#عبرت_های_عاشورا
دشمنان ولایت؛ از زنازادگی قاتلان امام حسین (ع) تا آمار بینالمللی #موج_حرام_زادگی کشورها در جهان امروز!!
👤 عبیدالله بن زیاد کیست؟
#عاقبت_نطفه_های_حرام
👤 عبیدالله در زمان حادثه عاشورا فرماندهی کوفه بود که شهادت امام حسین -علیهالسلام- و یاران او به دستور وی انجام گرفت.
🔻 ابن زیاد را «ابن مرجانه» هم میگویند! زیرا نام مادر او کنیزی زناکار به نام «مرجانه» بود. پس از عاشورا که اسرای اهل بیت -علیهمالسلام- را در کوفه وارد دارالاماره کردند، حضرت زینب -علیهاالسلام- خطاب به ابن زیاد، او را «ابن مرجانه» خواند که این، اشاره به نسب ناپاک و زنازادگی او بود و رسواگر حاکم مغرور کوفه.
📍عبیدالله از سرداران مشهور اموی بود که در سال ۵۴ هجری از طرف معاویه به حکومت خراسان گمارده شد و در سال ۵۶ از آنجا عزل و به حکمرانی بصره منصوب شد. پس از مرگ معاویه و روی کار آمدن یزید و با حرکت مسلم بن عقیل به سمت کوفه، با حفظ سمت، والی کوفه نیز شد و اوضاع را تحت کنترل درآورد و مسلم بن عقیل را به شهادت رساند و پس از آن، فرمان قتل سید الشهدا -علیهالسلام- و یاران او و اسارت اهلبیت -علیهمالسلام- را به عمر بن سعد ـ که فرمانده سپاه کوفه در کربلا بود ـ داد.
🔻 عبیدالله، فرزند زیاد بن ابیه است؛ زیاد کسی بود که به خاطر ارتباط فراوان (گناه زنای) مردان با مادرش، کسی نتوانست نسب او را مشخص کند و نام پدر وی را ذکر کند!
📍از این رو، او را زیاد، پسر پدرش (زیاد بن ابیه) مینامیدند. معاویه میکوشید این حلقه مفقوده را مشخص کند و زیاد را از این ننگ دور سازد. بدین خاطر، او را زیاد بن ابیسفیان خطاب کرد. اما اقبال و استقبال از سوی عموم آشنایان با تاریخ خانوادگی زیاد، صورت نگرفت و باز هم او را زیاد بن ابیه مینامیدند.
📜 منابع:
🔹سفینة البحار، ج۱، ص۵۸۰
🔸معارف و معاریف، ج۴، ص۱۵۳۰
🔹دایرة المعارف بزرگ اسلامی، ج۳، ص۶۴۰
🔸فرهنگ عاشورا، ص۳۰۵
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
📚وفاداری جوانان در حادثه عاشورا
«وقتی خبر شهادت حضرت مسلم رسید امام حسین علیه السلام به فرزندان عقیل و مسلم بن عقیل فرمود که شهادت مسلم برایتان کافی است، شما صحنه را ترک کنید، یک صدا گفتند: به خدا سوگند چنین نخواهیم کرد. جان و مال و خانواده و هستی خود را فدای تو میکنیم و در رکابت میجنگیم تا شهادت؛
📚 مقتل خوارزمی ج۱، ص۲۱۱
این اولین بحرانی بود که در واقعه کربلا پیش آمد، در آن جوانان وفاداری خود را اعلام کردند. همچنین بعد از حرکت از قصر بنی مقاتل (یکی از منازل بین راه مکه به کربلا) امام حسین (ع) را خواب سبکی فرا گرفت. ناگهان بیدار شد و کلمه استرجاع (انّا للّه وَ انَّا الیه راجِعُون) را تکرار میکرد. علی اکبر(ع) از علّت آن پرسید. امام (ع) فرمودند: اینک هاتفی ندا داد که این کاروان به سوی مرگ پیش میرود.علیاکبر (ع) عرض کرد: الَسْنا عَلَی الْحَق؟ آیا ما بر حق نیستیم؟ امام (ع) فرمودند: آری ما بر حق هستیم. علی اکبر(ع) عرض کرد. در این صورت باکی از مرگ نداریم! امام حسین (ع) که از این جمله فرزندش بسیار خوشحال گردیده بود از خداوند متعال برای او پاداش خیر طلب نمو.
📚 لهوف، همان، ص۹۲
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
4_6003691567670365275.mp3
23.1M
🔊 سخنرانی استاد رائفیپور
📑 «سازمان سری شیعه» - جلسه ۵
🗓 ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ - تهران
🎧 کیفیت 48kbps
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مجلس شایسته عزای امام حسین است! اینجا محله زینبیه در استانبول ترکیه است! بعد از اینکه اردوغان، رییس جمهور ترکیه، اجازه عزاداری به ترکیه ای ها داد، آنها هم اینگونه برای نخستین بار، در سوگ امام حسین کولاک کردند و همه را انگشت به دهان گذاشتند! نمونه این نظم و شکوه را در کمتر جایی از دنیا می توان مشاهده کرد! جالب است اگر بدانید، برای نخستین بار ترکیه رسما برای امام حسین عزاداری می کند!
#التماس دعا
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
کرامات حسینی
⚫️جايزه به معلم
🏷نقل شده :
عبدالرحمن سلمي ، سوره حمد به فرزند امام حسين (عليه السلام) آموخت ، وقتي كه آن فرزند سوره حمد را نزد امام حسين (عليه السلام) به خوبي خواند. امام (عليه السلام) هزار دينار و هزار حله به معلم او جايزه و انعام داد، و دهان او را پر از در كرد. بعضي از اين موضوع تعجب كردند، امام (عليه السلام) دو شعر زير را خواند:
اذا تجاءت الدنيا عليك فجدبها
علي الناس طرا قبل ان تتقلب
فلا الجود يفنيها اذا هي اقبلت
ولا البخل يبقيها اذا ما توليت
يعني : وقتي كه دنيا به تو نيكي و سخاوت كرد، تو نيز به وسيله آن به همه مردم نيكي و سخاوت كن ، قبل از آنكه اين موفقيت از دستت برود. و بدان كه وجود و بخشش موجب تهيدستي نمي شود. اگر دنيا به انسان روي آورد، و همينطور بخل موجب بقاي (ثروت) دنيا نمي شود، اگر دنيا از انسان روي گرداند . به اين ترتيب از امام حسين (عليه السلام) درس فضائل اخلاقي و ارزشهاي انساني مي آموزيم ، و در مي يابيم كه امام (عليه السلام) چقدر به تعليم و تعلم ارزش مي داد، كه آنهمه به معلم احترام كرد و جايزه داد.
نويسنده: محمد محمدي اشتهاردي
📚منبع : داستان صاحبدلان
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