MaheShaban&NokateAklagi__1399_12_26.mp3
4.55M
#شعبان المعظم #صلوات
بیانات اخلاقی استاد احمد عابدی بعد از درس خارج فقه
🔹 صلوات نقل شده از ابوالحسن ضرّاب اصفهانی
🔹 اهمیت دادن به مناجات شعبانیه
🔹 تلاوت زیاد قرآن
🔹 مراقبت از زبان و گفتار
غیبت غیرزبانی، تهمت غیرزبانی
🔹 کمک به همنوعان نیازمند
سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹، حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
❗️ چگونه با یک کلمه وارد جهنم بشویم؟!
❗️ چگونه از ولایت خدا خارج شویم؟!
🎙 استاد #فاطمی_نیا
⏰ ۱ دقیقه و ۵۱ ثانیه
4_5913549515616421830.mp3
1.61M
🎙راه افزایش دینداری چیست؟
🚨#نماز_شب
⏱۱ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬. #یادنامه_تصویری | ۰۱
📌 فراز هایی از وصیت نامه آیت الله سید محمد محسن حسینی
با وجود وصیت حضرت امیر (ع) به امام حسن مجتبی، از مکارم اخلاق دم زدن مایه شرمندگی است.
⏰. زمان: ۰۰:۰۶:۲۵
💾. حجم: ۵.مگابایت
🖥. کیفیت: متوسط 144p
✅ کتاب #سیر_مطالعاتی آشنایی با اندیشه های #مقام_معظم_رهبری
با 6 #ویژگی_ممتاز
📸معرفی بیشتر را در تصویر ببینید.
📍علاقه مندان میتوانند سفارش خرید خود را از طریق آیدی روابط عمومی مجموعه، ثبت نمایند↙️
@rahro_e_khamenei
33.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ داستان طلبه شدن
#جهانگیر_خان_قشقایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 درخواست آیتالله جوادی آملی از جوانان برای ورود به حوزه
▪️طلبهها در کمپ ترک اعتیاد دنبال چه ماموریتی هستند؟
🔺هیچکس برای حضور طلبهها در کمپ ترک اعتیاد آمادگی نداشت؛ چه مسئولان، چه پرسنل کمپ و چه معتادان. حتی گاه طلبهها را با مجوز رسمی هم به کمپ راه نمیدادند.
اما همین که معلوم شد با شکلگیری رفاقت میان طلبهها و معتادان، آمار نزاع و شورش، خودزنی، خودکشی و انحرافات اخلاقی در کمپ پایین آمده، ورق برگشت.
🔺معتاد بهبودیافته: «یکبار وقتی حاج آقا را در کمپ دیدم،هر بد و بیراهی به ذهنم رسید، نثارش کردم. منتظر بودم او هم شروع به فحاشی کند یا با یک کشیده آبدار، جوابم را بدهد اما تنها عکسالعملش لبخند بود. جلو آمد و گفت: اوضاع و احوالت چطوره؟ چه گرفتاری داری؟ چه کمکی میتونم بهت بکنم؟ حاجی با این کار مرا خلع سلاح کرد...»
🔺بخشی از کار ما این است که خانوادهها را راضی کنیم یک فرصت دیگر به فرزند یا پدر معتادشان بدهند. یکبار در تماس با خانواده یکی از مددجویان، خودم را دوست پدرشان معرفی کردم. دختر آن فرد با تعجب گفت: «بابای من سایه آخوندها رو با تیر میزنه! چطور ممکنه شما دوستش باشید؟!»
خانوادهها وقتی به ملاقات مددجویان میآیند، باورشان نمیشود این همان پسر یا همسر دردسرساز سابق است.
🔺اشتغال، حلقه تکمیلی درمان مددجویان در اردوگاه ترک اعتیاد «کرامت» است. هر مددجویی اهل کار باشد، در کارگاههای فنرسازی، قالیبافی، زراعت، قابلمهسازی و... به رویش باز است.
همان معتادی که پول سیگارش را هم از خانواده میگرفت، حالا با آنها تماس میگیرد و میگوید: «شماره کارت بدید براتون پول واریز کنم.»
http://fna.ir/ovn1
📚 فقهی لازم داریم که...
◀️ اگر دیروز همّتِ ما، فقط کتاب صلاة و طهارت و زکات و صوم و حج و حداکثر متأجّر و اجاره بود، امروز مسأله و احتیاج ما، همۀ شؤون زندگی و یک جامعه است. ما فقهی لازم داریم که بتواند حکومت و سیاست خارجی و روابط بین الملل و برخورد با شبکه اقتصادی عظیم جهانی را پاسخگو باشد. امروز، دیگر مسأله آن نیست که فلان بن فلان، قاطرش را از فلان جا بار میکرد، تا به فلان جا ببرد، یا مثلاً پیلهوری، تجارت میکرد و ما، بیع و شرای او را مشخص کنیم.
