بازخوانی منشور روحانیت (14):
آنقدر که اسلام از این #مقدسین_روحانی_نما ضربه خورده است، از هیچ قشر دیگر نخورده است و نمونه بارز آن مظلومیت و غربت امیرالمؤمنین - علیه السلام - که در تاریخ روشن است. بگذارم و بگذرم و ذائقه ها را بیش از این تلخ نکنم.
ولی طلاب جوان باید بدانند که پرونده تفکر این گروه همچنان باز است و #شیوه_مقدس_مآبی و دینفروشی عوض شده است.
شکست خوردگان دیروز، #سیاست_بازان امروز شدهاند.
آنها که به خود اجازه ورود در امور سیاست را نمیدادند، پشتیبان کسانی شدند که تا #براندازی نظام و کودتا جلو رفته بودند.
#غائله_قم و تبریز با هماهنگی چپیها و سلطنتطلبان و تجزیهطلبان کردستان تنها یک نمونه است که میتوانیم ابراز کنیم که در آن حادثه ناکام شدند ولی دست برنداشتند و از #کودتای_نوژه سر در آوردند، باز خدا رسوایشان ساخت.
#منشور_روحانیت
📚 غسل های مستحب در ماه های مبارک رجب، شعبان و رمضان
💠 #غسل_های_مستحب #ماه_رجب:
✅ غسل در اول و وسط و آخر و بيست و هفتم (روز مبعث) ماه رجب مستحب می باشد.
💠 غسل مستحب #ماه_شعبان:
✅ غسل شب #نيمه_ماه_شعبان مستحب ميباشد.
💠 #غسل_های_مستحب_ماه_رمضان:
✅ انجام غسل در شبهای فرد #ماه_رمضان، - شب اول و سوم و پنجم و به همين منوال- به ویژه نیمه ماه و شبهای ۱۷، ۱۹، ۲۱، ۲۳، ۲۵، ۲۷ و ۲۹؛ همچنین تمامی شبهای دهه آخر مستحب است.
🕣 وقت غسل شبهاى ماه رمضان تمام شب است و بهتر آن است كه اول شب نزديك غروب باشد ، مگر ده شب آخر ماه رمضان که بهتر است بین نماز مغرب و عشا انجام شود.
*️⃣ در خصوص شب 23 ماه رمضان، افزون بر غسل اول شب، غسل دیگری در آخر شب (نزدیک اذان صبح) مستحب است.
#اعمال_مستحبی #غسل_های_مستحبی
﷽| کشتار صفویه!
❌شبهه ۴۴۵
ايرانيان تا قرن دهم سني بودند. از آن پس با زور صفويان به شيعه گرايش يافتند. زيرا شاه اسماعيل صفوي وقتي در تبريز تاج گذاري کرد، بسياري از سنيها را قتل عام نمود.
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اولاً: شاه اسماعيل يک جوان 14 ساله بود و نميتوان پذيرفت که وي بدون حمايت شيعيان به قدرت رسيده باشد. زيرا منطقي نيست که حاميان وي از سنيها باشند و عليه مذهب خود، شاه اسماعيل را به نفع مذهب تشيع حمايت کنند. بنابراين، در ايران آن زمان شيعيان زيادي وجود داشتهاند که صفويه به اتکاي آنان توانستهاند قدرتي تشکيل دهند و در برابر عثماني که يک امپراتوري پر قدرت مدعي سني بود، بايستند و مقابله کنند و در نهايت حکومت تشکيل دهند.
ثانیاً: در تاريخ ثابت نشده است که صفويه با زور شمشير شيعه را در ايران به وجود آورده باشند. البته نمی توان انکار کرد که به صورت جزيي و موردي، اهل سنت مورد آزار صفويان واقع شده اند، همانطور که شيعيان نیز مورد آزار عثمانيها قرار ميگرفتند. روشن است که اگر چنین چیزی بوده، نادرست و غيراسلامي بوده است.
عوامل شیعه شدن مردم ایران از این قرار است:
1. شخصیت جناب سلمان فارسی به عنوان صحابه با وفاي پيامبر و اهل بيت، که نه تنها فردي ايراني و شيعي بود بلکه مدتها بر مدائن نیز حکومت کرد.
2. يمن نيز که مستعمره و تحت نفوذ ايران قرار داشت به دلیل اینکه توسط حضرت علي (ع) و در زمان حيات رسول اکرم (ص) به اسلام ایمان آورد از ابتدا متمايل به سمت اهل بيت بودند و شخصیت های مهمی از آنها به نقاط مختلف ایران از جمله قم و کاشان هجرت کردند و زمینه ساز آشنایی ایرانیان با مکتب اهل بیت شدند.
