* #امام_حسین
🔺ص حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اذان گفتن، مقدمۀ انقطاع الی الله🔸
هرکس توانست [اذان بگوید] و زورش به خودش رسید، زورش به #شیطان هم می رسد، زورش به #ملامت_دوستان هم می رسد. چون تا خواستی اذان بگویی این دکان می گوید: «نچ! چطور شده؟ تازه مسلمان شدی؟!!» دکان آن طرفی می گوید: «مبارک است!!»، شیطان همه را تحریک می کند که بیایید، بیایید یک لغزکی به این بگویید، یک متلکی به این بگویید.
خب #راه_خداست! باید آدم از این هفت خان رستم بگذرد تا بتواند کار کند! هر کس زورش رسید خوش به حالش! چون آن وقتی که آدم می خواهد برود توی قبر، فقط انسان هست و خدا. خدا هست و انسان. همه دود می شوند! خبر از احدی نیست حتی بچه ی انسان. هیچ. یک پرده ای کشیده می شود تمام ارتباط ها قطع می شود. یک خلوتی است آنجا. خدا و انسان خلوت می کنند با هم. هر کسی توی دنیا بیشتر با خدا خلوت کرده، جریان قبر و اینها برایش آسان تر می گذرد. هر کس همیشه سرش گرم با مردم بوده وقتی می رود آنجا شوکه می شود. انسش با بچه هایش بوده، این انس قطع می شود.
امر به معروف از جمله چیزهایی است که انسان را از همه قطع می کند به خدا وصل می کند. هر کس زورش رسید امر به معروف بکند مرگ برایش سهل می شود. چرا؟ چون خیلی کسی را تشویق نمی کنند به امر به معروف و نهی از منکر.
#راهکار_اذان
#اذان
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
🔰بدان ایدک الله (15) 🔅هشت: فهم #ارزش_طلبگی با نگاه به ارزش مسئولیتهای روحانیت #قدر_طلبگی را باید
🔰بدان ایدک الله (16)
🔅سه مسئولیت عمده یک روحانی
بهطورخلاصه وقتیکه یک #روحانی را در نظر میگیریم، سه کار عمده بر عهده این روحانی است: اول: #هدایت_فکری و معنوی، هدایت دینی؛ دوم، #هدایت_سیاسی، #بصیرت_افزایی سیاسی؛ و سوم راهنمایی #خدمات_اجتماعی، و غم خواری، خدمترسانی برای متن جامعه. این سه کار، کار روحانی است. شما در هر شغلی از مشاغل روحانی باشید، یا هر سه کار را یا بخشی از این سه کار را قهراً باید انجام بدهید.
#کتاب_بدان_ایدک_الله ؛ صفحه 11.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
#مقام_معظم_رهبری
.
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فارس۲۴|دیروز چه خبر بود؟
از دستور رئیسی برای کنترل بازار ارز تا مدالآوران پارالمپیک
اهمیت نشست بغداد
🔺اجلاسیه بغداد که با حضور برخی کشورهای منطقهای و فرامنطقهای برگزار شد، از اهمیت بسزایی برای عراق و منطقه برخوردار بود. توجه به این نشست از جهات ذیل قابلتأمل است.
🔴 گزاره تحلیلی
1️⃣ عراق به دنبال ارسال این پیام به بازیگران منطقهای و فرامنطقهای است که میتواند نقشی میانجی و مستقل نسبت به تحولات منطقهای داشته باشد. البته رویکرد عراق مبتنی بر این گزاره است که این کشور به دنبال بازیگری فعال برای تأثیرگذاری بیشتر بر مسائل منطقهای است.
2️⃣ بسیاری از تحلیلگران سیاسی، برگزاری این نشست را بهعنوان یک دستاویز سیاسی برای الکاظمی توصیف کردهاند. با توجه به نزدیکی انتخابات پارلمانی در عراق، بسیاری بر این عقیدهاند که الکاظمی با چنین رویکردی به دنبال جذب آرای سیاسی عراق برای نخستوزیر شدن در آینده است. برگزاری این نوع نشستها، قدرت چانهزنی الکاظمی برای تکیه زدن مجدد بر کرسی نخستوزیری عراق را بالا خواهد برد.
3️⃣ حضور قدرتهای منطقهای و ایجاد همگرایی در سطوح سیاسی میان این کشورها از اهداف مهم این نشست بود. نشست عراق همچنین مبنای شکلگیری ائتلاف اقتصادی برای حل بسیاری از بحرانهای دو یا چندجانبه میان این کشورها مطرح بود. بهعنوان نمونه، حل اختلافات عراق و ترکیه در رابطه با مسئله آب ازجمله موضوعات مطرح در نشست عراق بود.