🗓۱۳۶۱/۲/۷
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 51
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
——————————
💠رفتار با زنان💠
📍طلبه، از سوی مردم زیر ذرهبین دقت قرار دارد و خرد و كلان رفتارهای او به صورت دقیق موشكافی، تحلیل و الگوبرداری میشود.
در این میان، رفتار با زنان ـ محرم یا نامحرم ـ بسیار حساسیت دارد و روحانی باید در آن بسیار ظریف و خوش سلیقه عمل كند.
برای نمونه، نگریستن به چهره زنان نامحرم و دقت در شمایل آنان، زیبنده هیچ مرد مؤمنی ـ خصوصا طلبه ـ نیست. خدای متعال الگوی نگاه كردن را در جامعه اسلامی چنین تصویر كرده است:
«قُل لِّلْمُؤْمِنِینَ یغُضُّواْ مِنْ أَبْصَـرِهِمْ وَ یحْفَظُواْ فُرُوجَهُمْ ذَ لِكَ أَزْكَی لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرُم بِمَا یصْنَعُونَ * وَ قُل لِّلْمُؤْمِنَـتِ یغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَـرِهِنَّ وَیحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ»؛
پیامبر! به مردان با ایمان بگو كه چشمهای خود را [از نگاه به نامحرمان] فرو گیرند و پاكدامنی ورزند، كه این برای آنان پاكیزهتر است؛ زیرا خدا به آنچه میكنند آگاه است. و به زنان با ایمان بگو كه چشمهای خود را فروگیرند و پاكدامنی ورزند.
از این جهت، انتظار میرود طلبه، از نگاه مستقیم به نامحرمان، خیره شدن و زل زدن پرهیز كند، دیده خود را به زیر افكند و نوعی حریم و حایل ـ كه حاكی از حیا و عفت چشم است ـ میان او و زنان وجود داشته باشد.
📍به همین ترتیب، برای طلاب جوان، سلام كردن به زنان و دختران جوان شایسته نیست.
امام صادق علیهالسلام میفرماید:
كانَ رَسُولُ اللَّهِ صلیاللهعلیهوآله یسَلِّمُ عَلَی النِّسَاءِ وَ یردُدنَ عَلَیه السَّلام وَ كانَ أَمِیرُ الْمؤمنینَ علیهالسلام یسَلِّمُ عَلَی النِّسَاءِ وَ كانَ یكرَهُ أَن یسَلِّمَ عَلَی الشَّابَّةِ مِنهُنَّ وَ یقُولُ أَتَخَوَّفُ أَن یعْجِبَنِی صَوتُهَا فَیدخُلَ عَلَی أَكثَرُ مِمَّا أَطلُبُ مِنَ الأَجر؛
پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله بر زنان سلام میكرد و زنان نیز جواب سلام او را میگفتند. امام امیر المؤمنین علیهالسلام نیز بر زنان سلام میكرد؛ اما خوش نداشت كه بر زنان جوان سلام كند و میگفت: میترسم كه از صدایشان خوشم آید و بیش از اجری كه [از سلام] میطلبم، بر من گناه نوشته شود.
📍سخن گفتن فراوان با زنان نامحرم، شوخی كردن و صمیمی شدن بیش از حد با آنان نیز، علاوه بر ضرر روحی كه برای خود طلبه دارد و او را در معرض فریب شیطان قرار میدهد، در منظر مردم بسیار زشت و زننده است و ممكن است حمل بر معانی خاصی شود.
به همین جهت، لازم است طلبه ـ به ویژه طلاب جوان ـ نهایت سنگینی و جدیت را در مواجهه با زنان به كار گیرند و از زیادهگویی و مزاح بپرهیزند. البته، زنان كهنسال از این قاعده استثنا خواهند بود .
📍شركت در مجالس زنانه نیز، به همین ملاك باید بررسی شود. استقبال طلاب جوان از حضور در مجالس زنانه ـ خصوصا مجالس زنان جوان ـ خوشآیند نیست و او را در معرض تهمت قرار میدهد.
📍طلبه باید ـ ثبوتاً و اثباتاً ـ مراقب پاكی خود باشد.