3. تبعیض هایی که در دوره خليفه دوم، بين عرب و عجم ایجاد شد موجب آزردگي خاطر ايرانيان گردید که پس از کشته شدن خليفه دوم به دست یک ایرانی، فرزند وي چند تن از ايرانيان موجود در مدينه را به قتل رساند. اما وقتي حضرت علي(ع) به حکومت رسید اعلام کرد که بين عرب و عجم تفاوتي نيست. اين باعث شد تا ايرانيان به حضرت علي(ع) گرايش پيدا کنند.
4. پس از شهادت حسين بن علي(ع) ايرانيان متوجه شدند از اسلام دو قرائت وجود دارد: اسلام يزيدي و اسلام حسيني. بني اميه با آن سابقه ظلمها و اعمال تبعيضها نميتوانست در قلوب ايرانيان جايي داشته باشد و به صورت طبيعي ايرانيان به سوي امام حسين(ع) و اهل بیت(ع) گرايش پيدا کردند و همین مسئله باعث شد تا ایرانیان بیشترین کمک را در سقوط بني اميه ایفا کنند.
5. حضور برخي از شاگردان امام جعفر صادق و ساير ائمه ـ عليهم السلام ـ در ايران (مانند عبدالعظیم حسنی، فضل بن شاذان و ....) و تبلیغ مکتب اهل بيت(ع) توسط آنها تاثیر زیادی در آشنایی ایرانیان با تشیع داشت.
6. حضور حضرت امام رضا(ع) در خراسان
7. حضور امام زادگان زیادی که از دست ظلم «منصور دوانيقي» و دیگر خلفای ستمگر به ايران آمدند.
8. حکومت سلاطین شیعهی آلبويه در قرن چهار و پنج فرصت خوبی برای تبليغ مکتب اهل بیت(ع) فراهم شد به نحوی که کتب مهم شيعي مثل تهذيب، استبصار، کافي و من لايحضره الفقيه در اين زمان تأليف شد. بزرگاني چون شيخ صدوق، شيخ مفيد، شيخ طوسي، سيد مرتضي و سيد رضي توانستند در این عصر اسلام شيعي را به مردم معرفي نمايند.
9. در دوره ايلخانان (قرن 7 و 8 هجری)، علامه حلي به دعوت الجایتو از پادشاهان سلسله ایلخانیان که حاکم بر ایران بودند به ایران دعوت میشود و در یک جریان علمی پادشاه مذهب شیعه را برمیگزیند و نام خود را به سلطان محمد خدابنده تغییر میدهد و تشیع را در ایران رواج میدهد؛
10. حلقه آخر اين جريان تاسيس دولت صفويه و اعلام تشيع به عنوان مذهب رسمي و حضور و دعوت از علماي شيعه از سراسر جهان اسلام است.
🔹بنابراین روشن شد که اگر تشیع به طور کامل در ایران ریشه نداشت، اساساً صفویه امکان به حکومت رسیدن نداشت چه برسد به آنکه با کشتار وسیع آنها را به تشیع وادار کند. مضافا اینکه ایرانیان در مقاطع مختلف از جمله حمله وحشتناک مغول نشان داده اند که ممکن است تحت زور و سلطه قرار گیرند اما آئین و اعتقادات خود را با زور عوض نمی کنند.
به تعبیر دیگر اگر ایرانیان با تسلط و اجبار صفویه شیعه شده بود، قاعدتاً باید با تسلط افغان های سنی بر ایران مجدداً تغییر مذهب می دادند و به تسنن بازمی گشتند
▫️ ﷽
❌شبهه
امام کاظم نصف عمر خود را زندان بودند، این همه #فرزند از کجا آورده اند که در ایران این تعداد #امامزاده داریم؟
#شهادت_امام_کاظم علیه السلام
✅پاسخ
🔹واقعیت اینست که امام کاظم ع در سال ۱۲۸ هجری متولد شده اند و در سال ۱۸۳ هجری در زندان هارون در سن ۵۵ سالگی به شهادت رسیده اند. مدت زندانی بودن ایشان هم ۲۴ سال نبوده بلکه طبق نظر صحیح ۴ سال و طبق قولهای دیگری 5 یا 6 یا ۷ سال بوده است.
