بازخوانی منشور روحانیت (8):
مخالفت روحانیون با بعضی از مظاهر تمدن در گذشته صرفاً به جهت ترس از #نفوذ اجانب بوده است. احساس خطر از گسترش فرهنگ اجنبی ، خصوصاً #فرهنگ_مبتذل_غرب موجب شده بود که آنان با اختراعات و پدیدهها برخورد احتیاط آمیز کنند.
#علمای_راستین از بس که دروغ و فریب از جهانخواران دیده بودند، به هیچ چیزی اطمینان نمیکردند و ابزاری از قبیل رادیو و تلویزیون در نزدشان مقدمه ورود استعمار بود، لذا گاهی حکم به منع استفاده از آنها را میدادند. آیا رادیو و تلویزیون در کشورهایی چون ایران وسایلی نبودند تا فرهنگ غرب را به ارمغان آورند؟ و آیا رژیم گذشته از رادیو و تلویزیون برای بیاعتبار کردن عقاید مذهبی و نادیده گرفتن آداب و رسوم ملی استفاده نمینمود؟
به هر حال خصوصیات بزرگی چون #قناعت و #شجاعت و #صبر و #زهد و #طلب_علم و #عدم_وابستگی به قدرتها و مهمتر از همه #احساس_مسئولیت در برابر تودهها، روحانیت را زنده و پایدار و محبوب ساخته است و چه عزتی بالاتر از اینکه روحانیت با کمی امکانات، #تفکر_اسلام_ناب را بر سرزمین افکار و اندیشه مسلمانان جاری ساخته است و نهال مقدس فقاهت در گلستان حیات و معنویت هزاران محقق به شکوفه نشسته است.
#منشور_روحانیت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواد الاوصیاء
امام جواد نمونه #مقاومت است...
#ولادت_امامجواد_علیهالسلام
💠 پخش درس اخلاق
👈 استاد محترم حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری (زیدعزه)
⏰ دوشنبه ۴ اسفند۱۳۹۹ – ساعت ۱۹
پخش:🔻
https://www.hawzahnews.com/service/live
پخش ایتا:🔻
https://aparat.com/hawzahnews/live?eitaafly
📣 #پوشش_زنده
♻️ هم اکنون مراسم اختتامیه "دوره تربیت مدرس معارف انقلاب اسلامی" مبتنی بر منظومه فکری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) با حضور و سخنرانی حضرت آیت الله عاملی مدیر حوزه علمیه خراسان و حجت الاسلام والمسلمین مقامی معاون فرهنگی اجتماعی سیاسی این حوزه و دکتر اسحاقی معاون آموزش و پژوهش موسسه انقلاب اسلامی در سالن همایش مدرسه تخصصی قرآن و عترت، در حال برگزاری است....
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
1_862477480.mp3
9.81M
🎙 صوت کامل بیانات #رهبر_معظم_انقلاب در دیدار اعضای #مجلس_خبرگان رهبری
-278126846_-215658.m4a
15.31M
👆👆👆👆👆صوت سخنرانی آیت الله شیخ بهائی در مدرسه ابراهیمیه
برگزاری درس اخلاق
سخنران : حاج اقای حائری
مکان :مدرسه علمیه ی حضرت ابوالفضل علیه السلام قناتغستان
هدایت شده از سید حسن حسینی
با سلام خدمت معاونین محترم تهذیب استانها نمودار شرکت کنندگان در دهمین دوره مسابقات قرآن و حدیث بدون شرح تقدیم می گردد.
☀️ #شمسی
➕ آغاز عمليات متوسط والفجر 9 در استان سليمانيه توسط سپاه (1364 ش)
➕ صدور قطعنامه 582 شورای امنيت سازمان ملل درباره جنگ عراق با ايران (1364 ش)
➕ روز بزرگداشت دانشمند شهير امامی "خواجه نصيرالدين طوسی"
➕ روز مهندس
🌙 #قمری
➕ درگذشت "ابن عساكر مشقی" مورخ و محدث شهير اسلامی (571 ق)
❄️ #میلادی
➕ آغاز حمله ارتش "ناپلئون بُناپارت" به سرزمين شام (1799م)
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️4 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️14 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️15 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️16 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
.
♻️ روز بزرگداشت دانشمند شهير امامي "خواجه نصيرالدين طوسي"
✍️ ابوجعفر محمدبن محمد معروف به خواجه نصيرالدين طوسي در سال 597 ق در طوس به دنيا آمد. وي در ابتدا علوم عقلي و نقلي و حكمت مشاء را آموخت و در سالهاي بعد رياضيات، فقه، فلسفه، نجوم و ادبيات را خواند به طوري كه در علوم روز به تبحر و استادي تمام رسيد.
✅ وي چند سال پس از واقعه حمله سپاهيان چنگيزخان مغول، به قلعه اسماعيليه پناه برد و در آنجا نيز از تاليف و نگارش باز نايستاد. با غلبه سپاه مغول بر اسماعيليان، خواجه نصيرالدين به خدمت هلاكوخان مغول پيوست و با استفاده از نفوذ خود، از كشتار مردم و دانشمندان و تخريب آثار فرهنگي و علمي و غارت شهرها و روستاها جلوگيري نمود.
✅ پس از فتح بغداد و سقوط عباسيان، خواجه نصير ماموريت يافت تا رصدخانه مراغه را ترتيب دهد. او جماعتي از رياضيدانان بزرگ گردآورد و كار احداث رصدخانه را در سال 657 ق آغاز كرد. خواجه، با اين كار، عالمان بزرگ زمان را كه پراكنده بودند در يك مكان، جمع كرد و همچنين كتابخانهاي عظيم در محل رصدخانه مراغه احداث نمود.
✅ اين عالم سترگ براي تهيه كتابهاي مورد نظر، كتبي از بغداد، شام و شمال آفريقا و اطراف و اكناف ايران فراهم نمود و كتابخانه اي با بيش از چهارصد هزار جلد كتاب، ايجاد كرد. عمر خواجه از اين پس در خدمات علمي گذشت. خواجه نصيرالدين، يكي از بزرگترين بنيانگذاران كلام شيعه و پيشاهنگ بزرگ فلسفه مشّاء بود و ضمن تاييد حكمت ابن سينا، به شرح مشكلات اشارات پرداخت.
✅ وي همچنين آثار متعددي را در علوم مختلف به نگارش درآورد كه اخلاق ناصري، تجريد العقايد، ذيج ايلخاني، اوصاف الاشراف، اساسُ الاقتباس و تذكره نصيريه و بيش از شصت اثر ديگر در اصول دين، اخلاق، منطق، هندسه، هيئت، نجوم و عروض و شعر از آن جمله ا ند.
✅ خواجه نصيرالدين سرانجام در سال 672 در 75 سالگي، شانزده سال پس از تاسيس رصدخانه درگذشت و در كاظمين به خاك سپرده شد.
☀️☀️☀️☀️☀️
✅ قرآن در کلام بزرگان
🌺 مقام معظّم رهبری (حفظه الله):
👈👈 «ما باید بدانیم که سیاستهای بزرگ جهانی به قرآن به چشم یک دشمن سرسخت نگاه میکنند و در صدد هستند نگذارند قرآن کارگردان صحنهی زندگی انسانها شود و مبارزهی بزرگ همهی مسلمانان جهان باید برای احیای دوبارهی قرآن و مطرح کردن قرآن در متن زندگی انسانها باشد این حق مسلمانهاست که این را بخواهند و برای آن مبارزه کنند.»
💐 سخنرانی معظم له در تاریخ 1363/01/12