📍در همین جا باید از ازدواج موقت و ازدواج مجدد نیز یاد كرد. اینگونه ازدواجها از نظر فقه جعفری جایز و حلال است؛ اما بدون شك ضرورتی در تجربه همه امور حلال وجود ندارد. پرداختن به چنین اموری در غیر موارد خاص، موجب اتهام روحانیت به لذتجویی، دنیاطلبی، شهوتپرستی، عدم تسلط بر هواهای نفسانی و سلب اعتماد از روحانیت میگردد.
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#رفتار_اجتماعی
#رفتار_با_زنان
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
📚 احکام نموداری روزه زن باردار یا شیرده (زن بارداری که زایمانش نزدیک است)
📚 احکام نموداری روزه زن باردار یا شیرده (زن بارداری که زایمانش نزدیک است)
۱. چنانچه روزه برای خود مادر ضرر دارد:
💠 روزه را افطار کند و اگر تا رمضان سال بعد (بدون اینکه روزه برای او ضرر داشته باشد) قضای آن را بجا آورده، بنابر احتیاط یک مد طعام فدیه به فقیر داده شود و وظیفه دیگری ندارد.
🔰 اگر قضای روزه را بجا نیاورد،
الف: به این جهت که روزه گرفتن در طول سال برای خود مادر ضرر داشت:
✅ قضا ساقط است ولی برای هر روز علاوه بر فدیه ای که بنابر احتیاط واجب لازم بوده، یک مد طعام دیگر به فقیر داده شود.
ب: به این جهت که روزه گرفتن در طول سال برای فرزند شیر خوار یا جنین ضرر داشت:
✅ بنابر احتیاط یک مد طعام به فقیر داده شود و بعداً هر وقت که بتواند باید روزه ها را قضا نماید.
ج: اگر بدون عذر، قضای آن را بجا نیاورده است:
✅ علاوه بر فدیه ای که بنابر احتیاط واجب لازم بوده، یک مد طعام به عنوان کفاره تأخیر بدهد و قضای روزه را در سالهای بعد بجا آورد.
۲. اگر روزه برای جنین یا فرزند شیرخوار ضرر دارد:
💠 روزه را افطار کند و اگر تا رمضان سال بعد ( بدون آنکه روزه برای او ضرر داشته باشد) قضای آن را بجا آورده باشد، می بایست یک مد طعام به عنوان فدیه به فقیر بپردازد.
🔰 اگر قضای روزه را بجا نیاورد:
الف: چنانچه بدون عذر شرعی بجا نیاورد:
✅ علاوه بر فدیه، یک مد طعام به عنوان کفاره تأخیر بدهد و قضای روزه را در سالهای بعد بجا آورد.
ب: اگر به جهت ضرر برای خودش یا فرزند بجا نیاورد:
✅ همان فدیه کفایت میکند وکفاره تأخیر ندارد، ولی سالهای بعد قضای روزه را بجا آورد.
✳️ ملاحظات:
🔘 هرگاه تأخير قضاى روزه ماه رمضان تا ماه رمضان ديگر بر اثر سهلانگارى و بدون عذر شرعى باشد، كفاره تأخير واجب است.
🔘 مادری که روزه برای خودش ضرر دارد حتی اگر باردار نباشد و به فرزند شیر ندهد، مطابق احکام کسی که به جهت مریضی روزه نمی گیرد، عمل کند.
🔘 فديه و کفاره تأخير براي هر روزه عبارت است از یک مد طعام (معادل 750 گرم گندم، آرد، برنج و مانند آن) که بايد به فقير داده شود.
🔘 دادن پول فديه و کفاره به فقير كافى نيست، ولى اگر اطمينان داشت كه فقير به وكالت از صاحب پول، طعام (حداقل معادل 750 گرم برای هر روز) می خرد و سپس آن را به عنوان كفاره قبول مى كند، اشكال ندارد.
🔘 تمام احکامی که درباره زن باردار در این تقسیم بندی بیان شده مربوط به زنی است که زایمان او نزدیک است، ولی زنی که زایمان او نزدیک نیست، پرداخت فدیه مبنی بر احتیاط وجوبی است.
#احکام_نموداری #احکام_نموداری_روزه_زن_باردار #روزه_زن_شیرده
مسئولین میانی درست عمل نمیکنند.
البتّه امروز در کشور ما مردم گوش میکنند، حرفی ندارند؛ آن کسانی که این حرف به آنها میرسد، حرفی ندارند و گوش میکنند منتها مسئولینی که بایستی عملاً دنبال کنند و زمینهها را فراهم کنند، آن کار لازم را انجام نمیدهند.