📚الأعلام ، خیرالدین الزرکلي، ج۷ ، ص۳۲۱
ضمن اینکه امامزاده هایی که در ایران هستند لزوما فرزندان بلاواسطهٔ امام موسی کاظم ع نیستند، بلکه بسیاری از آنان از نوادگان و نبیرگان و گاه تا چندین نسل واسطه هستند که به دلیل کرامت علمی و معنوی آنها مورد احترام مردم بوده اند.
علاوه بر آن بسیاری از امام زادگان نیز از فرزندان امامان دیگر و به خصوص سادات حسنی و حسینی هستند که بعد از قیام زید بن علی(سال ۱۲۱هجری) - از دست ظلم بنی امیه - به ایران فرار کردند و با ایرانیان وصلت نمودند و نسل فراوانی از آنان به جای ماند. در واقع جد بسیاری از این امامزاده ها قبل از تولد امام کاظم ع به ایران آمده اند.
🔹 لازم به ذکر است که برخی از این سادات با #کمک_ایرانیان به قیامهایی بر ضد حکومت ظالم زمان دست زدند که در بسیاری از موارد به شهادت آنان می انجامید تا اینکه در سال ۲۵۰ هجری نخستین قیام شیعی در #طبرستان به رهبری حسن بن زید که از سادات حسنی بود به تاسیس حکومت محلی انجامید که ۲۸ سال پابرجا بود ولی به دست سامانیان ساقط شد.
سپس حسن بن علی حسینی معروف به ناصر اطروش در سال ۲۷۸ هجری در گیلان و دیلمان قیام کرد که به تاسیس حکومت انجامید.
امامزاده های شمال ایران غالبا باید از این دسته سادات حسنی و حسینی باشند.
ماجرای دوگانهسازی کاذب بین رهبری و آیتالله سیستانی و روباهی که دمش را شاهد گرفته است!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹سایت انصاف نیوز که مخاطبان بیطرف آن را به تندروی، مواضع رادیکال و افراطگرایی در غربزدگی، میشناسند، رسما به درگاه بازنشر مواضع رسانهها و چهرههای ضدانقلاب و زاویهدار تبدیل شده است.
🔹در ماجرای سفر پاپ به عراق و دیدار با آیتالله سیستانی، این #رسانه_برجامی، همگام با رسانههای معاند، موضع دوگانهسازی کاذب بین قم و نجف را پی گرفت و از آن هم فراتر رفته، رسما خط دوگانهسازی بین ولایت فقیه و مرجعیت اعلا را کلید زد.
این خط رسانهای، سالهاست توسط سکولارها و رسانههای معاند پیگیری میشود و اجمالا در قم نیز برخی #کانونهای_سکولار_حوزوی بدان دامن میزنند اما اینکه برخی رسانههای داخلی، رسما و علنا و بدون هیچ ملاحظهای بدان بپردازند، امری عجیب و غیرقابل پذیرش است!
🔹به پیوست گزیدهای از سخنان سخیف #کدیور؛ شیخ فتنهگر فراری، دست آموز و عضو ارشد حلقه افراطی شاگردان #منتظری_متأخر، از نظر میگذرد که در آن رسما به دوگانه کاذب بین رهبری و آیتالله سیستانی دامن زده است.
🔹این عین بیانصافی است که یک رسانه برجامی افراطی، نام انصاف نیوز را غصب کند و همزمان برای اثبات مدعاهای واهی خود، از یک شیخ فراری، شاهد بیاورد!
انصاف آنکه این رفتار مصداق آن ضرب المثل حکیمانه تلقی شود که میگوید؛ روباه گاهی دمش را شاهد میآورد!
🔶پی نوشت
کدیور قبلا مستقیما از دست مرجع اعلا #سیلی خورده است؛ خوب بخاطر دارد حضرت آیتالله بعد از مطالعه کتابش پيرامون آخوند خراسانی چه فرمود!
تفکیک سیاسی بین مقام معظم رهبری و مرجعیت اعلای عراق؛ تئوری از خارج ،بازنشر در داخل
#بازنشر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 طراحی یک توطئه از کجا رنگ میگیرد؟ تئوری توطئه #پارانویا نیست ؛ یک اندیشه ی مخرب است.
🔻 مساله دوگانه جلوه دادن سیاست رهبری ایران و آیتالله سیستانی یک پروژه #مطبوع غربی؛ ضد اسلامی و ضد پیشرفت است.
🔻با انتشار خبر دیدار، توطئه غربی آغاز و ناکامان تفرقه افکن داخلی عراق و ایران دوباره فعال میشوند.
