث قرار گرفت تا اينكه با عمليات نظامي ايران عليه عراق موسوم به عمليات رمضان - كربلاي 4 در 22 تيرماه 1361 ش برابر با 13 ژوئيه 1982 م و بمبارانِ بغداد توسط تيزپروازان نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، فشاهاري جديدي بر بغداد وارد آمد و اعضاي جنبش نسبت به امنيت پايتخت عراق مردد شدند.
✅ اين فشار سرانجام بدين جا انجاميد كه سران عراق در مرداد آن سال، از ميزباني اجلاس سران انصراف داده و هند به عنوان ميزبان جديد كنفرانس معرفي شد.
✴️ سخنچینی
👤 امام صادق (ع) میفرماید:
◀️ از بزرگ ترین مصادیق سحر، سخن چینی است که میان دوستان، تفرقه می اندازد و در میان کسانی که دل صافی نسبت به هم دارند، دشمنی می اندازد و خون ها را میریزد و خانه ها را خراب میکند و پرده ها را میدرد و سخن چین، بدترین موجودی است که روی زمین راه میرود.
👈بحار الانوار، ج10، ص169.
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرحی با مشورت 7000 کشیش و کاردینال
استاد انصاریان
فرزندتانراازتنبیهوتشویقآزادکنید۱.mp3
1.55M
#پادکست_تربیت
📻 آیت الله حائری شیرازی ره :
... تشویق و تنبیه داروست ، بازگیری از دارو سخت است ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ برای خداوند متعال، خوبی ها و بدی های ژنتیکی زیاد مهم نیست.
اون چیزی که مهمه سعی و تلاش آدم ها بر مدار تقواست...
🔹 استاد پناهیان
هر دستگاهی برای کارکردن، از ذخیرۀ انرژی خود استفاده میکند و به منظور پُرکردن ذخیرۀ مصرف شده، بایستی جایگاهی برای پُرکردن داشته باشد. سفرۀ غذایی که بر سر آن مینشینیم ایستگاه تغذیۀ جسمی ماست و نمازی که میخوانیم ایستگاه تغذیۀ روانی و روحانی ما.
گویی ارتباط با پروردگار تقویتکنندهای است که با یک نماز، باتری دل را پر میکند. گاه بهدلیل اشکالاتی، نیرورسانی و پرشدن باتری تخلیهشده انجام نمیشود. بهعبارتدیگر، دستگاه در شارژ است، اما شارژ نمیشود، نماز هم اینچنین است: «لَا صَلَوةَ اِلا بِحُضُورِ القَلبِ»؛ نماز بدون حضور قلب، نماز نیست. مهم در شارژ قرارگرفتن و شارژشدن است
کتاب #نماز، مجموعهای از چند گفتار حضرت آیتالله حائری شیرازی(ره) دربارۀ نماز و فلسفه و آثار آن است که به زیبایی، آثار فردی و اجتماعی این عمود خیمۀ دین را بررسی کردهاند.
تعداد صفحه: ۱۴۰
قیمت پشت جلد: ۲۰۰۰۰
بدان ایدک الله (1)
🔰مقدمه
نوزده فراز از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اهمیت توجه طلاب علوم دینی به وظایف و تکالیف فردی و اجتماعی در عصر انقلاب اسلامی
🔺یک: حادثهی انقلاب یک حادثه عظیم و فوقالعاده و محیرالعقولی بود. ما حالا عادت کردهایم به این اما کسانی که از بیرون نگاه میکنند به حادثهی انقلاب و قضاوت میکنند دربارهی حادثهی انقلاب، عظمت این حرکت را، این حادثه را، این پدیده را بیشتر از ما درک میکنند. ما چون در جریان بودیم خیلی توجه نمیکنیم؛ خیلی دربارهاش اهتمام نمیورزیم برای ارزیابی و تقویم این حادثه.
(بیست و پنجم اردیبهشت نود و چهار در دیدار اساتید و طلاب تهرانی)
🔺دو: همه دنیای استکبار و طغیان و #جاهلیت یک طرف و این انقلاب طرف دیگر. واقعه خیلی مهمی اتفاق افتادهاست و در خودش این کفایت را میبیند که به مصاف تمام طغیان و کفر جهانی برود. ما در این #انقلاب قرار گرفتهایم و نمیفهمیم چقدر بزرگ و مهم است.
(هفتم آذر شصت و هشت در دیدار با مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم)
🔺سه: خصوصیت انقلاب عظیم اسلامی که آن را بهعنوان یک پدیده بینظیر در تاریخ قرنهای اخیر در چشم تحلیلگران و صاحبنظران معرفی کردهاست، قبلاز آن در هیچیک از انقلابهای بزرگ عالم دیده نشده بود؛ نه در انقلاب فرانسه؛ نه در انقلاب کمونیستی در شوروی و نه در انقلابهای کوچک دیگری که به تبع این دو انقلاب و در خط آنها حرکت میکردند
(چهارده خرداد هشتاد و یک )
🔺چهار: تحلیلگران غربی تحلیل کردند و فهمیدند و درست هم فهمیدند که این انقلاب فقط این نیست که یک رژیم دستنشانده را در ایران از بین بردهاست و این کشور عظیم و پربرکت را از سیطره استکبار خارج کرده؛ بلکه این #حرکت_الهام_بخش خواهد شد و دنیای اسلام را تکان خواهد داد. ملتها را به فکر خواهد انداخت.
(بیست و سه شهریور هزار و سیصد و هشتاد و شش)
🔺پنج: در #مبارزات_سیاسی در کشور -هم این مبارزات سیاسی منتهی به انقلاب و هم سایر مبارزات- عموم مردم تا حدودی ورود داشتند؛ لکن دو مجموعه ورود واضح و اثرگذار و بینی داشتند: یکی #حوزه_های_علمیه و علمایند- علمای شیعه- یکی هم دانشگاهها؛ این دو جریان در ادامهی مبارزات و تحرک مبارزاتی در کشور هم امروز حضور دارند، هم در گذشته -در قضیه مشروطه، در قضایای نهضت ملی، قضایای نزدیک به زمان ما در جاهای دیگر- حضور داشتهاند لکن یک فرق اساسی ای بین حوزه و دانشگاه در این زمینه وجود دارد که این فرق باید مورد توجه قرار بگیرد.
مبارزات دانشجویی همیشه، هم در کشور ما، هم در جاهای دیگر محدود ماندهاست در محیط دانشگاه یا اندکی تاثیرگذاری بر روی برخی از مسائل عمومی کشور داشته؛ هیچوقت مبارزات دانشجویی تبدیل به یک انقلاب و به یک حرکت عمومی و تحول عمومی نشده. این مبارزات اگر منها میشد از مبارزات روحانیت و مبارزات روحانیت نمیبود مثل همه مبارزات دانشجویی دیگر در همان محیط دانشگاه یا دانشگاه تهران یا چند دانشگاه در سراسر کشور محدود میشد و یک حملهای میکردند، یک حرکتی میکردند، یک مبارزهای میشد، یک معارضهای میشد و تمام میشد؛ اما حوزه اینجور نبود.
مبارزات حوزه اولاً تقریباً همهگیر بود یعنی در حوزه علمیه -نمیخواهم بگویم حقیقتاً اینجور بود- تقریباً همه طلاب یا اغلب طلاب درگیر مبارزه شدند.
(بیست و پنج اسفند هزار و سیصد و نود و چهار )
#کتاب_بدان_ایدک_الله
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
#مقام_معظم_رهبری