البتّه مسئولین [رده] بالا میگویند قبول داریم امّا مسئولین میانی درست عمل نمیکنند؛ به هر حال #افزایش_فرزند باید به صورت یک فرهنگ دربیاید. شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی ــ مثلاً در آمریکا ــ خانوادهای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند.
امّا نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، [یعنی] #کم_فرزندی و مانند اینها. بنابراین این هم یک نکته است که انشاءاللّه باید مورد توجّه باشد.
(بیانات رهبر معظم انقلاب در ۱۳۹۸/۰۱/۰۶)
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ۱۴۰۰ ، فرصت طلایی تحولات جمعیت
🔰 تنها گزینه روی میز ایران، لغو عملی همه تحریمها و راستی آزمایی است
🔺گفتگوی مهم غریبآبادی عضو هیئت مذاکرهکننده ایران در مذاکرات وین با سایت Khamenei.ir:
🔹 اگر آمریکا قصد بازگشت به برجام را دارد، باید همه تحریمها را بهصورت عملی لغو کند.
🔹 مشاهده اثر عملی رفع تحریمها، بسیار کلیدی است.
🔹 تحریمهایی که باید بصورت کامل برداشته شود: اولا، تمام تحریمهای داخل برجام که آمریکا مجددا آن را اعمال کرد. ثانیا، تحریمهای دولت ترامپ. ثالثاً، تحریمهایی که به بهانههای غیرهستهای وضع شده.
🔹 بصورت شفاف در گفتگوها اعلامشده که باید همه این تحریمها لغو شود.
🔹 راستیآزمایی یعنی قراردادهای نفتی ایران منعقد و نفت صادر شود و درآمد از طریق کانالهای بانکی به داخل منتقل شود و یا مصارف دیگری را برای آن در نظر بگیرد و تراکنشها از کانالهای مالی مختلف انجام شود.
🔹 الآن در گفتگوها این موضوع هم در حال بررسی است که «اگر آمریکا بعد از بازگشت به برجام خلف وعده کند، چه اقداماتی در تعهدات فنی ایران انجام شود» تا اینگونه نباشد که فقط ایران از قبل به تعهداتش عمل کرده باشد.
شومنیسم روحانی: حُر نمایی شمر!
♦️وقتی جناب حُرّ بن یزید ریاحی از سپاه یزید جدا شد و به محضر امام حسین (ع) رسید، گفت "هل لی من توبه؟ آیا توبه من پذیرفته است".
🔹ما نمی دانستیم می شود شمر و عُمر سعد را هم جای جناب حُر جا زد . آقای روحانی که چند سال قبل گفت "داستان کربلا، ماجرای مذاکره است"، امروز ادعا کرده "آمریکا آمده توبه کند؛ می گوید هل لی من توبه"!
♦️او از کدام گفتار یا رفتار مقامات آمریکایی دریافته که آنها توبه کرده اند؟ این که بایدن گفت "روش های هوشمندانه تری برای سخت گیری بیشتر علیه ایران وجود دارد"؟ یا این موضع او و بلینکن و رابرت مالی که می گویند اگر ایران به تعهدات برجامی برگردد، و دائمی کردن محدودیت های برجام را بپذیرد، آمریکا به برجام بر می گردد و آن را سکویی برای مذاکره برای محدود کردن توان موشکی و نفوذ منطقه ای ایران قرار می دهد؟!
🔹آقای روحانی از کدام گفتار یا رفتار دولتمردان آمریکایی احساس کرد آنها دنبال توبه هستند؟ و اگر توبه ای در کار نیست -که نیست- چرا روحانی اصرار دارد آدرس خلاف واقع به مردم بدهد؟
♦️دولت آمریکا اگر از رویکرد ترامپ پشیمان بود و اراده توبه داشت، باید بدون هیچ قید و شرطی به برجام باز می گشت و تحریم های وضع شده در پسا برجام (توسط دولت های اوباما و ترامپ) را بر می داشت، نه این که همان خباثت ها را ابزاری برای فشار و طلبکاری بیشتر قرار دهد.
🔹شیطان را فرشته جا زدن، شراکت در خدعه اوست. و سوال مهم این است که آقای روحانی با چه انگیزه ای، مجددا این شراکت را پذیرفته است؟ او با برجام، واگذاری یا تعلیق و توقف فعالیت 95 درصد دارایی های هسته ای را پذیرفت و حالا منتقدان را متهم به دروغ گویی می کند.