🔻 یک شب پیش از دیدار پاپ با آیت الله سیستانی نیز تئوریسین #پاریس_نشین و مستخدم غرب یعنی ابوالحسن #بنی_صدر در سن ۸۷ سالگی و در کهولت فکری اما با ادبیات بیانی مشهور دهه های پیشین خود با توهم موج سواری بر این واقعه ی مهم به نسخه پیچی #سکولارمحور برای دیدار پاپ و ایت الله سیستانی میپردازد!
🔻 اولین رئیس جمهور فراری ایران ضمن طرح جدایی دین و قدرت سیاسی از یکدیگر و تشبیه مع الفارق ولایت فقیه و داعش در بدست آوردن قدرت سیاسی، از روشن نبودن تکلیف دین و خشونت سخن گفت و خواستار طرح بحث سکولاریسم در دیدار دو شخصیت اسلام و مسحیت شد.
🔹بنی صدر در حالی که #قفلی بزرگ از بیان بسترسازی و زایش داعش به وسیله ی اربابان آمریکایی ش و همچنین وحدت رهبریت ایران و عراق در مقابله با این متولدمشترک غرب و وهابیت و اتفاق نظر مرجعیت وسیاست دینی ایران و عراق در رخ داد ها و بحران های تاریخی منطقه بردهانش بود ؛ به القا ٔ غیر مستقیم دوگانه سازی رهبر ایران و عراق پرداخت . اما موضوع مهم ، سخنان جاسوسی که در اوراق اسناد سفارت آمریکا کد رمزی اش بارها و بارها به چشم می خورد نیست ، موضوع تئوری آمریکایی بنی صدر است که نه در خارج از مرزها بلکه با جوهر قلم های سکولار های داخلی ایران و عراق گره خورده است.
🔹رسانه کم انصاف ،انصاف نیوز در گفتگو با #محسن_کدیور ، جماران و حساب های کاربری ضد وحدت عراقی و... خط تئوری از پیش گفته شده غرب را دنبال کرده و این وسط شفقنا که نو به نو بی بی سی #انگلیسی به ریپرتاژ خبرهایش میپردازد خسته تر از همیشه هیچ موضع وحدتی ندارد!
🔹همصدایی تحلیلگران برخی سایت های داخلی همسویی قابل توجهی با ایده های سکولارمحور غربی از جمله بنی صدر دارد و غرب برای تئوریزه کردن افکار مورد علاقه اش به حلقوم های داخلی نیازمند است!
#ترور_رسانه
@rozaneebefarda
وقتی آیتالله سیستانی آن نویسنده تفرقهافکن را توبيخ کرد!
روایت ابوالحسن نواب از خطر تفرقهافکنی بین قم و نجف به همراه یک حاشیه مهم!
⭕️جناب آقای نواب بعنوان یکی از روحانیان سرشناس فعال در مطالعات ادیان که از قضا در سال ۸۸ نیز از حامیان میرحسین بود، در مصاحبهای به مناسبت دیدار پاپ و آیتالله سیستانی، نکات جالبی در نفی دوگانهسازی کاذب بین دو حوزه قم و نجف بیان کرده و در خلال سخنانش از توبيخ نویسنده تفرقهافکن توسط مرجع اعلای عراق، پرده برداشته است!
🔻گزیده سخنان آقای نواب:
... هیچ تقابلی هم بین دو حوزه قم و نجف نیست. حوزه علمیه نجف کلاً سیاسیتر از حوزه علمیه قم بوده است. در طول قرن گذشته، همه نهضتهایی که در ایران شکل گرفت، شروعش از نجف بوده است. انقلاب اسلامی، مشروطه، نفت و تنباکو. هر چهار جریان ریشه در عراق دارد.
الان هم حوزه عراق همچنان سیاسی است و همچنان حوزهای آماده برای دفاع از اسلام است. صدور حکم وجوب دفاع از عراق که آیتالله سیستانی صادر فرمودند، یک حکم سیاسی بود. این یعنی تشیع همچنان زنده، سیاسی و بهروز است.
آیتالله سیستانی انسان بسیار ارزشمندی هستند و اگر انقلاب اسلامی و کار بزرگ امام نبود، الان آیتالله سیستانی خودش یک آیتالله بروجردی بود.
الان چون در رأس حاکمیت جمهوری اسلامی، ولیفقیه را داریم، معنای دیگری برای مرجعیت مطرح است وگرنه خود آیتالله سیستانی را امروزه میتوان همچون مرحوم آیتالله بروجردی ارزیابی کرد.
آیتالله بروجردی انسان بزرگی بود و اقدامات بزرگی انجام داد و الان اگر بخواهیم ارزیابی کنیم، آیتالله سیستانی از مرحوم آیتالله بروجردی نقش پررنگتری دارند.