4️⃣ در این نشست آمریکا حضور نداشت، اما حضور بسیاری از همپیمانان آن همچون فرانسه، عربستان، مصر و اردن نشاندهنده حضور غیرمستقیم آمریکا بود. هدفگذاری اصلی این اجلاسیه، حلوفصل مسائل همسایگان بود، لیکن غایب بزرگ آن، سوریه بود که برای جلب رضایت برخی دولتها، همچون عربستان و ترکیه، از دولت بشار اسد دعوتی صورت نگرفته بود.
5️⃣ حضور فرانسه در این نشست نیز قابلتوجه بود؛ با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و شکستهای آمریکا در منطقه، این کشور به دنبال پر کردن جای آمریکا در منطقه است. روند این تحرکات را از سال گذشته و بعد از انفجار بیروت میتوان مشاهده کرد. درواقع فرانسه به دنبال یک همگرایی سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه برای حضور و نفوذ هرچه بیشتر در مسائل کنونی منطقه است.
✍️ محمدرضا فرهادی
مهار تورم مزمن، زمانبر است
🔹تورم، که خود را در قالب گران شدن کالاها و خدمات به مردم نشان می دهد، معلول نابسامانی در مدیریت تولید و توزیع و بازار است.
♦️انتظار بحقی است که دولت جدید در چاره جویی خود تسریع کند و ضمنا با کمک قوه قضائیه و مجلس، تدابیر قاطع و فوریتی برای کوتاه کردن دست اخلالگران و دلالان و رانت خواران بیاندیشد. این مهم باید اولویت کار دولتمردان باشد.
🔹در عین حال، مهار تورم، از جنس لامپ برق و تلویزیون و رایانه نیست که روشن یا خاموش کردن آن، معطل فشار دادن یک کلید باشد. علت هایی دارد که باید در میان مدت چاره جویی شوند، تا متعاقب آن، تورم مهار شود.
♦️برخی از سیاسیون و بانیان دولت روحانی، که می دانند با زیر ساخت های تولید و توزیع چه کرده اند، اکنون با تشکیل دولت جدید، مدام با عوام فریبی و ادبیات پوپولیستی می گویند "پس چی شد مهار تورم؟ چرا همچنان قیمت خودرو و لبنیات و موبایل و... افزایشی است؟!".
🔹این فضا سازی در حالی است که برخی محافل در دولت قبل - مثل مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت رفاه و کار- در نگاهی خوش بینانه پیش بینی کرده بودند نرخ ۴۱.۲ درصدی تورم اردیبهشت ماه، به ۴۳.۴ درصد در خرداد ماه، و سپس به ۴۴.۵، ۴۵ و ۴۴.۷ درصد در تیر، مرداد و شهریور ماه برسد.
♦️بر همین اساس (و همچنین بر مبنای عملکرد اقتصادی نا مناسب دولت روحانی در پنج ماهه اول و روند تورمی سه سال اخیر)، برخی کارشناسان نرخ های 45 تا 48 درصد را تا پایان امسال پیش بینی کرده اند.
🔹تورم فعلی، دلایل متعددی دارد که از آن جمله می توان به هفت برابر شدن نقدینگی و جولان آن در بستر سوداگری مخرّب، کسری بودجه شدید دولت (ناترازی دخل و خرج به خاطر آرزو اندیشی و معطلی دولت پیشین) و تامین آن با روش های تورم زا، زمین خوردن تولید ملی، و رها شدگی نظام توزیع اشاره کرد.
♦️احتمالا بتوان با ساماندهی و نظارت درست بر نظام توزیع، بخشی از تورم موجود را مهار کرد. اما مهار موثر آن، نیازمند تغیرات جدی است در زمینه:
🔹به حرکت درآوردن چرخ تولید (به ویژه پیشران هایی مثل مسکن و کشاورزی)، اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی و مالی تورمساز، مقابله با اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی حداقل 30 هزار میلیارد تومانی، تسهیل کسب و کار ها، راه اندازی عملیاتی سامانههای شفافیتساز، باز پس گیری ده ها هزار میلیارد تومان امتیازات یا تسهیلات به ناروا واگذار شده، و احیای دیپلماسی اقتصادی.
♦️منطقا روند انحراف و پسرفت شتابانی که ظرف هشت سال پدید آمده، دست کم یکی دو سال زمان نیاز دارد تا مهار شود و در مسیر اصلاح و پیشرفت قرار گیرد.
محمد ایمانی
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تحلیل دکتر #حسین_فرجادامین، کارشناس امور افغانستان از انفجارهای اخیر در فرودگاه کابل:
📺احتمال میرود که حادثهی فرودگاه #کابل با مدیریت باقیماندههای دولت سابق افغانستان و استخبارات #افغانستان که طی ۵سال گذشته عناصر داعش را با همکاری آمریکا و سایر کشورهای غربی به منطقه منتقل کرده بودند.با این ۳ هدف رخ داده باشد:
1️⃣ تحریک #آمریکایی_ها به اقدام علیه طالبان
2️⃣ تاخیر در خروج نیروهای آمریکایی از #افغانستان
3️⃣ نشان دادن بیثباتی و ناآرامی در افغانستان با حضور #طالبان.