♦️واگذاری 9700 کیلو گرم اورانیوم غنی شده از مجموع 10 هزار کیلو گرم، از کار انداختن 15 هزار سانتریفیوژ از 19 هزار سانتریفیوژ، توقف غنی سازی 20 درصد و تغییر کاربری رآکتور اراک، واقعیت های این معامله نقد در برابر وعده های نسیه است که به چند برابر شدن تحریم ها در قالب آیسا، سیسادا و کاتسا انجامید.
🔹کارگردان سریال گاندو نه، کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92؛ اگر بخواهد فیلم بسازد، چه فیلم باید بسازد تا واقعی باشد؟ یعنی مثلا اوباما و بایدن را در شکل و شمایل جناب حُر تصویر کند؟ از هم گسیختن چرخه سانتریفیوژ ها را مونتاژ سانتریفیوژ جدید جا بزند؟ یا صف های مرغ و روغن را صف تشکر مردم از دولت نشان دهد؟!
♦️ما چه کنیم که حتی کارگردان (و سناریو نویس) فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92 هم او را "شومن" می داند و می گوید «متن های سخنرانی روحانی را در سال 92 من نوشتم. 27- 28 جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»... روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار».
محمد ایمانی
یک تصور غلط درباره نسبت آمریکا و لیبرالهای ایرانی وجود دارد و آن اینکه واشنگتن حاضر است به تهران امتیازهایی (نظیر لغو تحریم) بدهد تا جریان سیاسی مطلوبش در انتخابات ایران پیروز شود. خطای این برآورد ناشی از درک نادرست از #راهبرد_تحریمی آمریکاست.
پرسش اساسی اینجاست که آمریکا با کدام هدف ایران را تحریم کرده است؟ آیا هدف تحریمها غیر از فشار بر مردم برای #سرنگونی جمهوری اسلامی به عنوان مانع اصلی چپاول ایران و منطقه توسط آمریکاست؟ سوال بعدی اینکه آمریکا چرا از جریان لیبرال در ایران حمایت میکند؟ آیا غیر از این است که اینها را برای تضعیف مولفههای قدرت ایران مستعدتر میداند؟ اگر این گزاره را بپذیریم که علت تمایل آمریکا به روی کار آمدن #جریان_لیبرال در ایران، فراهم شدن فضایی مساعدتر برای تضعیف جمهوری اسلامی است، این واقعیت با لغو تحریمهای ایران برای اثرگذاری روی انتخابات ۱۴۰۰ در تناقض است.
از دیگر سو، آمریکا به درستی میداند که آنچه بهدنبالش است، یعنی تضعیف قدرت موشکی و اقتدار منطقهای ایران برای وارد آوردن ضربات بعدی، در چارچوب اختیارات رئیسجمهور نیست که بخواهد با ارائه امتیازهایی، به نوعی برای اخذ امتیازهای بزرگتر سرمایهگذاری کند.
آنچه میماند، ادای امتیازگیری از جانب لیبرالهای ایرانی و حمایتهای رسانهای از این جریان از جانب غربیهاست. حمایت رسانهای-تبلیغاتی آمریکا و شرکای اروپایی آن از روی کار آمدن یک جریان مطلوب در ایران، هزینهای برای غرب ندارد، اما در قضیه برجام روشن شد که اولا این جریان میتواند یک اهرم فشار بر حاکمیت برای امتیازدهی به غرب باشد، ثانیا از آنجائی که این جماعت برای حل مسائل ایران مسیری جز امتیازدهی به غرب نمیشناسد، میتواند به جای شکوفاسازی توانمندی داخلی، اقتصاد ایران را معطل مذاکره و رفع تحریم نگه دارد و در نتیجه فشار بر مردم ایران تشدید شود.
لیبرالها اما در این سو، همسو با #راهبرد_تبلیغاتی_غرب، ادای امیتازگیری در میآورند تا از ایننمایش در انتخابات سود ببرند. تعابیری خلاف واقع نظیر #توبه_آمریکا را باید در این چارچوب دید.
سخن آخر اینکه #راهبرد_جریان_انقلابی، نباید چیزی جز "لغو راستیآزماییشدهی تحریمها" باشد. هرگونه کوتاه آمدن از این راهبرد، کمک به شوی تبلیغاتی مشترک آمریکا-لیبرالها برای پیروزی این طیف در انتخابات ۱۴۰۰ است. از مجلس شورای اسلامی انتظار میرود در اسرع وقت مکانیسمی معقول برای راستیآزمایی لغو تحریمها طراحی نماید. تصویب یک طرح و شاخصگذاری برای راستیآزمایی لغو تحریمها (مشخصا تجارت اقلام تحریمی در حداقل ارقام تعیین شده) میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
سید یاسر جبرائیلی