چون آیتالله بروجردی نتوانستند اقداماتی مانند فتوا علیه داعش را انجام دهند. البته تبعیتی که از آیتالله سیستانی هست، از آیتالله بروجردی نبود. درکل آیتالله سیستانی انسان بزرگ و پدیده بسیار بزرگی است برای تشیع.
اصلاً مسئلهای به نام انتقال [حوزه تشیع در آینده به سوی نجف] مطرح نیست. از دوره آیتالله العظمی بروجردی به این سو همیشه موازنه بین دو حوزه برقرار بوده است.
اصلاً آیتالله سیستانی، نجفی نیستند و قمی هستند و پایههای فکریشان در قم شکل گرفته است.
🔻شخصی مقالهای درباره تقابل حوزه قم و نجف نوشته بود و آیتالله سیستانی نویسنده آن را توبیخ کرده و گفته بود که من دانشآموخته مکتب آیتالله بروجردی هستم و چرا چنین حرفهایی میزنید.
🔹 اصلاً کسی این تقابل را نمیپسندد. معتقدم دیگر این اتفاق نمیافتد و این توازن و تعادل همیشه هست. بسیاری از شیعیان جهان برای تقلید از رهبری سیاسی ایران معذوریت سیاسی دارند و مجبورند از آیتالله سیستانی تقلید کنند؛ بنابراین این تعادل همواره حفظ خواهد شد و من معتقد به تقابل نیستم؛ بلکه معتقدم که تعادل وجود دارد. هم رهبری ایران در عراق تأثیرگذار است و هم آیتالله سیستانی در ایران تأثیرگذار است. این دو مکمل هستند و نه در تعارض و تقابل با یکدیگر.
🔶حاشیه روزنه
فارغ از کارنامه و انگارههای سیاسی جناب آقای نواب که در جای خود قابل نقد و ارزیابی است، این اظهارات از جهاتی قابل تامل و مهم و منصفانه است. چه اینکه از منظر تخصصی نیز بیان شده است. خصوصا که جناب ایشان از ۸۸ به این سو با جریان دوگانهساز، ارتباطات نزدیک داشته و انتقاد او، مبتنی بر شناخت دقیق است.
نکتهی مهمی که قابل توجه است آنکه، چرا جریان رسانهای منتسب به بیت آیتالله سیستانی، بعد اطلاع از منویات و مبانی ایشان، همچنان بر طبل دوگانهسازی میکوبد؟!
و چرا آن نویسنده توبيخ شده توسط آیتالله سیستانی و امثال او، همچنان بالانشین محافل محرمانه برخی حوزویان هستند؟!
خدا حفظ کند آیتالله سیستانی را که چشم #فتنه_تفرقه را کور کرده است و علیرغم تکاپوی مذبوحانه خناس ها، رابطه وثیق خود با مقام معظم رهبری را هر روز مستحکم تر از قبل حفظ نموده و دورهگردهای سیاسی نفوذی یا فریب خورده را بی نصیب گذارده و در قلوب حزباللهیها در ایران و عراق، جای دارد.
حتما جریان انقلابی قم، با اذعان به تفاوتهای فکری/سیاسی و سیره عملی مرجع اعلای عراق با امام و رهبری، همچنان حساب ایشان را از حساب اطرافیان و دوگانهسازان و #سکولارهای_حوزوی و مدعیان دروغین، جدا میکند و اجازه نمیدهد آنان تفسیرهای وارونه و مغرضانه و خدای نکرده سکولار، از آن عالم مجاهد ارائه دهند.
🔺ما در قبال تمام کسانی که راه کج می روند مسئولیم. حق نداریم باهاشان تند برخورد کنیم. از کجا معلوم که توی انحراف اینها تک تک ماها نقش نداشته باشیم.
#شهید_محمد_ابراهیم_همت
📚کتاب به مجنون گفتم زنده بمان؛ کتاب همت صفحه 41.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
مداحی آنلاین - پیام مبعث - مقام معظم رهبری.mp3
4.14M
🌸 #عید_مبعث
♨️پیام مبعث
🎤مقام معظم رهبری
بسیج ومبلغین مدرسه علمیه رضویه
@frazavieh
@Sardarhajizadeh313
4_6028393981878997684.mp3
5.42M
🎼 تویی که نگین خاتم نبوتی
🎙 #میثم_مطیعی
#سرود #محشر #شادمانه #مولودی
✨ عید مبعث رسول اکرم (ص)
🔴گلچین بهترین#مداحی های روز
♨️@olama_roze👈